Nekem egy radiátor jutott eszembe róla első kukkerre. Meg másodikra is 
#2: limitált radiátor? 
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Szerver scsi hdd-k 10-15000 rpm kerettel hp 8-db 36.4 gb.2-db 72 gb.12-db 72-8 eladó elcserélhetó
Van pár dolog ami nekem nem kell (szerver prolian dl140 +24-db szerver hdd)elcserélném eladnám.
Hp prolian dl140 2giga ram 2x80hdd normál 2.4 xeon proci eladó csere is érdekel kinek mit ér.
Eladó HP Elitebook 2560p magyar billentyűzet - új - csak billentyűzet
(#1) Mr.Csizmás
Nekem egy radiátor jutott eszembe róla első kukkerre. Meg másodikra is 
#2: limitált radiátor? 
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Pont ezt akartam én is: LIMITÁLT??? 
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
Mire lesz az jó hogy limitált? Vinnék mint a cukrot, (ami közel sem biztos) és a végén meg bejelentenék a vevő tömegnek, akik arra várnak hogy csak nyisson a kisvárosuk pc boltja, hogy sajnáljuk, elfogyott? Sosem értettem...
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

Kíváncsi lennék arra, hogy a bordázaton miért vannak akkora lyukak, azok nekem nagynak tűnnek, a jobb légmozgás céljából?
[ Szerkesztve ]

Ismét marketing húzás, semmi más.
Azért limitált, mert ezzel felmérik nagyjából azt, hogy mekkora rá a kereslet. Ha úgy látják, hogy jó nagy, akkor tuti hogy ki fog jönni utána X héttel utána ugyanez, csak más névvel, és nem limitáltan természetesen.
Illetve ez a limitált széria valamivel drágább most, mint ami ezután kijöhet 'sima' verzió. Legalábbis ez így szokott működni, persze nem kizárt, hogy tévedek.
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
Nekem sima Diablom van, és annyit tudok hozzáfűzni,hogy ez a fajta bordakialakítás nagyon jól hűt (2,4V). Igaz egy 12 centis venti felette trónol. Azt, hogy miért olyan nagy a lyuk megmondja egy profi (költségtérítés szvsz
kevesebb anyag--->olcsóbb).
PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."
jobb szellőzés 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Jó kis CSX ramocska. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
Igen, OCZ és Corsair GT CL7-et tud. Bár szerintem bench-elésen kívül nem venni észre a különbséget.
Amúgy jó kis ramok, nekem is van egy 2000 Mhz 2x2 gb kit eladó ha valakit érdekel. 
[ Szerkesztve ]
Odab@sz. 
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Azokon elpida hyper chipek vannak.

es nem is kerulnek 550$-ba..
I'm out.

Az meg a másik...
LIMITÁLT, mert csak "gagyi" CL9-esre sikerült, CL7 helyett. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

logikus.... 

Nézd meg a South Park vonatkozó részét (Cartmanland) és megtudod. 
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
És nem ez az első eset... 

Tehát azért limitált szted, mert azok a Samsung HCF0 DRAM chipek amik ezeken a ramokon vannak nem mentek cl7-et 2000 MHz-en csak cl9-et?

A CSX-RAM azért jó mert kevesebb lóvét kell kicsengetni érte.
Ebben az esetben nem vagyok biztos a dologban, mert a ddr3-as chipeket nem ismerem, nem tudom melyik mire képes
, de ettől még nem tartom kizártnak, hogy ezért limitált, mert csak CL9-et tud 2000-en, CL7-CL8 helyett, nehezen fognak legyártani még egy ilyen "rosszul sikerült" szériát.
Durvább eset, csak itt az isten se tudja milyen chipek rejtőznek a bordák alatt: [link]
[ Szerkesztve ]

Az elpida hyper chipek képesek 2000 mhz-en cl7-re, ilyen ramokból még kevés van és iszonyat drágák
A samsungtól ezek teljesen jó értékek, tehát a te általad felvázolt lehetőség a "limitáltságra" téves

ha nem ismered a ddr3-as memoriakat, akkor legyszives ne beszelj mar csacskasagokat
a vegen meg elterjeszted, hogy az emlitett ramokon olyan "szar" samsung ic-k vannak, amik csak cl9-re kepesek 2000mhz-en.. probaltal mar te 2000mhz-en (1.65 volton) jaratni mondjuk egy micron d9gts kitet (2x3gb)?? nyugodtan megprobalhatod, nem fog sikerulni.. senki nem mondta, hogy azokon a hiper-szuper kiteken, amik cl7-en tudjak a 2000mhz-et, ilyen samsung ic-k csucsulnek..
I'm out.
Nem mondtam egy szóval se hogy sz@rok a ramok, azért is vannak ott az idézőjelek.

Jól néz ki a cucc amúgy!
.::www.megadanceradio.hu::.

Azért én elfogadnám azt a "csak" CL9-et 2000-en! 
Eladó R2E hf blokkok+csatik 10K
...blizzard-éktól jobban örülnék egy diablo3-nak 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris