"...az ajánlott fogyasztói árakról azonban nincs információ" - Pedig de jó lenne! 
Alléz Olympique de Marseille!
Szerver scsi hdd-k 10-15000 rpm kerettel hp 8-db 36.4 gb.2-db 72 gb.12-db 72-8 eladó elcserélhetó
Van pár dolog ami nekem nem kell (szerver prolian dl140 +24-db szerver hdd)elcserélném eladnám.
Hp prolian dl140 2giga ram 2x80hdd normál 2.4 xeon proci eladó csere is érdekel kinek mit ér.
Eladó HP Elitebook 2560p magyar billentyűzet - új - csak billentyűzet
Hihetetlen Áresés - HP EliteBook 2740p Tablet notebook + HP Ultra-slim dokkoló + pótakkumlátor

"...az ajánlott fogyasztói árakról azonban nincs információ" - Pedig de jó lenne! 
Alléz Olympique de Marseille!
Nem lesz olcsó mulatság, az biztos.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

"Mind a négy rendszer rendelkezik hardveres RAID vezérlővel"
Hahahahahahaha
Abu, szerintem javítsd ki, lehet, hogy a marketingük ezt hazudja, de ez így nem igaz.
Host-based, szoftveres-/fake-RAID-et tudnak csak, ez nem igazi hardveres (xor paritásbit-számoló processzorral ellátott) RAID-kártya.
Highpoint amúgy kategóriáján belül meglehetősen olcsón szokta kínálni a kártyáit, viszont eddig még csak az Óperenciáson túl láttam őket (pl. newegg). Az x4-es négyportos jó kis kártya lenne, csak itt vagy nem fog forgalomba kerülni, vagy mire itt forgalomba kerül, már nem lesz jó árban. 
Micsoda innováció. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
"A vállalat vezérlőszoftvere képes úgy alkalmazni a technológiát, hogy a tárolt adatok megmaradnak."
Ez mit takar? Mármint milyen adatok és mikor?
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
na,egy árra kíváncsi lennék 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Nem gondoltam volna, hogy Highpoint lesz az első.

Ez azt takarja, hogy ha a Port Multiplier technologiat igenybe veve hozol letre egy (vagy tobb) kotetet, akkor normalis esetben azt egy masik gepre, masik kartyara radugva mar nem fogod latni a tombot. Itt igen. Mondjuk ezt mas gyartok cuccai is tudjak, csak nem SATA3-mal.
[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Nem lesz drága, mert ez nem is igazi raid kari. Se hardwares raid chip, se cache ram, csak egy sima sata vezérlő. Ilyenek vannak sata 2-höz is, pár ezer forintért.
[Itt] meg is tekinthető, se i/o proci se cache ram.
Igazából olyan mint az alaplapi sata vezérlő chip, szoftveres raid-et tud.
[ Szerkesztve ]
Mezőhegyes