Na végre, Lian Li hír
Nagyon jól néz ki és vannak benne jó megoldások, szeretem a Lian Li termékeit, minőségi termék látszik rajta, persze ennek ára is van 
[ Szerkesztve ]
Hp prolian dl140 2giga ram 2x80hdd normál 2.4 xeon proci eladó csere is érdekel kinek mit ér.
Eladó HP Elitebook 2560p magyar billentyűzet - új - csak billentyűzet
Hihetetlen Áresés - HP EliteBook 2740p Tablet notebook + HP Ultra-slim dokkoló + pótakkumlátor
Msi cx600x-018hu noti javitott (alaplapi csipp) de ujból az a baja mint volt cserélném is valamire.
ma egyben 15000e Asus Z53T laptop Amd Turion TL-52 (2×1600mhz) müködik de bontásra,javitásra

Na végre, Lian Li hír
Nagyon jól néz ki és vannak benne jó megoldások, szeretem a Lian Li termékeit, minőségi termék látszik rajta, persze ennek ára is van 
[ Szerkesztve ]
Nagyon szép ház, mondhatni megszokott áron. 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

"A Lian Li bemutatta ízléses külsővel felvértezett fekete színű toronyházát"
De hol van a kép az ízléses külsőről???? 

A vér nem válik VAZZE!™
jó megoldásnak tűnik a tápkábeleket rögzítő műanyag
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Hehe. pont az elejéről nincs kép, amit az ember nap mint nap nézni fog 
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
Szerintem a lian li hez képest elég gyenge muzsika így első ránézésre Vizhűtés csöveinek kivezetésénél nincs gumi, szerintem az előlapnál a venti előtti juggatás elég hangos lehet a codegeneken volt ilyen régen és ott se volt jó! Ja és az ára se épp baráti!
[ Szerkesztve ]
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

Némi szösszenet azért látszik. A többit Abu megtartotta! ![;]](/dl/s/v1.gif)

báhh megnéztem ez teljesen Antec P180 koppintás. az meg azért jobb...
A vér nem válik VAZZE!™
Jól néz ki, kár hogy az elejéről nincsen kép. Mondjuk én nem cserélném a CM-690-emet erre.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
Fene tudja, kicsit olcsónak tűnnek a felhasznált lapok házon belül, nem igazán győzött meg. Persze ehhez hozzájárul a fordított merevlemezkeret is.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Ez bizony tényleg pofás darab 
Elfogadnám, csak hát az ára...
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

Azért nem igazán... vagy a táp helye miatt?
A P180-ban taljesen ketté van választa egymástól a táp + 6 db HDD helye (alul), az egyéb gépalkatrészek helyétől.
De van a P180-nak LL megfelelője, ebben igazad van... úgy hívják A10A/A10B.

Értem én, hogy Lian Li, de ez akkor is nevetséges...
Fele ennyiből megveszem hozzá a legutolsó műanyag pöcköt is és egy lemezvágó + hajlító géppel saját igényeimnek megfelelőt alkotok... Ez is egyszerű divatmárka, szép meg jó, meg igényes, de átestek a ló túloldalára... 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Értem én, hogy Lian Li, de ezért 250 dollár? Nincsenek eszüknél 
A kis K7-em majdnem ugyenezt tudja 80 dodó alatti áron
látom nem csak nekem indul így a hsz 
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde
Ezt akartam mondani. 250 dolcsi, azért az egy icipicit elrugaszkodott.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Jól néz ki, de ez az ár? 

Most mit vagytok igy kiakadva minden egyes Lian Li hirnél?Evidens ha beképzeld bandája túl sokat kér a szarjáért.....

Csak én érzem azt, hogy sok pénzért semmi extra?
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?
+1 jelentkező.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Aki azt mondja, hogy nem cserélné le erre, meg hogy ilyen meg olyan utánzás, az hazudik!! 
i9000 + CM9 nightly 04.22 + Devil 0.72
Ez a keresztbe tálcás vinyó hogy tud szellőzni?
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
Nem is tetszik, drága is... 

Táp mögött jól látom hogy az ott kábel elvezető?
De ez az ár 250$.....ennyit ház nem ér meg.
[ Szerkesztve ]

◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►
egesz pofas, csak a 250 usd faj egy kicsit.
marad a fullplexi haz tovabbra is: )
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

Vagy csak egy nagyobb Lian Li-je van. 
Amúgy az árral tényleg elszálltak. Drágább, mint a többi ekkora házuk, de belülről gyakorlatilag ugyanaz. Sőt, kívülről is.
[ Szerkesztve ]

Mondj csak egy elfogadható indokot a csere mellett! Nincs, pláne nem ennyiért.
Si vis pacem, para bellum.
250 dolcsi
CM 690 rulez.
k3l3r0n
+1
[ Szerkesztve ]

És mindenki hülye, csak Te vagy kamion.
A vér nem válik VAZZE!™
hát nah... cm690et bőven 20 alatt megkapod... ezt meg jóval 50fölött... árban óriási különbség... extrában meg kb semmi :S
+1
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Miért ne tudna szellőzni? Az irányától függetlenül ugyanúgy átsuhan köztük a levegő. A mostani Antec házamban is így van, szerintem ez a legjobb winyóelrendezés, ha oldallap nyitás után egyből tudod kötögetni, kiemelni. Plusz winyóhűtő venti jó ház mellett mindig is hülyeség volt.
A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16
Mondjuk a srác cm690-e tele van lyukakkal, abból aztán csendes házat nem igazán varázsolsz, maximum hogyha vízhűtést teszel bele.
Ára tényleg sok, de majd lesz jobb is!
Amúgy meg hogyha megnézed, CM Cosmos is kb ilyen árban van, de mégse egy kategóriájú a Lian Li-vel.
Bocsi, hogy megszólaltam, csak a véleményemet írtam le!
KAMION! 
u.i.: sztem a K7et meg felesleges megvenni. Ha valaki azért vesz házat, hogy kívülről jól nézzen ki, és emiatt dönt az ALU mellett, akkor legalább full alu legyen, mert bizony a vegyes dolgok elég csúnyák... (szintén csak 1 vélemény!! ) 
[ Szerkesztve ]
i9000 + CM9 nightly 04.22 + Devil 0.72
690-nél is csak annyival nyújt többet, hogy nem tésztaszűrő és halkabb. Ellenben laza 28-30k-val drágább. Akkor egy Cosmossal ne hasonlítsuk már össze. 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
bizony-bizony.
de nekem az is sok, inkább ótvar ház oldallap nélkül ![;]](/dl/s/v1.gif)
jah, hát nekem is egy nagy batár kódgányom van normális (chieftec) táppal és kész
szellőzik szépen... a 9600gt-n levő venti biztosítja terhelve a kellemes zajt, de játék közben úgy sem hallom... jó az nekem és kész
de még ha sok pénzem lesz, akkor sem adok szerintem 15-20nál többet házért...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Nézd meg a 26-os hsz-ben linkelt képet. Nem megy ott át szinte semmi levegő. 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Ez a normális hozzáállás 
akkor erre finoman reagálnék... volt CM690em és van Cosmosom.
a tápnak alul nincs kivágva lyuk, a vidkariról/vidkari elől fogja húzni a hőt. kapufa, keményen..2 db 5.25ös és 4 3.5ös kevés. 5 db 5.25ös már elég, de akkor meg mi lesz a 12es ventivel? 4in3 beépítőkeret, ventivel esetleg, ld Stacker?;>
ez a ház nem torony. a torony valahol 50x50x20nál kezdődik... a bravo és a cosmos 60 fölött vannak. ez egy sima atx kuckó, és annak sem túl nagy.
a Cosmos USAban 160 usd. és szálcsiszolt, bár csak secu acél (de legalább emiatt baromi masszív). és zajcsillapított. ez kisebb, ami néha előny, néha nem, de featurelista szempontjából a cosmos oda vissza veri. és ez másfélszer annyiba kerül.
konklúzió: hülye lennék elcserélni a számomra kvázi tökéletes házat (nem kivehető az alaplapi tálca, és a felső merevitő alaplapi csavarok becsavarozásánál icipicit útban van) erre.
250ért ez... hát valakinek elgurult a gyóccere.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
jó, hát olyan hajlékony az oldala, hogy csak a házat eldőltve lehet rátenni normálisan, de annyi pénzért mit várjon az ember? 2milis horganyzott acéllemezt?
a bekapcsológombot nagylábujjal még másnaposan is meg tudom rajta nyomni, nem is nagyon látszódik a ház, úgy be van süllyesztve az asztalban a helyére
szegény embernek mi kell még? 
[ Szerkesztve ]

Hogyne menne át? Te meg nézd meg a hírben lévő többi képet, az ajtó oldalában ott figyelnek a szellőzőrácsok, amin beáramlik a levegő, méghozzá a winyóra, és még kiegészítő venti is van előttük. Ez bőven elegendő, én ventit se szerelnék oda, elég a ház hátuljában lévő kihúzás. Az Antec Sonata II-nél is hasonlóképpen van, szintén venti nélkül megy most is két winyóm 32-33 fokon. A külsejük max. langyosak szoktak lenni nyáron is.
[ Szerkesztve ]

A Lian Li jellemzően a számítógépházak Apple-je. Azért drága, mert Lian Li, mert alumínium és mert szép. Amúgy meg nyújtja azt, amit a többi felsőkategóriás ház, néhány ötletes és eredeti megoldással, s néhány kényelmetlen, béna húzással kiegészítve. Nem biztos, hogy a logikát kell keresni abban, ha valaki ilyen házat vesz.
Viszont ez a mostani még így is irreálisan drága.
[ Szerkesztve ]

Az Lian Li házakban az a nem mindegy, hogy alu, mégpedig nem is vékonyka. Robosztus, nagyon jól kidolgozott házak, amit pár közepes méretű kép nem ad vissza. Érdemes megnézni a személyes kedvenc PC-A20 ajtózáró részét pl.
Más gyártó nemigen meri ilyen közelről fényképezni a cuccaikat. :]
[ Szerkesztve ]

A többinek is ugyanilyen az ajtózáró része. De a kép nem adja vissza, élőben kell megtapasztalni, milyen precízen működik.

Tom, csak példaként említettem, mert a kép ippeg az A20-asról vannak. :]
[ Szerkesztve ]

Jó példa egyébként, engem pl. ez ragadott meg először, mikor megjött a Lian Li-m. A többi kis apróságra csak később figyeltem fel. 

Ezek a fikák egyébként abban az alapvető emberi tévedésben gyökereznek, hogy mind hajlamosak vagyunk azt feltételezni, hogy az emberek ugyanúgy gondolkoznak, mint mi. Emiatt nem mindig érti az ember, hogy ami szerinte egy xar azt más miért veszi meg. Alkalomadtán még igen drágán is.
Nem irigység ez, mint ahogy sokan mondják, csak benne van a természetünkben, hogy nem tudunk alapból a más fejével gondolkozni....
Igy van ez.... 
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Szellős de drága, még Lian li-hoz mérve is....
Milyennapvan?