hát igen,lecserélném a mostanira
(Tt Soprano FX1000-es nem a legjobb választás volt)
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Hp prolian dl140 2giga ram 2x80hdd normál 2.4 xeon proci eladó csere is érdekel kinek mit ér.
Eladó HP Elitebook 2560p magyar billentyűzet - új - csak billentyűzet
Hihetetlen Áresés - HP EliteBook 2740p Tablet notebook + HP Ultra-slim dokkoló + pótakkumlátor
Msi cx600x-018hu noti javitott (alaplapi csipp) de ujból az a baja mint volt cserélném is valamire.
ma egyben 15000e Asus Z53T laptop Amd Turion TL-52 (2×1600mhz) müködik de bontásra,javitásra
hát igen,lecserélném a mostanira
(Tt Soprano FX1000-es nem a legjobb választás volt)
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Szerintem csúnya. Jobb a CM690! 
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W
Brutális
és az ára se annyira vészes
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Nagyon baba... 

DELL PRECISION M4600 - a profi munkaállomás
hirtelen az újfajta "batmobil" (tank) jutott eszembe róla ránézésre
frankón lehetne moddingolni... eddig csak 10-15éves házból moddoltam grillsütőt, de ha kapnék egy ilyen házat, egy vonalzót meg egy flexet a kezembe, szerintem gyorsan ihletet kapnék 
ui: cm-éknél szerintem meghallották, amit kb fél éve rendszeresen mondogattam: "2009 a piros/vörös szín éve lesz ledekből" 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Nem rossz, de a HAF932 valahogy jobban bejön. 12cm-től (főként 20 vagy nagyobb venti) nagyobb ventiktől meg parázok amég nem terjednek el kereskedelmi forgalomba... de meglehetne pakolni S-Flex-szel a kuckót!
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

A piros ledes jövendölésedre még emlékszem, mindig eszembe jut ha meglátok egy csicsa bármilyen ledes cuccot

Szép lesz jó lesz, e maradok CM690--nél. Bár ha hozzám vágnának egy ilyet elfogadnám 
nem neked ment Hulk24 
[ Szerkesztve ]

Sosem hittem ezeknek a reklamszovegeknek, hogy csak 20dBA a ventilator hangja.
Hiszem ha hallom.

elsőre a t4 film jutott eszembe a házról
másodikra meg hogy van esata az elején
jó kis ház ez éééé 

A rengeteg lyukon keresztül a zaj sokkal jobban kihallatszik, emiatt nem biztos, hogy halkabb tud lenni egy zártabb háznál. (szerintem) Volt egy hasonlóan lyukacsos házam, de elég nehéz volt benne egy jó húzatot összehozni, mert rengeteg fals levegő jut be.

Nekem meg az jutott róla eszembe, hogy nemsokára Transformers2 
Mindenesetre nem rossz, de amíg a mostani konfigom van, biztos nincs szükségem új házra 

Én is maradok a 690-nél. ez sem tud sokkal többet csak dupla áron van.ráadásul a piros szín idegesítő,feszültségkeltő a kék viszont nyugtat.
de látom szépen lassan növekednek a házventik,ez jó.
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

miért nincs a légcsatornás képen vga?
talán azért, mert akkor kapásbol borulna a légcsatorna? 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Ez egy pórszíjó, ecsém, porszíjó. 
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Pedig simán lehet igaz...hogy ha 400rpm megy 

Szerintem ronda, nem is kicsit.
Az egészben a legszimpatikusabb a színe. 

Hibátlan a házikó, semii baj nincs.. 932-től ugylátom, magasságban különbözik, ebbe nem fér be a tép felülre és csak 5 db 5,25 van.
Tessék itt van VGA-val, de nem értem ettől miért borulna a légcsatorna ?? 

"Szép lesz jó lesz, e maradok CM690--nél"
Pedig ezt ezerszer könyebb bekábelezni, 690-nél olyan kicsi lyuk van az alaplaptálcán, hogy jó ha két-3 tápkábelt el tudsz vinni a háta mögé.
Azért itt van hely bőven:

[ Szerkesztve ]
My SSD is faster than your HDD
váó... jófajta. mindig is tudtam hogy CM-ék képesek jó házakat építeni, bár hiába hoznak ki újat a mostanitól nem szívesen válnék meg, annyira elégedett vagyok vele. 
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

Vörösen világító ledekkel szerelve,de tetszetősre és szellősre sikerült a 922-es HAF,
Vajon milyen nagyságrendben szerepel majd az árcéduláján a HUF? 
CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

Szép darab, olyan Terminator-os.

Pont elég az a három tápkábel.
Ha nagyon akarok négyet is elhúzok, plusz kisebbeket.
Tény hogy könnyebb valamivel, de cm690 se nehéz.. csak ésszel kell
Még mindig jobb mint a semmi.
[ Szerkesztve ]

Atza mindenkit, nagyon szépen kidolgozott egy ház, brutálisan néz ki.

Nagyon pofásra sikerült ez a házikó! Blokkolnám... 

Akinek sok 5,25 cucca van és hdd-je, annak nem biztos..
De ezen fölösleges rágodnunk, a két ház nem egy kategória. 

8.7kg???
Nagyobb, mint az erosen anyaghianyos Centurion 5-om, es 1 kiloval konnyebb???
Mit sporoltak meg ki belole???????????????
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Ez van a CM oldalán :
Weight: 8.7 / 10.9 kg ; 19.2 / 24.0 pounds

Jó nagy porkavarók vannak benne, nem semmi
Nyers de meggyőző design számomra.
.::www.megadanceradio.hu::.

Az is tuti, hogy 2 hetente kell majd takarítani a port belőle, ha azon a marha nagy méhsejtes oldallapon nincs porszűrő szivacs
Ez tuti nyeli a port.
Ajándék lónak ne nézd a fókát!

Ismét egy jó ház a CM-től! Parádéznak házak terén. Természetesen nekem is CM 690-es van. 
Az akasztott embert még az ág is húzza

Csak nekem nem tetszik a ház?
Nekem valahogy túl sci-fi-s vagy nem is tudom, de akárhogy nézem nem tetszik az eleje... 
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

Ez fel sem tűnt nekem sem!
Keveslem.

Ó jaj, de szép
És az örök vesszőparipám: a tetején vannak a csatlakozók!!!! Hurrá-hurrá..... A többi házon miért nem? 
Ha egy cápa eszik a tenyeredből, hamarosan a lábadból is fog...

Egyre jobb házakat gyárt a CM. Csak igy tovább
.

CM690 is fent vannak, azaz teljesen fent 
Én mindig szem előtt tartom hogy a csatlakozók fent legyenek mert utálom ha len kell kotorászni.
Nagyon szép ház még egyszer. Tényleg van valami HL és Wall-E beütése.
Rozsdás színnel és ütött kopottan is királyul nézne ki.

csak engem csap be a szemem, vagy a legfelső képen más egy picit az oldallapja az amúgy tetszetős háznak, mint az alatta levő két képen?
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Mekkora észrevétel

CM 690-esnek igy ugyanilyen a hűtése...
Van egy előröl,akkor szintén átmegy a procin, majd kiviszi az 1- vagy 2 venti felűröl és egy hátúról...
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Na igen ez Brutális
, nem olyan mint a legújabb tesztben szereplő (HAF 932,sileo500)
sőt annak HAF nevet nem is adnék 
[ Szerkesztve ]

Tudom, most vettem észre én is, de már nem tudom javítani az első hozzászólásomat 

Nagyobb, mint az erosen anyaghianyos Centurion 5-om, es 1 kiloval konnyebb???
Mit sporoltak meg ki belole???????????????
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Nézd csak, a 932 kisöccse.
Nekem azért volt alternatíva a 932 mert nagy, a midiben soha nem fért el az ember rendesen, nah meg szellős is. Egyedül a porszűrést nem tudtam megoldani rendesen oldalt. A ragasztó felenged és összeugrik a szűrőnek használt harisnya. 
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

elég robosztus.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Ilyen ár mellett, majd a hdd rezonancia kiküszöbölés lesz (megint) érdekes.
Soirée...

Ahogy egyre többet nézem ezt a házat, annál jobban tetszik, lehet be kéne egy ilyet szereznem, bár egy kicsit a Coolermaster RC-1000S Cosmos Special Edition jobban bejön, persze annak az ára is jóval magasabb.