Ár?

Kivételesen jónak tűnő dolog a$u$-éktól. 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Hp prolian dl140 2giga ram 2x80hdd normál 2.4 xeon proci eladó csere is érdekel kinek mit ér.
Eladó HP Elitebook 2560p magyar billentyűzet - új - csak billentyűzet
Hihetetlen Áresés - HP EliteBook 2740p Tablet notebook + HP Ultra-slim dokkoló + pótakkumlátor
Msi cx600x-018hu noti javitott (alaplapi csipp) de ujból az a baja mint volt cserélném is valamire.
ma egyben 15000e Asus Z53T laptop Amd Turion TL-52 (2×1600mhz) müködik de bontásra,javitásra
(#1) Mr.Csizmás
Ár?

Kivételesen jónak tűnő dolog a$u$-éktól. 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Szép darab, bár annyira nem újkeletű. Mennyire "hangos"..Db???
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
tényleg jó, csak hát az ára is szép lehet 
(meg azok a kék ledek soha nem tudnak lemaradni
már évekkel ezelőtt sem tetszettek... egyedül akkor örültem a kéklednek, amikor az öngyújtómba volt építve és évekkel ezelőtt gyakran az éjszaka közepén estem haza illuminált állapotban a kocsmából és meg kellett keresnem a kulcslyukat
más hasznát eddig nem láttam...)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Hát szépnek szép, de attól tartok ebben is olyan "sok" anyag van hogy gyönyörűen átadhassák a vinyók a rezonanciát.....

ha értelmes árban lenne egy ilyen Asus Vento TA-U2 re szivesen befizetnék.... mibe fog fájni vajon? 
DOWNLOAD ██████████████ 105%

Újabban már csak feketére fújt alu házakat készítenek? Az ezüst ennyire kiment a divatból?
Beginning is easy - Continuing is hard.
A normál ATX méretű alaplapokat fogadó termék szerszám nélkül szerelhető, rezgéselnyelő gumibetéttekkel ellátott 5,25 és 3,5 hüvelykes meghajtóhelyekből egyaránt négyet tartalmaz. 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
Nem is szellős, hanem huzatos 
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

Nekem nemtetszik 
• De hova temetik a túlélőket? •

Szép házikó... nekem is hasonló Asus Vento-m van. 
http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

Több kép a házról.[link]
Ezek alapján 15-20k-t simán elkérnek érte(inkább 20), főleg itthon.
A többi Vento Alien fomájához képest ez mérföldekkel szebb szvsz.
Welcome to the Mod Men Show!

Nekem kicsit hideg hatást kelt,de jol néz ki,elegáns megjelenésű
Telefon : 70-403-8474
Nekem tetszettek mindig is az ASUS házikók. 
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Igen ezt olvastam én is, csak kiváncsi lennék milyen az a gumirezgés gátló, mert cimbinek is valami Antec háza van gumielnyelő betétekkel, de van egy Samsung vinyója amit nem bír lenémítani, és az egész ház rezeg tőle, pedig abba a házban még anyag is. 
Szerk: Amit Onerios linkelt oldalt, na elég biztatónak tűnik a HDD-nek a helye, mostmár egy ponto árára lennék kiváncsi, ja meghogy milyen vastag lemezből készült?0,8mm?
[ Szerkesztve ]

Nekem is tetszik. (Feltéve, ha elég tágas a jó légmozgáshoz.
)
A kék ledes dologról meg annyit, h akinek nem tetszik, az eliminálja. 
(Nekem is a lábamnál van a ház, úh kvára nem izgat, h kivan-e világítva, avagy sem.
)
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

Tetszetős. Az ár kérdéses csak. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Igen nagyon tetszik nekem is ha esetleg "megunom" a CM 331 et és jó ára lessz ennek az Asus nak akkor lehet váltok 

Szép és egész jó is lehetne... de hagyjuk már a pics@ba ezeket a kis játék ventiket! Hűteni nem csak zajongani tudnak!
Annyira nagy extra lenne belerakni egy 40cm-es oldalventit (ala Aerocool)? 
az egy kicsit rétegtermék talán. ez kevésbé.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

Kicsit unalmas már ez a kék-fekete kombo...

Egy 40 centis oldalventi halkabb, mint 2x12 centis? Egy akkora ventinél nem porosodik nagyon a gép? Kb nyitott háznak fele meg.
Nekem tetszik a ház, főleg, hogy jó nagy. A belső mérete legalább annyit számít szellőzésnél, mint a venti.
[ Szerkesztve ]
Mi kell neked helikopter, mire nem elég két jó 12-es venti, nekem is az van házamban, és egyáltalán nem zajos, na jó mondjuk azok s-flexek. Szép ház ez, persze a világítós gagyi ventik rögtön első körben repülnének... viszont akkor már nem érné meg az árát valszeg, azért szép próbálkozás 
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

Amíg nem tudom meg az árát, nagyon tetszik
Inkább nem is akarom tudni....
Az idióta kék világítást ki lehet kötni. Úgy már egész komoly.
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

Nekem csak 25centi van a ház oldalán 520rpm-en megy és igen igen 1hónap alatt olyan port csinál bent mint egyszerűbb hűtésrendszerek (elől-hátul 12cm) 3-4hónap alatt. 
Nekem ez nem bejövős cucc 

Szerintem nem a kék led lett divat, hanem a kék led fikázás. 
"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010
Ezennel megalakítom az Antikékled Nemzeti Frontot! 
[ Szerkesztve ]
www.fordfocus.hu
Jóval halkabb, mivel sokkal alacsonyabb fordulatszámon képes legalább ugyanakkora (de inkább nagyobb) légszállításra.
Nekem mégis hangosabb lett a gép egy kicsit, mivel egy nagy oldalsó (23cm) ventivel olyan, mintha levenném a ház oldalát, minden zaj kiszűrődött.
Amúgy nagyon porosodik, de elé kell rakni egy harisnyát és meg van oldva 
Religion – causing genocides over differing imaginary friends

Nekem tetszik a ház, lehet hogy be is újítok majd valamikor egy ilyenre, 3daurora-mat már nagyon unom. Igazából valami Lancool lesz az utod.

Hát az Aerocool 40 centis halkabb, mint egy 12 cm-es(pl. silentblade II), bár ez attól függ, hogy mennyire szabályozzuk le a 12cm-est.
-12V-on az aerocool 14dB zajt csinál és 250 CFM levegőt tol be, csak 400-on pörög.
-Egy silentblade II 21dB zaj mellett kb. 36 CFM levegőt fúj 12V-on, és kb 1200RPM-mel forog. Asszem itt nincs mit magyarázni...
Az alkatrészek hűtésében nagyon sokat számít egy ilyen venti, pláne tuningnál...
Hát por az gyűlik rendesen. Bár 3 hónap után még nem kellett odabent takarítanom, pedig rendszeresen nézem... A porszívó megváltoztatta az életemet...
[ Szerkesztve ]

Harisnya - LOL!!
Esküszöm, hogy kipróbálom!!!
a legősibb porszűrő megoldás, az igazi retro modderek hagyatéka ránk, mondern felhasználókra. de még mindig az egyik legjobb, bár a legkevésbé esztétikusabb megoldás!
De csúnyák ezek a kék ventilátorok. Meg a ház se jön be igazából. Viszont nem ártott volna berakni nyitott képet is. Mondjuk hálaisten jó házakból elég bő kínálat van.
Sima nylonharisnya? Szólni kell mutternak, mielőtt gépet építenék, hogy az elfutott szálú darabokat ne dobálja kifelé. 

Harisnya LOL
A porral az a baj, hogy fűt rendesen, ezt ne feljtsétek el. Ha a portalanítást meg lehetne oldani értelmesen (porszűrőkről nem tudom nyilatkozni) akkor sok probléma megoldódna léghűtés terén. Hálás lennék, ha valaki tudna mutatni egy linket a témában akár pH-ról is 
A kék led nekem rendben van. Az Eizóm és a Wacomom is kéken világít, csak a fránya logitech zöld
Ennek ellenére felesleges a ledes fan a házba, inkább lenne vmi csúcshalk helyette. A hc gémerek amúgy sem ezt a kategóriát veszik, nekünk meg mindegy.
Harisnya a legolcsóbb, legkönnyebben beszerezhető porszűrési megoldás gépbe. Még színest is vehetsz, ha olyan a géped, tök praktikus 
Itt a helyed: Léghűtés topik - halkan de hatékonyan
Porszűrők úgy általában meg teszik a dolgukat rendesen. Mióta ilyen gépem van, sokkal ritkábban kell takarítani (sőt, mondhatni "pormentes" mióta megvan, kb. két éve).
Ja igen, csúcshalk kék venti: bármilyen hangos, kösd 5V-ra, probléma megoldva. Szép kék fény a házban, hangja nincsen. Jó légszállítást meg megoldja egy amúgy is halk Noctua, vagy hasonló.
Amíg nem volt a gépben ilyen venti, ódzkodtam tőle, de nagyon megdobja az egészet 
[ Szerkesztve ]
Religion – causing genocides over differing imaginary friends