Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ár? :) :))

Kivételesen jónak tűnő dolog a$u$-éktól. :DD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#2) nrgia

nrgia
(őstag)

Szép darab, bár annyira nem újkeletű. Mennyire "hangos"..Db???

...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...

(#3) mephi666 válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tényleg jó, csak hát az ára is szép lehet :D

(meg azok a kék ledek soha nem tudnak lemaradni :( már évekkel ezelőtt sem tetszettek... egyedül akkor örültem a kéklednek, amikor az öngyújtómba volt építve és évekkel ezelőtt gyakran az éjszaka közepén estem haza illuminált állapotban a kocsmából és meg kellett keresnem a kulcslyukat :)) más hasznát eddig nem láttam...)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Hát szépnek szép, de attól tartok ebben is olyan "sok" anyag van hogy gyönyörűen átadhassák a vinyók a rezonanciát.....

(#5) gfefe

gfefe
(őstag)

ha értelmes árban lenne egy ilyen Asus Vento TA-U2 re szivesen befizetnék.... mibe fog fájni vajon? :U

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#6) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Újabban már csak feketére fújt alu házakat készítenek? Az ezüst ennyire kiment a divatból?

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#7) NoLF válasza Dyno (#4) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A normál ATX méretű alaplapokat fogadó termék szerszám nélkül szerelhető, rezgéselnyelő gumibetéttekkel ellátott 5,25 és 3,5 hüvelykes meghajtóhelyekből egyaránt négyet tartalmaz. :U

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#8) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem is szellős, hanem huzatos :D

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#9) syC

syC
(PH! addikt)

Nekem nemtetszik :(

• De hova temetik a túlélőket? •

(#10) Majstor

Majstor
(senior tag)

Szép házikó... nekem is hasonló Asus Vento-m van. :K

http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

(#11) oneiros

oneiros
(kvázi-tag)

Több kép a házról.[link]
Ezek alapján 15-20k-t simán elkérnek érte(inkább 20), főleg itthon. :DDD
A többi Vento Alien fomájához képest ez mérföldekkel szebb szvsz.

Welcome to the Mod Men Show!

(#12) viszta99

viszta99
(fanatikus tag)

Nekem kicsit hideg hatást kelt,de jol néz ki,elegáns megjelenésű

Telefon : 70-403-8474

(#13) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem tetszettek mindig is az ASUS házikók. :)

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#14) Dyno válasza NoLF (#7) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Igen ezt olvastam én is, csak kiváncsi lennék milyen az a gumirezgés gátló, mert cimbinek is valami Antec háza van gumielnyelő betétekkel, de van egy Samsung vinyója amit nem bír lenémítani, és az egész ház rezeg tőle, pedig abba a házban még anyag is. :(

Szerk: Amit Onerios linkelt oldalt, na elég biztatónak tűnik a HDD-nek a helye, mostmár egy ponto árára lennék kiváncsi, ja meghogy milyen vastag lemezből készült?0,8mm?

[ Szerkesztve ]

(#15) shadeofme

shadeofme
(tag)

Nekem is tetszik. (Feltéve, ha elég tágas a jó légmozgáshoz. :) )
A kék ledes dologról meg annyit, h akinek nem tetszik, az eliminálja. :D
(Nekem is a lábamnál van a ház, úh kvára nem izgat, h kivan-e világítva, avagy sem. :D )

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#16) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Tetszetős. Az ár kérdéses csak. :K

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#17) Benyadapro

Benyadapro
(fanatikus tag)

Igen nagyon tetszik nekem is ha esetleg "megunom" a CM 331 et és jó ára lessz ennek az Asus nak akkor lehet váltok :))

(#18) kecsetif

kecsetif
(tag)

Szép és egész jó is lehetne... de hagyjuk már a pics@ba ezeket a kis játék ventiket! Hűteni nem csak zajongani tudnak! :((( Annyira nagy extra lenne belerakni egy 40cm-es oldalventit (ala Aerocool)? :F

(#19) NoLF válasza kecsetif (#18) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az egy kicsit rétegtermék talán. ez kevésbé.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#20) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Kicsit unalmas már ez a kék-fekete kombo...

(#21) laforge válasza kecsetif (#18) üzenetére

laforge
(lelkes újonc)

Egy 40 centis oldalventi halkabb, mint 2x12 centis? Egy akkora ventinél nem porosodik nagyon a gép? Kb nyitott háznak fele meg.

Nekem tetszik a ház, főleg, hogy jó nagy. A belső mérete legalább annyit számít szellőzésnél, mint a venti.

[ Szerkesztve ]

(#22) Horbal válasza kecsetif (#18) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Mi kell neked helikopter, mire nem elég két jó 12-es venti, nekem is az van házamban, és egyáltalán nem zajos, na jó mondjuk azok s-flexek. Szép ház ez, persze a világítós gagyi ventik rögtön első körben repülnének... viszont akkor már nem érné meg az árát valszeg, azért szép próbálkozás :)

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#23) moha bácsi

moha bácsi
(senior tag)

Amíg nem tudom meg az árát, nagyon tetszik :R
Inkább nem is akarom tudni....
Az idióta kék világítást ki lehet kötni. Úgy már egész komoly.

-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

(#24) Dyno válasza laforge (#21) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Nekem csak 25centi van a ház oldalán 520rpm-en megy és igen igen 1hónap alatt olyan port csinál bent mint egyszerűbb hűtésrendszerek (elől-hátul 12cm) 3-4hónap alatt. :(((

(#25) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem ez nem bejövős cucc :(

(#26) gixxer-tomee

gixxer-tomee
(tag)

Szerintem nem a kék led lett divat, hanem a kék led fikázás. :U

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

(#27) csabooooo válasza gixxer-tomee (#26) üzenetére

csabooooo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ezennel megalakítom az Antikékled Nemzeti Frontot! :D

[ Szerkesztve ]

www.fordfocus.hu

(#28) Shim válasza laforge (#21) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

Jóval halkabb, mivel sokkal alacsonyabb fordulatszámon képes legalább ugyanakkora (de inkább nagyobb) légszállításra.

Nekem mégis hangosabb lett a gép egy kicsit, mivel egy nagy oldalsó (23cm) ventivel olyan, mintha levenném a ház oldalát, minden zaj kiszűrődött.

Amúgy nagyon porosodik, de elé kell rakni egy harisnyát és meg van oldva :)

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#29) Aryan

Aryan
(fanatikus tag)

Nekem tetszik a ház, lehet hogy be is újítok majd valamikor egy ilyenre, 3daurora-mat már nagyon unom. Igazából valami Lancool lesz az utod.

(#30) kecsetif válasza laforge (#21) üzenetére

kecsetif
(tag)

Hát az Aerocool 40 centis halkabb, mint egy 12 cm-es(pl. silentblade II), bár ez attól függ, hogy mennyire szabályozzuk le a 12cm-est.
-12V-on az aerocool 14dB zajt csinál és 250 CFM levegőt tol be, csak 400-on pörög.
-Egy silentblade II 21dB zaj mellett kb. 36 CFM levegőt fúj 12V-on, és kb 1200RPM-mel forog. Asszem itt nincs mit magyarázni... ;] Az alkatrészek hűtésében nagyon sokat számít egy ilyen venti, pláne tuningnál... :))
Hát por az gyűlik rendesen. Bár 3 hónap után még nem kellett odabent takarítanom, pedig rendszeresen nézem... A porszívó megváltoztatta az életemet... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#31) kecsetif válasza Shim (#28) üzenetére

kecsetif
(tag)

Harisnya - LOL!! :DD
Esküszöm, hogy kipróbálom!!!

(#32) NoLF válasza kecsetif (#31) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a legősibb porszűrő megoldás, az igazi retro modderek hagyatéka ránk, mondern felhasználókra. de még mindig az egyik legjobb, bár a legkevésbé esztétikusabb megoldás!

(#33) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

De csúnyák ezek a kék ventilátorok. Meg a ház se jön be igazából. Viszont nem ártott volna berakni nyitott képet is. Mondjuk hálaisten jó házakból elég bő kínálat van.

(#34) rootkiller válasza Shim (#28) üzenetére

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Sima nylonharisnya? Szólni kell mutternak, mielőtt gépet építenék, hogy az elfutott szálú darabokat ne dobálja kifelé. :D

(#35) laforge válasza Shim (#28) üzenetére

laforge
(lelkes újonc)

Harisnya LOL :D A porral az a baj, hogy fűt rendesen, ezt ne feljtsétek el. Ha a portalanítást meg lehetne oldani értelmesen (porszűrőkről nem tudom nyilatkozni) akkor sok probléma megoldódna léghűtés terén. Hálás lennék, ha valaki tudna mutatni egy linket a témában akár pH-ról is :)

A kék led nekem rendben van. Az Eizóm és a Wacomom is kéken világít, csak a fránya logitech zöld :) Ennek ellenére felesleges a ledes fan a házba, inkább lenne vmi csúcshalk helyette. A hc gémerek amúgy sem ezt a kategóriát veszik, nekünk meg mindegy.

(#36) Shim válasza laforge (#35) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

Harisnya a legolcsóbb, legkönnyebben beszerezhető porszűrési megoldás gépbe. Még színest is vehetsz, ha olyan a géped, tök praktikus :)

Itt a helyed: Léghűtés topik - halkan de hatékonyan

Porszűrők úgy általában meg teszik a dolgukat rendesen. Mióta ilyen gépem van, sokkal ritkábban kell takarítani (sőt, mondhatni "pormentes" mióta megvan, kb. két éve).

Ja igen, csúcshalk kék venti: bármilyen hangos, kösd 5V-ra, probléma megoldva. Szép kék fény a házban, hangja nincsen. Jó légszállítást meg megoldja egy amúgy is halk Noctua, vagy hasonló.
Amíg nem volt a gépben ilyen venti, ódzkodtam tőle, de nagyon megdobja az egészet :)

[ Szerkesztve ]

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#37) gixxer-tomee válasza csabooooo (#27) üzenetére

gixxer-tomee
(tag)

:D Tagfelvétel van?

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.