Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) KTTech válasza FefeeX (#50) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

"és nem adnék dupla árat egy PVA/IPS panelesért, mert annyival nem jobb"

Próbálj fényképet szerkeszteni, és rájössz, hogy annyival jobb... főleg, ha színhelyesnek kell lenned, és számítanak a sötét/világos tónusok is...

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#52) Integra válasza FefeeX (#50) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én egy samsung 770p-t használok mai napig.
azért nézz meg egyszer egy ilyen paneles vagy kategória társ monitort...
aztán soha többet nem akarsz tn panelt ;)
egyetlen érv van a tn mellett: olcsó.

[ Szerkesztve ]

(#53) harom.14 válasza L3zl13 (#49) üzenetére

harom.14
(lelkes újonc)

Ez szubjektív, nekem sokkal jobban bejön a kis pixelméret. A Lenovo tényleg jó lenne, de szinte az összes pixelhibás, vagy azzá válik.
Most lesz Eizonak egy fullHD 22-ese, csak az más árkategória :(

Hi! I'm a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

(#54) FefeeX válasza Integra (#52) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Az összes "luxuskategória" ilyen... megvettem a dinovot, és soha nem vennék már olcsó billentyűt/egeret... Megvettem a Corsair VX450-et, és soha többé chieftec... Plazma után soha CRT, még LCD tévé sem... Csak azt mondom, hogy ez az új generáció TN is már bőven szép, általános használatra meg bőven megfelel - magamat ismerve különben is jobban járok, ha nem próbálok drágát :P

Szóval nem mondtam hogy szar, sőt ha figyelmesen olvastok, azt sem mondtam hogy nem jobb, de én pl. konkrét és tárgyilagos tudok maradni azokban a témákban is, ahol luxust használok - nem vagyok elfogult mert nekem jobb van, és akinek nem szükséges, nem is ajánlgatom feltétlen... :) (az a baj hogy sok ellenkező eset van)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#55) bteebi válasza Thulcandra (#13) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Jogos. Utálom ezt az elcseszett (1680×1050) felbontást :(((. Vagy SXGA (1280×1024/960), vagy full HD. De ez a köztes megoldás csak egy pofon a szarnak, és igazából "semmire se jó" (némi túlzással) - 720p-hez nagy, 1080p-hez meg kicsi :(. Az SXGA felbontás pont jó a 720p-hez (persze szép nagy fekete csíkokat kapunk cserébe ;] ). Meg ha új monitor, akkor már igazán lehetne 16:9-es, nem pedig 16:10-es...

Te is fiam, Bluetooth?

(#56) Integra válasza bteebi (#55) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

rájt.
1920x1080 és 24" és 16:9

(#57) bteebi válasza Integra (#56) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Na ja :). És mindez S-IPS panellel. Vagy esetleg OLED :D.

Te is fiam, Bluetooth?

(#58) venember83 válasza bteebi (#57) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Meg mindezt kétszáz euróért. Plusz ingyen sör. Nem maradhat ki a kívánságlistáról.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#59) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a tn-t fikázók már mind megvették? ;] van ám öröm.... :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#60) Khaal válasza dezz (#43) üzenetére

Khaal
(őstag)

Akciós újságban láttam 160 fokos betekintési szöggel rendelkező 26"-os LCD-tvt, szóval azért vigyázni kell. Azt hiszem Samsung volt, úgy 100 ezer forint környékén adják.

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#61) einstein válasza harom.14 (#53) üzenetére

einstein
(senior tag)

Lenovoról csak annyit, hogy nálam már a 2 járt, és mindkettő pixelhibamentes.
Vagy lottóznom kéne ?:)

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#62) old_artist válasza einstein (#61) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, mindketten lottóznuk kell, hogy ilyen szerencsénk volt! :K

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#63) Balika911 válasza FefeeX (#50) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A dinovo-s hasonlat talán nem kellett volna. Régi sebeket tépett fel, bizony önkínzás volt az a szett, örültem, mikor harmadáron megszabadultam tőle. A driver volt pocsék, nem az eszköz maga. Sokaknál teljesen jól működött, sokan pedig szenvedtek vele - az utóbbiak közé tartoztam. :(

(#64) FefeeX válasza Balika911 (#63) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Sosem volt vele driver problémám, pedig már jó ideje Vista64-et használok... Az egyetlen negatívum hogy linux alatt, az elején ki kell huzni és be kell dugni a BT receivert... :) (ez pedig biza nem az eszköz és annak illesztőjének a hibája, hanem a linuxé...)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#65) Balika911 válasza FefeeX (#64) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ha nincs vele gondod, akkor tényleg öröm lehet használni, mert maga a billentyűzet nagyon ott van. Szerencsére az új diNovo Keyboard for Notebboks is ugyanez a felépítés, csak rádiósban. Ha kijön magyarul, veszek is egyet. :K

(#66) Gave

Gave
(senior tag)

Tudja valaki ,hogy lehet e mar kapni illetve ,hogy hol? (Mo.-n)

(#67) Kaltenpeti válasza Gave (#66) üzenetére

Kaltenpeti
(kvázi-tag)

Én csak ezt találtam: [link]

...most nézem ez nem is az.

[ Szerkesztve ]

(#68) Gave válasza Kaltenpeti (#67) üzenetére

Gave
(senior tag)

Majdnem jo ,de hianyzik egy A-betu a vegerol :)

...illetve van egy E felesleg az elejen

[ Szerkesztve ]

(#69) venember83 válasza Gave (#66) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Romániában lehet kapni, de elég nevetséges összegért, ami kb 95 ezer forintnak felel meg s eddig csak egy webshopban láttam, igaz, hogy ott raktáron is van, de ilyen árért nem csoda, hogy nem kapkodnak utána.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#70) Lacix29 válasza venember83 (#69) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Nevetséges ?
Ez nem TN paneles monitor, szerintem reális az ár.
Én biztos inkább ez után kapkodnék, mint egy 60e Ft-os TN panelesért.

(#71) venember83 válasza Lacix29 (#70) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ausztráliában 460 dollár, ami durván 72k forint. Akkor miért is nem nevetséges ár a 90+k? :U Nem a monitorral van bajom, hanem az árképzéssel.

[ Szerkesztve ]

(#72) Brekk

Brekk
(senior tag)

Az Oázisba érkezett a monitorból, véleményunk szerint a kategória legjobbja, mind kulsore, mind tudásra. Egy elegedett vevo par sora a monitorrol: [link]

Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu

(#73) Sheltem77

Sheltem77
(fanatikus tag)

4. napja használom, de a varázs nem múlt el. Szuper monitor csak ajánlani tudom mindenkinek az árát nagyon megéri ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.