Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

elfogadnám mindegyiket, ha hozzámdobnák:D húúú de korán keltetek ma :U

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#2) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hmm, ez az L110 nem tűnik rossznak. Nővérem biztos elalélna, ha egy ilyennel lepnénk meg. Eleve imádja a Nikont és emellé technikailag sem tűnik rossznak. (Bár nem vagyok szakértő.)

Gondolom az ára valahol 100 és 200 között van, mi? :)) (MOD: Vagy feljebb...)

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#3) stevve válasza leviske (#2) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem is tetszik, még pirosban is. Úgy látom, a HD felbontású videó ma már szinte alaptulajdonság ebben a kategóriában és a 12 MPixel vagy több is... pedig aztán ez utóbbi abszolút nem indokolt ide (bár ki tudja).

PH semleges

(#4) MLaca válasza Nordic (#1) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

inkább későn feküdtünk :)

http://mlzphoto.blog.hu/

(#5) h-yle

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Olympos, Sigma és Pana verő EVIL-t ide!! :) Már tűkön ülök...

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#6) Z_A_P

Z_A_P
(fanatikus tag)

Meg az L110 nek is 1/2.3-inch-es CCD-je van.
Miert vagytok tole ugy elajulva? :F

OK

(#7) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

középtájt vmelyik kis szappantartónak a fényereje f3,1-f6.7 :Y ez nagyon brutálisan gyenge!

[ Szerkesztve ]

(#8) stevve válasza Z_A_P (#6) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Első sorban nem az fogott meg engem se benne. :N

PH semleges

(#9) total90 válasza leviske (#2) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az L110 az L100-at fogja váltani. Az ára olyan 250€ körül lesz ;)

(#10) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Úgylátom jön az újabb kacatdömping. Természetesen semmivel nem jobbak, min egy 3 éves modell.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#11) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

A Nikon kiskompaktok ált. gyengék tapasztalataim szerint. Viszont az L110 érdekes, az L100 sem volt olyan rossz képileg, és van, aki igényli a szupermakrót és a nagy zoomot, de nem akar sokat állítgatni a gépen, valamit nincs pénze DSLR-re és nem is akar obit cserélni, annak pont jó. Pl. a szüleim pont ilyenek. 50+ évesen ez egy ideális gép.

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.