Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) MCGaiwer

MCGaiwer
(őstag)

hogy a rá másolt adatokat legfeljebb 100 évig képes sértetlenül megőrizni.

én olyat is tudok ami legfeljebb 1 millió évig tárolja az adatokat...

a legfeljebb maximumhatározó, tehát kevesebb lehet de több nem. Ebben az esetben a legalább használata lenne helyes, azaz minimum 100 évig biztonságban tudhatjuk az adatainkat.

bocs a kötözködésért, de ebben a formában nincs értelme a cikk adott bekezdésének.

!!!Nem tok irni, ne is foglalkozz vele!!!

(#2) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

SDXC.... mibe lehet ilyen kártyát dugni?
Gondolom az SDHC olvasó nem eszi meg (EOS-500D)

TRON addict

(#3) Entryy

Entryy
(fanatikus tag)

"A NAND flash memóriás tároló Chronoclock technológiával készül, mely garantálja, hogy a rá másolt adatokat legfeljebb 100 évig képes sértetlenül megőrizni."

Ezt akármelyik ma kapható eszköz tudja, nekem csak ilyenek vannak. :DD :C

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#4) radi8tor1 válasza Entryy (#3) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Tedd mondjuk röntgensugárzás vagy gammasugárzás mellé. Megnézem utána mi lesz rajta ;]

TRON addict

(#5) csimpok

csimpok
(fanatikus tag)

Azért durva, hogy 64 GB adat elfér egy microSD kártyán... Tegnap vettem egyet a telómba (igaz csak 16GB-osat), de meglepődtem mekkora az egész.

[ Szerkesztve ]

(#6) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy olyan kis fit-et ki tudna nekem szerezni?

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#7) -=RelakS=- válasza radi8tor1 (#2) üzenetére

-=RelakS=-
(kvázi-tag)

Én úgy olvastam a wikipedián, hogy ez visszafelé kompatibilis, nem úgy, mint az SDHC

-=RelakS=-

(#8) Entryy válasza radi8tor1 (#4) üzenetére

Entryy
(fanatikus tag)

Látom nem érted, mit is jelent a "legfeljebb" kifejezés és az írásom.

[ Szerkesztve ]

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#9) -=RelakS=- válasza csimpok (#5) üzenetére

-=RelakS=-
(kvázi-tag)

Én is azt néztem, hogy már az sd kártya is elég kicsi, hát még a mikro. A CF-ek, meg a Smart Media kártyák (emlékszik erre még valaki), na, azok még kezelhető méretűek voltak szerintem. A mai technikával, ha egymás mellé és fölé raknák azt a chipet, ami a 64 gigás microsd-ben van, hát a vinyókat lehetne kukázni... mondjuk többe kerülne, mint az egész gép XD

[ Szerkesztve ]

-=RelakS=-

(#10) madgie válasza -=RelakS=- (#7) üzenetére

madgie
(VIP)

Szerintem nem, SDHC eszközbe hiába raksz majd két terás SDXC karit, nem tud majd vele mit kezdeni.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#11) Flashback válasza radi8tor1 (#2) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Erre én is kíváncsi lennék! (Szintén 500D) :)

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#12) ViZion válasza Entryy (#8) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Legalább leírjuk, hogy a legfeljebb leginkább nokedli. :D
Ez kb. olyan, mint az ásványvízen a 0% FAT feltűntetése... jobban fogy, mert a zsír nem zsííír... :DDD

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#14) zazahoho

zazahoho
(őstag)

100 év nagy idő,mivel olvassák majd ki :F ;] de gondolom megbízhatóságot akarták kiemelni.

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#15) macilaci78 válasza madgie (#10) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Ha elpartícionálom a kártyát az eszköz által kezelhető méretűre? Mondjuk egy 64 gigásat 4db 16 gigásra, akkor 4 partíciót fog látni, vagy csak az elsőt?
Esetleg leformázom 16 gigásnak?

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.