Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) riolobo

riolobo
(tag)
LOGOUT blog

Hát ez meglehetősen érdekes :))

Goodbye, cruel world, Im leaving you today. Goodbye, goodbye, goodbye. Goodbye all you people, Theres nothing you can say, To make me change my mind. Goodbye.

(#2) patex1983

patex1983
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez de beteg... :DDD

(#3) FRENK1988 válasza patex1983 (#2) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem kicsit nagyon :DDD
De amúgy hova megy az ODD HDD/SSD? :U

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#4) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak meg lehet venni!
Nagyon jó!

[ Szerkesztve ]

(#5) MBazsee

MBazsee
(tag)

A képen látható lap milyen lehet? PGA370-es, vagy SOCKET462-es? :DDD

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#6) Jim Tonic válasza FRENK1988 (#3) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

A cikkben olvasható, a képen látható.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#7) OliApa

OliApa
(fanatikus tag)

Végre hozzáférhető minden alkatrész! :C

http://velemmivan.blogspot.com/

(#8) FRENK1988 válasza Jim Tonic (#6) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Először nem tudtam elképzelni :DDD Köszi :R

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#9) Harlek

Harlek
(tag)

Ez jópofán néz ki, bár a külső burok hiánya miatt én aggódnék, hogy túlzottan porosodik a hardver. Viszont valami jópofa, piros ledekkel bevilágott buborékplexit el tudnék rá képzelni.

(#10) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Elég borult egy ötlet. :D
El nem tudom képzelni ki a célcsoport. Talán az állandóan hardvert tesztelőknek/cserélőknek lehet hasznos a kialakítás. Habár akkor nem mini-ITX-esnek kéne lennie, mert így meg van kötve az ember keze. :U

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#11) Mkiss

Mkiss
(újonc)

Hat ez szerintem kifejezetten csunya, sot gusztustalan. Ha mar ilyen "hazat" akarok magamnak akkor ott van a sokkal szebb Antec Skeleton. 100-130 dollar :DDD.. kemeny minden esetre...

(#12) madgie válasza Stiky (#10) üzenetére

madgie
(VIP)

Azé' ez a Zotac elég korrekt Mini ITX lapocska :)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#13) schawo válasza Mkiss (#11) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

40-50e Ft egy kupac acél zártszelvényért? Ezt akár kéthetes lakatostanuló is összedobja két óra alatt, 3000Ft-nyi anyagból, porfestve.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#14) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes egy póknak nemigen mondható valami, mivel tudtommal annak 4 pár lába van. :U

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#15) djsunny

djsunny
(fanatikus tag)

Nagyon zsír ez a cucc, bár ebben a színben nekem sem jön be, de fehér vagy kék nem lehet rossz. Szerintem sok moddingos kiindulási alapnak fogja használni ezt a pókot. ;)

(#16) ^Bundi^ válasza Harlek (#9) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

Műanyag süti lefedő jolesz rá ikea ban kb 500 forint és még szellőzik is :))

Nos Omnes Una Manet

(#17) &rew

&rew
(őstag)

video

dodge charger - ford mustang - dodge challenger

(#18) Stiky válasza madgie (#12) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

hmm, tényleg nem rossz! :)

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#19) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Párocskám pókmániás, és megmutattam Neki a képet.
Lány létére az az első PC ház, ami kifejezetten elnyerte tetszését! :D

[ Szerkesztve ]

(#20) madgie válasza Stiky (#18) üzenetére

madgie
(VIP)

Pont ehhez keresnék házat, de szeretném, ha maradna az 5770, meg két HDD is férjen el benne... rendszerint a Mini ITX házak nem ilyenek. Persze ebben a pókban elférne, de ez meg elfoglalja a fél szobát :))

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#21) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csúnya és még csak stabilnak sem tűnik. Nem kell. :o

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#22) @aMoRF

@aMoRF
(fanatikus tag)

A 2.0-as verzió ha kapna szervo motorokat :D és tudna mozogni.... Hümm........ futhatnék a gépem után... ;]

A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.

(#23) hfrankee

hfrankee
(senior tag)
LOGOUT blog

Olyan mint egy salgó polc :D

"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks

(#24) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

Technik legóbol különbet épít az 5 éves unokaöcsém, de a legnagyobb probléma a porosodás lesz ezzel a házzal, a csúnya dizájn csak tetőzi a teljes átgondolatlanságot.

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#25) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az lenne a király, ha távirányítható lenne a pók, lehetne vele játszani :D

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#27) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Majd a neve eladja :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#28) bacsis válasza MBazsee (#5) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem is az tűnt fel, azért a Socket370 azért befigyel :C
P3 powa :DDD

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#29) luw2win válasza &rew (#17) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

nincs fakra a macskának :DDD :DDD

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#30) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Ez sem 1 friss hír, már másfél hónapja olvastam erről máshol :(

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#31) Egonyolc

Egonyolc
(kvázi-tag)

Gyerek mellé kifejezetten ajánlot :W

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#32) lorenzen

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

Hú, de nagyon drága az a piros festék.
Bővítőkártya behelyezéséről nem kell álmodozni, a képek alapján.
Aki ilyen sci-fi dizájnra vágyik, egy kis barkácsolással, a szemtéttelepről beszerzett alapanyagokkal, egy hamburger árából összehozza ezt a "házat".

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#33) Balika911 válasza schawo (#13) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ez nem acél, hanem alumínium és nem zártszelvény, hanem lemez. Elég komoly munkát szoktak végezni a dolgaikon - de ez az izé még ingyen sem kellene.

Az alcímmel ellentétben nem hiszem, hogy a házak alternatívája lehet, azon meg főleg csodálkoznék, ha bevonulna a köztudatba. Ahhoz legalább egy Mr. Garrison kaliberű feltaláló kellene. :D

[ Szerkesztve ]

(#34) P00By válasza Egonyolc (#31) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Igen kis gyerek mellet nem éppen ideális.
Viszont nagyobb gyereknek meg is lehet venni, aztán lehet vele villogni :D

(#35) Izzé

Izzé
(senior tag)

Ez a Lian Li "ház" valami borzalom! Nem lehetnek ennyire tudatlanok, akiknek ezt szánják azok tényleg gyerekek, azoknak meg a többsége utálja a pókokat. Inkább békát csinálnának. :DDD
A másik dolog meg, hogy ez oszt k@rvára fog porosodni.

(#36) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem mostani darab (legalább egy hónapos :DDD ) ez már... Teszt a "házról" [link]

(#37) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Úristen, de szörnyű.... A váz maga jól néz ki, de ha rápakolod a cuccokat, meg rádugsz/rákötsz mindent, (panel csatik, tápcsatik, ide/sata, usb...stb) ott lóg a rengeteg kábel, ráadásul porosodik az egész :F

Jó, hogy beszéltük nemrégen az aerocoolos hírnél, hogy kellene egy kis változtatás ház-dizájn terén, de szerintem nem erre gondoltunk :U

Ez semmivel se különb funkcionalitásban, mintha az alaplapot rárakod egy dobozra, mellé a tápot, és az odd/hdd-ket meg egy másik dobozra, végül az egészet felrakod egy hokedlire :DDD

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#38) szuper-t válasza Isee (#37) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem házban ugyanúgy porosodik hacsaknem nyomod tele porszűrővel a ventiket:D
ha ez kell h kicsit frissítsünk a házak terén hát én támogatom de 1 ilyenre nem merném rábízni a gépem az tény:D

(#39) harry válasza Izzé (#35) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

"A másik dolog meg, hogy ez oszt k@rvára fog porosodni."

Hát, kb annyira, mint bármi más a szobában, nem?
Egy háznál szerintem biztos kevésbé, lévén nincs venti, ami belenyomná a "házba" a poros levegőt, és mivel nem zárt, nincs is hol megrekedjen.

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#40) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom elképzelni a célközönséget.
Van olyan, aki erre az mondja, hogy "ó igen, pont ilyenre vágytam"?
Vagy, hogy "ez álmaim pc izéje"?
Borzalmas...
De leginkább az, hogy lesz olyan ember aki ezt megfogja venni 108-123dodóért...

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#41) Killer01 válasza LackoMester (#14) üzenetére

Killer01
(senior tag)

Felezett pók ,így már jó? :DDD Egyébként rettenetes. Valaki megint zöldet szívott a tervezőasztal mellett :D

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#42) Isee válasza szuper-t (#38) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet igazad van, de akkor is egy normális házban, csak fedett/védett helyen vannak a hardverek majdnem mindenféle külső hatástól, és a por is jobban ráülepszik ha nem védi őket semmi... Pl nekem mindig porosabb a házamnak a teteje, mint a benne lévő hardver.... A házat 2-3 naponta áttörlöm a portól, a hadrvereket pedig 2-3 havonta.

Igaz nem lenne nagy megerőltetés egy puha ecsettel végigtörölni az egész gépet, ami egy pár fémlábikón áll, de akkor is :)

Jah és mellesleg ennek a váznak 4 lába van, a póknak meg tudtommal 8 (jobb esetben) :DDD szerk.: ezt már írták, :B

[ Szerkesztve ]

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#43) Izzé válasza harry (#39) üzenetére

Izzé
(senior tag)

Nem vagyok takarítónő, de az elektromos dolgok jobban vonzzák a port.
A ventikhez meg lehet porszűrőt venni. Persze ez sem tökéletes és így is gyakran kell takarítani, de ennél a pók izénél biztosan jobb.

[ Szerkesztve ]

(#44) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

egy pár motor bele és kész is:D
lan partihoz tökéletes, nem kell cipelni megy utánad:D

(#45) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

erről nekem a régi fémépítő-játékok jutnak eszembe kb a rendszerváltás környékéről... :) abból is lehetne otthon összerakni hasonlót simán... (ha valaki konkrétan emlékszik, mire gondolok, belinkelhetné...)
ez a lianli viszont szörnyű :(

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#46) Kirrr

Kirrr
(tag)

Egyik LAN-patkány ismerősöm már leadta az előrendelést ;]

Bocsi ha bunkózok, de már belefáradtam az emberi hülyeségbe!

(#47) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

Ez így randa. Olyan mintha a tervező nem élte volna ki magát kiskorában a legóval.

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#48) huszar90

huszar90
(tag)

hát ez "gyönyörű" :U

(#49) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Irtózatosan sz@rul néz ki. Lian Li nem tudom miért megy el gagyi irányba :U

(#50) Isti2

Isti2
(tag)

Hihetetlen sz@r. :))
A tökig zárt házban is sz@rrá porosodnak a hw-ek, hát még így :W
Viszont k*rva jó a szellőzése :DD

Átadás/átvétel CSAK SZEMÉLYESEN!!! Cuccaim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Isti2 P.Ü.-re ILLIK VÁLASZOLNI!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.