Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez igazán örömteli hír, mármint annak akinek valóban szüksége van a kiegészítőre új procijához. Tetszik a Noctua hozzáállása, hogy bizonyítékot kér, majd ingyé adja a kiegészítőt. Viszont itt valami nem stimmel: "Amint vállalat elbírálta a kérést, azonnal postázza a lefogatót a megadott címre." - szerintem maximum akkor küldi ki, ha pozitívra bíráltak, ha a kritériumoknak nem tett eleget a kedves vásárló, biztosan nem küldik neki ki. Egyébként mi értelme lenne elbírálni a kérést ugye...

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#2) KajakFéreg

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

És milyen jó ötlet :Y

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#3) Elijah Baley

Elijah Baley
(tag)

Kiegészítőkre mindig is lesz szükség..., a Noctua meg nyílván nem hülye, hogy valahova kipostázzon ezer darabot, hogy aztán Gazsi-koma meg elvigye jó pénzért a méhtelepre - na ezért az elbírálás.... :U

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#4) JanR

JanR
(őstag)

Meg jo, hogy nem kell uj hutot vennem. Bar sztem ezeknek a kiegeszitoknek is el fogjak kerni az arat rendesen..
Az meg a masik, hogy nem mostanaban veszek intel core iX-et...:D

www.oaziscomputer.hu

(#5) Abu85 válasza Kendek (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ellenőrzik a nevet, a számlát, a kép eredetiségét. A Photoshop ma már csodákra képes. :) El kell itt bírálni minden pályázót.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#6) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez kifejezetten jó hír, szvsz!

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#7) [CM]Crusher

[CM]Crusher
(senior tag)
LOGOUT blog

Legalább a Scythe 1366-os lefogató megalkotássakkor gondolt a jövőre. Ötletes megoldás, egy hátrány, hogy műanyag pöcök, ugyan ez csavarosba és kész is: [link]

(#8) szuper-t válasza KajakFéreg (#2) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is bejön:D

(#9) bartucc válasza Abu85 (#5) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az nem lehet egyszerű meló....

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#10) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Azért simán kinéztem volna a gyártókból, hogy megvetetik veled az "új" hűtőket erre a foglalatra.

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#11) Bj Brooklyn

Bj Brooklyn
(fanatikus tag)

Ilyen alaplapot kell venni és akkor nem kel szórakozni, hogy nem megy fel a 775-ös procihűtő, mivel kétféle furattávolsággal szerelte fel az ASRock a P55 Deluxe lapját :DDD . Itt a kép a furatokról.

[ Szerkesztve ]

Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)

(#12) KicsiUbul válasza Bj Brooklyn (#11) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Esetleg ha az Intel kicsit felhasználóbarátabb lenne, és nem adna ki félévente újabb tokozást...

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#13) Bj Brooklyn válasza KicsiUbul (#12) üzenetére

Bj Brooklyn
(fanatikus tag)

Mivel "fogyasztói társadalomban" vagyunk, ezért a piac diktál, és nekik ez éri meg! A pénz beszél a kutya elballag, jó messzire :DDD

Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)

(#14) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az a Zalman ZM-CS5A erősnek tűnik

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#15) ne_nezze

ne_nezze
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jééé, csak a zalman kér pénzt a lefogatókért? :U

Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

(#16) DesertDog válasza Bj Brooklyn (#11) üzenetére

DesertDog
(tag)

Jé, én eddig azt hittem, hogy a "fogyasztói társadalomban" a marketingesek diktálnak. :D

(#17) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz ötlet, bár amennyit az intel szeret foglalatot váltani, lesz még ilyen akció bőven. :DDD

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#18) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Már megint ugyan azok a körök:
Ha valaki frissen vált, nyílván vesz hűtőt is, ha meg azért vált, mert megteheti, nem vágja földhöz a hűtő ára. Persze lehet, csak én látom rosszul. Mindenesetre, az Intel no comment, a hűtő gyártók hozzáállása meg dicséretes.

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#19) proci985 válasza ]Phobos[ (#18) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó, csak éppen vannak páran, akiknek a hűtőjük árából konkrétan egy kisebb proci/vidkari is kijönne (gondolok itt olyanokra, mint a TRU(E), IFX14 amik polírral és hasonló szintű ventikkel bőven elérik a 20kt, a többi óriás árával nem vagyok tisztában) és valszeg nem cserélnének hűtőt, ha már éppen a legjobbal rendelkeznek (légen). és mellesleg az adott hűtők megvannak kilósak is ventivel, szóval nem árt melléjük egy rendes lefogatás.

párezer forintos hűtővel lehet olcsóbb eladni és venni egy új lefogatósat, de a csúcskategóriában ez nincs így.

szóval nagyon is van igény rájuk.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#20) ]Phobos[ válasza proci985 (#19) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Igen, ők megszívták. De ez előre látható az "extrém" kategóriában. Persze nem mindenki lottómilliomos, aki esetleg a legújabb és a legdrágább cuccra ruház be, mert lehet, hogy kőkeményen spórolt rá, mint hobbira, de az ilyen emberek a kockázatot is ismerik általában.
Persze ettől még paraszt dolognak tartom.

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#21) ]Phobos[ válasza ]Phobos[ (#20) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

mod: azt nem mondtam, hogy nincs rá igény. :K

(#22) proci985 válasza ]Phobos[ (#20) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem csak erről van szó... a TRUE jelenleg a legjobb léghűtő, de minimum az egyik legjobb. megfelelően felventizve(140-200m3/h és totál süketeknek fölötte) egész egyszerűen légen verhetetlen. konkrétan olyan 1.40-1.45ig el szokták bírni a kifejezetten melegedős q6600akat is.

tehát márcsak amiatt se venne az ember másik hűtőt, mert egyszerűen nincs jobb a piacon. szóval a tökéletesen bevállt és verhettlen cuccot (víz most nem számít:) ) minek cserélni?

q6600aknál egyébként ezek az óriások eléggé átlagos hűtésnek minősültek (tx2 és az ac7 volt az abszolút minimum tuninghoz, az extrém pedig a jól méretezett víz), és azok azért már régóta nem extrémek (lassan két éve jelentette be az intel az áruk felezését). egész egyszerűen 3.0 fölött ha halkan akarta az ember hűteni a gépét akkor kellett rájuk egy min 800grammos óriás.

egy jó hűtő hosszú távra a legjobb befektetés volt ezek mellé ha az embert zavarta a zaj... otthon nekem is van egy felpolírozott IFX14em emiatt (nagy és nem fért volna be a jelenlegi házba, szóval elhozni magammal felesleges lett volna, eladni meg főleg nem akartam;])

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#23) Cthulhu Dawn

Cthulhu Dawn
(senior tag)
LOGOUT blog

Nemvágom, hogy Intelék miért nem tudták a hűtőfelfogatást ugyanolyanra csinálni, mint a s1366-nál...

(#24) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

hol lehet kapni a zalman csodákat? :F
vagy ezt a pár dolláros valamit is nehéz importáni a bálkánra....

(#25) balin88 válasza g@bo (#24) üzenetére

balin88
(újonc)

hol lehet ilyet beszerezni mert nekem szükségem lenne rá... Köszi! Üdv!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.