Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Barátom, nem elég durva ez a szörny alap órajelen, még tuningolják is. Meg quad sli-ben árulni őket? Úristen. Amit egy ilyen kártya nem számol ki HD felbontásban, akkor semelyik kártya sem.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#2) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Giga csomagolása a legjobba de ha márka szerint kéne választani akkor EVGA.

Lesz itt PH-n jó pár amit keményen tuningolnak majd ;]

Még azt mondták hogy csak Evga és Asus lesz :U

(#3) tomic

tomic
(őstag)

Egyiket elfogadnám. :K
De most pénzt nem adnák értük.

Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye.

(#4) NOD válasza kpal (#2) üzenetére

NOD
(senior tag)

Honnan veszitek ezt hogy azt mondták hogy csak ASUS és EVGA lesz?
Elsö hir az volt hogy az USA-ban az ASUS és az EVGA lesz az ellátó....

(#5) sniper elite

sniper elite
(senior tag)

Bátor ember aki ilyen karit vesz most, elég sok elpukkan ebből az alig gyártót csodából :DDD

(#6) Dreamie válasza kpal (#2) üzenetére

Dreamie
(senior tag)

Úgyszintén! Asus megint "óriásit" emelt az órajelen alaphoz képest! :D :D :D

Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! xbox: PZ78Dreamie, Xoom-Xoom, Razr :D

(#7) proci985 válasza kpal (#2) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát, ezek után Te mernéd tuningolni? 700 usd nem kevés pénz ám...

arról nem is beszélve, hogy ha meg működik az OCP, akkor a kártyának eléggé gyorsan throttlingolnia kéne. lehet akármilyen plusszhűtést rárakni, de magát a PCBt nem igazán lehet erősebbre cserélni, és itt most az a szűk.

nem lesz itt semmilyen kemény tuning, ha ennyit bírnak az áramköri elemek a kártyán.

Cybertrone: a 6990 tényleg jobban sikerült kártya ebből a szemszögből, digis pwm >> 2x5 fázis. mondjuk azt meg a hangja és a fűtési teljesítménye miatt nem ajánlott OC állásban használni:).

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#8) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Akkor legalább küldenének ingyenesen jó driver CD-ket. :K

A Colorful -hoz mit adnak ajándékba, dugóhúzót? :D

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#9) Cybertrone válasza proci985 (#7) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

AMD ezért rak a 6990-re volterra válogatott áramköri elemeket! :R

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

(#10) Abu85 válasza zoltanz (#8) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csavarhúzóra gondolok, de ez nem biztos. :) Ha tudnám mi az beleírtam volna a hírbe. :D

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#11) adorjant

adorjant
(senior tag)

Találó a cím,először azt hittem,csak pozitív értelemben :DDD :DDD
Azért elég gáz,főleg,hogy ATI kártyáknál jól működik a dolog.

(#12) Gyuri27 válasza Cybertrone (#9) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Mert az amd egy troll cég. Fuj. :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#13) tiborandras válasza kpal (#2) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

evga-bol is csak a vizes: ekkora erteku kartyanal es ilyen hotermeles/fogyasztas mellett, en mas megoldasnak nem latom ertelmet ;)

(#10) Abu85 ilyesmi lehet

[ Szerkesztve ]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#14) Cybertrone válasza Gyuri27 (#12) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Inkább legyenek trollok, mint hogy lássunk egy kis szikrát, és füstöt! :K

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

(#15) kpal válasza NOD (#4) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Akkor az.

#7) proci985 :azoknak a vásárlóknak egy bizonyos része aki ilyet vesz az tesz rá mennyit fogyaszt és ha kifekszik a kari akkor jöhet a következő ugy sem az átlag usernek készítik :B

[ Szerkesztve ]

(#16) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Lesz@rom a dobozt meg a matricát. Szivacsba tekerve adjon valaki egyet ajándékba nekem úgy is megfelel :DDD

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#17) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

az AMD PWM áramköri komponenseket válogat és powertunet épít, az nVidia meg chipeket válogat. hogy melyik a jobb megoldás döntse el mindenki maga. ezek szerint ha a driver a hibás akkor ezek a karik garban cseréltek lesznek?

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#18) mpierre válasza Abu85 (#10) üzenetére

mpierre
(PH! addikt)

Multiszerszám szép magyarszkiul. Talán azért adják hozzá, hogy a leégett alkatrészeket könnyebben lehessen cserélni a gari lejárta után.

Szerk: Inkább pákát adnának hozzá...

[ Szerkesztve ]

wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

(#19) gempula

gempula
(tag)

Hát a Giga elég gagyi azzal a szerszámosláda dobozzal szvsz.
Az EVGA a legigényesebb minden tekintetben. :K

[ Szerkesztve ]

Just when I thought I was out... they pull me back in!

(#20) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát szerintem aki egy ilyen kártyát vesz, nem hinném, hogy elkönnyezne, ha bármi baja lenne vele. Visszavinné, vagy vesz újat.

Nem értem, egyébként meddig képzelik feltornászni a kártyák fogyasztását. Pedig pont, hogy csökkennie, vagy megállnia kéne. A végtelenig nem mehet ez sem.

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#21) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A hír tartalmának ismeretében kétértelmű a cím.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#22) kpal válasza Vasinger! (#20) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Ezt mondom én is azok nem sirnak ha megdöglene .

A fogyasztás is érdekees mindenüt a környezet barát energiatakarékos égő elektromoskocsi de VGA azok meg egy erőművet követelnek de itt is az van aki veszi nem érdekli a fogyi . Talán a greenpeace érdekli :DD

(#23) atkahun válasza Oliverda (#21) üzenetére

atkahun
(kvázi-tag)

Ennyi erővel lehetett volna "Kirobbanó siker" is ;]

Keresek corsair 3500ll pro memó párhoz eredeti csomagolást és Crysis 2 Nano Editiont!

(#24) proci985 válasza kpal (#15) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nyugati bérek mellett ezek nem elérhetetlenek dolgozó embereknek. azért, mert valakinek van erre pénze még nem biztos, hogy egy vállrándítással túllépne egy leégő kártyán.

a mennyit fogyaszt meg lehet mindegy, csak amikor a proci hőfokán nyom egy 10est a videokártya, és emiatt 2-400mhzvel downclockloni kell, az úgy már mindjárt nem a fogyasztásról szól.

bevizezés megoldás, de akkor már mindjárt nem "csak" 700 usdbe kerül a kártya... mindenestül inkább 1000 körül lesz.

és azért mert valaki nem átlag user, még nem biztos, hogy 1000 usd egy vidkarira játszik neki.

22re: a fogyasztás nem minden. a HardOCPn volt remek illusztráció a járulékos problémákkal kapcsolatban, egy GTX480 SLI kapcsán.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#25) Apone33

Apone33
(senior tag)

Milyen szépek, én ha ilyen kártyát vennék és lefüstölne mert nem bírja a tuningot szinte biztos hogy darabokra törném. :B

[ Szerkesztve ]

Play Hard!!!

(#26) Gude

Gude
(senior tag)

Gigabyte GeForce GTX 590 tetszik a láda miatt(beleférne pár sör)De megint csak a point of view viszi a pálmát ;)

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#27) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

EVGA Quad SLI, vízhűtéssel!
Na, oda aztán tényleg kell az 1KW-os táp! ;)

(#28) DigitXT válasza mpierre (#18) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

A kesztyűt első ránézésre kötélnek nézem: arra gondoltam, azért
kell, hogy ha elfüstölne a kari, a usernek legyen mivel felkötnie ...
a gatyáját.;]

Btw. kellemetlen, ha eldurran egy ilyen drága cucc*, de ha ez épp
gyártói hiba miatt történik, akkor gariban simán cserélniük kellene.

*: ill. ebből a szempontból mindegy az ár, a kellemetlenség adott.

Apone33: mondjuk nem értem, miért tuningolnád szerencsétlent.

[ Szerkesztve ]

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#29) --HARDCORE--

--HARDCORE--
(tag)

Nem is tudom, mi volt az a kis darálás az 5970-en.. ehhez képest semmi. :)

(#30) Apone33 válasza DigitXT (#28) üzenetére

Apone33
(senior tag)

Nem olyan szerencsétlen ez, csak úgy kíváncsiságból hogy meddig bírja a kártya, eddig majdnem az összes vga-mat a végletekig húztam. Igaz, hogy csak rövid időre.

Play Hard!!!

(#31) Srodney válasza kpal (#2) üzenetére

Srodney
(senior tag)

a giga most kitett magáért az inno3d meg hozta a formáját :P

(#32) Cybertrone válasza Apone33 (#30) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Azt azért tegyük hozzá hogy én ahogy olvastam 1.2v-al kísérleteztek az oldalakon ahol elpukkantak... mondjuk azt nem csodálom... mellesleg A z atit is csak a tuningbiosos emelt fesszel kergették 900mhz fülé kicsivel lehet ha az is kap + feszt lök egy szikrát... :DDD

(#33) ch003067

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem semmi kártyák.
Remélem lenyomják majd az árakat rendesen :P

A Gigabyte néz ki a legjobban, meg nagyon tetszik az a nagy katonai dobozt imitáló tartó :R

★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

(#34) Cybertrone válasza ch003067 (#33) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Miért nyomnák le az árakat... ezek külön kategóriát képviselnek... Szeretem azt mikor megjelenik valami drága, és egyből mindenki azt hiszi ingyen lesz vagy olcsóért minden :(

(#35) BlackPriest

BlackPriest
(senior tag)
LOGOUT blog

nem lenne aki legariztatja az így megpusztult kártyámat, mert vele halnék :O mázli, hogy nincs pénzem ilyesmire :))

Bogár nélkül lehet élni, de minek?!

(#36) Gergosz2

Gergosz2
(őstag)

lol azért az a szikra nem volt semmi.

Nem nagyon örülnék neki ha igy szállna el egy 140k+ -os kártyám.
Ugye gar azonnal ugrik, mondván nem megfelelő használat.

Itt a videóbizonyíték, most meg megy a magyarázkodás a gyártó részéről..........

"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

(#37) Apone33 válasza Cybertrone (#32) üzenetére

Apone33
(senior tag)

Akkor én sem csodálkozom rajta, bár feszt szvzs nem emelnék rajta, a legelső kártyám amin feszt emeltem az még a 3870 x2-es volt, ami igen rövid életű volt, kb 10 percig bírta. :D

Play Hard!!!

(#38) Cybertrone válasza Gergosz2 (#36) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Mégis honnan tudják majd a garban hogy te adtál neki + feszt... erre válaszolj? :U És ha egyszer csak meghalt? ;)

(#39) Gergosz2 válasza Cybertrone (#38) üzenetére

Gergosz2
(őstag)

csak az nvidia azt állította , hogy tuning esetén sem szikrázhat a kártya.

(#40) Abu85 válasza mpierre (#18) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi a felhomályosítást a többiek nevében is. Én ki nem találtam volna, hogy multiszerszám. :)

(#39) Gergosz2: Igen, de a hivatalos indoklás szerint az NV akkor még úgy tudta, hogy a beta driverben aktív a védelem, míg a hírek szerint nem volt az. Ha ez igaz, akkor elméletben valóban borzalmasan kicsi a valószínűsége, hogy a termék megpusztul.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#41) zazahoho

zazahoho
(őstag)

kíváncsi leszek az egyedi hűtéssel szerelt kártyákra pl:zotac amp :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#42) mpierre válasza DigitXT (#28) üzenetére

mpierre
(PH! addikt)

:DDD Azt a "kötelet" nem is néztem. Így majdnem teljes a műtős készlet.

Abu85: Én is csak onnét tudom, mert vettem egyet magamnak, "laposüveggel" (rozsdamentes fém flaska, farzsebbe való) együtt. :D

[ Szerkesztve ]

wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

(#43) ch003067 válasza Cybertrone (#34) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Háth, az lehet, hogy külön kategóriát képviselnek, de attól még lenyomhatnák az árakat...
Lehet, hogy nem lesz így, de remélem :))

★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

(#44) TcK_Marco

TcK_Marco
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ehh. Szép kis mondat hallható a videóban, pukkanáskor... :P
X1650nel is hasonló módon végeztem :B ;]

Nálam a giga viszi a pálmát a sörösládával, (Bár még fiatal vagyok az acoholhoz :B)
DE a PoW szerintetek a SP az el fog pukkani ilyen órajelekkel? Szerintem meglehet... :U

[ Szerkesztve ]

| It's over NYAN thousand! - EarL 007 | UFO = Unidentified Farming Object - by: moha21 | Origin/Battlelog: kyrixx | "Be yourself, no matter what they say....."

(#45) kpal válasza zazahoho (#41) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

már vágysz valami egyedire ;)

(#24) proci985 :jó biztos bosszantja de nem úgy mint egy itteni keresetű embert
a proci hőfok megint más tészta van aki vizezi de így vagy úgy megoldható az is.

[ Szerkesztve ]

(#46) TcK_Marco válasza ch003067 (#43) üzenetére

TcK_Marco
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Talán majd a 6670 és a GTS 540-530 HA lesznek. persze csak a saját árkategóriáját/azonos árba lévő konkurenciát. (6670re nagy az esély)

| It's over NYAN thousand! - EarL 007 | UFO = Unidentified Farming Object - by: moha21 | Origin/Battlelog: kyrixx | "Be yourself, no matter what they say....."

(#47) Gergosz2 válasza Abu85 (#40) üzenetére

Gergosz2
(őstag)

értem én.

Csak azt írtam hogy nem nagyon örülnék egy ilyen hibának.

szerk:

Tudunk valami konkrétata a fogyasztásról?
Nem nagyon hiszek a gyári adatoknak.

[ Szerkesztve ]

(#48) Cybertrone válasza Gergosz2 (#39) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Beta állapotban lévő driver... szart sem ér... Kicsit elkapkodták a drivert... javítva lett... lépjünk túl! :U

(#49) odorgg

odorgg
(senior tag)

Gigához mit adnak abban a szerszámos táskában? Tán hőlégfúvót, meg forrasztó pákát, és néhány pót alkatrészt, hogy tudjunk mihez nyúlni, ha a driver-es védelem mégsem a legjobban szuperálna? :D Vagy esetleg még a poroltó is ott figyel a táska alján, biztos ami biztos? :DDD

Amugy tetszenek a karik, de szerntem még csiszolhattak vólna rajta, ilyen hibával felesleges vólt kiadni, ráadásul teljesítményben a 6990-et illet vólna lenyomnia. :K

Azért a PH-s tesztre kiváncsi leszek ha lessz, mert a külföldi oldalak elég részrehajlónak biznyúlnak a legtöbb esetben :K

[ Szerkesztve ]

COD4 :<<A.S.E>> Hardcore Feje'r megye (Tilos GL,MD,LS,KEMP!!!)| ip: 87.229.77.165:28974 Web: http://aseteam.info Minden játékost szeretettel várunk, a szerverünkön. BF3: odorgg

(#50) Gergosz2

Gergosz2
(őstag)

Magyar árazásról tudni valamit?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.