Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmmm nem lenne rossz, ha részletes és pontos infókat lehetne tudni a rendszer állapotáról... megelőzhető lenne túlmelegedés és más hasonló probléma. Bár nem tudom hogy egy rakat usb-s szenzor mennyire praktikus erre.
Az alkatrészek maguk is tartalmaznak szenzorokat... csak normális értékeket kéne viszaadniuk.

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#2) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Unatkoztak és ki kellett találni valamit amiből pénzt lehet csinálni, remélem bebukják. Értelmét nem látom mikor az alaplapok teljesen jól tudják szabályozni a gép hőmérsékletét. Bár lehetne kicsit finomabb is.

gyúrunk vazze

(#3) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jelenleg nem ertem ezt az egeszet, de elso hw-ek megjelenesevel gondolom megvilagosodok majd. Igy kusza az egesz s mintha ertelmetlennek tunne...

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#4) Genialis

Genialis
(senior tag)

Szabványos USB hőmérő. Hűűűű...

in4m8ion 1ts 2 B 3

(#5) vedini

vedini
(őstag)

szerintem jó lesz, de biztos lesz vagy 5 év mire lesz vizes ESA táp, ESA szivattyú stb...
de legalább mehet a kukába venti szabályzó panel (már akinek van)

workworkwork...

(#6) dabadab válasza venember83 (#3) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kb arra lesz jo, mint kb most pl HDD-knel a SMART*: tok mindegy, hogy milyen eszkozod van, le tudod kerdezni mindenfele adatait egy egyseges interface-en.

*: mondjuk a SMART-ba azert sikerult itt-ott gyarto-specifikus ertekeket is elhelyezni, hogy azert vidam legyen a vilag

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#7) orbano válasza dabadab (#6) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem itt is ez lesz...

A vér nem válik VAZZE!™

(#8) -zolee-

-zolee-
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Érdekes kezdeményezés meglátjuk mi lesz belőle. Mindenesetre az pozitívum lenne ha a mért értékek közelednének a valós értékekhez (ezt mind hőmérsékletre mind feszültségértékekre értem). :K

''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!

(#9) Nantucket

Nantucket
(kvázi-tag)

Hát ideje volt már hogy legyen egy kis szabványosodás ezen a téren, engem legalábbis zavar, hogy egy szenzort alap esetben csak úgy lehet kiolvasni, ha a saját programját felteszem.

Gyűlölöm a HDD-ket

(#10) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De miért pont NV kezdte? Ezt vhogy nem értem...

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#11) dabadab válasza Kopi31415 (#10) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Gyart videokartyakat, amiken van hutes, meg gyart alaplapi chipseteket, amik az egeszet osszefoghatjak, vagyis a rendszer mind a ket vege erinti.

(#12) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

SMBus?

Si vis pacem, para bellum.

(#13) dabadab válasza daa-raa (#12) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Inkompatibilis, gyarto-specifikus remalom.

(#14) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hm ár hogy ez egy átlag usert nem érdekel...

lesz egy csomo informácionk azokrol a cuccokrol amikről eddig fogalmunk se volt...

(#15) daa-raa válasza dabadab (#13) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nehogy azt hidd ez máshogy fogja végezni. Amíg nem a PCI SIG vagy hasonló szervezet végzi a szabványosítást, addig nem lesz egységes. És pont az nV mutatta meg már párszor, hogy mit érdekli őket a szabványok betartása.

Si vis pacem, para bellum.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.