Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) PpenoO

PpenoO
(fanatikus tag)

"a ventilátorok elviekben 7500 rpm fordulatszámig kezelhetők a panellel."

Skythe!..szárnyakat ad! :))

Amúgy elég igényesen néz ki, remélem itthon 10 ropi alatt lesz.

http://www.nextlevelshit.atw.hu/

(#2) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A fekete brutlálisan jól néz ki.Eddig az ilyenektől frászt kaptam, de ez must have! :Y :R

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#3) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Újabb rendkívül hasznos fejlesztés. Amikor meg én egy világmegváltó apróságot vetek fel akkor hülyének néznek.
Ez már egy világ bakker...

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#4) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

Scythe-átva figyelem :Y
jól mutatna a CM690-en egy ilyen 5.25-ös. :K

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#5) djtoomi válasza rup1u5 (#4) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is abba tenném. :B

Most találtam ezt , és ha kanadában ennyi, itthon lessz 10-12k. :( De akkor is ez must have, egyszerűen gyönyörű! :K

[ Szerkesztve ]

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#6) glutamin

glutamin
(őstag)

Szépek nagyon!

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#7) rup1u5 válasza djtoomi (#5) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

usában
azértsem fogom megvenni! :P pedig nagyon ütne vele a ház. kék ledes csak sajnos nem fekete a samu tw215, kék ledes az altec lansing és a cm690. vááááá

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#8) djtoomi válasza rup1u5 (#7) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor is jó, ha kihagyod, rosszul jársz. :DDD

(#9) FefeeX

FefeeX
(PH! kedvence)

Igen pengén néz ki, csak valszeg ez se férne be az Aerocool 3dmagic házamba...
Valami olyan kéne ami befér :F

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#10) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is be kell szerezni egyet a kicsiből. és ha berakom egy ODD takarólemez mögé, akkor nem is fogja elcseazni a ház külsejét :)

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#11) Speed(R) válasza FefeeX (#9) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hova nem fér be a Magic3Dbe :F Nincs szabad 3.5"/5.25" helyed?

Nem rossz az ezüst, de az alu kecómhoz jobban megy a Zalmi MFC1+
Amúgy nem tűnik valami űbernek szögből leolvashatóság tekintetében...

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#12) FefeeX válasza Speed(R) (#11) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Majesztró láttál már 3DMagic-et?
A gombok tul nagyok rajt, és nem lehet becsukni az ajtaját :P

[ Szerkesztve ]

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#13) Hakudoshi

Hakudoshi
(kvázi-tag)

Bizsergetően szép darab. :R

- SOHA ne becsüld alá a hülyeség hatalmát!!! -

(#14) szjoci válasza Speed(R) (#11) üzenetére

szjoci
(senior tag)

mivel nem háttérvilágítása van hanem a szegmensek világítanak, így szvsz jól olvasható lehet bármilyen szögből

csinos darab, ha baráti áron lesz (10k alatt...) valamikor, beszerzek egy ilyet

[ Szerkesztve ]

(#15) Hebry

Hebry
(senior tag)

A fekete nagyon-nagyon tetszik.
Remélem itthon emberi ára lesz, és akkor nekem is kell egy.

(#16) AdamNorthWes

AdamNorthWes
(tag)

Tényleg nagyon szép darab! :)
Az alsó képen amejiken a kicsik vannak nem tudja valaki hogy ez mien ház lehet? mert csinos darab azis legalábbis ennyit látva belőle :)

'Use your brain and you have a good day.' :)

(#17) djtoomi válasza FefeeX (#12) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hadd nyitva az ajtót. :P

(#18) milanscs válasza AdamNorthWes (#16) üzenetére

milanscs
(fanatikus tag)

Szerintem ez az a ház.

[link]

Il Milan In Vetta All'Olimpo!!! Campioni D'Europa!!!

(#19) EQMontoya

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azt szeretem az ilyen szabályzópanelekben, hogy a tervezők mindig megfeledkeznek arról, hogy azok, akik ilyen cuccokat vesznek, általában drágább házakkal rendelkeznek - ezek között pedig sok az ajtós. Azokba pedig az ilyen csavarós-tekerős-füleg-fogas kütyük nem igazán épithetők be.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#20) FefeeX válasza EQMontoya (#19) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Jó volna, ha az ilenekre is gondolnának...
Mondjuk a Zamannak mintha lenne ilyen autorádió szerű cucca...

(#21) djtoomi válasza FefeeX (#20) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Zalman MFC-2 a neked való megoldás akkor. ;)

EQMontoya: Jó az új rangod, de ezt mire, miért, hogy kaptad? :B

(#22) masterful87 válasza djtoomi (#21) üzenetére

masterful87
(fanatikus tag)

Szép egy darab, de 10k fölött van mindegyik ilyen kütyü! :((

Gondolom a blogjára! :))

''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

(#23) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem is lesz olyan vészes az ára
az eddigi panelokhoz képest

True Success is Blonde

(#24) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

jól néz ki a fekete. Ezzel csak egy bajom van nincs kedvem dizájn elemre most 10k körül pénzt kiadni, gyakorlati haszna meg max nyáron van ha tuningolom a gépem.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#25) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

A fekete nekem is nagyon bejövős! :K

Alléz Olympique de Marseille!

(#26) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Hát, ez valóban nagyon jól néz ki, de 10k körüli összeget én sem adnék érte, pedig tuti, hogy ennyi lesz.
Marad a pwm-es ford. szám álltás, vagy az 5V. :)

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#27) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem ez nem szabályzó. Sokkal inkább vezérlő.

Mind a szabályozásra, mind a vezérlésre jellemző, hogy a folyamat alatt a paraméterek változásával változik a folyamat. Vezérlésnél a paraméterek változásának hatására egy logika alapján történik beavatkozás. Ellenben a szabályozásnál ahol analóg módón a kimenőjel visszacsatolásával történik a beavatkozás.
Itt nincs oylan visszacsatolás, amely automatikusan változtatna bármilyen paramétert.

Szerintem.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#28) CséZé

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Á nekem is nagyon tetszik, csak lenne már mibe tenni :( :DDD

(#29) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igencsak jól néz ki :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#30) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

pimp my ride ;) zsír :K

All Black...

(#31) AdamNorthWes válasza milanscs (#18) üzenetére

AdamNorthWes
(tag)

Köszi :R

'Use your brain and you have a good day.' :)

(#32) szjoci válasza tildy (#27) üzenetére

szjoci
(senior tag)

"Itt nincs oylan visszacsatolás, amely automatikusan változtatna bármilyen paramétert."

dehogynem: "ha a rendszer 75 fok fölé hevül, netán valamelyik légcsavar vagy szenzor kiesik, vizuális és – kikapcsolható – hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót a veszélyre" ;] :P

egyébként:

(#33) Speed(R) válasza FefeeX (#12) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Feltehetőleg még csattogós lepkét tologattál mikor én már a pleximoddolt Magic3Dmben húztam a háromkettes E6osomat :P
A 3.5" helyre illeszkedő panel valszeg minden további probléma nélkül befér.
De ha másra vágysz, nézz szét itt, találsz lapos digit gombos példányokat.

(#34) FefeeX válasza Speed(R) (#33) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Tegyek fel képet az én pleximoddolt cuccomról? Csak hogy nem bittosaz hogy neked hamarabb volt, de ez mondjuk mind1. Nyisd akkor ki szépen az ajtaját, és nézd meg, a 3,5" helyen pont kisebb a beltér, mert a V alak ott ér majdnem a házhoz...
Néztem már a digit gombosokat is, de a Zalmi, ami tetszik is, valszeg millimétereken múlva nem fog beférni, és drága játék ilyeneket felesbe venni... :)

(#35) tildy válasza szjoci (#32) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az csak vészjelző te!
Akkor lenne szabályzó ha be is avatkozna, és szépen lecsökkentené 75 fok alá a hőmérsékletet, mondjuka venti fordulatszámának megemelésével :B
De így elolvasva valóban a megfogalmazásom volt slendrián , mert a vészjelzőt automatikusna kapcsolja valóban:D De nem olyan paraméterre gondoltam:D

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#36) Muton válasza Speed(R) (#33) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

arra gondolsz, aminek van kereke és szárnya és egy hossz bot lóg ki a végéből? :DD
ha igen, akkor annak mi a pontos neve (már ha van neki olyan)?

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#37) szjoci válasza tildy (#35) üzenetére

szjoci
(senior tag)

tudom, éppen ezért vágtam be mert magas labda volt :D

a buksisimogatás természetesen a pontosításért járt, ami jogos is ha szakmai szemmel nézzük a dolgokat. Köznyelvben azért pl a hangerő potméterét is hangerő szabályzónak hívják, nem pedig hangerő vezérlőnek ;)

[ Szerkesztve ]

(#38) Speed(R) válasza Muton (#36) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mi a pontos neve? csattogós lepke :)

FefeeX
Pont azért mondom a kisebbiket, mert a két szélén lévő potméter elfér a V alján kétoldalt. De ha unod a kecó elejét, azt is könnyen át lehet alakítani.
Hogy kinek volt előbb..nekem 2005 őszén jutott a kezeim közé ha jól emlékszem.

[ Szerkesztve ]

(#39) tildy válasza szjoci (#37) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igaz, igaz :B :U

(#40) Hebry

Hebry
(senior tag)

Egyre jobban tetszik ez a vezérlő, szabályzó... :DDD

(#41) FefeeX válasza Speed(R) (#38) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Tuti hogy elfér vagy feltételezés?
csak mert próbába nem nagyon akarok ennyiért vásárolni...

(#42) Speed(R) válasza FefeeX (#41) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lévén se házam se panelem, tutira nem állíthatom..de emlékeim szerint az alsó 3.5"os helynek csak a közepére lóg be az ajtó belsején található V rész. A két szélénél meg ~1.5cmnyi hely lenne a potiknak. Egyszerűen meg tudod oldani, hogy ne szívj vele. Fogj egy tolómérőt, mérd le milyen magas poti férne el ott, aztán vagy a boltban bontsd ki a cuccot vásárlási feltételként ezt kitűzve, vagy írd a Scythe supportosoknak, hogy mondják meg milyen magas a poti. Szerintem elfér.
ellenben én nem látom értelmét 2 venti vezélése miatt ekkora beruházásnak..
Akkor inkább megvenném a nagyobbik verziót és kialakítanék neki az oldallapon egy öblöt..ha már modding.. ;)

(#43) cain69 válasza EQMontoya (#19) üzenetére

cain69
(őstag)

coolermasterék nagyon szép muskétákat gyártanak, lapos potikkal. ;)

[ Szerkesztve ]

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#44) marcee

marcee
(PH! addikt)

Nekem Vantec Nexus ventiszabályzóm van, ami persze ennél primitívebb és csak 5V-ig enged lefelé szabályozni, de ami közös, az a kék fénnyel világítás, ami itt VFD, az nálam LED-ekkel megvilágított tekerőgombok! Majd megörjít éjszaka, amennnyi lekapcsolhatatlan fényt a billentyűzet, ház és a nexus ledjei generálnak a szobában!

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.