Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezen besz*rok... mi minden baromságot ki tudnak még találni...
Ha lenne benne robotgép funkció, kávéfőző, esetleg mákdaráló, nagy király kütyü lenne.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#2) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az USB portjára rá lehet kötni az USB-s mákdarálót és az USB-s kenyérszeletelőt? ;]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#3) zola0601

zola0601
(kvázi-tag)

Az emberi fantázia kimeríthetetlen! ;]

Üdv: Zoli

(#4) daninet válasza Móci (#1) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

Én az iBuzz tesztet várom :DDD [link]

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

(#5) Móci válasza daninet (#4) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem sz*r... :D
Szerintem ha az illető nő alkalmazná a cuccot, nem hinném, hogy tudna figyelni a zenére.
Ráadásul sztereó is. Durva. :C

(#6) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

kegyetlen :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#7) Sicilian

Sicilian
(őstag)

De ez milyen kütyü, olajsütő vagy mi, az nem derül ki :F

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#8) Sicilian válasza daninet (#4) üzenetére

Sicilian
(őstag)

hatalmas :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#9) TESCO-Zsömle válasza Sicilian (#7) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ultrahangos vajköpülő.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#10) fricz19 válasza daninet (#4) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

úristen :DDD

(#11) elefant

elefant
(HÁZIGAZDA)

Én egyébként szeretem az ilyen specializált cuccokat. nyilván ezeké lesz a jövő, mint ahogy mindenben ez a trend.

(#12) szp1

szp1
(őstag)

Igazi célhardver! :D

Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

(#13) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Nálunk a hifi szól ha főzök. Sosem fröccsent rá még semmi. :) Legalább egy kávét tudna főzni ez az izé, már lenne is értelme.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#14) elefant válasza Jadro (#13) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

Hát jó neked, az enyém otthon valami tragédia. Szegény tökre sajnálom, valami egészen elképesztően fura olajos bevonat keletkezett rajta. elég fura, jó az igaz, hogy én sokat tapicskálom főzés közben. A magnó része már teljesen bekrepált, és a CD-k egy részével se boldogul már.

(#15) mephi666 válasza elefant (#14) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én a gépről szoktam hallgatni a zenét főzés közben... arra sem fröccsent még semmi... az is igaz viszont, hogy csak azért, mert a szobából szól :B (szomszédok még nem szóltak érte) nekem ez a kis cucc annyira nem jön be... én inkább olyanban látnám a jövőt, hogy: 1-2 komolyabb gép a házba meg több terminálszerűség a gépre kötve, amiken párhuzamosan akár filmet lehet nézni, netezni vagy épp az adott helyiséget meg lehet tölteni zenével... :) ha egyszer a panel után összejönne egy normális családi ház, tuti be fogok valami ilyet tervezni... ez még úgyis években-évtizedekben mérhető, de meg lehet majd jól valósítani... és addigra szerintem kialakul ez a vonal is rendesen...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#16) Móci válasza Jadro (#13) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálunk kisrádió van, vagy esetleg anyám. Róla például le lehet könnyen mosni a ráfröccsent zsiradékot. Egy hibája van, se mp3-at nem játszik le, se rádiót nem lehet rajta hallgatni. Viszont nem merül le. :D

(#17) Sub-ZeRo válasza Móci (#16) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#18) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Istenien szólhat ez a ketyere :DDD

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#19) BiP válasza elefant (#14) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Nem a sütő/mosogató mellé kell tenni, hanem 2 méterrel arrébb. (mondjuk a pára ellen nem sokat véd, de a közvetlen hatásnak nincs kitéve)

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#20) Badman 4ever

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Várom már, hogy mikor adják ki az iPod dokkolós iKrumplisütőt. :DDD

(#21) Lewzke válasza daninet (#4) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

Milyen fura in-ear fülhallgatók , cserélhető a gumi? Frekvenciaátvitel , impedancia? ;]

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#22) zoltanz válasza Móci (#1) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Kávédaráló nem hülyeség sok ínyenc van. :K

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#23) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

"... a másik pedig időzítőként funkcionál, tehát jelez akkor, ha elméletileg megsült a hús vagy megfőtt a tészta."

Gyakorlatilag meg ilyenkor szokott szénné égni, vagy szétfőni a cucc. :D

(#24) shadeofme

shadeofme
(tag)

Először én is azt hittem, h ez vmi konyhai eszköz, amin van iPod dokkoló, de aztán láttam, h csak egy sima dokkoló + hangfal.
Amúgy nekünk is egy hordozható kis cd-s magnó van bent a konyhában. Tökéletesen megfelel a célnak és hadd ne mondjam mennyibe került. :D

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.