Tetszetős darabok, de azért kíváncsi lettem volna a sebességre is, de aki ilyet vesz, nem elsődleges a sebesség...
Azért nem semmi " 40 és +100 °C közötti hőmérsékleti tartományban is használható marad" 
[ Szerkesztve ]

Tetszetős darabok, de azért kíváncsi lettem volna a sebességre is, de aki ilyet vesz, nem elsődleges a sebesség...
Azért nem semmi " 40 és +100 °C közötti hőmérsékleti tartományban is használható marad" 
[ Szerkesztve ]
a sima SS ~13/29-es sebességet tud - csak nem lesz lassabb 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Szép darab 
www.keytar.hu - improve yourself
Nálam nem muzsikál ilyen fényesen, inkább a 6-7 írási, 16-20 olvasási a jellemző.
sokat ér a borítás, ha az összes superstick műanyag burkolata szépen lassan letöredezik 
True Success is Blonde

Szeressem az ilyen extrém cuccokat.
Jó is az mikor az ember 95-100fokon még ügyködik a pendriveal is 
Amúgy a régi kis super stickem nekem is szépen lassan elkopik, annyi műanyag letört már róla...remélem ez jobb lesz a régitől.
.::www.megadanceradio.hu::.

Pont most készültem a déli-sarkra menni a föld magja felé fúrni!
Bár lehet nem éli túl 

Jól hangzik. 
P00By: 
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Űrsétához ideális 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Szeretem, mikor ilyen extrém körülmények között használható cuccokat gyártanak, aztán a többi specifikációról megfeledkeznek. Mennyiszer lehet írni, mielőtt megfekszik, vagy milyen gyors. Már várom azokat a típusokat, amiket egy működő vulkánba is bele lehet dobni. 
Azért oda kevés
Viszont a dizájnt tetszetős.
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
Számolniuk kellett a fém borítás miatt azzal, hogy ha az user kint hagyja a 40C-os tűző napon a cuccot, ne olvadjon el és azonnal lehessen használni. (Már ha meg tudja fogni és nem égeti meg a kezét
)

Ó, ez aztán igen. 100 fokon is birja. Nem semmi.
Hol a rákba fogom 100 fokon használni... Hm 
Na és az hogy még a rázkódást is birja, az a csúcs

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

"Na és az hogy még a rázkódást is birja, az a csúcs"
Lassan a forraszanyag használata is feláras 
Bezzeg egy ősrégi 286-ost ha kilősz a holdra, sem sérül meg rajra semmi, jah és természetesen a mai napig üzemképes volna nagy részük, ha meglennének...manapság meg meg kell fizetni a felárat azért, hogy pl egy kondi "anyagból" legyen egy VGA-n egy alaplapon...hmm ki érti ezt...ahogy fejlődik a technika úgy romlik a minőség!? 
.::www.megadanceradio.hu::.
Oda nem jó. Ott -200°C alatt a hőmérséklet, ha nem süt rá a nap, és bőven 100°C felett, ha tűző nap éri. Na meg a fémburkolat + kozmikus sugárzás kombinációra igaz a következő: A-aaz ellen neem véééééd! 
Folyton új pendrive-okat jelentenek be, de valahogy én már a jelenlegi választéktól is besokallok. Nem hogy választani nem tudok közülük már, hanem át sem látom, annyi van. A csapból is pendrive folyik. Az USB 2.0 ~33-34MB/s sebességét pedig nem tudják ezek sem felgyorsítani.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

a francba akkor ezt sem lehet vinni a szaunába...

Ja, és elfelejtettem odairni, hogy a gyártó szerint még a rázkódást is csak bizonyos fokig birja... Kész röhej. Régen ha azt mondták egy discmanre hogy igy meg úgy birja a rázkódást, azt még elhitte az ember, mert abba ugye voltak mechanikus részek. Na de itt... 
Na igen, tényleg úgy fest, hogy ahogy fejlődik a technika, úgy egyre több mindenért felárat kell fizetni. Kifejlesztenek egy jobb minőségi ellenállást, akkor az nem kerül rá a cuccra csak úgy, magától értetődően. Neeem. Hanem felárat kell fizetni, és a gyártó meg veri a mellét, és hirdeti hogy bezzeg az ő kártyáján már új ellenállás van, ami 1000 órával tovább birja mint a régebbi 

"így egy bizonyos fokig védett a rázkódással"
Valaki világosítson fel pls. Amelyik pendriveban nincs ilyen védelem, azt mennyire kell rázni, hogy sérüljön?
Bazinga!

Strapabiro,100 fok,fingmax ez az uj humor 
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

Nagy az Isten állatkertje, így ez valószínű csak annyit jelent, hogy pl. ne centrifugáld ki, mert lehet, hogy utána már nem olvasod le róla a 10 giga hentai poreszt. 
Nekem egy ilyenem van egy 1gb-os MicroSD kártyával, már vagy 3x ki lett mosva mert bennt maradt a gatyámba télen meg beleejtettem a hóba és csak két héttel később találtam meg a sárban mikor elolvadt a hó és azóta is semmi baja. Na akkor ezt magyarázza nekem meg valaki hogy hogy élte túl, pedig rá sincs írva hogy "minden" álló. 
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.

Erről ez jut az eszembe:
- Mennyi az idő?
- Nem tudom, sajnos tönkrement az órám. Pedig vízálló, porálló és ütésálló volt.
- Nahát, és mi történt vele?
- Elégett...

Amelyik pendriveban nincs ilyen védelem, azt mennyire kell rázni, hogy sérüljön?
Szerintem a hangsebesség azért betenne neki. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Végülis ötletes, vannak olyan szakmák (kaszkadőr, hegymászó, olvasztómunkás), akik tudnák hasznosítani. Mondjuk nyáron biztos nem hülyeség, ha valaki kidobja az asztalra és egész délután süt rá a nap.

1-2 percig rázzuk, amíg a bitek teljesen feloldódnak, majd kavargassuk kicsit! Ha ez nem segít, akkor tegyük a sütőbe pár percre, amíg finom ropogósra nem sül. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

OCZ ATV megeszi reggelire 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Anyám a teszkós mp3 lejátszómat már 2* kimosta (90°C nagymosás) semmi baja...most már elmondhatom róla hogy strapabíró... 
www.r-pc.hu :: Számítástechnika felsőfokon!

Ezek a tulajdonságok csak parasztvakításra vannak. Ember nem fogja kihasználni. Dehát valamivel el kell adni a cuccot.
If all the economists were laid end to end, they would not reach a conclusion. George Bernard Shaw

Ahhoz nem.. -273 C ha jól emléxem, és nincs ráírva hogy bírná a gamma sugárzást... 
[ Szerkesztve ]

Miért nem? A Hubble űrteleszkóp javítása közben tényleg nem tudnád használni, de a spa- ban simán a nyakadban hagyhatod, ha nem zavar az égési hólyag a mellkasodon.
''Szanya csak egy van.''

Tetszik, ha ára kedvező lesz elgondolkozom egy 8gigás típuson.
Meg lehet főzni 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Végülis el lehet képzelni olyan szituációt, amikor jól jöhet ez a széles skálájú hőtűrés. Ott van ugye a sokak által emlegetett kinnt hagyom a tűző napon szindróma, meg akkor is jól jöhet, ha mondjuk szalonnasütés közben beleejted a parázsba. Ezt még van időd kipiszkálni, de egy műanyag cucc addigra már szépen összeolvad.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Az ütést vajon hogy bírná? Az is fontos azért...
Viszont ha jó áron lenne, lehet elgondolkoznék egyen, tetszik a formaterve.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Jaja, szalonnasütéshez igen fontos hogy ott legyen az usb kulcs
De végülis el tudom képzelni, ha nagyon megerőltetem magam 

Hát ha így állsz hozzá, végülis bármibe bele lehet kötni.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Inkább arra figyelne a pendrive piac, hogy ne takarítsák meg a CRC-t, vagy legalább lehetne tudni miben van, és miben nincs. De hát az vásárló ezt sem tudja mi az, szóval inkább ilyen baromságokkal nyomulni, mint a hőálló cucc.