Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Tetszetős darabok, de azért kíváncsi lettem volna a sebességre is, de aki ilyet vesz, nem elsődleges a sebesség...
Azért nem semmi " 40 és +100 °C közötti hőmérsékleti tartományban is használható marad" :)

[ Szerkesztve ]

(#2) shteer válasza -XadAnuX+ (#1) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a sima SS ~13/29-es sebességet tud - csak nem lesz lassabb :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#3) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

Szép darab :)

www.keytar.hu - improve yourself

(#4) Ste válasza shteer (#2) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálam nem muzsikál ilyen fényesen, inkább a 6-7 írási, 16-20 olvasási a jellemző.
sokat ér a borítás, ha az összes superstick műanyag burkolata szépen lassan letöredezik :(

True Success is Blonde

(#5) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Szeressem az ilyen extrém cuccokat. :P
Jó is az mikor az ember 95-100fokon még ügyködik a pendriveal is :)
Amúgy a régi kis super stickem nekem is szépen lassan elkopik, annyi műanyag letört már róla...remélem ez jobb lesz a régitől.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Pont most készültem a déli-sarkra menni a föld magja felé fúrni! :) Bár lehet nem éli túl :F

(#7) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Jól hangzik. :K

P00By: :DDD

[ Szerkesztve ]

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#8) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Űrsétához ideális :DDD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#9) -XadAnuX+ válasza shteer (#2) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

:K

(#10) Penge_4

Penge_4
(PH! addikt)

Szeretem, mikor ilyen extrém körülmények között használható cuccokat gyártanak, aztán a többi specifikációról megfeledkeznek. Mennyiszer lehet írni, mielőtt megfekszik, vagy milyen gyors. Már várom azokat a típusokat, amiket egy működő vulkánba is bele lehet dobni. :DD

(#11) D1Rect válasza Kendek (#8) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért oda kevés :U
Viszont a dizájnt tetszetős.

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#12) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Számolniuk kellett a fém borítás miatt azzal, hogy ha az user kint hagyja a 40C-os tűző napon a cuccot, ne olvadjon el és azonnal lehessen használni. (Már ha meg tudja fogni és nem égeti meg a kezét :)) )

(#13) forgonati

forgonati
(senior tag)

Ó, ez aztán igen. 100 fokon is birja. Nem semmi. :C Hol a rákba fogom 100 fokon használni... Hm :U

Na és az hogy még a rázkódást is birja, az a csúcs :DDD :DDD :DDD

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#14) Devid_81 válasza forgonati (#13) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

"Na és az hogy még a rázkódást is birja, az a csúcs"
Lassan a forraszanyag használata is feláras :DDD

Bezzeg egy ősrégi 286-ost ha kilősz a holdra, sem sérül meg rajra semmi, jah és természetesen a mai napig üzemképes volna nagy részük, ha meglennének...manapság meg meg kell fizetni a felárat azért, hogy pl egy kondi "anyagból" legyen egy VGA-n egy alaplapon...hmm ki érti ezt...ahogy fejlődik a technika úgy romlik a minőség!? :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#15) 04ahgy válasza Kendek (#8) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oda nem jó. Ott -200°C alatt a hőmérséklet, ha nem süt rá a nap, és bőven 100°C felett, ha tűző nap éri. Na meg a fémburkolat + kozmikus sugárzás kombinációra igaz a következő: A-aaz ellen neem véééééd! :DDD

Folyton új pendrive-okat jelentenek be, de valahogy én már a jelenlegi választéktól is besokallok. Nem hogy választani nem tudok közülük már, hanem át sem látom, annyi van. A csapból is pendrive folyik. Az USB 2.0 ~33-34MB/s sebességét pedig nem tudják ezek sem felgyorsítani.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#16) zed1983

zed1983
(őstag)

a francba akkor ezt sem lehet vinni a szaunába...

(#17) forgonati válasza Devid_81 (#14) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Ja, és elfelejtettem odairni, hogy a gyártó szerint még a rázkódást is csak bizonyos fokig birja... Kész röhej. Régen ha azt mondták egy discmanre hogy igy meg úgy birja a rázkódást, azt még elhitte az ember, mert abba ugye voltak mechanikus részek. Na de itt... :W

Na igen, tényleg úgy fest, hogy ahogy fejlődik a technika, úgy egyre több mindenért felárat kell fizetni. Kifejlesztenek egy jobb minőségi ellenállást, akkor az nem kerül rá a cuccra csak úgy, magától értetődően. Neeem. Hanem felárat kell fizetni, és a gyártó meg veri a mellét, és hirdeti hogy bezzeg az ő kártyáján már új ellenállás van, ami 1000 órával tovább birja mint a régebbi :W

(#18) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

"így egy bizonyos fokig védett a rázkódással"

Valaki világosítson fel pls. Amelyik pendriveban nincs ilyen védelem, azt mennyire kell rázni, hogy sérüljön?

Bazinga!

(#19) nesa

nesa
(PH! kedvence)

Strapabiro,100 fok,fingmax ez az uj humor :C

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#20) Balika911 válasza forgonati (#17) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nagy az Isten állatkertje, így ez valószínű csak annyit jelent, hogy pl. ne centrifugáld ki, mert lehet, hogy utána már nem olvasod le róla a 10 giga hentai poreszt. :D

(#21) S.J.M. válasza Balika911 (#20) üzenetére

S.J.M.
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem egy ilyenem van egy 1gb-os MicroSD kártyával, már vagy 3x ki lett mosva mert bennt maradt a gatyámba télen meg beleejtettem a hóba és csak két héttel később találtam meg a sárban mikor elolvadt a hó és azóta is semmi baja. Na akkor ezt magyarázza nekem meg valaki hogy hogy élte túl, pedig rá sincs írva hogy "minden" álló. :DD

Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.

(#22) Balika911 válasza S.J.M. (#21) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Erről ez jut az eszembe:

- Mennyi az idő?
- Nem tudom, sajnos tönkrement az órám. Pedig vízálló, porálló és ütésálló volt.
- Nahát, és mi történt vele?
- Elégett...

:D

(#23) Penge_4 válasza Viktor77 (#18) üzenetére

Penge_4
(PH! addikt)

Amelyik pendriveban nincs ilyen védelem, azt mennyire kell rázni, hogy sérüljön?

Szerintem a hangsebesség azért betenne neki. ;]

Végülis ötletes, vannak olyan szakmák (kaszkadőr, hegymászó, olvasztómunkás), akik tudnák hasznosítani. Mondjuk nyáron biztos nem hülyeség, ha valaki kidobja az asztalra és egész délután süt rá a nap.

(#24) Prof01 válasza Viktor77 (#18) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

1-2 percig rázzuk, amíg a bitek teljesen feloldódnak, majd kavargassuk kicsit! Ha ez nem segít, akkor tegyük a sütőbe pár percre, amíg finom ropogósra nem sül. :DD

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#25) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

OCZ ATV megeszi reggelire :R

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#26) xtremer

xtremer
(kvázi-tag)

Anyám a teszkós mp3 lejátszómat már 2* kimosta (90°C nagymosás) semmi baja...most már elmondhatom róla hogy strapabíró... :)

www.r-pc.hu :: Számítástechnika felsőfokon!

(#27) zbory

zbory
(kvázi-tag)

Ezek a tulajdonságok csak parasztvakításra vannak. Ember nem fogja kihasználni. Dehát valamivel el kell adni a cuccot.

If all the economists were laid end to end, they would not reach a conclusion. George Bernard Shaw

(#28) Runo válasza Kendek (#8) üzenetére

Runo
(őstag)

Ahhoz nem.. -273 C ha jól emléxem, és nincs ráírva hogy bírná a gamma sugárzást... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#29) Szanya válasza zed1983 (#16) üzenetére

Szanya
(tag)

Miért nem? A Hubble űrteleszkóp javítása közben tényleg nem tudnád használni, de a spa- ban simán a nyakadban hagyhatod, ha nem zavar az égési hólyag a mellkasodon.

''Szanya csak egy van.''

(#30) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Tetszik, ha ára kedvező lesz elgondolkozom egy 8gigás típuson.

(#31) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meg lehet főzni :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#32) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Végülis el lehet képzelni olyan szituációt, amikor jól jöhet ez a széles skálájú hőtűrés. Ott van ugye a sokak által emlegetett kinnt hagyom a tűző napon szindróma, meg akkor is jól jöhet, ha mondjuk szalonnasütés közben beleejted a parázsba. Ezt még van időd kipiszkálni, de egy műanyag cucc addigra már szépen összeolvad.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#33) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ütést vajon hogy bírná? Az is fontos azért...
Viszont ha jó áron lenne, lehet elgondolkoznék egyen, tetszik a formaterve.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#34) forgonati válasza Ricco_hun (#32) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Jaja, szalonnasütéshez igen fontos hogy ott legyen az usb kulcs :DDD
De végülis el tudom képzelni, ha nagyon megerőltetem magam :)

(#35) copin

copin
(őstag)

Kingmax=Kingston?

(#36) Ricco_hun válasza forgonati (#34) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Hát ha így állsz hozzá, végülis bármibe bele lehet kötni.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#37) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

Inkább arra figyelne a pendrive piac, hogy ne takarítsák meg a CRC-t, vagy legalább lehetne tudni miben van, és miben nincs. De hát az vásárló ezt sem tudja mi az, szóval inkább ilyen baromságokkal nyomulni, mint a hőálló cucc.

(#38) kariad

kariad
(senior tag)

Ez még téged is túlél!!! :D Gondoljon az unokája szolegen is jó ide!! :))

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.