Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Vessük össze a megegyező méretű X301-gyel, és máris elvérzik. Ahhoz képest nem olcsó.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#2) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez baromi drága ennyiért... meg oké, ha vízálló a bill és nem folyik mélyebbre a folyadék, de kellemetlen tud lenni akkor is, ha valami jó cukros lötty belefolyik és utána szépen beragadni kezdenek a billentyűk... anno őszilevet öntöttem már billentyűmbe és a bal shift/caps/tab környékén be-beragadtak a gombok... kellemetlen volt úgy irc-zni, hogy ha shifteltem, akkor utána 3-4betű nagyban jött :) meg azért az ütésállósága is kérdéses... és szerintem ez sem elhanyagolható... ilyenem sem lesz...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) Dr. Akula válasza erdoke (#1) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Nem olcsó, de legalább nem szar. Nembaj ha sokan gyártanak minőségi cuccot, még a végén rászoktatják az embereket az ilyesmire, nem a fos acereket / asusokat veszi mindenki a tacskóban.

mephi666:
Ha nem vízálló, akkor nem a cukor lesz a legfőbb probléma.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#4) orbano válasza mephi666 (#2) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

fogod kiszereled a billentyűzetet és desztillált (nem ioncserélt!) vízben alaposan átmosod...

A vér nem válik VAZZE!™

(#5) orbano válasza erdoke (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

elvérzik, de ez szebb. borzalmasan bejön...

A vér nem válik VAZZE!™

(#6) Szemjuel

Szemjuel
(kvázi-tag)

inkább a csúnyácska de mégis gyönyörű x301.. :)

amúgy ha már annyira ütésállónak tervezik, meg az ára is ekkora, rakjanak bele SSD-t, az nem olyan sérülékeny! -kb eddig tart a strapabírósága.. ezt ők is tudták mikor megalkották, mégis így csinálták-

[ Szerkesztve ]

(#7) mephi666 válasza orbano (#4) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azt csináltam... csak arra akartam utalni, hogy mindenképp kellemetlen, ha bármi is belefolyik... még akkor is, ha nem folyik mélyre a lötty... talán egy fóliabillentyűzet lenne a legideálisabb, mert tökéletesen szigetel, 1mozdulattal letörölhető és kész :) szerintem akkor is túl nagy felár, nem túl sok extráért... ha valaki vigyáz a notijára, akkor egy nem ütés/vízálló is sokáig bírhatja nála...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#8) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Inkább vegyen valaki ugyanilyen tudással rendelkező notit és vigyázzon rá. Sokat spórolna vele. :)

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#9) orbano válasza juliabrilke (#8) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

no offense, de az ilyen hozzáállást röhögik körbe az adatbiztonsággal foglalkozó szakemberek legelőször :) nem lehet mindenre vigyázni. viszont ha olyankor megy tönkre a géped, esetleg vesztesz adatot, amikor nagyon kéne, akkor hopp, máris megérte. olyan ez, mint a biztosítás. nem azért kötöd, mert fel akarod gyújtani a házad, hanem azért, mert tudod, nem lehet mindent elkerülni, és emiatt védeni akarod magad...

A vér nem válik VAZZE!™

(#10) mv

mv
(fanatikus tag)

A gép nagyon tetszik, az ára kevésbé. Ha már strapabíró gép, akkor hiányolom az ssd-t.

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#11) lezso6 válasza erdoke (#1) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ugyanez jutott nekem is eszembe. Ha legalább olcsóbb lenne, akkor oké, de ennyiért... :(

A 45 cm-es esés pedig egy vicc. :U
Youtube-on van egy csomó videó, ahogy dobálják a thinkpadokat, de nem 45 cm-ről...

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#12) Napfénysüti válasza Szemjuel (#6) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is inkább X301-et vennék. Viszont az dícséretes hogy egy új gyártó is beszállt gépével a minőségi terméket előállítók közé. Tényleg követhetné több márkas is (Asus.MSI,Acer).

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#13) juliabrilke válasza orbano (#9) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Én inkább biztonsági mentés párti vagyok. (tudom, hogy az is pénzbe kerül) :)

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#14) orbano válasza juliabrilke (#13) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

a biztonsági mentés nem sokat segít, ha egy napig noti nélkül vagy és rohangálhatsz a szervizbe, meg macerálhatsz a biztonsági mentéssel, esetlegesen az épp frissen elmentett adatok visszaszerzésével. ha olyan a munkád, ez aprópénz egy megbízható notiért. azért egy TP sem két fillér és elég jól fogy.

A vér nem válik VAZZE!™

(#15) orbano válasza Napfénysüti (#12) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

asus, msi, acer? ne viccelj már :D azt sem tudják mi az az alumínium :DDD
én egyébként az x200 tabletre szavazok :)

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#16) orbano válasza lezso6 (#11) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

pont ezen a 45 centin gondolkodtam én is. max az járhat vele jól, aki gugolva megy a géppel. vagy gyerekeknek...

A vér nem válik VAZZE!™

(#17) Napfénysüti válasza orbano (#15) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen tisztában vagyok vele. Öcsémnek MSI ex600-a van én meg nemrég vettem egy használt TP T400-at. Hát a két gép minőségben kb fényévnyi távolságra van egymástól. Szívesen cserélne is velem. :DDD Mondjuk azt hozzáteszem hogy az én használt gépem az ő újonnan vásárolt gépéhez képest is 1,3* drágább volt. :)

De azért nem lenne baj ha ezek a konzumer gyártók is törekednének a minőségre. Azon szoktam nevetni mikor üzletinek mondják a sima gagyi konumer gépeiket. :DD

Ja amúgy asszonynak is TP-je van (R61e) de belezúgott ő is az X200-tabletbe. Csak azok kegyetlen drágák. Na majd 1,5-2 év múlva használtan beszerzek neki egyet. ;]

[ Szerkesztve ]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#18) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Tetszik, szép letisztult. :K

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#19) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Mikor az árához eljutottam majdnem szívleállásom lett :)
Pedig igen csinos darab lett :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#20) .mf válasza Napfénysüti (#12) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

FYI: a Getac már elég régóta gyárt katonai, ipari, rendvédelmi, stb. strapabíró laptopokat. Tehát semmiképpen sem új gyártó. Ami új, hogy a fully ruggedized mellett most egy business-rugged notival is kijöttek.

Jól néz ki ez a noti, elfogadnám, csak az ára ne lenne olyan magas...

(#21) Napfénysüti válasza .mf (#20) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kösz az infót. :R Pedig esküszöm rémlett mintha régen tényleg láttam volna tőlük robosztus gépeket. De azok nem voltak ilyen ízlésesek. :)

(#22) Dr. Akula válasza juliabrilke (#13) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

A kékhalált hogy mented le? És az elfüstölést?

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#23) orbano válasza Napfénysüti (#17) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nekem sem véletlenül ez a harmadik thinkpadem. mondjuk előtte se sz*rral fociztam (:D), de volt szerencsém nekem is két asushoz, mindkettő 300k felett volt anno. az egyik egész jó volt (M6V), de annak is kopott az ezüst kerete a kezem alatt (érted vaze egy nettó 300 ezres gép :W ). Aztán kb. ugyanennyiért vettem valami M9-es vagy tudja tököm milyen 14"-os asust... na az egy hónapot bírta, utána jött a toshiba m200 és a thinkpadek, előtte meg vaio fan voltam. a végállomás nekem is az x200 lenne, de szintén nincs hozzá "kedvem" :(

A vér nem válik VAZZE!™

(#24) Napfénysüti válasza orbano (#23) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Barátnőmnek egy relatíve olcsó TP-je van (tavaly októberben volt 118k). De az osztálytársai csodálkoznak rajta hogy bár nehéz de piszok masszív gép és menynire egyben van. Nekik már hullanak szét az Asus meg Acer gépeik. Na és a párom ilyenkor jegyzi meg hogy mennyire jó volt hogy rábeszéltem a TP-re és nem hagytam hogy valami csillivilli gépet vegyen. Amúgy ő nagyon megszerette lány létére. Szerintem soha többé más márkát nem akar. Pedig sokan fikázzák hogy mennyire ronda... Szerintem meg gyönyörű gépek.
Nekem ez az első TP-m de eddig ahol dolgoztam mindegyik cégnél csak TP-ket láttam. És ez nem véletlen. Tényleg rettentő masszív gépek bár meg is kérik az árukat. De szerintem megéri inkább többet spórolni egy ilyen komoly minőségi üzleti gépre. :K

Hehe amúgy most nézem hogy neked is T400-ad van. Ha gondolod priviben leírhatod milyen TP-id voltak és mennyire voltál elégedett velük. :D

[ Szerkesztve ]

(#25) mikoljan válasza orbano (#9) üzenetére

mikoljan
(kvázi-tag)

Biztosítás a védelmi-piramis utolsó előtti szintje. Ez és az alatta lévő szintek a megmaradt kockázatot csökkentik.
100%-os biztonság nincs. Például a biztosítás sem terjed ki mindenre.

[ Szerkesztve ]

- - - We Enter Into The Future - - -

(#26) orbano válasza mikoljan (#25) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

és ki állította ennek, ezeknek az ellenkezőjét? mert én ugyan nem.

A vér nem válik VAZZE!™

(#27) mikoljan válasza orbano (#26) üzenetére

mikoljan
(kvázi-tag)

A #9-es hozzászólásból kicsit kiérződik a megvalósítható 100%-os védelem.

- - - We Enter Into The Future - - -

(#28) cira

cira
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Szerintetek melyik jobb notebook:
Dell xps 1330 vagy Lenovo sl300 ?????????????????????
Hasonló konfigurációval lenne, igaz újonnan a Dell drágább, de használtan kb hasonló lenne. Ezért nem tudok dönteni. Mindkettőről olvastam a hozzájuk tartozó fórumon jót is rosszat is.
Köszi! :B

(#29) orbano válasza mikoljan (#27) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

"mert tudod, nem lehet mindent elkerülni, és emiatt védeni akarod magad"

A vér nem válik VAZZE!™

(#30) Eszleny

Eszleny
(fanatikus tag)

Ezt itt a Thinkpad topic? Ja, nem. Mitől volt ez az érzésem? :F :U

''I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us'' - Calvin & Hobbes

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.