csúnya mint a dög. a 75cm-es esést elöször 75 méteresnek olvastam.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
evone
(őstag)
hat ezek utan nekem ne mondja senki a thinkpad notikra hogy: jellegtelen, csunya, baltaval faragott
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
Képzeld el, ha egy sötét utcén el akarják tőled rabolni, két dolgot is tehetsz.
1. Fejbevágod vele a támadót, és megdöglik
2. Kinyitod neki, és önként szívrohamot kap a ronda látványtól
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

liksoft
(PH! nagyúr)
Azért érdekelne milyen szivacs az (illetve milyen kialakítású), amelyik 75 cm-es esést tompít a winyónál, és működés közben elvezeti a hőt is.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
ez lenne az én kérdésem is
másrészről ha annyira strapásat akarnak akkor miért nem ssd? (az árán kívül?)
True Success is Blonde
Oda kell adni az indiaiaknak. Majd a 93 kilós tesztelő eldönti, megüti-e a szintet. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Össze kell vetni hasonló célra készült Panasonic notikkal. Szerintem ez gagyibb és olcsóbb lesz, de csak az utóbbiban legyen igazam.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Ez egy próbálkozás akar lenni egy új piacra. Gondoljatok csak a Panasonic Toughbook-okra. Méregdrága, talán egyedüli a poros, koszos, vizes stb. munkaterületekre ajánlott notebook-ok között.
Mondanám az IBM-et is, mert ugye ott van a magnéziumváz stb., rá is lehet állni
, de azt mégsem erre a célra szánják szerintem, hanem inkább arra, hogy ha leejti az üzletember, akkor se legyen baja.
Itt nem számít a szépség, és annyira nem is lehet szép, hiszen a hatékonyság rovására menne. (Bár a Pana azért mégis formatervezettebb
)
[ Szerkesztve ]
"formatervezettebb"? 
Jóvannaaaa

.mf
(PH! addikt)
Igen
Nézd csak meg a Business-rugged szériát, pl. ezt: [link] - ez már néz is ki valahogy, és van annyira strapabíró, mint ez az Anus: a bemutatóján működés közben derékmagasságból a földre dobták (nem csak finoman ejtették), szökőkút alá tartották, és közben végig működött.
Finom utalás erre a cikkre

evone
(őstag)
bezzeg ha egy thinkpadrol van szo, akkor ezt senki nem veszi eszre, csak hogy mien csunya! 
A kifejezéssel volt gondom, nem a pofásabb Pana tafbukkal. 
simonzé,
Kösz a linket, lusta voltam keresni. 
[ Szerkesztve ]
Mi baj a formatervezettből képzett szóval? Szerintem nyelvtanilag helyes.
evone: Nekem tetszik az IBM is. 
[ Szerkesztve ]
Szvsz nem azt jelenti, amit te szerettél volna mondani. Ill. a te verziód szerintem értelmetlen.
mien... 

.mf
(PH! addikt)
thinkpad notik: jellegtelen, csunya, baltaval faragott
Pedig tényleg. Ti is tudjátok, hiába tagadjátok 

littlelion21
(VIP)
Kíváncsi vagyok 'ánusz'-ék mennyit számolnak rá a (szerintük) reális árra, emiatt a plusz tulajdonságok miatt...
D0Goljek meg, de nekem teccik szerintem a Pana csúnyább
De most komolyan egyszerű letisztult, minimal-desing ennyi.... Ha kötözködni szeretnétek inkább a 75 cm miatt kéne fikázni a cuccot mert az elég szánalmas... Egy felnőtt ember sétálás közben leejti (tegyük fel hogy magasabb, mint 160 centi akkor magasabbról huppan a noti mint 75 centiméter!
[ Szerkesztve ]
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

evone
(őstag)
nekem ennel notim meg nem volt. 2 napig irogatsz ezen es rajossz hogy milyen kenyelmes, es tobbet hozza nem akarsz nyulni mashoz.
vagy csak mutatok egy kenyelmi megoldast: http://evone.bleach.hu/DSCF4330.JPG

Daneeka
(senior tag)
Gyorsan szerkeszd az első mondatod, még időben vagy! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szerk: Már késő 
[ Szerkesztve ]

evone
(őstag)
+jobb
* nekem ennel jobb
Pfff... inkább hagyjuk a formatervet és társait ...csak nem akartam a dizájn szót használni, útálom, hogy ilyen elamerikanizált; legyen jobb megjelenésűre tervezett, vagy ilyesmi. Mondj egy jó szót.
[ Szerkesztve ]

Nickhole
(lelkes újonc)
sziasztok!
szerintetek mennyit fogyaszt egy laptop? 
A routeren netezők soha nem adják fel, akik feladják sohasem neteznek
A formaterv szó kiváló, a neked jobban tetsző formaterv kifejezésére kell valami fordulatot találni. 
Az én gépem egy 3,5"-os HDD-vel felszerelt külső házzal, egy külső harveres tv tunerrel és egy 2.1-es hangfalszettel van egy elosztón, együtt -leolvasom a mérőről...- 45-50W között ingadozik, hozzá kell tennem, hogy a notebook nincs megterhelve, csak ide írok éppen, a processzor 900MHz-en, csökkentett sebességen jár, a hangfal sincs hangosra véve, a külső HDD sem ír-olvas éppen. Mondjuk a gép fogyaszt magában 35W-ot. Ha azt vesszük figyelembe, hogy a notebook-hoz adott tápegység 65W (20V/3.25A) teljesítményű, akkor a gép ugye nem fogyaszthat ennél többet, sőt, valószínűleg kicsit kevesebbet, mert a tápot is illik egy túlméretezni.
Most nincs ötletem, de gondolkozom rajta.
enyém ultra lowban 17 watt
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

T500
(fanatikus tag)
Szerintem meg a ThinkPad szép. Nekem nagyon tetszik a konzervatív kinézete, semmi sallang, csak egy kicsit fekete.
De kárpótol érte a használati értéke, meg kényelme.
Ha ezt az ASUS-t úgy bruttó 200 ezer Forintért adák majd amire nagyon kevés az esély akkor fogy mint a cukor. A kinézete meg mindegy lesz. De van egy sanda gyanúm, hogy drágább lesz egy T61p-él is... 
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T61 14" iC2D T7100 2,5 GB RAM 120 GB HDD -- Ubuntu Hardy -- Nokia E51

T500
(fanatikus tag)
Az én adapterem is 65 Watt. De szerintem ez csak akkor közelíti meg, ha Videót nézek, miközben netről töltök egyszerre, de akkor sem éri el a 65 Wattot szvsz.
Lenovo ThinkPad T61 14" iC2D T7100 2,5 GB RAM 120 GB HDD -- Ubuntu Hardy -- Nokia E51

.mf
(PH! addikt)
>>nekem ennel notim meg nem volt.
Ennél milyenebb? Rondább? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Képzeld, találkoztam már thinkpadekkel. Anyámnak T42-ese van, főnökömnek x60 tabletje. Anyám T42-ese után öröm volt újra a saját gépemet használni, egyáltalán nem volt kényelmes (a rücskös tapipadot kifejezetten utáltam). Amit pedig következőként felhoznál, a "legendás megbízhatóság"-ot, azt sem veszem be: az előbbinek a hűtése, az utóbbinak a hálózati csatlakozója ment tönkre és kellett cserélni...

T500
(fanatikus tag)
Beveheted. Mert a ThinkPad megbízható. Legalábbis ezt mutatják a statisztikák. Meg a felhasználói visszajelzések.
A T61-eme nem rücskös a tapipad, és egész jó.
Persze ami működik és notebook, az el is romolhat, ez alól a ThinkPad sem kivétel. Amúgy nekem sem volt jobb notim mint ez, pedig volt egy nc6220-am, meg egy nx7400-am. De eddig a ThinkPad T61 vezet.
És remélem nem lesz vele baj, de a Te pédád is mutatja, a technika ördöde sohasem alszk, mégha egy ThinkPad-ról van szó akkor sem..... 
Csúnya, ízlések és pofonok..... 

pityulee™
(tag)
pl.: pofásabb 
ELADÓ MP3 játékosok: iRiver: 2xT10 (FM) 1GB, H10 6GB COLOR, PMP-120, X20 8GB; Samsung: YP-53Z FM 1GB. Ha érdekel, küldj privit!