Nagyon komoly kis cucc! 
.::www.megadanceradio.hu::.

Nagyon komoly kis cucc! 
.::www.megadanceradio.hu::.
Azta! Egy ilyenre szívesen beneznék 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
4500HD M??
Na ez igazán érdekes lesz!
Bár a maradék paraméter miatt is megérdemli az "aranyos gép, kéne, ha lenne pénzem" plecsnit 
DOMy
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys
intel 4500HD, nem ati/amd ![;]](/dl/s/v1.gif)
pesze még mindig jobb, mintha sima 4500 lenne, ezzel legalább megy a HD formátumok lejátszása is.
Egyébként tényleg aranyos darab... csak valahogy a fusi színe annyira nem jön be... mármint a márka ciános-kékes-zöldes színe, amit minden egyes reklámfotón látni
Teljesen más lenne az összhatás ha végre leszoknának róla... és inkább valami szebb, színesebb képet tennének a kijelzőkre, céglogóval
[ Szerkesztve ]
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

sztem meg felesleges..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Ezzel a processzorral amúgyis mennie kell a HD-nek, maximum így tehermentesítve van.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
amikor a hpq tc4400 150k hufért megvehető akkor szerintem egy jóideig nem fogok én még ilyenekre beruházni. az elődjével volt kb egy évig tapasztalatom, nekem az a megoldás tetszett a legjobban. persze lehet hogy kicsit nehezebb,
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Ezzel is az a baj, mint az összes 12"-os tablet PC-vel! Nehéz!!!!
A 10"-osok 1kg-os súlya még elmegy...
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3
Nem rossz, de minek ebbe 320-as HDD?
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Sziasztok lenne nekem egy Fujitsu Siemens Lifebook T1010 Tabletem
mi a véleményetek róla?
Képernyő: 13,3" 1280x800, passzív érintőképernyő
Processzor: 2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (3 MB L2 cache, 1066 MHz FSB)
Chipkészlet:Intel GM45
GPU:Intel GMA 4500M HD
Memória: 2GB DDR3 1066 MHz
Merevlemez: 160/GB SATA 5400 RPM
DVD író
Wifi: 5300 AGN
Bluetooth: + (2.0)
Kamera: 1.3 megapixeles
Méret: 31,9 x 24,4 x 3,7-3,9 mm
Súly: 2,4 kg
6 Hónap papiros garancia!
Makulátlan Állapot!