Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

DE200-ban az ATI Radeon HD 4350-es kártya viszont tetszik. Elég kellemes gépnek tűnik.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#2) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 4350-et tartalmazó gép egész jónak tűnik, nekem legalábbis megtetszett, s az ára sem lesz annyira vészes.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#3) lorenzen válasza Geönczy (#1) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha 2 magos processzort raktak volna bele, tökéletes gép lenne, ezen az áron, a DE200.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#4) qky

qky
(tag)

Helytakarékosak :C

Hát igen, az eddigi nettopok mellett már alig lehetett elférni a szobában.

(#5) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha az árakat € fordítjuk még akkor sem olyan vészesen drágák :)

[ Szerkesztve ]

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#6) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Még mindig ez a 230 + GMA950... :( A másik tényleg jó lenne, ha kétmagos atom lenne benne...

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#7) qky válasza D.Orion (#6) üzenetére

qky
(tag)

Na ez meg a másik.
Egy magos atom? Miért?
Mennyi az árkülönbség az egy és a két magos között? 5 dollár?

Tényleg nem értem az ilyeneket.
Ha már csinálunk valamit, miért nem csináljuk profira?

Ja rájöttem. Így több bőrt le lehet róla húzni.
Tehát nemsokára olvashatjuk a hírt: "Stílusos nettopok érkeznek az MSI jóvoltából dual magos Atommal"

(#8) BiP válasza qky (#7) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Ezen értetlenkedem én is. Ontják az 1magos atomos gépeket (nettop, netbook). Amióta 2magos gépem van, sosem váltanék 1 magosra, még ha 'csak' egy netbookról van szó.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#9) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gémer atom atomgémereknek. :))

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#10) wardred

wardred
(kvázi-tag)

Na ezek nagyon tetszenek. Remélem később ~1-2 éven belül lesznek erősebbek is picit, -ahogy említették is a 2 mag hiányát-. Amint eljutnak arra szintre (és nem játszanék többet :( ) dobom is el a PC-t. :)

[ Szerkesztve ]

"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"

(#11) D.Orion válasza qky (#7) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Ráadásul lassan jön a következő generációs atom, ha jól emlékszem ott is lesz majd egy és két magos verzió is. Le merem fogadni, hogy ott is ez lesz, 90%-ban csak azegy magos atomot fogják tolni...

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#12) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Nagyon kis pofás ez a MSI nettop! :K Ha nem Atom cpu-val lenne "felvértezve" tuti szereznlk egyet magamnak.

(#13) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Tetszetős!Nagymamámnak jó lenne... :D
Szvzs szerintem is jöhetett volna két maggal...

(#14) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem 2 hanem 4 USB csatlakozója van. Kicsit furcsa is volt 2 USB porttal kiadni egy ilyen gépet.

[link]

Egyébként meg ezt a GMA950-et meg az egymagos Atomot kiszórhatnák már a francba. Dual Atom + nv ION kell a népnek

(#15) lezso6 válasza tome.jr (#14) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem olyan furcsa az. Pl egy MacBookon csak 1 (!) van... ;]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.