DE200-ban az ATI Radeon HD 4350-es kártya viszont tetszik. Elég kellemes gépnek tűnik.
CSS (Hun)Bloodkiller

DE200-ban az ATI Radeon HD 4350-es kártya viszont tetszik. Elég kellemes gépnek tűnik.
CSS (Hun)Bloodkiller
A 4350-et tartalmazó gép egész jónak tűnik, nekem legalábbis megtetszett, s az ára sem lesz annyira vészes.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Ha 2 magos processzort raktak volna bele, tökéletes gép lenne, ezen az áron, a DE200.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

Helytakarékosak 
Hát igen, az eddigi nettopok mellett már alig lehetett elférni a szobában.
Ha az árakat € fordítjuk még akkor sem olyan vészesen drágák 
[ Szerkesztve ]
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

Még mindig ez a 230 + GMA950...
A másik tényleg jó lenne, ha kétmagos atom lenne benne...
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Na ez meg a másik.
Egy magos atom? Miért?
Mennyi az árkülönbség az egy és a két magos között? 5 dollár?
Tényleg nem értem az ilyeneket.
Ha már csinálunk valamit, miért nem csináljuk profira?
Ja rájöttem. Így több bőrt le lehet róla húzni.
Tehát nemsokára olvashatjuk a hírt: "Stílusos nettopok érkeznek az MSI jóvoltából dual magos Atommal"

Ezen értetlenkedem én is. Ontják az 1magos atomos gépeket (nettop, netbook). Amióta 2magos gépem van, sosem váltanék 1 magosra, még ha 'csak' egy netbookról van szó.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
Gémer atom atomgémereknek. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Na ezek nagyon tetszenek. Remélem később ~1-2 éven belül lesznek erősebbek is picit, -ahogy említették is a 2 mag hiányát-. Amint eljutnak arra szintre (és nem játszanék többet
) dobom is el a PC-t. 
[ Szerkesztve ]
"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"

Ráadásul lassan jön a következő generációs atom, ha jól emlékszem ott is lesz majd egy és két magos verzió is. Le merem fogadni, hogy ott is ez lesz, 90%-ban csak azegy magos atomot fogják tolni...
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Nagyon kis pofás ez a MSI nettop!
Ha nem Atom cpu-val lenne "felvértezve" tuti szereznlk egyet magamnak.
Tetszetős!Nagymamámnak jó lenne...
Szvzs szerintem is jöhetett volna két maggal...
Nem 2 hanem 4 USB csatlakozója van. Kicsit furcsa is volt 2 USB porttal kiadni egy ilyen gépet.
Egyébként meg ezt a GMA950-et meg az egymagos Atomot kiszórhatnák már a francba. Dual Atom + nv ION kell a népnek