Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) lugosi

lugosi
(senior tag)

Hm, valakinek a hátára kapaszkodni mindig egyszerűbb mint valami sajátot kitalálni.

Bosszantó ez a banális név- és designlopás. Ennyire hülyének nézik az embert?

Macbook Pro - Viewbook Pro
alumínium - alumínium
13.3" - 13.3"

Képernyőfelbontás, méret, aksi, webkamera, proci stb ugyanaz. Ez nem tilos. De a neve, könyörgöm... Viewbook Pro... nem igaz hogy nem tudtak volna olyan kitalálni, aminél a 3-nál több agysejttel rendelkező vásárló nem azonnal a Macbook Pro-ra gondol.

Ha van egy kis szerencséjük még kapnak is egy frankó kis pert Sztív bácsitól, mostanában úgyis olyan ingerlékeny.

I thought I taw a putty cat...

(#2) Surfym@n

Surfym@n
(fanatikus tag)

2 GHz-es Atom... ezt miért nem láttam eddig ION mellett? :(

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#3) orbano válasza lugosi (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerinted a ViewSonic milyen nevet kellene adjon egy NoteBook-nak? Azért lássuk be, ehhez még nem kell az Apple. És még ha hasonlít is? Nem egy légbőlkapott név a brandhez. Pro verzió meg bármiből lehet, azt hiszem ezt sem (és a book kifejezést sem) az Apple találta fel. Ahogy az almát sem :)
szóval másáls ide vagy oda, én ezt nem látom akkora pofátlanságnak.

A vér nem válik VAZZE!™

(#4) Tigerclaw válasza lugosi (#1) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Azért a Macbook Pro-nál okkal van ott a "pro", ennél meg csak les az ember, hogy mitől pro ez a tucat netbook. (mert notebooknak nem nevezném) Gondolom az ára viszont pro lesz.

(#5) stevve válasza orbano (#3) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kicsit unalmas már, hogy minden almás azt hiszi, hogy az Apple-től lop mindenki... Különben is, mi nem hasonlít manapság egy másik gyártó másik termékére? Védesse le a kockát, kört, alumíniumot, a teljes ABC-t az Apple és nem lesz több baja. :D :U

Hogy mindig ezzel a képtologatóval demóznak... nincs más értelmesebb alkalmazás az érintősökre, amit érdemes is lenne reklámozni? :) Egyébiránt igényesen néz ki az a Pro alus cucc.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#6) orbano válasza stevve (#5) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem ez a képtologatás ragadja meg az ember képzeletét a legjobban, ezért reklámozzák ezzel az ilyen cuccokat. ráadásul fotón is csak ezen látszik igazán, hogy mire jó a táccs.

A vér nem válik VAZZE!™

(#7) stevve válasza orbano (#6) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez igaz, csak ezt elnyomogatja az ember 20 percig és unalmas lesz. Valami hasznosabb WPF jobb lenne. Bár egy számlázóval tényleg nehéz lenne demóképpel csalogatni a népet. :)

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#8) Mr.Csizmás válasza stevve (#7) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D

#9 lorenzen ha van benne alumínium, és fehér szín, akkor igen. de majd az A-Team önkéntesei megmondják :DD

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#9) lorenzen válasza lugosi (#1) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha van egy kis szerencséjük még kapnak is egy frankó kis pert Sztív bácsitól, mostanában úgyis olyan ingerlékeny.

Nem értem, ezt a hozzáállást.
Van egy régi P3, noname laptopom (13.3"). Ezek szerin Sztív bácsi is lopta az ötletet?

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#10) .mf válasza lugosi (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Ez már paranoia... orvos látott már?
Most, hogy mondod, a Panasonicnak már korábban volt 13.3"-es, ToughBook nevű szériája, az is valami notebook volt, sőt, még Pro-t is emlegettek valahol. Remélem szétperlik az almát ;]

Tigerclaw: már megint kezded? Pedig pár napja már elmagyaráztam neked, hogy mi a CULV laptop és az Atomos netbook között a különbség, de úgy látszik, nem sikerült felfognod...
S hogy mitől pro? Viszonylag kicsi, könnyű, hosszú üzemidejű, műanyag helyett alumíniumból van és a DVD-írója is kivehető, ami jellemzően csak az üzleti laptopokban fordul elő; viszont más üzleti thin&light / ultrahordozható laptopokkal szemben ULV helyett CULV platform van benne. Hűha. Igazad van, ez tényleg semmi hasonlóságot nem mutat a "pro", üzleti laptopokkal, amik másfél-kétszer ennyibe kerülnek. :U

(#11) avman

avman
(őstag)

nekem meg hp probook-om van. fákk, akkor most sztív "ingerlékeny" dzsobsz a 2. körben bevonatja a hp engedélyét is, és többet nem gyárthat notebookot sem, mert az is kinyithatós számítógép? nem lesz több probook? brühühü...
de legalább minden alma mellé jár egy cihiáter...
ráadásnak nekem meg nincs is ki a három agysejtem, mert a viewbookról nem asszociáltam a macbook-ra. nem vagyok méltó, rá nem vagyok méltó rá....

[ Szerkesztve ]

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#12) negyedes válasza lugosi (#1) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

sztiv bacsi pedig a sonytol kaphatna mar ugy 2006 ota egy szep kis pert. :D

powerd by mango, no more droid

(#13) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nekem tetszik ez a "nem merem kimondani, mert esetleg beperelnek" nevű cucc! ;) :P

Alléz Olympique de Marseille!

(#14) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a Viliv valami tetszik!
2 Ghz-es atommal már jól is hangzik, habár egy cerkás kivitelnek jobban örülnék!
Lehet róla tudni valamit, hogy ki az itthoni márkaképviselet?
Szívesen kipróbálnám élőben is! :K

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#15) rakal válasza Enton (#14) üzenetére

rakal
(senior tag)

Mobilx,Debrecen
[Mobilx]

[ Szerkesztve ]

(#16) Enton válasza rakal (#15) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Debrecen az jó sokat járok arra, ahhoz képest hogy nem ott lakom!
Kösz az infót!

Family Guy Online - Closed Beta

(#17) lugosi

lugosi
(senior tag)

Látom a kis antiépl klubnak nem sikerült feldolgozni azt a kérdést, hogy a Viewbook Pro - Macbook Pro egy kicsit jobban hasonlít, mint amit a véletlen indokolna. :DDD

De segítek:
Mac, View: mindkettő a márkanév eleje (Macintosh, Viewsonic)
Book: ugyanaz
Pro: ugyanaz

Akkor most talán kijelenthető, hogy a típus elnevezésének hasonlósága több mint véletlen egybeesés?

Persze, az apple-t szidni menő. Aki ezen túl tud lépni, plíz csak az szóljon már hozzá.

[ Szerkesztve ]

I thought I taw a putty cat...

(#18) domi007 válasza lugosi (#1) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Proci ugyanaz?

El vagy tevelyedve baratom (SU7300 1,4 GHz vs Core2Duo 2,26 GHz), ezen a gepen van pl. HDMI, de a macin nincs stb.

Hasonlok, de a belso az soha nem lesz ugyanolyan.

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#19) orbano válasza lugosi (#17) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ik hsz-ben leírtam, de gyk. leírom mégegyszer, segítek:
-Mac,View: mindkettő a márkanév/brand. Ez pár tíz éve bevett szokás a termékelnevezésekben.
-Book: mit ád Isten, mindkettő noteBook. mindenki tudja, hogy az apple mérnökei fejlesztették ki a book szót, egyéni szabadalom.
-Pro: kb 32784623874264 termék létezik a világon ilyen utótaggal. Persze tudjuk, hogy mind az appletől lopta. Ezért is adtam el gyorsan a radeon 9700pro-mat, mert tolvajnak éreztem magam :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#20) flimo válasza lugosi (#1) üzenetére

flimo
(őstag)

Nem értem a problémát. Ha tényleg egy jobb termékre hasonlító nevet akartak volna, akkor ViewPad X302-nek hívnák.

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#21) orbano válasza flimo (#20) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

;] :C

A vér nem válik VAZZE!™

(#22) oalex válasza flimo (#20) üzenetére

oalex
(senior tag)

:C :C

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#23) Jaffafa válasza flimo (#20) üzenetére

Jaffafa
(fanatikus tag)

:C :DD :C

Mindig is szánalmasnak tartottam a Lugosi (és itt most nem a személye, hanem a viselkedése a lényeg!) féle emberek viselkedését. Miért is?
Mert abszolut nincs igazuk. Ha annyira jó lenne az általuk fanatizált Apple, akkor eleve nem kellene MINDENHOL azt bizonygatni. :W

A "jó" az egy szubjektív dolog. Ami nekem jó, az lehet, hogy neked nem. Ennyi. A többi az csak felesleges flém.

[ Szerkesztve ]

"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö

(#24) Alchemist válasza lugosi (#17) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

És vajon akkor ha ViewPad lett volna, a Lenovo perelné..?
:))

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#25) Alchemist válasza flimo (#20) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

Ja, megelőztél...
:D

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#26) csibe1

csibe1
(fanatikus tag)

Kezd egy kicsit nagyon unalmas lenni, mondhatni almás ;] annak a bizonyos gyártó nagyszerűségének,elsőségének bizonygatása.Lassan eljutunk oda, hogy még a bolygó is egy bizonyos gyümölcs alakú volt,dizájnos kis darabka hiánnyal,de gonosz földönkívüliek intergalaktikus összeesküvése révén lett olyan, mint amilyennek most ismerjük. :DD :))

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#27) rizso

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

No, nem is csúnya masinák ezek így elsőre :U Kár, hogy az én Asusomat másolták le azzal, hogy ki lehet nyitni ;] ;] ;]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.