Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) gerilee

gerilee
(fanatikus tag)

Szavakkal mindenki meg tudja csinálni, amit az Apple.
Jó lenne, ha tettekkel is bizonyítanának, mert ugye az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftausstellung még szebb...

Egy hülyének nem tudod elmagyarázni, hogy ő hülye, mert hülye...

(#2) RaveForce

RaveForce
(őstag)

csúnya is volna ha fikázna egy olyan dolgot, amit készül lekopizni...
ez az ember továbbra is naon unszimpatikus nekem... :(((

Omnia7 with Mango... soha többé android :$

(#3) geri|

geri|
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nem ez az a pali akit megkértek egy usa-beli egyetemen, hogy írjon alá egy macbook air-t?
:DDD

Think Different! 

(#4) Stimpy001

Stimpy001
(fanatikus tag)

Olyan barackot nyomnék arra a kopasz fejére.... :DD

iPhone 4 és sok oldschool Ericsson meg Nokia

(#5) evone válasza geri| (#3) üzenetére

evone
(őstag)

Mr. Ballmer, would you sign my mac?

Kulonben szerintem sokkal jobb az MS a vezetese alatt, nekem nagyon szimpatikus.

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#6) RaveForce válasza Stimpy001 (#4) üzenetére

RaveForce
(őstag)

olyan obamat? :))

Omnia7 with Mango... soha többé android :$

(#7) Narxis válasza Stimpy001 (#4) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bazz... :DDD :DDD

Eugene Kaspersky

(#8) talamasca

talamasca
(fanatikus tag)

Elég nagy hülyeség lenne azt a piaci rendszert, ami egyelőre vitathatatlanul első helyen tartja az Apple-t, és mindenki próbálja utánunk csinálni...

Viszont tagathatadtalnul jófejség Ballmertől, hogy legalább pozitívan említi meg, főleg nagy plénum előtt! Ja, és főleg tőle! :D

"Disz iz ö biginíng ov a bjutifúl frendsíp"! Valószínűleg megy a szövetkezés a Google ellen... ;)

NOKIA 3210-->7110-->SONY J6-->NOKIA 5510-->6510-->7650-->6630-->N91-->MIO A701-->NOKIA N95-->5800 XM--> iPhone 3G 16GB--> iPhone 4 16GB-->32GB--›Motorola Defy--> iPad 3G / iPhone 3GS--› iPhone 4 16GB--› iPhone 4S 16GB

(#9) vehement69

vehement69
(senior tag)

valószínűleg azért is ilyen jóindulatú mostanában a Microsoft az Apple iPhonenal kapcsolatban, mert Cupertinoban arra készülnek, hogy a Google helyett a Bing lesz az alapértelmezett kereső. ezt egyébként a mobilarenán kívül mindenhol megemlítik ezzel a hírrel kapcsolatban.

az meg, hogy a sajtóban hogy van beállítva meg a 2 fantábor (vagy az esetek egy másik részében: Applefanok - Apple-utálók) hogy gyakja egymást az egyik dolog, viszont a 2 cég egyáltalán nincs rosszban, Steve Jobs kicsit megalomániás bolond, de többszintes már régóta az együttműködés (és hát ha a Microsoft nem segítette volna ki az almásokat, most valószínűleg papírra írnám ceruzával azt, hogy mit válszolok majd a hozzászólásokra :) ). meg igazából látva mennyire más igényű emberek (NEM félreérteni!!) használják az egyiket és a másikat, mostanában azon szoktam gondolkodni ha valamiért éppen ilyen témáról van szó, hogy nem is annyira egy az egyben konkurenciái egymásnak, mint ahogy az elsőre tűnik. remélem nem írok nagy faszságot.. :) ezt az is alátámasztja, hogy most itt a telefon platformot elfelejtve évek óta kb azonos részben osztják fel egymást közt a piacot a MS, Apple, Linux, etc kategóriák és ez így is van rendjén, van amire egyik, van amire másik alkalmasabb.

I am cancer in your bones

(#10) joey20 válasza vehement69 (#9) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szigorúan magánvélemény következik: nekem ezzel a lépéssel (összefognak, túrjuk ki a googlet) mind a 2 cég unszimpatikus lett, nem kicsit. kell a francnak Bing pl az iphoneba. vagy az a gond, hogy az Android már lenyomta a WM-t, és mostanában volt először olyan, hogy az iPhone is veszített a részesedéséből? Hát kérem tessék dolgozni! Jobbat csinálni! Nem összefogni az ellen, aki csinál is valamit.

[ Szerkesztve ]

"A repülőnek kék az orra..."

(#11) D@niel

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Itt a példa, az App Store a legjobb :))

(#12) LA_COSTE

LA_COSTE
(senior tag)

Ezek direkt generálnak vitákat/együttműködéseket, hogy addig is róluk szóljon a sajtó. :o

(#13) vehement69 válasza LA_COSTE (#12) üzenetére

vehement69
(senior tag)

ez meg a másik. a cégek közti kapcsolatot nem úgy kell nézni, mint az emberek köztit, minden a pillanatnyi üzleti érdekek szerint történik.

I am cancer in your bones

(#14) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Az látszódik, hogy tényleg platformok vagyis az egyes készülékeket szigorúan veszik, hogy eleget tesz e a WP7nek, ez szerintem pozitív dolog, bár ha az Apple-höz akarnak hasonlítani, lehet náluk is kötelező lesz valamiféle internetcsomag is?

http://hardverapro.hu/apro/elado_uj_vroom_tok_ipod_touch_2g_3g-hez/hsz_1-50.html

(#15) Fiery

Fiery
(VIP)

"lesúlytó véleményét"

lesújtó, helyesen

AIDA64.com

(#16) Morden24 válasza joey20 (#10) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mikor nyomta le az Android a WM-et?
Én lemaradtam ott, hogy 3,5% körül mozog, míg a WM 7,9-nél, az iPhone OS meg 12 vagy mennyi...

Android még csak álmodik a WM részesedésről.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#17) Integra válasza joey20 (#10) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem unszimpatikus, hanem antipatikus:)

(#18) <NewL> válasza geri| (#3) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

dedikált egy macbook prót amin windóz volt :D
video

There's an app for that

(#19) joey20 válasza Integra (#17) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

direkt írtam. helyes az unszimpatikus is, használom továbbra is. :)

(#20) Morden24 válasza joey20 (#19) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem helyes, hanem elfogadott ;)

Sectumsempra - For Enemies

(#21) joey20 válasza Morden24 (#20) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

akkor nem helytelen :)

(#22) Integra válasza joey20 (#19) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ez tök ugyanolyan, mint amikor a muszájt muszálynak írod. de hajrá, csak nyugodtan tovább.. :)

(#23) dhr válasza joey20 (#21) üzenetére

dhr
(fanatikus tag)

Nem szoktam grammar náculni, de sztem kifejezetten hülyeség erre az "elfogadott"-ra hivatkozni, mint a helyesség bizonyítékára, ennyi erővel az üccsi, az aji meg a pux is "elfogadott" (a 14-18 évesek körében ;] ), mégsem fogjuk egyhamar egyetlen helyesírási szótárban se viszontlátni.

(#24) joey20 válasza Integra (#22) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát de a muszály az nem elfogadott, ott esély sincs. :U
szerintem nem olyan.

ja meg nem is olyan mint az üccsi stb szerintem.
de köszönöm a tájékoztatást! :R

(#25) Integra válasza joey20 (#24) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szivcsi:DDD

(#26) joey20 válasza Integra (#25) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a te elmédben tényleg egyenlő kihágás egy szivcsi és egy unszimpatikus? :Y

(#27) Integra válasza joey20 (#26) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem, dehogyis, ezt csak úgy szóvicc gyanánt mondtam:)

(#28) joey20 válasza Integra (#27) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért, mert azokat én is gyűlölöm, de nagyon! :W

(#29) dhr válasza joey20 (#28) üzenetére

dhr
(fanatikus tag)

Offolni úgyis jó, természetesen én se azért írtam, mert az én szememben ugyanaz egy unszimpatikus és egy pux (ez utóbbi a kedvencem, LOL), csak h a nyelvben attól h vmi elfogadott még nem biztos h rögtön helyes. Persze a nyelv fejlődik, bizonyos dolgok bekerülhetnek a nyelvbe attól h az terjed el, akár idegen szóként, akár máshogy (nem mondjuk pl. azt h villámposta vagy drótposta, hanem h e-mail, sok grammar nazi nyelvújító őszinte bánatára), v. ahogy megjelent az euró, ki lett adva a MTA részirül, h azt márpedig hosszú ó-val kell írni. Nem vagyok nyelvész, közöm nincs hozzá, csak spekulálok.
Mindenesetre remélem a magyar helyesírási szótár 2020-ban nem lesz benne a lájkol, pux, szivcsi, üccsi helyes írásmódja :DDD :DDD

(#30) Integra válasza dhr (#29) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

mi a retek az a pux?? p-u-x. ilyen szó nem létezik. púz, mint fingik?

(#31) dhr válasza Integra (#30) üzenetére

dhr
(fanatikus tag)

Pusz, mint puszi. Én is itt a fórumon láttam, h elrettentő példaként vki megemlítette :)

(#32) joey20 válasza dhr (#29) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Offolni úgyis jó,
pedig mennyivel jobb lenne egy jó kis moonman Ulkesh vita nem, mint ilyen hülyeségeken vitázni?? ;]

[ Szerkesztve ]

(#33) dhr válasza joey20 (#32) üzenetére

dhr
(fanatikus tag)

:DDD :DDD
Vagy vmi warezvita, amiben előjön pár elmerozzant összeesküvés-elmélet fan, és előadja a szokásos kuplészámokat :D

(#34) Integra válasza dhr (#31) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

pffffffffffffffffffffffffffff.....................................
no comment, ütni..

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.