Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) akangels

akangels
(tag)

Tényleg nem lett rossz játék :D de nekem alapjába véve semmivel nem hozott többet mint akármelyik stratégia játék:D a küldetések és minden tényleg jó lett benne...egységek épületek változatos táj stb stb...

pontozásról annyit... lehet nem SC fanokkal kellene pontoztatni a játkot ;] de ha nem SC fanok pontoznának akk se lenne sztentem sokkal kevesebb mert tényleg jóra sikerült a játék ^.^

(#2) Wolverine válasza akangels (#1) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Starcraftot 2 dolog élteti: a sztori (amire eddig nem hallottam panaszt - főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a küldetések között is van mivel bohóckodni) és a multi.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#3) Syrano

Syrano
(kvázi-tag)

A pontokat nézve lassan tényleg el kéne mennem megvenni és kipróbálni.

(#4) bucu

bucu
(lelkes újonc)

hmm , nem igen játszom stratégia játékokkal de ezzel anno sokat játszottam igy lehet én is kiprobálom és beruházok rá.

(#5) Quentin

Quentin
(fanatikus tag)

Én még nem próbáltam ki a játékot de a videók nem igazán győztek meg arról, hogy ez sokkal jobb mint az egy. Mit gondoltok a mai modern RTSekhez képest nyújt valami újat (pl. Supreme Commander, CoH) vagy csak az első rész grafikailag felturbózott és csicsásított változata? Mert gondolkozok rajta, hogy kipróbálom de a videók nem győztek meg erről maradéktalanul. mivel nyújt többet mint az egy? Aki tolta az írhatna pár sort nekem, megköszönném. :)

A pontozásról meg annyit, hogy a hype is benne van mint minden ilyen kaliberű játéknál. Más játéknál azt mondanák erre a kezelőfelületre, hogy elavult, itt meg azt hogy jó hogy nem változtattak a régi bevált dolgon...

[ Szerkesztve ]

Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

(#6) Ryuu válasza bucu (#4) üzenetére

Ryuu
(tag)
LOGOUT blog

Ezzel én is pontosan így vagyok. Csak hát nekem drága a SC2 jelenlegi ára.

(#7) Syrano válasza Ryuu (#6) üzenetére

Syrano
(kvázi-tag)

Sajnos tényleg drága és szerintem nem is fog mostanában lejjebb menni az ára, mivel StarCraft, ami nagy név és hát ugye a hype, illetve Activision, pontosabban Bobby Kotick miatt.

(#8) menalcas

menalcas
(őstag)

Ha a játék időt nem veszem figyelembe nálam 95% ;)

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#9) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Valami ilyesmire gondoltam, hogy ez lesz, várható volt...

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#10) nem_tom

nem_tom
(őstag)
LOGOUT blog

Ha a kritikusok valamit jónak titulálnak, akkor abban már nehezen lehet csalódni, főleg úgy, hogy a SC1-et imádtam nagyon. Alig várom, hogy majd legyen módom kipróbálni. :)

PROBLEM? // Ha megdobnak kővel dobj vissza kettővel. // Aki keres az rájön hogy ellopták. // Kicsi a bors de vannak barátai. // Aki mer annál van a kanál. // Aki másnak vermet ás az sírásó. // http://www.youtube.com/RamPaGe93HST

(#11) papi20

papi20
(kvázi-tag)

Nekem ma jött meg a játék. Nagyon tetszik. Mondjuk az árával nem nagyon vagyok kibékülve de hát ez van.

Gigabyte X58 Extreme - 3x2 Gb Corsair Cl8 - Core i7 920 - Xfx 5870 - Scynthe Mugen 2 - Corsair Tx850W

(#12) nem_tom válasza papi20 (#11) üzenetére

nem_tom
(őstag)
LOGOUT blog

Mennyibe fájt? Bővített verzió, vagy az alap?

[ Szerkesztve ]

PROBLEM? // Ha megdobnak kővel dobj vissza kettővel. // Aki keres az rájön hogy ellopták. // Kicsi a bors de vannak barátai. // Aki mer annál van a kanál. // Aki másnak vermet ás az sírásó. // http://www.youtube.com/RamPaGe93HST

(#13) Daczy

Daczy
(fanatikus tag)

Hát hát... Biztos igazuk van... :F

nem úgy van az Sztálin elvtárs....

(#14) nem_tom válasza Daczy (#13) üzenetére

nem_tom
(őstag)
LOGOUT blog

Ha az SC1-et szeretted, akkor valószínűleg előbb-utóbb játszani fogsz ezzel is, azt majd kiderül.
Mondjuk, az ember függő is, hogy kinek mi jön be.

[ Szerkesztve ]

(#15) Ptech válasza nem_tom (#12) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Sima 12-13k, attól függ hol veszed, CE meg még legalább egy 10es a legolcsóbb helyről is.

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#16) nem_tom válasza Ptech (#15) üzenetére

nem_tom
(őstag)
LOGOUT blog

Huh. Van ára. Ennyit biztos nem adok ki játékra. Majd várok.
Köszi!

(#17) DBob válasza akangels (#1) üzenetére

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

"lapjába véve semmivel nem hozott többet mint akármelyik stratégia játék"

De. Görgethető a stáblista a végén. ;]

mod: és kihagytam azt hogy több év fejlesztéssel belerakták a "The Lost Vikings" kalandjait.

[ Szerkesztve ]

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#18) Bibby válasza Wolverine (#2) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Erről az origo cikk jut eszembe, amiben azt írták hogy a starcraftnak nagyon jó B filmes sztorija van. :W Ez nekik B filmes kategória...nyilván nagyon sokat megértettek a történet mélységeiből. :U

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#19) Ptech válasza Bibby (#18) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Az Index eddig is egy fikafórum volt mindenben, az akármit tesztelők nagy része meg élvezi, hogy fizetik is azért, hogy trollkodjon.

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#20) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Többen írják, hogy kipróbálnák a játékot. Sztem nekik érdemes lenne elmenni a játék topicjába és kérni egy guest pass-t, amivel 7óra játékon keresztül vagy 14 napnyi elérhetőséggel próbálgathatják a játékot. :)

[ Szerkesztve ]

VIGYORRRGAZMUS.....

(#21) jimessor666 válasza Fáraó (#20) üzenetére

jimessor666
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Számból vetted ki a szót... :K

Multiplatformer - PC,PS3,X360,Wii - GameSCore Leader - 私たちに聞いてください。!

(#22) Necroman_Mk2

Necroman_Mk2
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Gamepodon mikor lesz róla teszt?

"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" - (GitS) - 'Te Milyen Gamer Vagy?' FreePlayer & IndieGamer

(#23) ghostmat

ghostmat
(tag)

Szerintem nagyon jó lett!!

Nekem tetszik, nem akar több lenni mint amit vártak tőle. Régi stílusú építgetős stratégia...
A kedvencem.

Ezt a forradalmasítjuk az RTS-t az EA az új C&C-vel el is k@rta..
legalábbis a tesztek alapján még kipróbálni sem volt kedvem.

Ez pedig nosztalgikus élményt nyújt mégis új :D :D

(#24) Wolverine válasza Ptech (#19) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bibby az Origóról beszélt, nem az Indexről :P

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#25) jimessor666 válasza Necroman_Mk2 (#22) üzenetére

jimessor666
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez egy jó kérdés,nos,ha Gessh nagyon el van ájúlva a játéktól,Zandal is játszik már vele,bár neki nagyon nincs ideje most rá,ahogy nekem se,te hogy állsz a Starcraft-al kolléga? :U

Multiplatformer - PC,PS3,X360,Wii - GameSCore Leader - 私たちに聞いてください。!

(#26) Yamaha R1 válasza Syrano (#7) üzenetére

Yamaha R1
(kvázi-tag)

Na igen... És tegyük hozzá, hogy a 2 további része is ilyen árban kerül majd forgalomba. Az pedig 3*14 ezer forint 1 játékért. Bár inkább ezért fizetek, mint más tömegcuccért.

(#27) Narxis

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hosszú idő óta első olyan single playeres játék ami odaragasztott a képernyő el... multit még ki se próbáltam.

No Antivirus

(#28) Wolverine válasza Yamaha R1 (#26) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Speciel ezt nem tudom, honnan vetted.

(#29) papi20 válasza nem_tom (#12) üzenetére

papi20
(kvázi-tag)

14.000 volt futárral.

Gigabyte X58 Extreme - 3x2 Gb Corsair Cl8 - Core i7 920 - Xfx 5870 - Scynthe Mugen 2 - Corsair Tx850W

(#30) Steel_Hammer válasza Yamaha R1 (#26) üzenetére

Steel_Hammer
(újonc)

sokan vannak félreinformálva azáltal, hogy nem olvassák végig mit írt a blizz ezzel kapcsolatban.
igen, 3 rész, de a köv két rész KIEGÉSZÍTŐ szintű lesz, csak az adott faj kampányát tartalmazza, semmi mást (esetleg az addig kijött patcheket), ezért NEM teljes játék árkategóriában jön ki. Ergo olyan 6-8k lesz, esetleg a blizz megjátsza azt, hogy kiad egy olyat mitn most, hogy kampány plusz multi, és akkor teljes értékű játék, és mellette kiadja az új kampányt kiegként, amihez kell a most megjelent

"You woke up in the morning, get yourself a gun"

(#31) Scholes9 válasza Yamaha R1 (#26) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

A másik 2 része kb fele annyiba fog kerülni, mint az alapjáték...

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#32) JetiRulez válasza papi20 (#29) üzenetére

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

10 év múlva 400 Ft lesz levélként, postán feladva. Akkor megveszem nem_tom-nak karácsonyra. :DDD

[ Szerkesztve ]

Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D

(#33) Wolverine válasza JetiRulez (#32) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az első rész sem annyi, pedig 12 éves :P

(#34) BalaNce87 válasza Steel_Hammer (#30) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Nah de most nem azért de sok teljes játékért kérnek 6-8000-et, itt éppenséggel az a gond hogy a most kijött részért kértek el átlagon felülit és ahhoz viszonyítják a kiegészítő árat, tehát az alapnak egy 10-esnek kellett volna lenni, kiegészítőknek meg 3000-4000, persze az nekik nem üzlet.

(#35) Wolverine válasza BalaNce87 (#34) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az alapjáték 60 dollárba került. Számolhatsz, az hány forint.

(#36) BalaNce87 válasza Wolverine (#35) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Erről is beszéltem, sok.

(#37) Bibby válasza BalaNce87 (#34) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Inkább arra leszek kíváncsi mennyi lesz majd egy full-full gyűjtői kiadás, amiben benne lesz már mind a három kampány+ stb. :Y :))

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#38) BalaNce87 válasza Bibby (#37) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Hát azt 100 alatt nem úszod meg:D

(#39) Wolverine válasza BalaNce87 (#38) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A mostani CE volt 100 dollár.

szerk: a Blizzardot ismerve lesz "egybekiadás", de abból nem lesz gyűjtői változat.

[ Szerkesztve ]

(#40) BalaNce87 válasza Wolverine (#39) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

100 ezerre gondoltam:) persze nyilván csak poénkodtam de szerintem 50 rongy simán lesz a 3 rész + CE változat.

(#41) BalaNce87 válasza Wolverine (#39) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Jah akkor nem lesz CE abból, hát akkor olyan 30-ból meglesz mind3 rész, bár szerintem a protoss és zerg kampányokat is kaidják CE-be és az is lesz 20 ropi, szóval úgy már meglesz 60 ropi, igaz ahhoz nemtudom mit fognak pluszba adni.

2X küldte el, de akkor már a második felét átraktam újba.

[ Szerkesztve ]

(#42) JetiRulez válasza Wolverine (#33) üzenetére

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Nem számoltad bele, hogy hamarosan összeomlik a modern civilizáció és akkor az összes játék kilóárban lesz. :P

Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D

(#43) Morden24 válasza Wolverine (#39) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megvan az esélye, hogy 2015-re ez meg is történik, de akkor már üresek lesznek a BNet szerverek, mert mindenki az utcákon fog légdeszkázni...

Sectumsempra - For Enemies

(#44) Wolverine válasza Morden24 (#43) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Legacy of the Void kiadása után 3-4 hónappal már lesz egybe-Starcraft :) Legalábbis szerintem.

(#45) Morden24 válasza Wolverine (#44) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És az mikor lesz kiadva? ;]

Egyébként az már tényként kezelendő, hogy teljes árú lesz a másik két epizód is?

(#46) Wolverine válasza Morden24 (#45) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, az utolsó hírek szerint mindkettő kiegészítő árban lesz (ami itt ~5k-t jelent).

(#47) Morden24 válasza Wolverine (#46) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha jól emlékszem, akkor a Blizz expansion pack-ek mindig magasabb áron jelennek meg, mint az 5K-s "szabvány", és leginkább 8K-sak voltak (pl. Frozen Throne).

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.