Valahogy nekem nem jönnek le, hogy a sci-fi MMO-kban mit lehet/kell irányítani. A karakter lesz a lényeg, vagy a karakter csak egy kellék lesz, amivel űrhajókat lehet irányítani? Szóval a karakternek lesz többtucat skillje, statjai, felszerelése és egy többszáz/ezer fős hajón csak 1 "ember" lesz a sok közül? Mondjuk mérnök, aki szerelget, vagy katona, stb.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
decibel
(fanatikus tag)
Lehetsz mérnök/orvosi/taktikai tiszt. Attól függően, hogy milyen tiszt vagy bónuszokat kapsz bizonyos képességekhez mint a földi, mind az űrbeli küldetésekhez. Lesznek tisztjeid, akik a hajó képességeit módosítják, pl ha egy tudományos tisztedre sok pontot költesz és megfelelő hajód van, akkor észreveheted az álcázott hajókat is. Legalábbis én így értelmeztem az eddigi infókat, majd kijavítanak ha tévedek.
"you are a monkey poo-poo"
Jujj de jó, 7 kép. Ez 2,5x jobb mint az eddigiek. Várós egyébként, csak tényleg mutathatnának többet.
Milyennapvan?

Khaal
(őstag)
Megvan a kiadási dátum, de még mindig nem tették közzé hogy havidíjas lesz-e, vagy mi fog pénzbe kerülni és mi nem. Ideje lenne már, nem? Vagy majd a boltban megtudjuk a dobozról, hogy mi mennyi?
[ Szerkesztve ]
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178
A hivatalos oldalon van még jópár kép, csak amióta nem nagyon hírezek, ide nem jutnak el olyan gyakran 
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
Miért nem hírezel? Jól jönnének az MMO-s hírek. 
Milyennapvan?
Nincs időm és energiám erre.
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)