Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Kickass

Kickass
(senior tag)
LOGOUT blog

egyik se tunik rossznak maga kategoriajaban, a CM-re kivancsi lennek mennyit tud gyarival szemben, ha le tud dolgozni par fokot akkor nagyon kellemes vetel az araert

a Coolink viszont szerintem draga

[ Szerkesztve ]

'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

(#2) .mf

.mf
(PH! addikt)

A Coolink teljesítményére kíváncsi leszek.
Ránézésre mindkettőt drágábban vesztegetik, mint amennyiért a kategóriájukban egy-két jobb hűtőt.

(#3) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

:S
hát olyan mint a többi....
CM Hypertx2őm van pár fokért nem cserélném le erre:S

(#4) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

A 2ik képen lévő cm házikó az melyik típus? csak mert nem lelem hirtelen, és fogalmam sincs, hova lehet tenni a tápot a házba?
Mert a kép alapján sehova :DDD

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#5) Zanik válasza Isee (#4) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Elite 360-nak tűnik nekem, a táp pedig alul-elől foglal helyet.

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#6) Syron

Syron
(kvázi-tag)

Ennek a Coolink hűtőnek a talpkialakítását azért szívesen látnám más gyártók kínálatában is. :K

{Prémium minőségű, szemenként válogatott, őrölt fűszerpaprika(Kalocsai) kapható. Budapesten is átvehető némi átfutási idővel.}

(#7) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

felső-tápos házba a Cm-et be lehet invesztálni?

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#8) Gorneck23 válasza Isee (#4) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ilyen házam van... :) És ezt a kis hűtőt vadásztam...de akkor most már tudom miért nem leltem... :D Nem baj, mert lett a házba egy Samurai...

Amúgy az optika mellé kell rakni...ahol az a kis üresség tátong...[link]

(#9) Barthezz2 válasza Gorneck23 (#8) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

És mért is jó ez a kialakítás így? Valahogy nem látom a lényeget.. :B

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#10) 7Heads Drago

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Erről van már teszt? (coolink)
A súlyából, a 12cm ventiből és a ritka lamellákból ítélve ott lehet az elsők közt hűtésben.

[ Szerkesztve ]

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#11) Gorneck23 válasza Barthezz2 (#9) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez a ház eleve kicsit...állítva és fektetve is használható (pl nekem az asztalomra álló ház nem is fér, de 9k-t megért)...gondolkodtam már egy cikken róla, de nem volt semmi kedvem megírni. A táp kintről kapja a levegőt és nem a házból, mivel az optika mellé lett berakva így megspórltak vele egy csomó helyet.
A két 12es venti (proci felett és mellett) teljesen kidolgozza a házban rekedt levegőt...bár azt nem nagyon értem miért nem lehetet volna a másik oldalfalra is rakni egy 12est...mondjuk a válasz egyszerű...vagy nem férne be ATXes lap vagy nővelni kellett volna a házat...mondjuk okos hw elemekkel felépítve teljesen jó ez a kialakítás. Ha van konkrét kérdésed priviben válaszolok.

(#12) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ha csak pár fokkal jobba CM, mint a stock cooler, akkor kb semmi értelme, még ennyiért sem.

Miért pont a holland oldala van linkelve a CM-nek? Túl sokan szerintem nem beszélnek errefelé dutch-ul.

Si vis pacem, para bellum.

(#13) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ari a kis CM

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#14) proci985 válasza 7Heads Drago (#10) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a nagyágyúk üresen is 900gkörül vannak, tehát annyira nem nehéz:) főleg, hogy a hőcsövek rézből vannak, ami effektíve kisebb lamellaterületet jelent (volt persze CUninja meg CUtrue, de azok sosem terjedtek el igazán) a ritka lamellázás alacsony légszállítás mellett jó, de az elit pont, hogy highflow mellett kezd el nagyon elhúzni a mezőnytől (mmint megfelelő hőtermelés mellett, 1.25-1.30 as fesz körül még kenti quadnál se lesz túl nagy különbség).

ettől függetlenül lowflownál még nagyon jó eséllyel indul, az ára is baráti.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#15) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

fától az erdő..:W

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#16) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

CM-nél a tx3, alig drágább, igaz ha valakinek pont kisebbre van szüksége jó lehet.

Coolink tetszik nagyon, de nem kicsit sokallom az árát.....15K környéke mire ideér... :(

(#17) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

A Corator DS nem néz ki rosszul. A jövő héten kapom kézbe az ugyan ilyen ventit. Nagyon sokan dícsérték, kíváncsi leszek, hogy tényleg olyan halk-e, mint az egyesek állítják!

Dyno: 15K nagyon sok lenne érte, mert az már bőven meghaladja a Mugen2 árát. Arról nem is beszélve, hogy használtan 12K-ért vettem Orochit... :B

[ Szerkesztve ]

Alléz Olympique de Marseille!

(#18) Dyno válasza yakuza.tora (#17) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Az ajánlott fogyasztói ára 60 dollár, azaz 50 euró.

60*190=11445ft
50*270=13501ft

Tehát 14-15K-ba belefog kerülni, mert nagykernek és a kiskereknek is rákell tenni a hasznot.

(#19) lorenzen

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

Coolink Corator DS:

Ha jól látom a legalsó képen, nem a hőcsövek érintkeznek közvetlenül a processzorral, hanem egy réz közdarab. De lehet, nem jól látom.?

Tetszik, csak drága.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#20) zed1983

zed1983
(őstag)

A kis pici kulermaszter... :R

(#21) yakuza.tora válasza Dyno (#18) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nem azt vitatom, amit írtál, hanem azt, hogy azon az áron mennyire lehet versenyképes. 15K-ért szerintem sok. Akkor vagy Mugen2 12-ért, vagy picit drágábban TR v. Prolimatech.
Szerintem... ;)

Alléz Olympique de Marseille!

(#22) Dyno válasza yakuza.tora (#21) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Szerintem is. :)

(#23) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez a coolink hasonlít a freezer xtreme-hez, csak ráadásul cserélhető a ventije is. nekem nagyon bejön, kérdés a végleges ára,

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#24) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Coolink kialakítása nagyon szimpatikus, egy tesztet szívesen olvasnék a teljesítményéről.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#25) Barthezz2 válasza Gorneck23 (#11) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ja nem, semmi konkrét, csak hirtelen nem láttam át, hogy hogyan is van :B
Nem rossz kis házikó amúgy, de én valahogy jobban kedvelem a tágas, nagyobb gépházat. :)

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#26) Gorneck23 válasza Barthezz2 (#25) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem nem hiányzik egy csepet se a hatalmas chieftec háza...abba aztán lehetett pakolni...ez kicsit más világ...

(#27) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

Szerintem az U betűjel a CM-nél inkább a hőcsövek formájára engednek következtetni mintsem arra hogy univerzális. Más gyártó is jelöli így a hűtőit pl Noctua.

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#28) Isee válasza Gorneck23 (#8) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Rendben, köszönöm, így mostmár tiszta a kép, csak elsőre volt furcsa látvány :B

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#29) daa-raa válasza Fr3eWar (#27) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ez viszont nem Noctua, hanem CM termék. Amennyiben elnézel a gyártó oldalára, láthatod, hogy három kiszerelésben létezik a cooler: intel (Hyper 101i), AMD (Hyper 101A) és univerzális (Hyper 101 Universal). Szóval a típusjelnek semmi köze a heatpipe-ok alakjához. [link]

Si vis pacem, para bellum.

(#30) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Jó ára van ennek a kis CM-nek. :K

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.