Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) Vitus

Vitus
(őstag)

Miért indult be mostanában egyes híreknél, az ilyen bulvár stílus a címekben? Annyira nem illik ehhez az oldalhoz...

[ Szerkesztve ]

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#2) nuke7

nuke7
(senior tag)
LOGOUT blog

a címet nem értem, hogy hogy kerül ide... :U
amúgy szerintem ha az a gateway kapható lenne mo-n, és tényleg csak 120k lenne, a legjobb választás lenne... csak sajnos szerintem nem is lesz kapható, de ha mégis, jóval több mint "630dollár" lesz. :((

"Where is my fuckin' jacket?" "On the chair, right next to your regular one."

(#3) Ste válasza nuke7 (#2) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

630-ért tényleg nagyon jó vétel lenne, de itthon euróban lesz annyi, plusz a kiskerek árrése és még rájön, szal felejtős, ha lesz egyáltalán.

A címekért pedig már sokan szóltak, hogy nagyon bulváros, de hát ez megy már egy jó ideje. Sokszor a cikkek tartalma is érdekes

True Success is Blonde

(#4) bolvar válasza nuke7 (#2) üzenetére

bolvar
(fanatikus tag)

jah végre egy kis netbook amibe belefért egy dvd olvasó is....de tudják is hogy ebbe a kategóriában zéró ellenfél és szépen fölé is lövik az árat...kár érte...
bár egy tesztben kiváncsi volnék hogy ténylegesen mennyit is tud az igért 8 órából.

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#5) Laci.M válasza bolvar (#4) üzenetére

Laci.M
(fanatikus tag)

Halkan megsúgom, hogy van ellenfél...

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#6) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kisebbik gép nagyon tetszik, bár nem sok hasznát venném, nem hordozom a laptopomat, az MSI dizájn-ja nem.jön be, a hardver annál inkább :)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#7) rizso

rizso
(őstag)
LOGOUT blog

Az msi korrekt, bár egy árat azért megnéznék majd - tuti nem lesz olcsó :(

(#8) csaba54 válasza Laci.M (#5) üzenetére

csaba54
(tag)

és az mennyi lessz?

...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.