Miért indult be mostanában egyes híreknél, az ilyen bulvár stílus a címekben? Annyira nem illik ehhez az oldalhoz...
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy túzok, mint holnap!

Miért indult be mostanában egyes híreknél, az ilyen bulvár stílus a címekben? Annyira nem illik ehhez az oldalhoz...
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
a címet nem értem, hogy hogy kerül ide... 
amúgy szerintem ha az a gateway kapható lenne mo-n, és tényleg csak 120k lenne, a legjobb választás lenne... csak sajnos szerintem nem is lesz kapható, de ha mégis, jóval több mint "630dollár" lesz. 
"Where is my fuckin' jacket?" "On the chair, right next to your regular one."
630-ért tényleg nagyon jó vétel lenne, de itthon euróban lesz annyi, plusz a kiskerek árrése és még rájön, szal felejtős, ha lesz egyáltalán.
A címekért pedig már sokan szóltak, hogy nagyon bulváros, de hát ez megy már egy jó ideje. Sokszor a cikkek tartalma is érdekes
True Success is Blonde

jah végre egy kis netbook amibe belefért egy dvd olvasó is....de tudják is hogy ebbe a kategóriában zéró ellenfél és szépen fölé is lövik az árat...kár érte...
bár egy tesztben kiváncsi volnék hogy ténylegesen mennyit is tud az igért 8 órából.
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

Halkan megsúgom, hogy van ellenfél...
Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D
A kisebbik gép nagyon tetszik, bár nem sok hasznát venném, nem hordozom a laptopomat, az MSI dizájn-ja nem.jön be, a hardver annál inkább 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Az msi korrekt, bár egy árat azért megnéznék majd - tuti nem lesz olcsó