Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) zoltanz válasza Treb (#50) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Ezután mi jöhet horogkereszt alakú hűtő, újfasisztáknak. :DDD

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#52) FefeeX

FefeeX
(PH! kedvence)

Hát kíváncsi vagyok mennyire hatékony, a Zalmi 9500hoz képest főleg - a venti meg kicsit hangos (sok az a 19db, 15 kéne...)

Lehet a hang miatt rászorulok egy Geminii-re 2db NorthQ-val... :F

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#53) shtml válasza zoltanz (#49) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet, hogy valami kisebb mértékben tényleg javítja a hőátadást. A helixforma ui. a levegő egy kisebb részét arra készteti, hogy kövesse a bordázat irányát és így a levegőnek több ideje lehet felvenni a hőt. De úgy érzem, ennek hatása alig lenne kimutatható.

(#51) zoltanz:

Hogy jön a helix a horogkereszthez??? És a horogkereszt a fasizmushoz?

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#54) FefeeX válasza shtml (#53) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

"És a horogkereszt a fasizmushoz?"

azért gyökeresen kötődik egymáshoz a kettő, habár nem teljesen azonos... de ez már nagyon messze megy a témától... :)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#55) shtml válasza FefeeX (#54) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

A nácizmus kicsit mégis jobban kötődik a horogkereszthez. A kérdésem inkább arra próbált rámutatni, hogy egyesek még ma is keverik a két ideológiát, pedig nagyon nem azonosak.

Azt természetesen én sem értem, hogy jön ide akár az egyik, akár a másik.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#56) zoltanz válasza shtml (#53) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Poén akart lenne, de nem ült ahogy látom (pedig ott volt a végén egy kis szmájli is : :DDD )

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#57) Siera

Siera
(senior tag)

több min fél kiló,az igen

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#58) HaGii válasza cizoe (#13) üzenetére

HaGii
(kvázi-tag)

Ilyenkor rendesen elgondolkodom, hogy az ilyen dolgokra hogy jönnek rá az emberek... :DDD

Ritkán szólok, de akkor legalább hülyeséget

(#59) Antibazsi válasza 64b0r (#4) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

Igazad van,de akkor szólj be az összes papír-írószer boltba is,hogy javítsák át az összes cimkét spirálfüzetről hélixfüzetre! :P

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#60) cain69 válasza shtml (#47) üzenetére

cain69
(őstag)

kákán a csomó... :(((

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#61) Diezel

Diezel
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

hát igen a blower-ek sosem a halkságukról voltak híresek de nemis ezért szeretjük őket.de ledes verziót még nem láttam belőle de szép :) 5/5 csillag :DDD

"Ha ellenségeid lőtávolságon belül vannak, akkor te is./Az élet attól szép, hogy barmi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.