Jól hangzik. Kiváncsi vagyok, hogy éles körülmények között milyen teljesitményt nyújt.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Notebookok, tabletek » [Re:] Speciálisan noteszgépekhez készül a Yoggie új hardveres tűzfalaHozzászólások
Baromi jó, kiszűri az összes Linuxos vírust. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Akkor tényleg nagyon hasznos és rengeteg dolga lesz az tuti! 
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

WISHENSEN
(lelkes újonc)
Engem pl nagyon erdekelne, mit tud egy ilyen szerkezet. Nincs kedvem tuzfal programokkal tokolni
( meg felvaghatok hogy hardveres tuzfalam van
)
[ Szerkesztve ]
Egy, ket, ha irany a BME nemzetkozi gazdalkodas vagy BCE gazdinfo. tuduuuutuududududuu

Stalker-2572
(PH! kedvence)
Nem értem mitől áttörhetetlen ez a tűzfal 
All Black...
jéé, ilyen van asztaliba is? Télleg nagyon jó lenne ezekről egy teszt.
Lehet valami ólom-wolfram ötvözet van benne üvegszál és karbon erősítéssel és még a gólyónak is ellenáll
Áttörhetetlen nincsen, csak olyan ami valszeg hatákonyabban teszi a feladatát, mint a szoftveres társai, amik oprendszer alá épülnek be, de, hogy áttörhetetlen lenne e 
Van mivel írta a cikk is, hogy vannak USB-s elődei a cumónak.
az áttörhetetlen tűzfalhoz előbb az usert kell lecserélni. ennélfogva ez lol.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

Stalker-2572
(PH! kedvence)
Software-t legalább lehet frissíteni. Írnak egy kódot, ami kitrükközi ezt a tűzfalat és máris átmegy minden vírus.
All Black...

csimmasz
(fanatikus tag)
Mivel linuxos hw ezért ezt is bármikor lehet frissíteni.
Laikus vagyok ezen a téren de azért ezen előbb fel kellene törni a linuxot,utánna lehet csak hozzáférni a laptop oprendszeréhez gondolom.
A sw-s tűzfal meg gondolom az oprendszer hibáin keresztül is kijátszható.
http://www.plasticcard.it (Ha kártya kell) http://www.trustcardsystem.com (ha jó fej vagy)

siriq
(őstag)
Lehet frissiteni. Amugy pont most nezegetem a gatekeeper pico pro valltozatot, amit 2 eves supportal kb 10 ezerert meg lehet venni. Nagyon gondolkozok rajta. Mar csak par tesztet kell megneznem.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

siriq
(őstag)
Ahogy nezem gondok vannak wireless-s printer-el. Nalunk meg az van, igy lehet felejtos az egesz.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit
Jó cuccnak tűnik. 10-20k között meg is venném. Szeretem az ilyen "bedugom, oszt jóvan" (számítástechnikáról beszélek
) kategóriás cuccokat, pláne ha még jobb is (vagy egyenértékű, mint oprendszerre telepíthető barátai.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Talán mert nem tud futni a memóriájában más program ami átírná az IT tábláját?

mgzsolt
(fanatikus tag)
siriq: usb-s ről olvastál tesztet vagy expresscardos verzióról?
egyelőre nem nagyon találok EC-s verzióról tesztet. lehet h ExpressCardos tesztre még várni kell ... vagy csak még nem gugliztam eleget:
" The manufacturer’s suggested retail price for the Yoggie Gatekeeper Card Pro is $199; it will be available from May 26th 2008 online at www.yoggie.com and soon at leading etailers and retailers "
2008 május 26 tól elérhető csak.... ha meg nem akkor majd vki kijavít egy teszt linkelésével. nekem is tetszik az ötlet maga, jelenleg a gépemen 1 tűzfal, 1 vírusírtó, 3 spyware hunter blocker és akkor még a böngésző beépített moduljai is mind csak a biztonságnak vannak alárendelve - sok sok CPU időt és memóriát felemésztve.
azért a fogyasztására kiváncsi lennék .... lévén laptopokhoz tervezték elsősorban.
working as designed