Nehogy vazzeg balkezeseknek is tervezzenek valamit
amúgy szép csak kérdés mennyire lehet megszokni?
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Nehogy vazzeg balkezeseknek is tervezzenek valamit
amúgy szép csak kérdés mennyire lehet megszokni?
Hello!
Áhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!! Ez nagyon jó!!!!!!

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

Anyu anyu, apu meghozta a Terminor kezét, kipróbálhatom? 

Nem értem mi bajod. Ez balkezes 
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Balkezeseknek? Én meg éppen azt néztem, hogy is tudnám ezt használni jobb kézzel, mert szerintem totál balkezes ez a cucc, vagy én gondolok valamit rosszul. Pl. a görgőt melyik ujjal görgeted itt? Én mutatóujjal görgetném de akkor mivel az jobb oldalt van lelóg a kezem. Nem értem.
Esetleg kisujjal kell görgetni?
''gyertyafényes kernelfordítás'' by SZTAKI

Jaaaaah értem leesett ok.
Aki bal kezes az ugye bal kézben fogja az egeret, ezt meg jobbon ahogy nekem is gondom lenne vele. Ok, látom ma már nem ihatok többet.... 
''gyertyafényes kernelfordítás'' by SZTAKI

talán tejet 
ez miben különbözik az elődtől, a festést és a fényt leszámítva? mintha azon is ennyi gomb, görgő lenne.
mondjuk elég pofás lett
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

pöpec
To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: BOCSI MINDENKINEK DE EZ NEM KÖRLEVÉL!!!!

egész korrekt, de van vmi értelme?
kegyetlen jól néz ki de....
van valakinek ezzel v ehhez hasonlóval tapasztalata?(saitek is gyártott valami hasonlót azthiszem)
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

Elárulom.
Csinálnak hozzá Vista drivert.
Mert az előd támogatása egyenlő a nagy nullával és ezúton csókoltatom az illetékesek felmenő ági nőrokonait ! 
Premium Vintage
Gyorsbilllentyűk, gyorsabb irányítás. Stratégiánál nagy előny. StarCraftot láttam ennek az elődjével tolta a srác és valami rettenetesen gyorsan!
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!
Hát ezaz. Azt a joystickot nem lehet kisujjal irányítani. 
"Csak úgy mondom"
Anno olvastam valahol olyat, hogy egy normál billentyűzet kb. 20-25 billentyűt rak a kezed alá, amiket tudsz használni. Ehhez képest ez a 15 kevés nagyon. Szerintem nem éri meg.
Úgy lenne értelme, ha mindkét kézre csinálnának, és az egyik (vagy akár mindkét) kéz döntögetésével lehetne egérmozgást elérni. De ez csak az én ötletem.

Én az elődöt használom, FPS-hez MMO-hoz, ha játékos "billentyűzetről" van szó az egyik legjobb ha nem a legjobb. Ez jobban bejön számomra, mint a Logitech csoda billentyűi.
Valóban csak 15 gomb van de, ahogy a cikk is írja mindegyikhez 3 funkció rendelhető, így már 45 és az nem is olyan kevés + a makrók. Simán ott lehet hagyni a gépet a futó makróval MMO-ban, farmol magától a karakter
Viszont szokni kell az biztos, nekem kb. 1 hónap kellett amikor már csak 1000-ből egyszer nyúltam mellé, de belejön az ember és az is idő míg belővi a legjobban kézre álló billentyűzet kiosztást a különböző játékokhoz illetve összeállítja a makróit
Az ára viszont jól megszaladt az elődhöz képest 
[ Szerkesztve ]

DO WANT
Tetszik, egy dolgot kivéve: az árát...
Ez nem kicsit idegesít, hogy amint valami "Gamer" jelzőt kap, egyből háromszoros lesz az ára (minimum...)

Szerintem meg az egész alá kéne egy lézeres (vagy 3G-s infra) optika! Milyen f@sza egér lenne! 
Ja és jobb kezes is kellene akkor már belőle! Durva lenne kettőt egyszerre használni! Akár 3d tervezéshez jó lenne...
Na megyek aludni 
Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD
hát, izé...
megláttam és leesett az állam... Megmutattam kollegináknak, együntetű "áááh, de szuper - bármi is legyen!" - reakció volt... 
"instant get"
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Ezt így elképzeltem magamban. Állat! 
Talán még pénzt is adnék érte. 
(PC(G620-4GB-EAH4830)+(225BW).(D610(P1.6M-2GB-X300).(i9000)

Igazi high-tech cucc.
Jó néz ki az tuti.
''Öregember nem gyorsvonat!''
én is pont ahhoz tervezem
leszedtem a drv-t és megnéztem a konfig lehetőségeket >> fel is került a bevásárló listára (mondjuk nem az első helyre, de az élmezőnybe
)
egyelőre én az xp-nél maradok, tehát nem érint szerencsére, de sajnos ez a cég hozzáállását elárulja 

Én a régebbit használom az N52-t kb már 2éve.Ahogy nézem nem sok a változás ebben az ujban csak annyi hogy van háttérvilágitása meg hogy a 8irányu tárcsát lecserélték egy joyra. Egyébként tényleg nagyon jo kis cucc! Kis idö kell mig megszokja az ember,de utána annyira kényelmes és gyors hogy a billentyüzettel már nem is tudok játszani 
Az ára? Hát nem alacsony,de az N52 sem volt annakidején olcsó! Én még kb 12ezerért vettem

Ja még annyit hogy az ilyen játékvezérlö a legjobb figyelemfelkeltö.A régebbi pc házam egy nagytorony volt airbrush festéssel,plexivel,neonal meg a tetején egy nagy radi 3nagy ventillátorral a vizhütéshez,de mégis ha valaki bejött a szobámba akkor ezt nézte meg 
a nyolc irányút mennyire gyakran használod és mire? van valami értelme?
Hát ez a Belkin széria nagyon gyenge. Kevés gomb, ormótlan... EZ 100x jobb, bal kézzel is használható, s egy "picit" több gomb van rajta, ergonómikusan elosztva.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN