Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na szerintem kezd értelmet nyerni egy egy 1kW-os tápegység. A ház szép. (így ATi-s szemmel is ;] ) csak az a fránya szabvány ;]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#2) JoolsNOS

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"ami kifejezetten a GF100 lapkával szerelt kártyák hűtési igényeihez illeszkedik"
Ami azt jelenti csináltak egy szitát sok ventivel :DDD
De tényleg szép.

[ Szerkesztve ]

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#3) RI/OS

RI/OS
(őstag)

Tetszetős ház, de elég lehúzás szagú a dolog :)

(#4) Sárpac

Sárpac
(PH! nagyúr)

Jaja kell is a ferminek mert nyáron tuti megy vissza garba az 50%-ka holmi házzal használva!:DDD

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#5) Entryy

Entryy
(fanatikus tag)

" A vállalat ehhez egy belső légcsatornát tartalmaz,"
Itt valami nincsen rendben.

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#6) Jhonny06 válasza Sárpac (#4) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tök mindegy milyen házad van, ez be fog következni. :DDD

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#7) Male válasza Entryy (#5) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért, a vállalatnak is biztos van egy komoly légcsatornája... biztos abban mérik minden ventijüket 19dB-esnek :DDD

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#8) Simi2000

Simi2000
(tag)

Jól néz ki.

Csak sztem marha drága lesz....

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#9) Badman 4ever válasza Sárpac (#4) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem a holmi házak is mennek vissza mindennel együtt, mert tuti, hogy az egészet szétolvasztja a Fermi ha túlmelegszik. :D

(#10) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

világ első nvidia által támogatott tésztaszűrője :D

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#11) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Nem is tudom... barmi ami ilyen csini ledekkel van kivilagitva, mar alapbol nem lehet szep... (ez alol kivetelt kepeznek az audik... :) )

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#12) Fix

Fix
(tag)

Itt az a bizonyos légcsatorna ami nem csak Thermaltake-nél lesz látható.
Háromszor 109celziusz az azért már termeli a hőt és ez olyan adat amikor még nem tették házba a Fermit. :D

[ Szerkesztve ]

Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#13) Stiky válasza Fix (#12) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt a betyáros mindenit! Ez aztán az újítás (NOT!) :DDD
Ezt bárki megcsinálhatja otthon. Csak be kell tenni a karit a helyére és kb. vele egyvonalba az egyik 3,5"-ős slot-ba kell rakni egy fémlemezt. (nyilván olyan hosszút ami elér a vga-ig. meg persze egy előlapi venti) ;]

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#14) Fix válasza Stiky (#13) üzenetére

Fix
(tag)

De ahogy így nézegetem ez csak a 3utas SLI-t "támogat" :DDD

Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#15) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Nekem ez nem igazán tetszik, szerintem gáz :(

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#16) Runo

Runo
(őstag)

jól néz ki.
és tényleg nem oly rég olvastam valahol, hogy lassan nem lesz más egy ház csak ventik némi keretanyaggal összefogatva....hmmm.....

[ Szerkesztve ]

(#17) Male válasza Stiky (#13) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még az sem kell... kartonpapír-lap.... 5 perc alatt megcsinálja bárki otthon. ( pár éve nekem is volt hasonló megoldás.... igaz nem VGA.hoz ment vele a levegő, hanem a táphoz )

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#18) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Thermaltake-nak sok sikert kívánok a Fermi-hez, ne hogy belebukjon...!

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#19) Fix

Fix
(tag)

Nekem nem hogy a Fermi nem kell de a thermaltake-ból sem kérek amióta befürödtem 36'000HUF-ért.

(#20) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Lassan ez úgy lesz hogy veszel egy Fermit, majd kell egy izmosabb táp, egy 50-60k házikó,aztán kiderül hogy egy speciális alaplap is kell hozzá, és olyan 350-450k kész az Nvidiás gép, annak a szemüveges palinak bemoshatnának az Nvidia fanok egy hatalmasat.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#21) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

inkább semmi, eldurrant az agyam...

[ Szerkesztve ]

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#22) Fix válasza mmdms (#21) üzenetére

Fix
(tag)

Miért volt??? :DDD :DDD :DDD

(#23) DriderG

DriderG
(tag)

Azért még itt is szépen meg fog főni, akármennyire szellős is oldalt és hátul. 3xSLi meg egyenesen halálos, főleg 3 db GTX 480 esetén!

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#24) RI/OS válasza mmdms (#21) üzenetére

RI/OS
(őstag)

lol. :D

(#25) Janika!2

Janika!2
(fanatikus tag)

Ha lenne mit belerakni beleraknám a 3db GTX480 am :D Szép kis házikó.. :K

"MOSH TO KILL!"

(#26) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csodálatos. Ati Radeon-ból mért nem csináltak ugyanilyet? Na nem mintha megvenném...

Mostanában az Nvidia nem valami jó választás, mégis ki akar egy bazinagy Nv feliratot a házára? Ejj...

Meg ez a nagy ötlet... :U Már önmagában gáz hogy ilyen KELL hogy ne égjen szénné a cucc. PF.

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#27) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

:D nem rossz ötlet 1 kis pénzlehúzáshoz:D

(#28) Gyuffa

Gyuffa
(lelkes újonc)

Na, ezt nevezem gépháznak :D
Szép szitás , de nekem ez pont bejön :)

Lásd alúl: http://www.xfire.com/profile/gyufa333/ +400W Chieftec táp :)

(#29) Sanyix

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én kihasználnám a thermit és inkább kolbászt vagy jóféle saslikot sütnék rajta, vagy teát főznék :D

[link]

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#30) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Haf 932 amd edition. Nekem az a pálma. :R

Ez a kuckó valoban nem csúnya. :C

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#31) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik!

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#32) zola0601

zola0601
(kvázi-tag)

Nem rossz!

[ Szerkesztve ]

Üdv: Zoli

(#33) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon csinos kis házikó ;)

(#34) Iscariah válasza - = Zk = - (#30) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes hogy AMD edisön létére piros színű, mert az AMD zöld, az Intel kék :D

Ha ATI vagy AMD Radeon edisön lenne akkor megállná a piros szín a helyét.

[Kötözködés OFF] :D

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#35) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Juj de megnéznék egy videokártya hőfokot egy ilyen házba,ha három van igy egymás alatt.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#36) D4rkAv3ng3r válasza Sicilian (#15) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem sem. Ugyanolyan CM koppintás, mint a többi, egyedül belül van másféle kialakítás.
Egyébként Fermi mellé inkább vízhűtés kell. ;]

(#37) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egést pofás, de valahogy már nemvennék több Tt házat, nem váltak be. :N

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#38) DeltaPower válasza Iscariah (#26) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

csináljunk modding matricákat, pirossal áthúzott nv logó, fölé ragasztva egy ati, alá a szöveg: "mert hülye azért nem vagyok" :DDD

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#39) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát elég pofás kis ház, de az SLI Fermi kicsit ilyesztö lehet fogyasztásilag,pláne ha 3 van benne.
1000wattos táp lehet nem elég hozzá?

(#40) Translator válasza JoolsNOS (#2) üzenetére

Translator
(tag)

:: Ami azt jelenti csináltak egy szitát sok ventivel :DDD

Tettek bele zöld lámpát is, ne feledd ;]

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#41) qanic

qanic
(kvázi-tag)

Ha azt a 3db 480-ast, ami bejön Magyarországra egy ember veszi meg, akkor jól fog jönni neki egy ilyen ház. :)

Marco Pantani - Momenti Di Gloria

(#42) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

AZ ára egy kisebb gépével fog vetekedni. :D

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#43) Killer01

Killer01
(senior tag)

Pff..ez vicc, tényleg tésztaszűrő feeling. Azért utálom az ilyen lyukacsos házakat, mert sokkal jobban kihallatszik a ventik hangja. Bár a ferminél tök mindegy, szerintem hangosabb a hűtésük mint az AEG vampyr porszívóm :DDD

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#44) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tri-SLI 480, és ez is leolvad. ;]

Milyennapvan?

(#45) pottyantós válasza D1Rect (#44) üzenetére

pottyantós
(senior tag)

Hát... 1 óra játék után azt veszed észre, hogy el szublimált a házad! :DDD

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#46) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

Ekkora zöldséget.
Ami ennyire zöld az biztosan energiatakarékos. :P

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#47) Mr.Csizmás válasza DeltaPower (#38) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kettőt kérek, meg egy posztert is ;] hol lehet fizetni? :D

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#48) atesss válasza Sanyix (#29) üzenetére

atesss
(őstag)

Ez jó ! :DD
Simán el tudnám képzelni ilyen mesterszakácsnak az ürgét, ahogy ezen a képen kinéz. :)
Lehet ha nem megy eléggé a VGA biznisz, átmegy oda, aztán majd sorbaállnak az emberek, hogy ehessenek a Fermin grillezett ételekből. :D

(#49) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát, a mai VGA-kban nem sok kecsesség vagy elegancia van, ami nem is gond egy általában nem látható alkatrész esetén.
Ezt viszont tökéletesen átültetni egy gépházba valahol hatalmas eredmény. Elég ronda ahhoz, hogy az ember megszólja, de nem eléggé, hogy legyen benne valami érdekes. Az 5000HUF-os "piaci" házak szintjén van, plusz egy nV logo.

Sectumsempra - For Enemies

(#50) gempula

gempula
(tag)

Ajj de bírom az ilyen cumókat. Fognak egy házat, (amit mondjuk kiadtak volna egyébként is) (lásd pl. a CM 690 nV edition) rákúrnak egy nV logót meg néhány részét zöldre festik és máris lehet felárral adni a sok iq fighternek.

Agyrém. :(((

[ Szerkesztve ]

Just when I thought I was out... they pull me back in!

(#51) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egész pofás lenne fekete-pirosban, ATI logoval ;] :D

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#52) mmdms válasza Barthezz2 (#51) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Na éppen ezért szerkesztettem a hsz-m. Ha ati logó lenne rajta akkor ez lenne az überbrutál istencsászár mindenki ezt vegye meg, még ha a családi házat elviszi a bank akkor is kuckó. Ennyi elvakult radeonost, és még az nv-nek vannak rövidlátó fanjai.

[ Szerkesztve ]

(#53) Tikakukac válasza mmdms (#52) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Irónia volt benne, de nem ment át ezek szerint:N

Amúgy szokásos lehúzás, nincs benne semmi új, értelme persze zéró:U

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#54) mmdms válasza Tikakukac (#53) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Személy szerint örülnék egy ilyen kialakítású háznak, nekem is mindig gondjaim vannak a vga hőfokkal, de persze nem horror áron. Az elgondolást viszont nagyon díjazom, és nem értem miért kell az amdseknek lehúznia. Inkább az 5970 tulajok is elgondolkodhatnának egy ilyen kialakítású házon, azoknak még tellene is rá.

(#55) Barthezz2 válasza mmdms (#52) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Értjük mi a poént.. ;) :R

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#56) Tikakukac válasza mmdms (#54) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Ha készen kell akkor marad mondjuk egy HAF, tökéletes a célnak. Ha van idő meg kis barkácsszellem akkor szerverház kicsit átrendezve vagy vizet a gépnek, esetleg mindkettőt, reményeim szerint 50 fok felett semmim sem lesz a gépben :U Az AMD-sek meg csak poénkodnak, semmi flame nincs bennük :N

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#57) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

A termék további előnye, hogy megfelelt az NVIDIA újonnan bevezetett, SLI-re vonatkozó tesztsorozatán...

aztaq**a... készítenek egy energiazabáló, kandalló szörnyeteget aminek ráadásul külön szélcsatorna kell és a marketing stáb még odab*** egy tesztsorozatot is, hogy ha átmegy rajta a házad, a zöldszemüvegeseknél hendikeppel indulhass... micsoda égbekiáltó blődség, jóég! ehhez már tényleg vadkapitalista zs**ónak kell lenni (elnézést, ha valaki sértőnek érzi magára nézve, csak harácsoló rétegre értettem), hogy rezzenéstelen arccal ilyet a piacra dobjon. SZÁNALOM³ !

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#58) dzsessz válasza Ayg0 (#57) üzenetére

dzsessz
(újonc)

Nem tetszik? Hát akkor nem Te vagy a termék célközönsége. De vannak helyek a világon, ahol a kicsi Steeve a heti zsebpénzéből vesz ebből kettőt. Nyah. Lehet a gyártók nem a Te igényeidet elégítik ki ezzel a termékkel, de a rasszizmus felé hajlás szükségtelen.

a és b kongruencia modulo n

(#59) D4rkAv3ng3r válasza Tikakukac (#53) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt nem árt az *Irónia ON* majd üzi végére *Irónia OFF*. :DDD

(#60) Ayg0 válasza dzsessz (#58) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

nyílván nem én - aki gondolkodok - vagyok a célközönség, hanem a pénzkereséshez értő, de ebben a témában tudatlan vagy szemellenzős sznobok. ettől függetlenül egy jóérzésű emberre (pl rám) még gyomorforgatóan hat az effajta lehúzás. csak sajnálni tudom, ha nálad ez nem működik, de már legyen te problémád.
a rasszista részre pedig... tehát ha választhatnál, hogy kék vagy piros kapszula, az utóbbit kérnéd, de ez már legyen a te bajod. attól, hogy homokba dugod a fejed (vagy egyszerűen csak nem tudsz róla) még tény, hogy létezik az említett csoport, azaz ezzel semmi sértőt nem írtam azokra nézve akik nem tartoznak közéjük. szövegértelmezés: egyes

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#61) Tripower válasza Ayg0 (#60) üzenetére

Tripower
(tag)

Szerintem keresd meg a politikai topicot mert ez oda való.....
rengeteg olyan ház van ami drága, de minden nem lehet jó mindenkinek illetve nem tetszhet mindenkinek minden ez a thermal ház csak egy porszem a sivatagban.......
van ház 5k ért meg van 118k ért is de láttam már 800€ ért is de biztos van sokkal többért is!
ez a ház ha 50k lessz kb akkor is csak a közepe alatt van tehát nem az a qrva drága,célközönségnek készül ugyanugy mint az asus mars ha jól emlékszem......
kevés lessz belöle nem kifejezetten tömeg cikk szvsz (hiszen csak egy oldalt céloz abból is csak egy szegmenst)
egyébként egy ilyen légcsatornát nem nagy szám késziteni.... 2-3 óra meg max 5k és benne van a venti!
nekem igazából nem tetszik haf 922-öm van és az se tetszik az egész ház egy grill rács és gyüjti a port az eleje 2hét után nem fekete hanem szürke ez a szerkezet is hasonló szobai porszivó valoszinüleg!

Team Jammin'

(#62) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Emberek ez a ház állatian néz ki belülről és kívülről egyaránt.:))

Nálunk már kapható?:F

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.