Kiváncsi leszek reá! 
"kimentek a tankok, bejöttek a bankok!"

Kiváncsi leszek reá! 
"kimentek a tankok, bejöttek a bankok!"

SLI ben biztos kell neki a 1,5KW táp. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
Ebből vajon misül ki? Egyébként valaki nem akar 2 darab GT215 lapkát is összegyúrni?
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

Láttam egy 9800GT passzívat dobozban jól mutat, már az is kétszer akkora mint egy alaplap doboz.
Ez mekkora lehet? Jól mutnak a kártyán majd a reklám matricák... 
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.
A speciális GeForce várhatóan limitált példányszámban lesz elérhető, így az árazásnál vastagon foghat majd az a bizonyos íróeszköz.
Kérdés, hogy mennyire lesz ár/teljesítmény kategóriában jó kártya... A Mars-ról pl ez nem mondható el annyira.......
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
hidd el többet kérnek el érte mint amennyit ér maga a kártya
sokkal többet
a gyártóknál ez a szó h limitált
azt jelenti: öcsém el adjuk a szart is arany áron 
Na ez a kis borda semmit nem fog érni. Én nem tudom hogyan lehet ilyen kis szutykot rátenni. Vagy 5000-s fordulaton kell majd járatni a két ventit.
Még mindig elfelejtik kihasználni a házak szélességét, ott még lenne 3-4 cm hely is....
Hangos lesz, meleg lesz, zabálni fog.
És aranyáron adják majd. 
PC-STYLE.hu
De most érted a magyar embert nem feltétlen érdekli, hogy hú bakker, ebből csak 300db van a fődön 
Engem legalábbis nem nagyon tud izgatni 
A marsnak az árából 3db 5870-t tudnék tripla cf-be kötni, ami valszeg teljesítményben is, meg hangban is odaverné a Marsot 
..... és még pénzem is maradna.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

"Ebből vajon misül ki?" <> Tucat tojásból rántotta. 
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Nagyobb értelmét látom a HD 5970-nek.

Az a baj, hogy épeszű ember ilyet nem vesz, de sajnos elég nagy az isten állatkertje, lásd Ánusz Mars. 

"Egyébként valaki nem akar 2 darab GT215 lapkát is összegyúrni?"
Pontosan erre vagyok én is kiváncsi... 

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Az ide illő emóció
Go nV 
hm, hát azt hittem, hogy azon a tervrajzon a nagy piros kockák a szellőzőnyílások 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

hi
nekem rémlik rosszul vagy 2 db gt200-as gpu chip-et tartalmazó vga már van 295ös jelzéssel?
ez miben akar különbözni?
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!
Hajrá
kiváncsian várom
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Ennek nem tudom mi értelme DX11 nélkül. Szerintem az 1000 darabos ASUS Mars nagy része is még a raktárakban rohad. Mindenesetre kíváncsi leszek a teljesítményére és legfőképp az árára.

Milyen érdekes, hogy nem az A betűs konkurencia termékével sz*rakodnak, kisérleteznek.
Maradnak a régi elavult nVidiáknál. Csak így tovább!
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

kell ez a népnek, nagyonis kell
, majd meglátjátok, hogy fogják vinni mint a cukrot 
Borgi: a teljes értékű GT200 lapkán van a hangsúly, a GTX295-ön kéd darab butított változat van....
[ Szerkesztve ]
Nemtudtam mi hiányzik a VGA piacról...
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
DE! 4Gb DDR2-vel.
minimum. 
PC-STYLE.hu
(#23) yakuza.tora válasza marositech (#19) üzenetére

Mivel az nVidia exclusive partnere...
Alléz Olympique de Marseille!
Nem tudom mit sír itt mindenki. Szerintem az itt hozzászólókból senkit sem. Miért NV-t kell szidni, ő csak az GPU-t adja hozzá. Van akinek 40db ferrarija van otthon. Attól sem kérdezi meg az ember, hogy mért nem inkább lamborghini-t vett vagy porschét mert annak jobb az ár/teljesítmény aránya...Ez meg semmit nem változtat a piacon.
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
Hüle! 

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Ha annyi pénzem lenne, hogy unom a vagyonom és nem kellene dolgoznom, én megvenném, hajjak meg... Aztán brahiból összeszerelgetném ilyen egymagos Celeron konfigokkal is, meg minden Isten haragjával 
"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman
ez gyenge volt.

megnézném atöbbi réteget is
hogy kezelik ezt a párezer lábat.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
De nagyon is kell ez, hajjajj!
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Ezek a GeForce-s mérnökök nagyon erölködnek, de ismét csak az árral szállnak el, nem a teljesítmény arányos árral. arról nem szól a fáma, de gyanítom hogy még mindig abban a GDDR 3-as memóriában gondolkodnak.
Ez a kártya ismét olyan erőltetett erölködésnek tűnik, nem bírnak versenyképes VGA-val előrukkolni.
Azért érdeklődéssel "várjuk", várják akik erre vágynak.
[ Szerkesztve ]
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid
Ez a baj, hogy semmit nem változtat a piacon, nem hoz árcsökkenést, újítást, semmit.
Árakat nem mozdít sehova.
(#27) szuper-t: Tudom hogy nem egy szuper vicc, ha az lenne már a showder klubban lennék. 
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
Ezzel lehet rajoskodni! Veszek 3 ilyet körbe rakom magam 20.000Ft-osokkal és leteszem magam elé a kártyákat és mutatok valami keményet az ujjaimmal és felteszem myvipre vagy iwiw-re. Aztán felkerülök a napiszar.com-ra hogy napi raj. 
Amúgy vissza a kártyához. A bordákat/lamellákat jobban ki kéne dolgozni vagyis meg kéne magasítani hogy a levegőt végig fújja és legyen is valami hűtő hatása.
Kezd iPon szint lenni...

A 295-ön gtx260-ból ismert chip butított chip foglal helyet.
hát érdekes kezdeményezés
.de elég nagy lehet a pangás nv oldalon ha már az ilyen poros elvakult terveket is megvalósítják
Puma K:elég ha a 3 kártyát kiteszed az felér egy szőnyegnyi 20.000-el

[ Szerkesztve ]
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
Tessék, ez remélem tetszik:
Ez az élet igyunk még vodkát 
tome jr: lol
[ Szerkesztve ]
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

Mi az, hogy "minden idők leggyorsabb GeForce-a"? Az nVIDIA kiszáll a videokártya-bizniszből? 
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

Vajon ki fog a Batmanből szerepelni rajta? Lehet, hogy Alfred?

Akár rántotta is...Vagy bármi más, csak le kell fogni a ventilátorokat, s már tűzhelyre sincs szükség.
Kényelmesebb, ha az automatikus ventilátorszabályzással állítod be optimálisra a hőmérsékletet, pontosabban tartja a hőfokot, mint ha kézzel próbálod belőni, így egyenletesebben sül a tojás. Nem fröcsög, és finomabb is lesz. 
Még jó, hogy elvileg leállították a GT200 forgalmazását. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

Az ASUS Mars már régóta kb. egy napos átfutással kapható, még nálunk is. Ha valóban 1000 db készült belőle, akkor ebből azt a következtetést lehet levonni, hogy az emberek magasról tesznek az egészre. Talán mégsem olyan nagy az az állatkert? 
Ez a kártya is ugyanaz, csak pepitában. Érdekességnek jó, de túl nagy gyakorlati jelentősége nem lesz.
[ Szerkesztve ]

Hogy milyen igazad van
...
Erre nem is gondoltam. Csak mint az állat neki rohantam volna.
Lehet jól el is rontottam volna a vacsorámat. Na, ezek szerint nem nekem való ez a kártya.
Lesz biztos rajta legalább 8 GB memória, hogy leverjék az Asust.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Az a baj, hogy a nagypofájú kisebbség, aki ilyen képeket csinál magáról, ebből a kártyából rögtön 32-t venne, hogy teljes pakli álljon a rendelkezésükre
. Ami ennél is nagyobb baj, hogy az elnyomó rasszista többségtől kapott segélyekből még telne is rá nekik!

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

Lassan az intel és az nvidia kezd olyanná válni,mint,ha luxus cikk lenne és kötelező aranyáron adni...pedig közel fele árért már az amd kínálja cpu-ját és gpu-ját....
Próbáltam arra gondolni,hogy talán jobb minőségű alkatrészekből van....tovább tart,de mivel még egyetlen ilyen csúcskártya és proci sincs több,mint 10 éves,így ilyet nem lehet összehasonlítani....tehát majd 5-10 év múlva derül ki kinek érte meg kiadni a dupla pénzt intel+nvidia gépére.
És ezt úgy írom,hogy intel+nvidiás vagyok...de ilyen áron meddig? 

Nem azt mondom...én is megvenném a ferrárit,ha tele lennék pénzzel,de csak akkor...ellenkező esetben,ha már összegyűjtök sok pénzt,akkor Koenigsegg CCX-et veszek.
pedig ezt is úgy mondom,hogy ferrári fan vagyok....
http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

Hajajjj, mi lesz ebbol 
Az a cooler remelem csak egy tech demo resze ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.
+ ha ezt választod lesz 3db azaz három darab ati matricád, ha a galaxyt veszed csak 1 matricát kapsz 

Emberek!
Mi van veletek? Nem tudtok olvasni?
Kapunk egy érdekes hírt egy új hardverről, hisz erről szól ez az oldal, erre jópáran nekiállnak nyíltan, vagy burkoltan az nv gyepálásának. Csak nem értem miért?
Ez a hír nem az nv-ről szól igazán, hanem a Galaxy-ról. Lehet egy gyártót szeretni, vagy nem kedvelni és okkal szapulni a hibáiért, de olyanért felelőségre vonni, amihez tulajdonképpen nincs is köze, elég csacskaság.
Kezd ez az egész nv fóbia, ilyen gyerekes durcizásba átmenni. Lehet nem teljesen jól fogalmaztam, de aki akarja megérti, aki meg nem az úgyis beleköt.
Egyébként a teljesítménye biztos ott lesz a szeren, csakhát kit fog már ez érdekelni?
Jó kis cucc lett volna, viszont én úgy érzem elkéstek vele a Galaxy mérnökei. Legkésőbb a MARSsal egyidőben, vagy inkább korábban kellett volna előrukkolni ezzel, mert így sem exklúzivitást, sem fényes jövőt nem látok benne a dx11 korszak hajnalán.

kíváncsi leszek mit tud majd ez egy 5970-essel szemben felmutatni.
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

Teljesen igazad van!
Sokan, koztuk en is, azon lovagol, hogy az nVidia mindent bevet, csak cimlapra keruljon, kozben meg csak egy papir dzsiforszuk van az ATI ellen.
Ez amugy valoban fajdalmas, foleg most, hogy a mocsok ATI lassan annyit ker az uj kartyakert amennyit csak akar, mivel semmi elennfel nincs.
En mint jelenlegi ATI tulaj, ruhellem az ATI-t azert amit csinal.
.::www.megadanceradio.hu::.

Most nem konkrétan ezt a kártyát illetően, de így elnézve az Nvidia vajúdását és a gt200 hosszú életét, nem biztos baj lenne ha ennyi időt hagynának az eggyes széria tagjainak a kifutáshoz. Igazábol a fejlesztők által megálmodott referencia az egy dolog, de a gyakorlatban úgy is a partnerek a jártasabbak és ha ennyi idejük van valamire, akkor egész jó ötleteket tudnak kihozni az eredeti elképzelésből. Most elsősorban azokra a bizonyos tuningos geforce szériákra gondolok amik a zotac, msi meg gigabyte kezei közül kerültek ki..
[ Szerkesztve ]