Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem rossz. Meg lehet oldani olcsóbban másképp, de nekem kifejezetten tetszik, és kényelmesebbnek tűnik mint bármely ötletem amely helyettesíthetné. Szerintem ennek még lehet létjogosultsága a jobban menő helyeken :)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#2) blackydan

blackydan
(fanatikus tag)

Maga az ötlet tényleg jó, bár én személy szerint nem igazán néznék ilyen tv-t egy bárban :P

i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

(#3) M107

M107
(senior tag)

Főleg nem LG-t.. :C
Samsung, Benq könyörgök Mit akar az Lg :W
Aki Lg-t vesz megérdemli Ipari Hulladék :C
Amióta 100 bd lg dvd olvasó 1MB/s érte el a dvd- lemezt olvasásban+ még rátett egy lapáttal 1 LG típusú író típusát már nem tudom szabályszerűen kilyukasztotta a lemezt írás közben, huh rá gondolni is rossz még jó hogy olvasáskor nem ad akkora energiát ki a dióda mint íráskor.
(Szép lyukas dvd készült)
Azóta nálam Lg az Ipari hulladék
+ Rengeteg plazmáját s lcd-TV-jét láttam 1-40 napon belül gariba visszahozni (foltos képernyő képernyőremegés távirányító hiba burkolat olvadás)
De nem sorolom mert a vérnyomásom 1500/9000000
Aki Lg-t vesz egészségére

[ Szerkesztve ]

Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

(#4) kerelo

kerelo
(senior tag)

Az LG okos. :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#5) Akybron válasza M107 (#3) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Van itt a családban 2db LG TV LCD TV, 1 db LG monitor, 1 db PC-s LG DVD-író. Köszönik szépen, jól vannak, hiba mentesen üzemelnek.

vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

(#6) Sub-ZeRo válasza M107 (#3) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálam minden LG, monitor, meg az eddigi iróim is azok voltak. Mindegyik 1000+ cd, dvd írás után állt meg. Ja, most a 3. 4. db van benne. :DDD Szóval mert neked volt benne rossz, akkor innen kiindulva minden márka "ipari hulladék".
Mindenben vannak hibás termékek. Ennyi. Szerintem meg jó márka...

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#7) Endreas

Endreas
(tag)
LOGOUT blog

Énmeg azt hittem hogy az otthonról "leselejtezett" TV-ket teszik ki a kocsmákban meg pubokban..költséghatékonyság jegyében.. :B

(#8) pumpika666 válasza Endreas (#7) üzenetére

pumpika666
(lelkes újonc)

ez csak nálunk divat
ugyanúgy, ahogy jobb helyeken nem a 8ezres gazdaságos mikróban csinálják a kajákat és nem a 6személyes szarvasi kávéfőzőben főzik a kávédat a presszóban(utóbbit kezdik elfelejteni, de guta megüt, mikor kocsmába presszóba ilyent vesznek, aztán 3 hónap alatt kinyírják, mert nem arra lett kitalálva, hogy napi 80 adag kávét lefőzzön)

(#9) sshr3kk

sshr3kk
(tag)

Menjen csak a hülye amerikaiaknak jó sok zséért, itt meg majd pip-ben valaki beteszi az árlistát egy netbookról :DD

Amúgy soha semmit nem vennék ami LG vagy Samsung vagy ilyen gagyi sz@ar..., ha TV, csak SONY vagy PHILIPS

Live your life, like it's your last day!

(#10) Endreas válasza pumpika666 (#8) üzenetére

Endreas
(tag)
LOGOUT blog

Igen, tudom hogy ez MO-n "divat".. :(

(#11) pumpika666 válasza sshr3kk (#9) üzenetére

pumpika666
(lelkes újonc)

hagyjátok már az lg és samu ekézést!!!
ahol dolgozom, kb 5x annyi samu és lg tv-t visznek, mint sony-t, v philipset, mégis az elmúlt fél évben ugyanannyi(2-2 db) xar samu és philips tv-vel volt probléma, sonyra nem emléxem, lg-re sem, tegnapi aranyos történet, orion tv-ből kiesett a panel :D

(#12) Endreas válasza pumpika666 (#11) üzenetére

Endreas
(tag)
LOGOUT blog

Semmivel nem jobb a Sony. Nekem volt, sőt bontottam is darabjaira Sony-t és Samsungot is..

(#13) sshr3kk válasza pumpika666 (#11) üzenetére

sshr3kk
(tag)

Az lehet, de én a személyes tapasztalataim alapján írok ilyeneket, nem pedig a te ( ki tudja, esetleg samsung-lg márkaboltos :DD ) reklámszöveged alapján! :))

(#14) pumpika666 válasza sshr3kk (#13) üzenetére

pumpika666
(lelkes újonc)

több mint 10 éve dolgozom műszaki áruházban, láttam elég xart :D
nem samu-lg márkabolt, van philips-sony-pana tv is bőven, mégis az lg és samu cuccokat viszik főleg ;]

(#15) sshr3kk válasza pumpika666 (#14) üzenetére

sshr3kk
(tag)

Hát persze, hogy azt viszik, hiszen azokból az ugyanolyan tudásúak mindig 10-15-20%-kal olcsóbbak. Mert ugye gyengébb a minőségük. Na de mindegy, meg hát ugye sok a birka is...

(#16) pumpika666 válasza sshr3kk (#15) üzenetére

pumpika666
(lelkes újonc)

nem akarom védeni a samulg-t, de miért lenne gyengébb a minősége, mint a sonyphilipsnek????
miben látod a gyengébb minőséget???

(#17) sshr3kk válasza pumpika666 (#16) üzenetére

sshr3kk
(tag)

Kidolgozottság (illesztések, összerakás minősége), képminőség (persze ez hd fil nézegetésnél nem nagyon jön ki, csak konzol-pc játékoknál nagy felbontásban), na meg az sem elhanyagolható, hogy leültem egy Samu 3D tv elé feltettem a szemüveget és kb. 30 sec után megfájdult a fejem és hányingerem lett. Ez SONY-nál nem fordult elő!

(#18) sshr3kk válasza pumpika666 (#16) üzenetére

sshr3kk
(tag)

És ha nem tetszik valakinek, hogy ilyeneket is nézek egy TV-nél, attól elnézést kérek, de 2-3-4 havi fizetésbe kerülő műszaki cikkeken az illesztéseknél ne legyen sorja, és ne hányjam össze magam...

(#19) nyunyu válasza sshr3kk (#9) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Menjen csak a hülye amerikaiaknak jó sok zséért, itt meg majd pip-ben valaki beteszi az árlistát egy netbookról :DD

Mutass olyan LCDt, amin van PIP.

Anyam 10 eves 26" Samsung Planojabol meg nem sporoltak ki, de tavaly nagyitoval sem talaltam olyan lapostevet, ami tudta volna.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#20) sshr3kk válasza nyunyu (#19) üzenetére

sshr3kk
(tag)

Olyat mint ez?

(#21) nyunyu válasza sshr3kk (#20) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Sonykat pont nem neztem.

Samsung, Philips, LG, Sharp, Panasonic kinalatat nyalaztam tavaly vegig, egyedul a legnagyobb Panasonicban volt PAP, PIP abban sem.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#22) sshr3kk válasza nyunyu (#21) üzenetére

sshr3kk
(tag)

Ezekben mindben van...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.