Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#2) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minek ez a sok változat. :U

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#3) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Egy halovány sugár a régi Sparkleből :U :D

(#4) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem csomagolnak hozzá két marék DDR2-t? :P Rá lehetne ragasztgatni hűtőre vagy valami.... :)

Milyennapvan?

(#5) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hova lett az 1. komment? :D kíváncsi lennék mi volt benne...

amúgy ez a nagy extra, h csináltak hozzá egy szoftvert, amivel hirtelen lehet állítani 3 előre leprogramozott beállítást? :F savanyú a szőlő... ez übereli a múltkori 1-2% körüli 20-30dodós izombrutál tuningot...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#6) EarL 007 válasza mephi666 (#5) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

cizoe írta: "ezen hogy futna a crysis?"

Sparkle Calibre kártyához híven miért nem azt a kétventis, "legyezős" hűtőt kapta? Nem kicsit jobb, mint ez ami rajta van.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#7) mephi666 válasza EarL 007 (#6) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hehe, de legalább ide illett volna a kommentje, nem úgy mint a barackos pendrive-hoz meg a xerox multihoz :DD amúgy a barackhoz visszatérve... barack helyett unicumot ittam, meg jégert... meg 4 sört... kezdem jobban érezni magam így az eltelt hét örömére :DD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#8) tome.jr válasza mephi666 (#7) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fater te mindig piálsz, ez már kórós ;)

Ez a Sparkle szép darab, nekem a ref változatok egyáltalán nem jönnek be a GTX sorozatból.

[ Szerkesztve ]

(#9) Gonosz15 válasza D1Rect (#4) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na, azért néha akad 1-2 normálisabb Sparkle is, nem csak GTA IV. edition :DDD

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#10) zsolt1129

zsolt1129
(PH! addikt)

Itt el leszünk árasztva ezer fajta változattal :D .

(#11) mephi666 válasza Gonosz15 (#9) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát azért akad pár érdekes azon kívül is: pl 1-2%al meghúzott überdurvabrutál-óverklokk-edisön meg ez a mostani azért az én szemem is szúrja :) ilyen evga kaliberű húzott verziót nem nagyon lehet látni tőlük :S

(#12) D1Rect válasza Gonosz15 (#9) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tudom, de ritka. Inkább ilyen vevő -khmm hogysimondjam- :megtévesztő darabok vannak náluk amin csillió-billiárd mega ram-al de ddr2-ből.... :U

Milyennapvan?

(#13) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Huhh, Sparkle begorombult :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#14) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a dvi-hdmi mitől olyan nagy szám? :U

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#15) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

DDR3? Semmi DDR2? Csalódtam benned, Sparkle :C

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#16) DuplaZso

DuplaZso
(fanatikus tag)

Figyelitek, hogy csak a két DVI-kimenet van rajta ?
Egyébként nem hiszem, hogy a műanyag borításon kívül különbözne a hűtése a többi, jól bevélt féltéglákétól.

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#17) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az energiatakarékos nem is hülyeség... :U

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#18) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az energiatakarékos nagyon jól jön, ha régebbi játékokkal játszik az ember, vagy CS-zik vagy COD-ozik. A tuning tuning, de kicsit keveslem.
A hűtésen mit terveztek át? Érdekelne... :U

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#19) -XadAnuX+ válasza bartucc (#18) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Igen az fogja értékelni aki a nap nagyobb részét játékkal fogja eltölteni.
És akinek nem mindegy, hogy a villanyszámlája mennyibe fog kerülni.

(#20) syC

syC
(PH! addikt)

jobbágyvakítás...

• De hova temetik a túlélőket? •

(#21) zed1983 válasza EarL 007 (#6) üzenetére

zed1983
(őstag)

Na én is pont ezt szeretném tudni...

(#22) Kiki18

Kiki18
(senior tag)

Csak így tovább Sparkle :C
Kövi karim valami hasonló lesz...vagy nem épp a következő :DDD
De majd lesz ilyen is :))

B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

(#23) langward

langward
(újonc)

Én megvárok valami fejlesztést nVidia-tól, addig szépen muzsikál a 2* 9800GTX+ is :DDD

Már annyi féle van, de mind ugyanaz...

[ Szerkesztve ]

------------- _@/" Notebook bővítés/ Specifikációk/ Kérdezz bátran "\@_ ------------

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.