Minek ez a sok változat. 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Minek ez a sok változat. 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Nem csomagolnak hozzá két marék DDR2-t?
Rá lehetne ragasztgatni hűtőre vagy valami.... 
Milyennapvan?
hova lett az 1. komment?
kíváncsi lennék mi volt benne...
amúgy ez a nagy extra, h csináltak hozzá egy szoftvert, amivel hirtelen lehet állítani 3 előre leprogramozott beállítást?
savanyú a szőlő... ez übereli a múltkori 1-2% körüli 20-30dodós izombrutál tuningot...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
cizoe írta: "ezen hogy futna a crysis?"
Sparkle Calibre kártyához híven miért nem azt a kétventis, "legyezős" hűtőt kapta? Nem kicsit jobb, mint ez ami rajta van.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
hehe, de legalább ide illett volna a kommentje, nem úgy mint a barackos pendrive-hoz meg a xerox multihoz
amúgy a barackhoz visszatérve... barack helyett unicumot ittam, meg jégert... meg 4 sört... kezdem jobban érezni magam így az eltelt hét örömére 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Fater te mindig piálsz, ez már kórós 
Ez a Sparkle szép darab, nekem a ref változatok egyáltalán nem jönnek be a GTX sorozatból.
[ Szerkesztve ]
Na, azért néha akad 1-2 normálisabb Sparkle is, nem csak GTA IV. edition 
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

Itt el leszünk árasztva ezer fajta változattal
.
hát azért akad pár érdekes azon kívül is: pl 1-2%al meghúzott überdurvabrutál-óverklokk-edisön meg ez a mostani azért az én szemem is szúrja
ilyen evga kaliberű húzott verziót nem nagyon lehet látni tőlük :S
Tudom, de ritka. Inkább ilyen vevő -khmm hogysimondjam- :megtévesztő darabok vannak náluk amin csillió-billiárd mega ram-al de ddr2-ből.... 
Milyennapvan?

Huhh, Sparkle begorombult 
.::www.megadanceradio.hu::.
Ez a dvi-hdmi mitől olyan nagy szám? 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
DDR3? Semmi DDR2? Csalódtam benned, Sparkle 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Figyelitek, hogy csak a két DVI-kimenet van rajta ?
Egyébként nem hiszem, hogy a műanyag borításon kívül különbözne a hűtése a többi, jól bevélt féltéglákétól.
"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?
Az energiatakarékos nem is hülyeség... 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
Az energiatakarékos nagyon jól jön, ha régebbi játékokkal játszik az ember, vagy CS-zik vagy COD-ozik. A tuning tuning, de kicsit keveslem.
A hűtésen mit terveztek át? Érdekelne...
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Igen az fogja értékelni aki a nap nagyobb részét játékkal fogja eltölteni.
És akinek nem mindegy, hogy a villanyszámlája mennyibe fog kerülni.

jobbágyvakítás...
• De hova temetik a túlélőket? •

Na én is pont ezt szeretném tudni...

Csak így tovább Sparkle
Kövi karim valami hasonló lesz...vagy nem épp a következő
De majd lesz ilyen is 
B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )