Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Ateszzero

Ateszzero
(őstag)
LOGOUT blog

Windows Phone 7-re miért nem jön semmi?? :W

SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html

(#2) syl5 válasza Ateszzero (#1) üzenetére

syl5
(őstag)

Hát ööö, hogy is mondjam... nem biztos hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket a WP7.

Majd a Win 8! Én abban bízok nagyon! Ha megcsinálnak egy platformokat átívelő rendszert (asztali, tablet, telefon, konzol), akkor én nagy valószínűséggel mindenen áttérek win-re.

Go Hard or Go Home!

(#3) Apika válasza syl5 (#2) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Win8. Igen, most mindenki ebben reménykedik...

(#4) Legendd válasza Ateszzero (#1) üzenetére

Legendd
(tag)
LOGOUT blog

Nem elterjedt rendszer egyelőre, ráadásul nagyon kevés telefon használja, főleg az iOS és az Android mellett, így nem éri meg rá fejleszteni jelenleg...valószínűsítem, hogy még fél-egy évig tuti nem is fog ez számottevően változni, főleg, hogy az iOS-t használók nem térnek át win-re....(ahogy az is megfigyelhető, hogy ha valaki megszereti a MAC OSX-et, elfelejti a windowst...).

[ Szerkesztve ]

Alea iacta est! Ha a hülyeség hajtaná a biciklimet, kontrázva mennék fel a Himalájára!

(#5) Ateszzero válasza Legendd (#4) üzenetére

Ateszzero
(őstag)
LOGOUT blog

Nem értem én ezt az egészet. Elvileg windows phone rendszeren könnyebbnek kéne lennie a fejlesztésnek mivel ott van egy alapkövetelmény hardverileg és az már majdnem olyan mint egy konzol fejlesztés esetében a fix hardverre való könnyebb fejlesztés. A konzolra is a több járékfejlesztést ezzel magyarázzák.

[ Szerkesztve ]

SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html

(#6) Legendd válasza Ateszzero (#5) üzenetére

Legendd
(tag)
LOGOUT blog

Szerintem tényleg csak attól függ minden, hogy elterjed-e a rendszer vagy nem. Én utóbbit mondom a másik két nagy piaci hatalma miatt....személy szerint iOS-t használok, éppen azért, mert nagyon minőségi programokat fejlesztenek rá (és meg is veszem őket). Szívesen kipróbálnám a windowsos telefont is, bár nekem videón nem jött be.

Alea iacta est! Ha a hülyeség hajtaná a biciklimet, kontrázva mennék fel a Himalájára!

(#7) Zigur válasza Ateszzero (#5) üzenetére

Zigur
(fanatikus tag)

A WP7-nek 2-3%-os az elterjedtsége, amíg nem változik ez, addig nem sok minden lesz rá. Nem csak játékok, sok minden más alkalmazás sincs rá.

(#8) Ateszzero válasza Zigur (#7) üzenetére

Ateszzero
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, valahogy húzódzkodnak tőle az emberek , pedig nagyon kényelmes és stabil rendszer, valószínű a nagyon zártságról lehet szó. Túlságosan meg van kötve az átlagfelhasználók keze.

(#9) Legendd válasza Ateszzero (#8) üzenetére

Legendd
(tag)
LOGOUT blog

Nos, az iOS sem a szabadságról híres :D én az iPhone-ban a szolgáltatásait szeretem (iMessage, Facetime, millió kiváló applikáció, iCloud), az legkevésbé sem érdekel, hogy nem tudok bluetoothon MP3-at vagy képet küldeni, vagy nem férek hozzá JB nélkül a legutolsó fájlhoz is...
Ezzel azt akarom mondani, hogy a zártság nem kizáró ok, a win 6-tal cseszték el az egészet, és ment minden felhasználó más rendszerek irányába...én annó használtam ilyen rendszert, de kiakadtam 2 nap után...és az elvesztett bizalmat nehéz visszaszerezni, főleg ilyen konkurencia mellett!

(#10) kapeti07

kapeti07
(senior tag)

Remélem lesz Android-ra is. Bár nem nagyon hiszek abban, hogy a telefonon játsszak verekedős játékkal. Egy próbát viszont megérne.

DOBOZOS COD MW3, Mass Effect 3 játékok BONTATLAN állapotban eladóak 1-1db

(#11) Raysen623

Raysen623
(tag)

Nos van egy Win7 phone-t használó kollégám. Röviden szólva is szidja mint a bokrot! Szerinte nem stabil a rendszer és sok vele a baj.
WP8? Ez a jövő zenéje, véleményem szerint jó lesz de ettől még maradok iOS-en:D
Jópár éve csak ezt használok és nem kell más egyszerűen.....

Minden hazugságnak a 90%-a igaz és ez már ijesztő......:D

(#12) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Várom! :K

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.