"A hűtést egy 135 cm-es, hőmérséklet-vezérelt ventilátor oldja meg"
Ekkora ventis nekemis kell. Tuti nem fog zajongani.
The Fastest Thing Alive

"A hűtést egy 135 cm-es, hőmérséklet-vezérelt ventilátor oldja meg"
Ekkora ventis nekemis kell. Tuti nem fog zajongani.
The Fastest Thing Alive
"80 Plus minősítés Bronze fokozatát szerezték meg, vagyis a hatásfokuk nem alacsonyabb 85%-nál"
80% Bronze inkább 79-84% között szokott lenni. Ha nem lenne alacsonyabb, mint 85%, akkor minimum egy Silver minősítés lenne
Egy kis elírás: az "XFX Pro Series 750 W" táblázatában, a "Max. kombinált terhelés" nem semmi. Egész pontosan 7650 W! 
[ Szerkesztve ]
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

A zaj még sok mástól is függ, nemcsak a diamétertől. Mindenesetre amit a fotó láttatni enged az tényleg bizalomra ad okot: elég meredek lapátozást csináltak neki, ergo nem fog vele kibabrálni a rendszerhűtő, az erősebb kutya b.szik elv alapján. 
(#3) Probber: ejjnye az a sasszemed!
Nekem nem tűnt fel.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Valóban érdekes lenne, hogy a ventit és a belsőt ki gyártotta.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

XFX Pro Series 650W Power Supply Review Kitguru
XFX Pro Series Power Supplies (650W, 750W and 850W) Review Hardwareheaven
Seasonic
82 font?
vagy ennyire szar a forint vagy tényleg ilyen olcsó?
szerintem cwt belesek, legalábbis a 850-es tulajdonságai hasonlítanak a corsair tx850-re
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

79%-nál még a 80+-t se kapják meg, 82-84% inkább, de amúgy ja a többiben igazad van. 
Elméletben igaz, de gyakorlatban van pár Gold minősítésű táp, ami nem éri el a 90%-os hatásfokot, de gondolom ezt biztos tudod. Csak egy nagy szórást írtam, mert minden előfordul 

Kell az a hűtés a 7650W os táphoz hidd el..![;]](/dl/s/v1.gif)
Nos Omnes Una Manet

a 650-eshez és a 850-eshez is 4 pcie csatlakozó tartozik? Nem fura ez így egy kicsit?

Jólhangzik az a 7650W , kicsit tele lehet pakolni pár GTX 480nal
az a 650-es még akár jó is lehet nekem
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
A 80plus tápoknak a hatásfokát 20, 50 és 100%-os terhelésen mérik.
80plus: 80%, 80%, 80%
80plus Bronze: 82%, 85%, 82%
80plus Silver: 85%, 88%, 85%
80plus Gold: 87%, 90%, 87%
80plus Platinum: 90%, 92%, 89%
Még a Platinum sem kell mindig 90% fölött legyen, mert 100%-os terhelésen elég ha "csak" 89%-ot teljesít.
Tehát a cikk írója is tévedt, meg Te is.
Szerk.: A cikkhez még annyit hozzáfűznék, hogy eddig is 650, 750 és 850-es tápjai voltak az XFX-nek, de azokból a két nagyobbik már 80plus Silver hatásfokkal rendelkezik és szintén SS belesek. Ezek annyiban tetszenek jobban, hogy nem csúnya "ufólibafoszöld" színű a ventilátor bennük. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

Tegnap küldték a mailt nekem is, hogy piacra dobták ezt a szériát, nekem tetszik főleg, hogy ss belesek. 
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Ez teljesen világos és egy szóval sem mondtam, hogy ez nem így van, de vannak tápok, ahol kicsit félrecimkézik a minősítést. Nem mondtam én semmi rosszat sem korábban 

20.000huf felett ráadásul még flopy kábel is...áhhh haggyjuk már...
Az a "79-84%" kicsit félreérthető volt, mert a Bronze 82-85% között van. Inkább beírtam a 80plus hivatalos mértékeit, hogy senki se értsen félre semmit. De ettől függetlenül a cikkíró tévedt ezzel kapcsolatban: "a 80 Plus minősítés Bronze fokozatát szerezték meg, vagyis a hatásfokuk nem alacsonyabb 85%-nál"
50%-os terhelésen valóban nem alacsonyabb 85%-nál, de alatta és felette már igen.
(#20) Gyuri27: Nem szoktam nézegetni a házamat belülről, de attól még nem tetszik az a zöld színű ventilátor. 
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

Azért látom magam előtt a szitut. Fekszel az asztal alatt. Gép oldala leszedve, cucc ketyeg. Lazán betolod a buksid a házba. Majd jót szörnyülködsz, hogy milyen libafos szinű a venti és ezen az sem segit, hogy forog éppen. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Nem értem,hogy mi bajod a floppy kábelel. Sok tv tuner és hangkártya használja amik kicsit profibbak
Mondanál 22k-ért seasonic beles (vagy olyan minőségű) 80+bronze-os tápot és 650w-ost? Jó vétel lesz ez,csak ugye nem 22k lesz mire ide ér hanem 27 körül de akkor is jó vétel lesz
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Nagyon állat ez az XFX táp... lehet megvan a jelöltem...?
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

A font évek ota szinte ugyanott van 310-330 között,ilyen olcso a cucc inkább,én is azt számolgattam.
Aki másnak vermet ás az sirásó!
én már 450-nel számoltam hogy valami ára legyen 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

XFX Pro Series 650 W jónak tűnik,és ár is elfogadható,kár hogy nincs már hozzá NV. vga 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Egy kis nosztalgia mindig kell. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
...és még "molex" csatlakozók is vannak rajta, áh...pff... totál felejtős...
A 12V-os ág hány felé van szedve?
Vagy ezekben egyben van? 
Ágankénti Amperre vagyok kíváncsi.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Egybe van. a táblázatban a 12v alatt láthatod,hogy mennyi amper és,hogy az mennyi wattot jelent.
[ Szerkesztve ]
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Talán te vagy a foralmazo,hogy kevesled az árat? 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

4-500 Wattosok nem lesznek esetleg?
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Igen, de van amikor nem tüntetik fel, h ez külön van osztva mittudom én, 3×18A = 53A (~54A), ezért kérdeztem.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Szerethetö termékek,jól is néznek ki,A név garantálja,hogy minöségi termékröl van szó,és az áruk sem nagyon magas.
Kíváncsi vagyok,hogy mikor kerül el kishazánkba és mennyiért
Nagyon komoly ez az XFX táp!
Ha egyszer tápcserére kerül a sor bizony elgondolkodok majd egy ilyen vételen.