Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) tjb007

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az elődnél klasszisokkal jobban néz ki, végre érintőképernyőt és normális szíjat kapott.
Az ára viszont elég boros lesz, talán a LiveView sem kezdett ilyen magas áron.

(#2) kolosanyi

Az biztos, hogy nem a Wall Street-i bankároknak meg az órabuziknak találták ki/szánták.
Biztos, hogy vannak ennyiért szép és igényes órák de azokon sem a SMS -eket, sem az időjárást meg mittudomén még miket nem fogod tudni megnézni.

[ Szerkesztve ]

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#2) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

El nem tudnám képzelni, hogy ezt hordom (ahogy az iPod "karórát" se, meg a hasonló vackokat). Ennyiért már bőven lehet szép, igényes órákat kapni, inkább az, mint egy ilyen izé.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#3) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Én el tudnám képzelni magamról hogy ilyet hordok (vagy mondjuk óraszíjjal egy iPodot), ez legalább sok hasznos dolgot is tud az idő mutatása mellett, az ember nem mindig szereti előveszegetni a mobilt a zsebéből..

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#4) PoLizei

PoLizei
(tag)

Ennyi funkcióval már látom vmi értelmét egy BT órának, de ilyen összegért biztos nem veszek :N

P*L****

(#5) -Ptr-

-Ptr-
(újonc)

Lehet, hogy velem van a baj, de nem értem, minek egy ilyenre Twitter kliens...

(#6) evilskati

evilskati
(újonc)

Engem az érdekelne, hogy .doc .pdf és társaikat megnyitja-e? Van erről valami infó?

Brighter than Anything!

(#7) Carbonado11 válasza -Ptr- (#5) üzenetére

Carbonado11
(újonc)

Csatlakozom..!Símán kihagyhatták volna a Facebookot,meg az efféle baromságokat.Szocializálódjon a hülyegyerek otthon a laptopján!Ne egy óra méretű kijelzőn!

(#8) Hennet

Hennet
(tag)

bőr vagy legalább műbőrszíjat miért nem árulnak soha az ilyenekhez? az árbs beleférne és lehet h felnőttek is igényt tartanának rá...

"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."

(#9) korogyi válasza evilskati (#6) üzenetére

korogyi
(lelkes újonc)

puskázáshoz tökéletes lenne :D

(#10) LEFTHORSE1

LEFTHORSE1
(őstag)

Nem " Life view" hanem Live View utódja, ha jó látom ennek már érintőkijelzője van, míg az elődnek érintő kerete volt, csak kimondottan a hardveres gombokkal való zenevezérlés miatt vettem volt meg, mára már nem használom, ha a karon van akkor nagyon jól érződik a vibramotorja bejövő híváskor

Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is

(#11) evilskati válasza korogyi (#9) üzenetére

evilskati
(újonc)

Igen, én is egyből erre gondoltam :)

Brighter than Anything!

(#12) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

Még tegyünk bele egy sim kártya foglalatot és egy kamerát és voiala, feltalálják a spanyolviaszt, a karóra-telefont. :U

(#13) vinibali válasza evilskati (#6) üzenetére

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

a puskázás egyből :D

[ Szerkesztve ]

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#14) kolosanyi válasza tjb007 (#1) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyik kategóriába se tartozom, de valahogy nem jönnek be az ilyen kütyük. Persze ízlés dolga, de minek vegyek még egy kiegészítőt, amivel azt csinálom, amit az amúgy is drágán megvásárolt telefonomon tennék. Azért van ott a zsebemben, hogy ha valami van, előveszem, elintézem rajta a kommunikációt és mehet is vissza a zsebbe. Ha épp futok, sportolok, akkor nem az sms-eimet fogom olvasgatni a karórámon, hanem a légzéstechnikára, mozgásra figyelek. Közben mehet zene, de annak a kezeléséhez nem kell ilyen óra. A füles felvevőgombjával tudok léptetni, már amennyiben nagyon muszáj. Bringázás közben nem fogom a telefonom buzerálni megint csak, mert kissé balesetveszélyes, ugyanígy motorozás, vagy autóvezetés sem játszik. Kb marad a tömegközlekedés, meg egyéb dolgok, amikor meg nem akadályoz semmi abban, hogy a telefonomon végezzem el a dolgokat. Szerintem nagyon ritkán van olyan élethelyzet, amikor tényleg szükség lehet egy ilyen kütyüre. Persze ez szigorúan csak az én esetem.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#15) montyx

montyx
(fanatikus tag)

Szerintem pedig dog, jelzi amit kell, es jol rezeg biztos, igy eszre veszem

Google Nexus S - Az aktuális OTA Update :)

(#16) montyx válasza tjb007 (#1) üzenetére

montyx
(fanatikus tag)

Te úgyis mindent tudsz... csak SONY telókkal fog menni?

(#17) montyx válasza tjb007 (#1) üzenetére

montyx
(fanatikus tag)

ismétlés...

[ Szerkesztve ]

(#18) tjb007 válasza montyx (#16) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az összes 2.1 vagy annál magasabb verziószámú Android rendszerrel rendelkező telefonnal kompatibilis és használható lesz.

[ Szerkesztve ]

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#19) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már nem azért, de a 150 dolláros induló ár egyáltalán nem hajmeresztő. Az MBW-150-ek itthon 50 ezer Ft körül nyitottak. Én tavaly éve elején már 10 ezerért is tudtam szerezni egy nagyon megkímélt példányt. Sokan szkeptikusak voltak vele kapcsolatban de én nagyon szeretem és használom is, de megint nem vennék a nagyon gyenge OLED kijelzője miatt ami kb. egy év alatt megfekszik :(
Viszont ez a SmartWatch nagyon jó kis utód lenne, HA nem lesz tele a sima LiveView baromságaival (szakadozó Bluetooth kapcsolat, akku zabáló widget-ek, gyenge irányíthatóság, szíjról késsel kifeszítős móka hogy tölteni tudd).

Egy szíjcsere viszont tutira benézne ha lehetséges, mert ez így nem valami igényes. Egy szép acél bordás szíj nagyon jól mutatna a fekete külsejéhez :)
Az meg hogy kinek mi tetszik, szubjektív. Az én geek lélekvilágomnak ez maga az awesomeness :)

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#20) big-J

big-J
(tag)

jó de mi fogja jelezni, hogy a karóra jelez ?

(#21) RaveForce válasza big-J (#20) üzenetére

RaveForce
(őstag)

rezgés?

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#22) DarkByte válasza big-J (#20) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rezgő motor :) Ez már az én mostani kütyümben is van. Garantáltan megérzed.

(#23) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Tetszik a ketyere és bárki bármit mond én hasznosnak ítélem meg a Twitter klienst. Bár örülnék egy fsq-nak is :)

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#24) beloadjoker

beloadjoker
(lelkes újonc)

Hali ! Én is már rég gondolkozok egy "okos" órában. Néztem már az apple nano-s megoldást , az i'm watch-ot , és a liveview-et , és a WIMM labs megoldását is . Most ez is tetszik remélem nem lesz 40 felett, és sokat tud majd :D Egyébként megjelenésről valami infó ?

Samsung Galaxy s2 + nokia 5630 + samsung omnia II + acer aspire 1825PTZ stb..

(#25) beloadjoker

beloadjoker
(lelkes újonc)

Bocs, lehet hogy csak nekem új , de láttátok már hogy mit csináltak a motorola moto actv-ből ? O_o ha ez tényleg így van, akkor kell egy ilyen ! :D nézzétek meg :
http://www.electronista.com/articles/11/12/24/motoactv.successfully.hacked.to.use.stock.android/

(#26) rep3at válasza beloadjoker (#25) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Jézusom :) Ezt is könnyű lehet mondjuk futás közben kezelgetni..

(#27) beloadjoker válasza rep3at (#26) üzenetére

beloadjoker
(lelkes újonc)

Alapból , és természetesen futás közben nem ilyen :D

(#28) -FreaK-

-FreaK-
(őstag)

Nincs senkinek még? Most néztem, Expansys-nél 35k HUF.
Érdekelne hogy miket tud, mennyire használható.

(#29) zsakos.matyi

zsakos.matyi
(újonc)

szerintem elég király ez az óra, biztosan tudnám hasznát venni. De a Sony honlapja alapján Motorola Atrix-szal nem kompatibilis. Kíváncsi lennék erre...

(#30) DarkByte válasza zsakos.matyi (#29) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én azt hiszem ezt ugrom és inkább kivárom a Pebble-t. Rekord idő alatt szedtek össze egy rahedli pénzt rá. Szeptembertől indul a tömeggyártás.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.