Baba! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók » [Re:] Sony Micro Vault Match, az alumínium házba csomagolt USB 3.0-s pendriveHozzászólások
Kicsit drágán adja a Sony.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

.mf
(PH! addikt)
Persze, max. szekv. átvitelre mind babák az új USB3-as pendrive-ok, de 4k randomban a 0,0x MBps "sebességükkel" továbbra is elbújhatnak. Itt is az van még, mint egyes korábbi generációs SSD-knél: nagyon rágyúrtak marketing-értéke miatt a szekv.-ra, cserébe a kisrandom a bányászbékát alulról szemlélte. Remélem itt is kiegyensúlyozódik majd.
[ Szerkesztve ]

Apika
(PH! addikt)
Egészen jól mutat ezzel a szálcsiszolt alumínium burkolattal...

Duree
(PH! addikt)
Nagyon jó néz ki,és végre elég gyors is,és az ára sem annyira vészes.Azért arra kíváncsi lennék usb 2.0 val mennyire gyors.

lajtika
(tag)
Jól néz ki, egy 64 gigást szívesen vennék csak kicsit drága.
0630/353-03-29

pusszycat
(senior tag)
Usb 2.0 természetesen a maxot hozza 480 Mbits/s ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Wave GT-8500
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

atus72
(tag)
Csak én nem értem? A vége az kihúzható ahol a LED van?
Lenovo X201, HTC Desire HD

sti10p
(senior tag)
Hosszú idő óta az első olyan pendrive ami tetszik, a kulseje nem rossz és ami a legjobb, hogy visszahúzható a csatlakozój. Ez utóbbi ficsőr valamiért minden amúgy jó pendrive-ból kimarad mostanában, pedig nem egy ördöngősség. 16GB-osat én is vennék, mert a Kingston DT G2-őt már sehol sem kapni, pedig annak a desing-ja teljesen jó volt, visszahúzható kupakkal és azon is volt led. Nem értem a Kingston-t és a többi neves gyártót, hogy a jól sikerült termékeiket, ötletiket miért barmolják el praktikussági/desing visszalépésekkel...
XY

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Ez ilyen rugós megoldású. Ha benyomod az USB csatlakozót, a LED jobban kijön jobb oldalt.
TRON addict
Sony, szóval...
Amúgy tetszik a cucc.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

lujó55
(őstag)
Sony ár.
De ha már ilyen jól néz ki, lehetne izmosabb is a cucc és akkor reális lenne az ár.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

macilaci78
(PH! addikt)
Kövezzetek meg, de nekem nem tetszik! 
Zsebkopottan, karcosan, kis horpadásokkal, más felületi sérülésekkel... 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

M@trixfan
(őstag)
Hú de ízléses! Azt hiszem kell egy ilyen pendrive.
twitter: MatrixfanLive
Nekem ilyen pendriveom volt, 8 gigás fekete, kb fél éve ment tönkre 
Most eredeti BMW pendrive van, az is komoly 
De ha úgy alakul, és kell új pendrive, akkor ilyet fogok venni, jól illik a Macbook Pro-mhoz.
DANSZ!!
Tetszik..lehet majd beruházok egyre.
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.