Jó cucc lett ez 
Csak az a rohadt fizetős Market jönne már 
[ Szerkesztve ]
Jó cucc lett ez 
Csak az a rohadt fizetős Market jönne már 
[ Szerkesztve ]
Uhu, ezt meglessssük.... 
- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -
Na majd elolvasom.. 
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4
NAgyon jó kis gépezet. Volt lehetőségem MObile Meeting-en is kipróbálni. Előtte nem fűztem sokat hozzá de egyszerűen lenyűgözött élőben. Minden tökéletesen fut rajta sehol nem találtam akadást és a gombok is éynelmesek. Jól sikerült telefon. csak ugye az ára...
"I may never find all the answers, I may never understand why, I may never prove, What I know to be true, But I know that I still have to try”

Hüha, nagyon jó kis teló, rohanok is venni a bótba, vegyetek ti is, anyunak is meg apunak is!
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S

Ha játékra (is) kellene mobil, akkor tuti ezt venném, érintőkijelzőn utálok játszani ( kivéve Angry Birds
)
Video sample link? 
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61

Jujj, nagyon vártam már a tesztet, na el is olvasom gyorsan 
Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

Jó kis cucc lett. Nem én vagyok a célcsoport, nem igazán játszom a telefonnal,de minden elismerésem. remélem sokat hoz a SE-nek. Várom az Arc tesztet.
http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007
Ha 13-14mm lett volna, akkor azt mondom bravó. Így szerintem vastag, illetve hardverileg hamar elavult lesz. Biztos van célcsoportja.
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

nesze nekem, és a szép az benne hogy még olvastam is
megyek iszom egy kávét 

A kamerával készült videó linkje már javítva van és még néhány helyen csiszoltam a szövegen (szerkesztési oldalról).

Tuti N-gage sorsra jut főleg az ára miatt.
Az asphalt 6 irányítása valami vicc volt, galaxy s-en sokkal jobb a szenzorral való irányítás.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Szerintem a régi psp-hez képest (konzolként) visszalépés...
1.Nem nagyon értek hozzá, de ha a hardver ugyanaz mint az Arc-ban akkor Arc + vmi kontroller és elvileg simán lehet tolni a játékokat.
2.Ha android annyira odavan a nyílt forráskóddal, akkor szerintetek mennyire lesz értelme erre játékokat gyártani? Szerintem kb senki nem fogja megvenni, mivel szerintem galaxyS-en ugyanígy elfutna, ráadásul minden játékot le lehet netről tölteni egy pillanat alatt...

Csak hogy tudd, az Asphalt 6-ban négyféle irányítási mód van, többféle gombkiosztással és szenzoros móddal is (automata gyorsítás és kanyarodás a telefon döntésével). Ezek a többi játékban is elérhetők, a fejlesztők nyilván gondoltak erre is, elvégre a PS3 joyban se poénnak van a szenzor. Az igaz, hogy a PS1 játékoknál csak gombokkal tolhatod, de ez teljesen érthető (ott nincs is szükség rá).
Egyébként úgymond szándékosan "bénáztam" az Asphalt-ban, mert amúgy a letöltés után elsőre mentem (ugyanezen pályán és autóval) egy második helyet, de a lényeg a játék tökéletes futása volt,.
nagyon jó telefon, ki is próbáltam mobile meeting-en 
Elnézést a helyesirási hibákért, de angol billentyűm van
Nekem nagyon bejön
mikor volt PSP-m sokszor gondoltam rá hogy milyen jó lenne ha lehetne vele telefonálni, és végre a kedvenc márkám megcsinálta ezt 
Ha valakinek lessz ilyen, és nem fog tetszeni neki, szivesen elcserélem a Galaxy S-emre 
Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
szép... szép... de otthonra nem kéne 
érdekes a szappantartó forma, úgy látszik az SE ezt a vonalat reneszánszolja 
hardverben annyira nem nagy durr szerintem, így a Defyn is elfut az asphalt 6 pl...
majd a milliomos kissrácoknak lesz ilyen telójuk maximum, bár akkor már inkább egy psp...
érdekes minden esetre, kíváncsi leszek a jövőjére...
Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)
Nem feltétlen.
Nagyon furcsa lett volna a tartása - kézben tartásra gondolok játék közben - ha vékonyabb lenne a telefon.
PSP(1000):170x74x23 mm, 280 g
PSP Slim & Lite(2000) és Brite(3000): 169x71x18,6 mm-re és 189 g-ra fogyott
PSPgo:128x69x16,5mm és158 g lett.
A PSP Go is szépet fogyott, de pont nem esett még ki a kézben tartható kategóriából 
Más:
A cikkben nem láttam, hogy a Play kihangosított zenelejátszásáról/játék közbeni hangerejéről lett volna említés... Jó lenne...
Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

Valóban jobb lett, mint a Nokia megoldása.
Én sem vagyok már a célközönség közepén, de azért elszórakoznék vele...
Az ára tényleg durva, de a megoldás és a minőség jó lett.

"akkor nem sok akadály állhat az útjába."
Kivéve, ha nincs ellátva kiváló tartalommal, amik exkluzívak és / vagy kihasználják az irányító gombokat. Nagy húzóerő lesz majd, ha elkezdik rá kihozni a PS1 játékokat, de ha havonta dobnak ki egyet, akkor halálra van ítélve a dolog. Még két év és az Xperia Play 2-3-4 már a PS2 játékokat is vinni fogja, ami újabb nagy lendületet adhat az ilyen készülékeknek, tekintve a 150++ millió darab eladott PS2-es konzolt.
Ha nincs saját, csak itt elérhető és az irányítógombokkal sokkal könnyebben irányítható tartalom, akkor semmi sem különbözteti meg egy átlag felsőkategóriás Androidtól, leszámítva a dupla vastagságot.
Valami ilyet várnék a Nintendotól 3-5 éven belül 

Zseniális cucc lett. 
Végre van értelme a játékoknak mobilon és nem csak egy elbaszott kijelző maszatolás az egész játék! (angry birds és egyébb 30 mp-es játékokat most hagyjuk)
Szvsz a Fifa jobb választás lett volna a játékok kezelhetőségének bemutatására, valami hihetetlen jó lett!
[ Szerkesztve ]
Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!
Tetszetős. Remélem nem áll meg itt a paletta, hanem jönnek az igazi PlayStation játékok átiratai (pl. GranTurismo).
Más: Ezen a képen mi a másik készülék? A Dell Venue Pro-ra eléggé hasonlít.
Powered by Nvidia Tegra 3 & HTC Sense # You know you are rooted when your battery last longer then your current ROM
Kíváncsi vagyok mennyiért fog bejönni szolgáltatói kínálatba (mivel a fiatalok az elsődleges célcsoport). Ahogy elnézem nagy sikermodellé válhat.
rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

Nem érzem azt hogy hatalmas siker lehet belőle mivel nem mennek rajta a régi psp-s játékok.
100% No Modern Talking

"Szerintem a régi psp-hez képest (konzolként) visszalépés..."
Persze, hogy visszalépés, alá van pozicionálva a tudása. Semmi értelme nem lenne egy psp hardverhez hozzádobni a gsm modulokat és kiadni egy féltéglafont.
"+ vmi kontroller"
Igen, itt szokott minden elbukni, azokon a vmi-ken. Move-ja csak minden 6-ik PS3 tulajnak van, Kinectje minden 4-ik XBox360 tulajnak. A piac nagyon nagy részét elveszti az, aki csak olyan irányításra fejleszt. Persze ott az érem másik oldala, hogy azok viszont erős vásárlóerővel bírnak, ha kevés a tartalom. Nem egyszerű kérdés. Wiire egyszerű, minden tulajnak meg van az a +vmi mozgásirányítós kontroller.
De úgy senki nem fog Android-ra fejleszteni, hogy majd jó lesz a játékom, ha van a user telefonjához "+vmi kontroller". Jó, ha 0,1% Android tulaj megveszi azt a pluszt, annyit tudnak csak elérni.
"szerintem galaxyS-en ugyanígy elfutna"
De itt van saját, csak ezzel a telefonnal elérhető store és saját, exkluzív tartalom (is lesz majd) a PS1 játékok személyében, amelyeket nem fogsz tudni irányítani a csaktapi GalaxyS-eddel.
"ráadásul minden játékot le lehet netről tölteni egy pillanat alatt"
Zenét is, mégis az Apple a világ legnagyobb forgalmú zeneboltja. A világ jobbik felén nincs akkora warez, mint itt a keleti szektorban. Nem is nekünk vannak belőve az ilyen cuccok.
Ezzel a géppel egy teljes gaming "echosystem"-et (CopyRight by Mr. Elop
) kapsz.
Az árából kijön egy TV+PS3.
Remek. 
Milyennapvan?

Android okostelefon + dedikált játékbillentyűk = játékkonzol?
Nem köszönöm, ezt nem kajálom meg.
A psp-nek saját tátékkínálata van, amivel máshol nem játszhatsz.
Majd ha ennek is az lesz... ja hogy úgy nem éri meg? 
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
Volt korábban egy cikk, hogy megjelenéskor mely játékok érhetőek el rá a PS1 portokból, asszem vagy itt, vagy a gamepodon, olvass utána, elég remek címek vannak köztük!
Szerk:
Most hirtelen csak ezt a cikket találtam meg, kiindulási alapnak ez se rossz azért.
[ Szerkesztve ]
Az élet egy játék... De játszd keményen!

Szép és jó is lett gyors is a játék meg reccenés mentesen futott
Mindenki fikázta most meg isteniteni fogják
Grat SE. Csak hát az ára 
WoT Acc- Erixx93 ""Ne várd, hogy megütöd a főnyereményt, ha nem dobsz be némi aprót a játékgépbe"" Mottóm :D :Tartsd rendben a géped és nem hagy cserben :) SE X10 Mini Megvenni és megszeretni :)
Előzetes híreken és cikkeken taposva mindig azt krákogtam, hogy nem látom értelmét, nem látok benne fantáziát. A tesztben látott videók meggyőzőek (játszhatóság terén), de én még mindig úgy vagyok vele, hogy nekem erre, csak azért, hogy kényelmesen jól játszhassak, nincs/nem lenne szükségem. Az eddigi szkepticizmusom megdőlt, van benne fantázia, csupán engem nem érdekel annyira ez a dolog. A komoly külső mögött, egy játékos belső (ez akár lehetne a cím is
). Ha hozzám vágnák természetesen elfogadnám.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Jobb lett mint vártam
,de én még a gyári játékokat is legyalultam mindíg a telóról.Nem játszok. 
O2X CM7,Kang
Jah, csak azokkal nehéz lenne az utcán játszani. 
Már ha valaki annyira elvetemült persze...
Amúgy nem rossz ez, csak iszonyat drága. De hát ugye SE...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Tetszik, koszi a tesztet 
"There is nothing permanent except change"
Vahhhh Dell Venue Pro. 
Én vagyok a PH! királya.

Nagyon vártam már
beats by dr Dre füles kapható nálam

Ha játék közben érkezik üzenet, telefonhívás az a szokásos androidos módon megy végbe vagy változtattak rajta? Nem tudom hogy ez a szétcsúsztatjuk és új menü jön be mennyire alkot külön részt, gondolom minél több erőforrást adtak ennek, hogy a teljesítmény elegendő legyen.

Ha nagyon játékmániás lennék, inkább vennék egy PSP-t, mint ezt. Arról nem is beszélve, hogy fizetős market még mindig nincs.
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
Én is csak lestem