Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#901) Hatvan9 válasza mrlujoak (#899) üzenetére

Hatvan9
(senior tag)

Szerencsére nem csak láttam a róla szóló teszteket.

Wictor: Lehet nem kellett volna piszkálni.
Sajnos az SE -k nagy része ilyen.
Nekem anno k750 hullott szét a kezembe normál használattól.
Előtte k700i is de gondoltam a 750 már nem ilyen lesz.

[ Szerkesztve ]

"Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel" - A.E.

(#902) Wictor válasza Hatvan9 (#901) üzenetére

Wictor
(őstag)

A K700/K750 párost párszor már "megmásztam", kettőt rontottam el, míg rájöttem, hogy kell úgy szétszedni, hogy utána is telefon maradjon. Saját hibájából tanul az ember. Csak most azért durván 60000 Ft-ról van szó... :W

De eltörném annak a kezét, aki írta a service manual-t és erre a nem éppen elhanyagolandó részletre nem tért ki...

[ Szerkesztve ]

(#903) mrlujoak válasza Hatvan9 (#901) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nézd, ha nincs zenehallgatásról saját tapasztalat, akkor nem kéne dolgokat ilyen kategorikusan kijelenteni! :U

Ha a MA-s tesztet veszed alapul - meg lényegében az összeset - akkor elég rossz következtetés jöhet le, mert az akkori sw (prototipus és első sw) óta sokat faragtak rajta!
Nem utolsósorban megjelent a gyári, SE ekvalízer progi, ami rendszerszinten alkalmazza az általunk beállított hangszínt - igen MegaBass is van benne - így nem kellene csak az olvasottakra alapozva kijelenteni valamit! :((
Sajnos Bocha-ék ezt a tényt a Vivaz Pro tesztjénél is figyelmen kívül hagyták, ezért kerülhetett az a tesztbe, ami ott van.

Bár mondjuk annak a tesztnek a bevezetője sem stimmel, mert a Nokia-SE-Samsung vonalon azt a modellt illették az utolsó Mohikán jelzővel, majd mégis jött ki egy C6-00 nevezetű Nokia azzal a platformmal... Sőt, jön mégegy Nokia is a pletyi szerint.

Ráadásul pont Te tudhatnád, hogy mekkora változást tudnak magukévá tenni a mobilok, egy új sw esetében, elég, ha az 5800 procisebességének emelésére gondolok... :K

Kérlek, mielőtt állítasz valamit, nézd meg, teszteld le!
Én legalább megtettem.

Csakhogy ne érezzem magam kellemetlenül fellengősen, leírom, hogy igen, a kihangosított zene jobban szól az 5800-án, mert hallottam, és kipróbáltam. :)

mrlujoak

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#904) Wictor válasza mrlujoak (#903) üzenetére

Wictor
(őstag)

Az equalizer tényleg nagyon sokat dob a hangzáson, ezt tanúsíthatom. Anélkül elég tompa, de a megabass-al a megszokott minőséget hozza. A gyári headset kukaérett az első pillanattól fogva, de egy HPM-70-el nagyon jó.

Ellenben az 5800 elég tompa volt HPM-70-el, de a külső hangszóró ezerszer jobb, mint a Vivaz-on (volt mindkettő, majdnem egymás után).

[ Szerkesztve ]

(#905) mrlujoak válasza Wictor (#904) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D Ezt nem nekem kellett volna címezned :D

Ugyan ezt írtam, mert valaki próba nélkül dobálózik kijelentésekkel :D
A gyári headsetet ki sem bontottam, mert még mielőtt megvettem a Vivazom, meghallgattam egy másikon és jobbnak tartottam elő sem venni a dobozból :D

mrlujoak

(#906) Wictor válasza mrlujoak (#905) üzenetére

Wictor
(őstag)

Azért neked címeztem, mert ezzel próbálom megerősíteni az állításod. :D

(#907) mrlujoak válasza Wictor (#906) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:)

mrlujoak

(#908) gombi71

gombi71
(újonc)

Sziasztok!
Vivaz készülékem van,de nem tudom,hogy kell a GPSt használni!
Tudna valaki segíteni?
Elöre is köszönöm!

(#909) Land

Land
(őstag)

Üdv!

Arra lennék kíváncsi, hogy az Omnia2-met érdemes lenne elcserélnem Vivazra? Jobban fényképez? Gyorsabb a rendszere? Akadás mentesen, konvertálás nélkül viszi a filmeket? Miben jobb vagy miben rosszabb?

Motorola Defy | Sennheiser CX-300 II

(#910) mrlujoak válasza Land (#909) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia!

A használati élményben - melyik jobb, gyorsabb - nem tudok segíteni, mert eredendően eltér a futtatott oprendszer.
Mivel a Vivaz - és Pro - a piacon most a legerősebb Symbian mobil (S60v5) ez csak mutat valamit.
Fotózás szempontjából nem tudom mik az elvárásaid, de a HD videófelvételi képesség folyamatos AF támogatással az élre röpíti a Vivaz párost a mobilok körében.

gombi71: Nem nagyon értem. A gyári beépített navihoz netkapcsolat kell, mert a netről rántja le a térképeket a navigáláshoz.
Offline módban használható - azaz a térképet már a memkari tartalmazza - navit neked kell feltelepítened, van rá több lehetőség is. Sygic, Nokia Maps...

mrlujoak

[ Szerkesztve ]

(#911) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

Land: Szerintem a Vivaz-t gondold meg kétszer. Inkább nézd meg valahol. Neked már volt i8910 a kezedben, tehát tudod mihez hasonlítani. A Videot kivéve sehol sem több mint az i8910, sőt. Elég szomorú, hogy ennyi idő után még mindig az i8910 az etalon ebben a kategóriában.
Szerintem.

egyébként nem akartam flamet gerjeszteni.

[ Szerkesztve ]

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#912) deja vu válasza Quasi_modo (#911) üzenetére

deja vu
(kvázi-tag)

Szerintem is elég nagy csalódás lenne egy i8910hd után egy ilyen vivaz.

(#913) gombi71 válasza mrlujoak (#910) üzenetére

gombi71
(újonc)

mrlujoak!

Köszi!
Segítenél és elmagyaráznád,hogy ,hogy töltsem fel a navigációt!??????

[ Szerkesztve ]

(#914) mrlujoak válasza Quasi_modo (#911) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hogy jött ide az i8910 HD? :U

(egyébként tévedsz, mert nem csak videóban több a Vivaz. Processzora is magasabb frekin ketyeg, ha már a tiszta adatokat nézzük... :U ;) )

A srác itt, ebben a topikban nem az Omnia2 azaz (i8000) modellt kérdezte?

...csakmert ha elírta és nem Ominia2-t hanem i8910 HD-t akarja lecserélni erre, akkor az nem érné meg neki, mert fizikailag kisebb kijelzőt kap. 3,7"-ról 3,2"-ra zsugorodik a megjelenítő, azonos képpont mellett.
Bár ha a kompaktság a fő (én pont ezért választottam a Vivaz-t első okostelefonomnak, hiszen ezt tudom még egy kézzel kezelni, az X10 már elsőre túl nagy, és túl friss oprendszerű nekem...) választási érv, akkor a Vivaz szinte ugyanazt a tudást egy jóval kisebb, dizájnosabb, vékonyabb tokozásban nyújtja.

mrlujoak

(#915) mrlujoak válasza gombi71 (#913) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia!

Regelj ezen az oldalon(pontosabban az oldal Fórumában). Itt ebben a fórumtémában mindent megtalálsz, ami azokról a navikról ír, amik nem csak a netet használják a navigációhoz.

mrlujoak

(#916) gombi71 válasza mrlujoak (#915) üzenetére

gombi71
(újonc)

Szia!
Köszi megprobálom!:-)

(#917) Quasi_modo válasza mrlujoak (#914) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Hogy jött ide az i8910 HD?
Úgy hogy olyanja már volt neki az Omnia 2 előtt, tehát van viszonyítási alapja.
egyébként tévedsz, mert nem csak videóban több a Vivaz. Processzora is magasabb frekin ketyeg
Nem tévedek, tudom hogy magasabb frekin ketyeg a Vivaz. De tedd egymás mellé a kettőt és nézd meg a sebességet.
De inkább hagyjuk, mert tényleg nem akarok flamelni.
A Vivaz is jó gép de kinek ez, kinek meg az.

[ Szerkesztve ]

(#918) SEFAN84 válasza Quasi_modo (#917) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Én meg elfogúlt vagyok.Samsung nálam szóba sem jöhet:).

Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/

(#919) mrlujoak válasza Quasi_modo (#917) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aham.

De még mindig sántít, mert lényegében nem az i8910 HD-t akarja a Vivazra lecserélni, hanem a Windows-os Omnia 2-t.

Arról viszont - ha nem kell neki a win - bizony megéri Symbianra váltani.

mrlujoak

(#920) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

SEFAN84 : Ebben az esetben nem veszel olyat
mrlujoak mert lényegében nem az i8910 HD-t akarja a Vivazra lecserélni, hanem a Windows-os Omnia 2-t.
Csak máshol más beszélgetésben elhangzott, hogy lesz-e előrelépés ha nem az i8910-hez tér vissza,. hanem a Vivazt választja (vagy valami hasonló volt a kérdés). Én meg azt bátorkodtam állítani, hogy nem.
Hát kb ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#921) ViVaz U5i...

ViVaz U5i...
(újonc)

Most szedtem le a fóliát a képernyöröl (junius óta) Nem tudja valaki honnan lehetne rá venni olcsón? :F :))

Robi

(#922) joey20 válasza Land (#909) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem hatalmas hiba lenne. Először is az O2-n futó WM szerintem sokkal jobb rendszer mint a Symbian, de ha már feltétlenül az kell, akkor viszont csakis az i8910 HD jöhet szóba, a mai napig a legjobb Symbian gép. És az N8 érkezéséig az is marad.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#923) mrlujoak válasza joey20 (#922) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hmm...

Ajánlok figyelmedbe pár összehasonlító videót:
Az első bekapcsolást leszámítva - ahol nem láttuk a bekapcsolás pontos idejét - gyorsabb a Vivaz menüje, mint a Samué (1:10-től)
[link]

A videó sem röcög, mint a Samunak:
[link]

A fizikailag nagyobb, és technológiailag fejlettebb kijelzőt leszámítva szinte mindenben jobb a Vivaz. Zenei fronton már a hangszínszabájzóba sem lehet belekötni, egyedül a kihangosított zene hangereje - de a minősége nem - kisebb a Samuénál.
[link]

Egy kis Benchmark test:
[link]
Ebben a tesztben pl a Samu kijelzőszínei csapnivalóak (ebből a szögből, ami a Vivaznál is ua... :U )

Ráadásul a videók ideje a szoftverfrissítés előtti, hiszen május végén megjelent új szoftverben még javítottak a sebességen, a zenelejátszáson...

mrlujoak

[ Szerkesztve ]

(#924) mrlujoak válasza mrlujoak (#923) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mea culpa: hangszínszabályzóba :U

(#925) joey20 válasza mrlujoak (#923) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kösz, de nálam egy mobilnál a kezelhetőség a legfontosabb, utána jöhet bármi más. így már a kinetic scroll hiánya, és rs kijelzőnél elbukik. és még a rs kjelzők közül is a gyengébbek közé tartozik, próbáltam, még egy n97 is jobban kezelhető az, hogy elvileg valamivel gyorsabb, hát...

a videó lehet. bár szerintem 720p teljesen baromság és csak parasztvakítás. most i4ben is az a legnagyobb bajom, hogy nem lehet állítani a felbontást, és visszavenni VGA-ra. persze vagy appstore progival, vagy cydia progival biztos lesz rá megoldás.

a Benchmark test is olyan mint a vga-nal. ilyen e-penis növelő. a kijelző meg agyonveri látványban (is) a vivazt, nem érdekel a videó, láttam. ami még cikibb, hogy az amoled valamivel gyengébb napfényben, de a vivazzal szemben még ez a hátrány sem jön ki.

szóval nagyon messze az i8910től

[ Szerkesztve ]

(#926) SEFAN84 válasza ViVaz U5i... (#921) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Szia.A legtöbb mobilkereskedésben tesznek rá.500-1000ftért.Nekem Május óta még mindig az eredeti van fenn:)

(#927) deja vu válasza joey20 (#925) üzenetére

deja vu
(kvázi-tag)

Értelmetlen a vita, szerencsére nem fog elkövetni hibát Land fórumtársunk.
[link]

(#928) SEFAN84 válasza joey20 (#925) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Miért is nehéz kezelni?1.érintős telóm a Vivaz,de gyorsabban írok rajta,mint az E66on!Az első szoft óta igen csak javúlt a kezelhetőség!

(#929) mrlujoak válasza deja vu (#927) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D

Degonosz vagy... Ilyen hibát... :D

Azért az durva, hogy a Vivaz testvérpár még az N8-nál is erősebb procival büszkélkedhet.

Más, nem (csak) neked deja vu:

Emlékszünk ugye, amikor még szidtátok a SE-t a Symbian (UIQ) telói miatt, hogy miért olyan alacsony frekis procit tesz bele a gyártó.
No kérem, most a Symbian vonalon e tekintetben a Vivaz párossal a SE a király.

Ugyan ez a helyzet a videófelvétellel is. Évekig hallgattuk a SE-t nem kedvelőktől, hogy mennyire gagyi a gyártó mobiljainak videófelvételi képessége.
Erre a Sony Ericsson szintén ezzel a párossal tette fel a pontot az i-re, hiszen most ez a páros nyújtja azt, amit a konkurencia egyike sem. HD videó felvétel folyamatos AF támogatással....

Most persze a nagy SE ellenzők jönnek, hogy minek ez, de bezzeg akkor tudtatok fikázni, amikor mindezek nem voltak a modellekben. Ráadásul mindkét nagy kritikával bíró hiányosság eme modellpárosban együtt van jelen, és mégis, valahogy elsiklatok felette.

Igenis tessék elismerni, hogy alkotott a SE.
Tessék visszaemlékezni, amikor azért oltottátok a SE-t, mert csak QVGA videót vett, és az okostelefonjaiba 200 MHz-es procikat rakott...

(#930) joey20 válasza mrlujoak (#929) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Változnak az idők és az igények. ennyi. ma már a kezelhetőségre feküdnek rá a gyártók, nem a fícsörlistára, helyesen. A kamera/videó/vas kombó eljutott arra a szintre, hogy normál használathoz már majd' minden komolyabb készülékben megfelelő cuccok vannak. Most már ott tartunk, hogy a minimum elégséges alappal rendelkező készülékek funkcióit minél kényelmesebben tudjuk használni.
szóval nem ismerem el, mert nincs mit. maximum azt, amit már mondtam, annyit értek a SE fejlesztések, hogy a különbség végre nem nő tovább a konkurenciához képest, de nem is csökken.

928: örülök neki.

[ Szerkesztve ]

(#931) Land

Land
(őstag)

Üdv!

Úgy néz ki, hogy lehetőségem nyílt Omnia2-őt elcserélni Vivazra. Karcmentes a Vivaz és 20 hónap garis. Az Omnia2 17 hó garis és kicsit karcos.

Érdekelnének ezen dolgok a Vivazról:

-anyaghasználatban jobb, mint az Omnia2?
-zenében jól szól?
-filmeket viszi konvertálás nélkül, tehát DivX kompatibilis? Feliratos fájlokhoz van lejátszó program symbianra?
-üzemidőben jól bírja?
-fényképezésben milyen? Vakuja kb i8910 szint?
-stopper, ébresztő, office tudtommal mind van symbianra. ezeket meg tudnám oldani.

Válaszotokat előre is köszönöm!

Land

(#932) Land

Land
(őstag)

GPS mennyire gyorsan fog jelet?

(#933) mrlujoak válasza joey20 (#930) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Látod, ez a Te bajod.
Egyszerűen nem vagy képes elismerni - makacsul, csak azért sem - ha az általad nem szívlelt gyártó, márka is alkot valamit.

Eleddig minden ilyen hiányosságba belekapaszkodtál, most meg amikor a legjobbat nyújtja, akkor már nem lényeges az a dolog.
Hihetetlen.

Land:

Ne haragudj meg, de neked nem javaslom a Vivazt. Az előtted szólók nyomására, inkább nem javaslom, mert tuti csak ez lenne, hogy jaj, ez sem jó, jaj az sem jó, ők meg utána jönnének ide trollkodni.

Nyomkodj meg egy Vivaz-t a vásárlás előtt egy T-ben, vagy egyéb független boltban.

(#934) Land válasza mrlujoak (#933) üzenetére

Land
(őstag)

Sűrűn cserélgetem a telefonjaimat, szóval előbb utóbb eladnám. Így kipróbálásra gondolom nem rossz. Ezért érdekelnének a válaszok a kérdéseimre.:)

(#935) mrlujoak válasza Land (#934) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnos a kérdéseid jó nagy részére én nem tudok választ adni - talán majd az okoskodók - mert Omnia HD-t is csak egyszer volt alkalmam megnyomkodni (batár nagy a Vivaz-hoz képest) Omnia 2-t meg még nem fogtam a kezemben.

A GPS szabadban átlagosan 1 percen belül fog stabil jelet, ami olyan 5-8 műholdat jelent.
Natív divix támogatása nincs a Vivaz-nak, de progi (videólejátszó) van, amivel tudja.

Egyedüli biztos dolog, amit tudok, hogy a kihangosított zenehallgatás, a jobb, és szebb hangminőség miatt halkabb a Vivazon, de ha nem raj-oskodni szeretnél a villamoson, akkor ok.
Fülessel, és a SE saját ekvalízer alkalmazásával a MegaBass hangszín is elérhető, korrekt fülessel tökéletes zenehallgatást biztosít.

A gépem nem lóg folyton a 3G-n, és mostanában relatíve kevesebbet telefonálok, így átlagosan 3 nap az akkuidő.

A Vivazhoz május végén jött egy új szoft, illetve most, aug. végén jön egy újabb frissítés a 35 héten.

(#936) Land válasza mrlujoak (#935) üzenetére

Land
(őstag)

"Natív divix támogatása nincs a Vivaz-nak, de progi (videólejátszó) van, amivel tudja."

Tehát van olyan program, hogy felteszem, felmásolom a sima avi-t és az viszi?

(#937) mrlujoak válasza Land (#936) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen.

(#938) joey20 válasza mrlujoak (#933) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

inkább a te elfogultságod a baj, még mindig, ha olyan nagyot alkotnának akkor nem csökkenne a piaci részesedés. ez a SE baja, mindig ott domborít ami éppen annyira nem érdekes.

(#939) mrlujoak válasza joey20 (#938) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nézd. A fizikai fölény kézzel fogható.

Ha most lenne kedvem, visszakeresném az évekkel ezelőtti beszélgetésinket, amiben folyamatosan ecsetelted, hogy mennyire is sz@r a SE, mert se egy normális videót, se egy normális processzort nem képesek beletenni még a csúcs modelljeikbe se...

Erre itt van, amit anno HandyCam brandként vártunk, aztán meg ezt is lenézed.

Szerintem ez nem elfogultság kérdése. Egyszerűen nem fogadod el, hogy bizony a Vivaz és Vivaz Pro a legizmosabb Symbian modellpáros.

Még a közelgő N8 is lassabb procit kap.

Azért örülök, hogy videóban is ez a páros nyújtja a legtöbbet a mobilpiacon.

(#940) joey20 válasza mrlujoak (#939) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyszerűen nem fogadod el, hogy bizony a Vivaz és Vivaz Pro a legizmosabb Symbian modellpáros.
nem nem fogadom el, hanem nem érdekel, hogy papíron mi van...

Ha most lenne kedvem, visszakeresném az évekkel ezelőtti beszélgetésinket, amiben folyamatosan ecsetelted, hogy mennyire is sz@r a SE, mert se egy normális videót, se egy normális processzort nem képesek beletenni még a csúcs modelljeikbe se...
így van. csak ez nem mond ellent annak amit írtam. oké, ez már szinte mindenhol jelen van, a hw a mostani közép-felső gépekbe mindben rendben van. az hogy papíron mindegyik fölé emelkedik, ma már nem nagyon érdekes... mint mondtam, ma már a kényelem felé mennek a gyártók, és itt a symbian alapból hátránnyal indul, de a Nokia és Samsung amennyit tud, javít a helyzeten, lásd cp kijelző, kinetic scroll. tehát ismét:

ez a SE baja, mindig ott domborít ami éppen annyira nem érdekes.

(#941) mrlujoak válasza joey20 (#940) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Látod, most is az általad fontosnak vélt hiányokba kapaszkodsz csak, mint pl a kapacitív kijelző, meg a kinetikus görgetés.
Ezeket tudod folyamatosan emlegetni, de az, ami tény, és bizony kő kemény tény, meg nem fontos.

Akkor 1:1.
Nekem böngészésnél és rajzolásnál sokkal nagyobb előny a rezisztív kijelző, nem beszélve a véletlen hozzáérésről sem.

Mindemellett a kinetikus görgetés megtalálható a SE által készített Média Menüben, és számos alkalmazásban.
Eddig egyedül a Nokiától licencelt Symbian listás menüben nem megy.
Remélem a 35. héten érkező frissítésben sem lesz benne, mert akkor egyel kevesebb indokod lenne ágálni a Sony Ericsson ellen... ;] :D

"ez a SE baja, mindig ott domborít ami éppen annyira nem érdekes."

Milyen érdekes, hogy Te pont az ellenkezőjét csinálod.

Mindig az a legfontosabb Neked, amiben épp nem domborít a SE...

Nézd csak vissza az írásaid!
Anno, ha jól emlékszem talán a K850i fórumban oltottad a SE-t az alacsony felbontású videórögzítése miatt.
Akkor fontos volt neked, mert nem domborított a gyártó.
Most, hogy domborít benne, már nem is fontos - szerinted - inkább a VGA. Nos kérem, abban is domborít a Vivaz páros, VGA folyamatos AF-szal is megy nekik... ;]

A P szériát - meg a G700, G900 párost - porig aláztátok az elavult oprendszere (UIQ) és gyenge procijai miatt.
Akkor abban nem domborított a gyártó, volt is mit fikázni.
Most ebben is domborít a Se, erre meg már nem fontos...

Eléggé rapszódikusan változol, nehéz lehet téged követni. ;] :D :D

(#942) joey20 válasza mrlujoak (#941) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Figyelj, ezt magyarázhatod nekem akárhogy. Amíg csökken a piaci részesedés, addig a többség velem ért egyet, (egy vivaz topikban nyilván nem). Majd ha folyamatosan hosszú ideig növekedni fog a se készülékeket használók száma, akkor visszatérhetünk a témára.
a videó meg vas emlegetést nem tudom minek erőlteted, tényleg nem tudod felfogni amit írtam? Akkor azért volt szar, mert kritikán aluli volt amit a se csinált. megpróbálom sarkosan, hátha érted: hulladék fos vassal szerelt készülékeket adtak el, ami lassú, körülményes használatot biztosított. Videózásban meg sokáig olyan kritikán aluli szar volt, ami az átlagos felhasználónak is kevés. Nem csak azért volt szar a k850 videója, mert volt nála jobb a piacon, hanem konkurenciától függetlenül élvezhetetlen volt ez a funkció rajta, és a korábbi bármilyen telefonokon. Mára elértünk oda, hogy VGA alap mindenhol, ez az átlagnak 30fps mellett bőven elég. Van egy kisebb réteg akinek fontos, hogy 720p-t tud a vivaz, vagy bármi más, de nem ez a nagy átlag követelése. Ez igaz a rs kijelzőre is, mindig vannak akik ezt éltetik, a többség viszont mást akar. ez van.

[ Szerkesztve ]

(#943) mrlujoak válasza joey20 (#942) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...és az miért van, hogy pl. a majdnemtökéletes Samsung Galaxy S-be is rittig belekötsz?

legiaap-pal ráadásul a Motorola XT720 topikjában is összerúgtad a port, mert:

"na a galaxy s az már igen! csak azon meg nincs led, szar tw3, meg samsung... "

Egyszerűen nem értelek.
Azon már túltettem magam, hogy a Sony Ericsson-t lényegében soha nem fogod elismerni - biztos valami extra nagy törést okozott a márka neked a tudatalattidban - mert bármit is tesz le az asztalra, ha mást nem, akkor a kinézetét utasítod el, és azon lovagolsz, bármikor is szóba kerül.

De, hogy ezt mást, több márkával is eljátszod. :Y
Én beleőrülnék, ha ilyen boldogtalan lennék. Persze, én is a tökéletességre törekszem, de a siheder kis 26 éves fejemmel rájöttem, hogy ez lehetetlen. Mindig is lesz olyan valaki - a 6 milliárdból nem nehéz - akinek nem fog tetszeni az a valami, és így már nem is tökéletes, amit annak hittem.

Sarkosan fogalmazni azt tudsz. Elismerni viszont nem.
Egyszerűen nem vagy hajlandó elismerésed adni, ha a SE letesz valamit az asztalra.
Helyette megint abba kapaszkodsz bele, amit hibának vélsz.

(#944) Land

Land
(őstag)

Tudja valamelyikőtök, hogy egy fekete vivaz hátlap mennyibe kóstál és hol lehet beszerezni? Nem muszáj eredetinek lennie.

(#945) joey20 válasza mrlujoak (#943) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a galaxy s-t nem általánosan húztam le, hanem ott szigorúan csak a saját szempontjaimat mondtam el. ettől még lehet a galaxy s a legjobb androidos mobil. ja és nem rúgtam össze a port az attól nagyon messze van. és igen, nem tökéletes. de a felsorolt dolgok engem zavarnak. és a saját szempontjaimat mondtam el

(#946) mrlujoak válasza Land (#944) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia!

Én az ebay-en találtam a Vivaz-ra hátlapokat.[link]

Itt feketét is találsz. Ha jól láttam van utángyártott is olcsóbban.

mrlujoak

(#947) ViVaz U5i...

ViVaz U5i...
(újonc)

Sziasztok! kérdés: Fölraktam egy jópár témát a telóra ,de szinte egyik se felel meg az elvárásoknak.le is töröltem mindet a memcardról de viszont a beáll--témák-- nálottmaradt az összes ,nem lehetne onnan is eltüntetni valahogy onnan is öket? Ha valaki tud,segitsen! :R :D

Robi

(#948) Inarus válasza ViVaz U5i... (#947) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Beállítások -> Alkalmazások kezelése menüpont alatt. Úgy mint a progik, ezek is telepítve vannak és csak itt törölhetők. Amiket töröltél, azok a telepítő fájlok voltak.

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#949) ViVaz U5i... válasza Inarus (#948) üzenetére

ViVaz U5i...
(újonc)

KÖSZI :R !! SIKERÜLT :C :K

Robi

(#950) ViVaz U5i...

ViVaz U5i...
(újonc)

Hello! nem tudja valaki ,mikor lesz frissítés??

Robi

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.