Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#651) germinator66 válasza SEFAN84 (#649) üzenetére

germinator66
(kvázi-tag)

Köszi!

(#652) madstunt válasza Plexicushio (#620) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ki mondta hogy nem? :U

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#653) SEFAN84

SEFAN84
(fanatikus tag)

Ez aztán alapos teszt,illetve nem is teszt.Ajánlom mindenkinek,akinek van Vivaza,vagy gondolkodik rajta.
teszt

Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/

(#654) Shiku válasza SEFAN84 (#653) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

Ez egy SE-s oldalon van, elég elfogult főleg az eleje.
Én inkább az itteni tesztre alapoznék :U

/XperiaArcS/

(#655) SEFAN84 válasza Shiku (#654) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Kap hideget meleget!Miért lenne elfogúlt?Végigolvastad mind a 6oldalt?

(#656) Quasi_modo válasza SEFAN84 (#653) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Ez egy nem kicsit elfogult iromány.
Ezzel nem állítottam, hogy a Vivaz nem egy jó darab.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#657) SEFAN84 válasza Quasi_modo (#656) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

akkor én nagyon elfogúlt lehetek,mert még annyi problémával sem találkoztam,mint a tesztet írok.Vagy jó darabot fogtam ki?

(#658) SEFAN84 válasza Quasi_modo (#656) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

bocs.2szer ment el.

[ Szerkesztve ]

(#659) Quasi_modo válasza SEFAN84 (#657) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Nem értettél.
Arra céloztam, hogy mindenképpen jót akartak írni. Ez az "akarás" érződik, még akkor is ha gép tényleg jó.

(#660) SEFAN84 válasza Quasi_modo (#659) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

fene se tudja.Nekem az jön le,h.valódi képet akartak mutatni a telefonról.Gondolom nem véletlen a sok mérési eredmény közlése is.Úgy látszik ahány ember,annyi féleképpen értelmezi az írást.

(#661) Quasi_modo válasza SEFAN84 (#660) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Az a mondat azért tetszik, hogy az AMOLED láthatóbb napfényben.
Hogy ezt Joey20 miért nem olvassa....

(#662) Shiku válasza SEFAN84 (#655) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

Végig olvastam. És egyet értek azzal, hogy nagyon jót akartak írni róla.
Mármint, igen, leírtak rosszakat is, de mindet megmagyaráztak, hogy végül is miért nem probléma, az a probléma.

De, ne vedd személyeskedésnek, te ötször olyan elfogult vagy mint ezek :D
És ez különben jó, így kell hozzáállni az embernek a cuccaihoz, ha mindenki ilyen lenne, kevesebb lenne a panaszkodás. :)
Csak nem jó, ha ilyen szemszögből, másoknak is beszélsz az adott dologról, mert akaratlanul, is megtévesztheted őket.

/XperiaArcS/

(#663) korpicschess válasza Shiku (#662) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is elolvastam a portálnak az X1-ről szóló cikkét. Nagyon kedvcsináló, minőségi írásnak tűnt, de azért sokszor pozitív irányba tolja a dolgokat, akkor is ha a valóság más.

iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

(#664) Shiku válasza korpicschess (#663) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

Hát, ezzel számolni kell, ha az ember SE-s oldalon olvas tesztet a saját készülékükről.
Én inkább itt olvasok, és kiválogatom magamnak, hogy mi az ami számomra negatívum, és mi az ami engem nem zavar.
Mert ne akarják nekem bemagyarázni, hogy a hiba nem hiba, csak azért, mert meg lehet kerülni.
Egyik kedvencem, a nincs védve a lencse: tartsd tokban. Ezzel le is tudták. Hát köszönöm. Alapvetően tokban tartom én, de ha csak itthon vagyok, akkor rendszerint csak leteszem a cuccaimat.
Erre az lenne a válasz, hogy akkor figyeljek jobban.
És ez idegesít a legjobban, hogy a végén még azt is megmagyarázzák hogy én vagyok a hülye...
Nem is állok neki sorolni, hogy hány dologba tudnék belekötni a teszten belül.
De ez a kedvenc mondatom: "aki megdolgozott Vivaz áráért, az nem fogja elveszíteni" (már a stylus ceruzát)

Úgy őszintén ebben hol a jónyüvedésben van az oly nagyra becsült logika??

[ Szerkesztve ]

/XperiaArcS/

(#665) Ricardo válasza Shiku (#664) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Ne akadj ki. Az iphonnal ugyanez van, vagy olvass bele egy nokiás oldalon egy nokia "tesztbe" stb stb.....

(#666) Shiku válasza Ricardo (#665) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

Tudom, látom, csak nem értem.
Nekem is Vivazom van, és a hibái ellenére imádom. De azért még nem beszélek hülyeségeket :F
No hát mindegy, ez van ezt kell szeretni :D vagy lehet nem szeretni :D

/XperiaArcS/

(#667) SEFAN84

SEFAN84
(fanatikus tag)

nem is tudom,hogy kezdjem.Tényleg idióták dolgoznak a SE ügyfélszolgálaton?!Felhívtam őket a0618804747 es számukon.Rákérdeztem,h.T-Mobile-os Vivazra mikor jön ki új szoftver.a pasi nem értette,h.mi az h.T-Mobileos szoftver.Szerinte NEM LÉTEZIK ILYEN!Csak 1fajta!Komolyan ilyen barmok hogy dolgozhatnak műszaki cégnél?Ajánlom ti is érdeklődjetek új T-Soft iránt!

(#668) Shiku válasza SEFAN84 (#667) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

Nekem megmagyarázták, hogy a telefonom nem is hibás csak azt hiszem :U
Nem ennyire nyilvánvalóan, de hiába vittem be a zsák nyilvánvaló kínjával, ültek rajta egy hétig, aztán visszaküldték, hogy hiba nem tapasztalható.

Amikor meg mobilt vettem, és megkértem az eladót, hogy legyen kedves feltölteni a Vivazt, megpróbálta beleerőszakolni a SE szabványtöltőt. Kész sokkot kaptam.

Ha meg megkérdeztem, nem is tudom már melykre hogy rezisztív-e vagy kapacitív-e akkor csak pislogott rám, hogy micsodát, kérem?

Hát ezzel az erővel a 8éves kisöcsémnek több hasznát vennék.

/XperiaArcS/

(#669) joey20 válasza Quasi_modo (#661) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

seria.hu? na ne vicceljünk már... az x1 óta egy vicc az a portál...
egyébként meg nem te mondod, hogy a saját szemednek hiszel? na mert én is. teszek rá mit írtak, főleg egy ilyen oldal. Itt meg Gubro azt írta, hogy nem jól látható az amoled. ezt te miért nem olvasod...

[ Szerkesztve ]

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#670) Qwabaw

Qwabaw
(újonc)

Szevasztok!

Nem rég írtam hogy szervízben a teló. Behalt a kijelző. Beleégett vmi. Harmadszorra van szervízben és nem hajlandóak semmit csinálni vele... azt mondja a szervíz, ez ilyen, és folyamatosan küldik vissza hogy használták és nincs semmi baja... szerencsétlen T-mobile-os szervízessel meg minek ordibáljak... nem tud semmit sem tenni. De egy kb ujjnyi fehér sáv a tetején ne legyen már természetes és ne dobja vissza a szervíz hogy ez így jó.

+1: Elvileg ha a füledhez emeled el kéne sötétedjen a képernyő hogy ne nyomkodj el a füleddel semmit, ezért van egy érzékelő a képernyő felett... ez nálam nem mükszik... szóltam amikor elöszőr volt szervízben, kicserélték állítólag az érzékelőt, egyszer működött másodjára behalt az is... eddig ez a legmegbízhatatlanabb telefonom... örülök neki hogy mindenki iylet akar, sok sikert hozzá, ha kifogsz egy jót, ha egyáltalán van olyan, akkor főnyeremény, mert a tudása hatalmas. Mindegy, még egy-két próbát megér ez a teló aztán megy a kukába. Cél egy Acer S100-as.

(#671) Shiku válasza Qwabaw (#670) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

Ez kellemetlen.
Na tessék, nem csak én kínlódok! :U
Mindig azzal jönnek, hogy csak kifogtam egy rosszat

Különben én is T-mobilos vagyok, és nekem is azzal dobták vissza hogy hiba nem tapasztalható.
Nem tudom, hogy emiatt a SE-re vagy a T-mobilra haragudjak, de ha neked már ennyiszer visszadobták, nem viszem be még egyszer mert én sem számíthatok egyébre.

De különben, nem próbálod meg kicseréltetni? Nem tudom erre mennyire van esély, de talán ha elég kitartóan küldözgeted vissza, csak meg unják.
De tényleg... Ez azért nem egy olcsó telefon, szóval fölöttébb kellemetlen, hogy -nem elég hogy- ilyen hibákat vét, a szerviz így áll hozzá.

/XperiaArcS/

(#672) blt.62

blt.62
(senior tag)

Szio!
Hívásszűrés van ebben a telcsiben?

BMW X5 INVÁZIÓ

(#673) The Panther válasza Qwabaw (#670) üzenetére

The Panther
(újonc)

Szia!
Érdekes az a szervizes aki átvette tőled a telefont a szenzor hibával, mert ebben a telcsiben nincs távolság mérő, csak fényérzékelő, ha füledhez rakod akkor nem zárja a kijelzőt, mert hardverileg nem tudja. Nem tudom merre laksz, de ha Pesten akkor érdemes bevinni az SE márkaszervizbe, sokkal korrektebbül állnak az emberhez mint egy T-s átvevő helyen, és ott közvetlenül annak tudod mutatni a hibát aki javítja.

(#674) wic77 válasza Shiku (#671) üzenetére

wic77
(újonc)

Hali. Nekem még anno, amikor a W850-es telefonom behalt a harmadik szervíz után a T-mobill felajánlotta hogy kicseréli. Kaptam egy zsír új telcsit a gari lejárta elött 4 hónappal. Szerintem b....szogatni kell őket hogy cseréljék ki, vagy mész a fogyasztóvédelemhez.

Arc S

(#675) Just486 válasza Shiku (#671) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

Amúgy ne haragudj meg, de ez egy marhaság, hogy "kifogtál egy rosszat" ...
Ez milyen szöveg már?! Aki ilyesmit mond neked, annak fogalma sincsen arról, hogy hogyan gyártják ezeket a telefonokat. A gyártási szórás nagyon alacsony és a hibás darabokat ráadásul elég magas hatásfokkal szűrik ki. Anno még botrány is volt abból, hogy a Nokia n82 -nél ahány helyen rakták össze, annyi féle képet csinált. Szóval ilyesmiről az életben nem beszélhetünk, hogy "rosszat fogtál ki", hardveres hibák az értékesített telefonban nincsenek.
Egyébként olvasgattam a hozzászólásaidat, és pár hiba már alapjába véve is olyan, ami nem hiba, hanem a firmware sajátja, és ilyesmire nem vonatkozik a garancia. Ezek közé tartozik pl, hogy a menü gomb megnyomása után először kicsiben jönnek fel az ikonok, és csak utána rendes méretűben, vagy hasonló dolgok. Jelenleg rosszul van megírva a telefon "programja", és bár elég égő, amíg ezt nem javítják ki, addig el kell fogadnod a dolgot.
- Just486 -

(#676) Shiku válasza Just486 (#675) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

Igen ezekről közben már én is olvastam, így a legtöbb hibával igyekszem nem foglalkozni.
Bár véleményem szerint is gáz, hogy ilyesmit kiadnak.
Viszont olyan hibákat is produkál amiket mások nem észlelnek, ezért aggódom.
De jelenleg várom, hátha lesz új szoft, akkor frissítek, és ha akkor sem működik, akkor megyek balhézni :(((

Viszont az mindenképpen megnyugtat, ha nem valószínű, hogy hardveres hiba.
A szoftveres gondokat valahogy kevésbé érzem frusztrálónak, még akkor is ha idegesítő.

/XperiaArcS/

(#677) Lirion

Lirion
(őstag)

Tegnap megnyomogattam egy ilyet és nagyot csalódtam. A kijelzője nekem elképesztően érzéketlen volt, sebességben pedig csak egy 5230 szintjét produkála., sőt, volt, ahol a kis nokia fürgébb volt. Persze a satio még ennél is rosszabb..
Egyszerűen nem értem, hogy tudja ilyen szarul opimalizálni a rendszereket a SE.. A wm-el is befürdött a symbian se megy nekik.. Nem lesz ennek jó vége.

(#678) Just486 válasza Shiku (#676) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

Hehe. Látnod kellett volna egy Nokia N900 -at. Annyira félkész szoftverrel eladott telefont még elképzelni sem tudtam volna. Szinte nincsen olyan művelet, ami után ne írná ki a telefon, hogy "internal error". Ha fényképezni szeretnél vagy belép -vagy nem. Ha belépett akkor vagy tudsz fotózni -vagy nem. Egy újraindítás kb 20% -ot levesz az akkuból, a proci a telefon bevallása szerint még készenlétben is 50 és 100% között pörög, szóval vannak ilyenek. Sokkal jobban oda kéne figyelni az ilyen dolgokra, mert egy átlagfelhasználó életét könnyen megkeseríthetik akár apróbb szoftverhibák is. (nekem pl gyakran bebuggol a kameraszoftver, és eltűnnek a vezérlőikonok, csak fekete kockák vannak helyette) Na persze én viszonylag nyílt ember vagyok, így saját magam foltozom a telefont a neten fellelhető különböző javításokkal, de aki nem ért hozzá az mit csináljon? Annak csak a hivatalos frissítés jelenthet megoldást...

(#679) SEFAN84 válasza Lirion (#677) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Ez az,ami teljesen szubjektív.T-Pont-ba mielött megvettem a Vivaz-t kipróbáltam mind az 5230ast,5800ás Nokiát,és nagyon lassú volt a Vivazhoz képest,ráadásúl az én hüvelykuly méretemet valahogy jobban szereti a Vivaz.pontosabban érzékeli,h.mit akarok.De hangsúlyozom ez szerintem egyén függő,kihez melyik passzol jobban.

(#680) jorgi22 válasza SEFAN84 (#679) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Mondjuk a kiállított készülékeken általában nem a legfrissebb szoft fut (ez igaz az 5230/5800-ra és a Vivaz-ra is), ráadásul össze-vissza vannak nyomogatva, próbálgatva, úgyhogy mindenképpen lassbbak, mint egy frissített, éppen bekapcsolt készülék.. Úgyhogy a kiállított modellek sebessége csalóka lehet..

#675:
hardveres hibák az értékesített telefonban nincsenek
Sajnos azért előfordul.. Én annak idején az első héten, amikor elkezdték forgalmazni a Nokia E55-öt, megvettem.. hiba volt.. Az első adag E52 és E55 modellek között rengeteg hardverhibás darab volt! Nálam is csak a főpanelcsere segített..

[ Szerkesztve ]

(#681) Just486 válasza jorgi22 (#680) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

És ide sorolhatjuk akkor már az xboxokat is, amik gyakorlatilag egytől egyig meghibásodtak egy tervezési hiba miatt. Előfordul, igen, de általában komplett szériáról beszélünk ilyenkor, mert a mérnökök elszámoltak valamit, vagy kopott volt a gyártógép. De olyanról szerintem nem beszélhetünk, hogy van 300 jól működő darab, te meg kifogsz egy rosszat. Olyan van, hogy az első széria hibás, ezt észlelik és javítják. Szerintem.

(#682) madstunt

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valaki már próbálta a nokia 3,5-es távirányítós headsetjei közl valamelyiket a telóval?

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#683) madstunt válasza SEFAN84 (#679) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az én hüvelykuly méretemet valahogy jobban szereti a Vivaz
ezért van a kalibrálás menűpont az érintős telókban...

(#684) CarKiller47

CarKiller47
(tag)

Sziasztok! Nyár vége felé ilyen telefon vásárlását tervezem, remélem olcsóbb lesz.
Arra lennék kíváncsi, hogy a legújabb szofttal milyen problémák vannak, megakad-e még a HD videó a felvétel elején?
Fagyások milyen gyakran fordulnak elő?
Hangos zenénél van torzítás?
Akku elég kevés használattal (napi 1 óra teló, 3 sms, 3-4 HD vidi) mennyit bírhat ki?
És agyonhajtva?
A függetlenhez mi jár a dobozban?

Előre is kösz, üdv!

.:|Google Nexus S|:.

(#685) Lirion válasza SEFAN84 (#679) üzenetére

Lirion
(őstag)

"az én hüvelykuly méretemet valahogy jobban szereti a Vivaz"

Ez meg csak pszichés dolog, mivel mindkettőn ugyanaz a rendszer fut ugyanakkora kijelzőn, így az ujj méreted miatt semmiféle előnyhöz vagy hátrányhoz nem jutsz. :N

Egyébként nálam a döntő érv a nokia mellett a kinetikus görgetés. Szerintem pofátlan paraszt dolog, hogy nem tesznek bele és azzal magyarázzak, hogy az embernek nem is kell ez.

(#686) Just486 válasza Lirion (#685) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

Bizonyos helyeken van benne. Ettől függetlenül teljes mértékben igazat adok ebben neked. Ha már ilyesmire szánják el magukat, akkor hagy döntsem el én, hogy használnám -e? Azaz legyen a rendszer ki és bekapcsolható..

(#687) SEFAN84 válasza CarKiller47 (#684) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Video: [link]
Nem,nem akad meg!
Fagyások milyen gyakran fordulnak elő?
Nálam talán egyszer indult újra 1 hónap alatt.
Hangos zenénél van torzítás?
Ez fülestől függ.Jobb minőségű fülessel nagyon jól szól.Gyári elég gyenge!
Akku elég kevés használattal (napi 1 óra teló, 3 sms, 3-4 HD vidi) mennyit bírhat ki?
GSM használat esetén kb 3 nap,az általad említett használatnál.UMTS-en kb 2nap.

(#688) SEFAN84 válasza Lirion (#685) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Egyébként nálam a döntő érv a nokia mellett a kinetikus görgetés
Nem szeretem.soha nem ott áll meg,ahol szeretném :D

(#689) CarKiller47 válasza SEFAN84 (#687) üzenetére

CarKiller47
(tag)

Ez fülestől függ.Jobb minőségű fülessel nagyon jól szól.Gyári elég gyenge!
És kihangosítva torzít maximum hangerőn? Néha szükség lenne rá ilyen állapotban is...

Köszönöm a válaszokat nem mellesleg! :)

Még valami: TV-out kábellel max. minőség mi, amit kicsikar magából? (remélem jól tudom, hogy van ilyen lehetőség is :U )

(#690) CarKiller47 válasza CarKiller47 (#689) üzenetére

CarKiller47
(tag)

Még valami, 85.000 Ft-ért függetlenül szerintetek megéri?

(#691) Shiku válasza CarKiller47 (#689) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

Ez a SEFAN nem tudom mit használ, de az összes többi Vivaz felhasználó nem ezt mondja.

Igen, megakad a felvétel eleje. De ez szoftverhiba, tehát ha felrakod gépre akkor nem, viszont ha mobilon játszod le, akkor igen.

Lehet, hogy Kedves SEFANunk nem tesz rá túl sok mindent ezért ilyen hűde, az övé, nem tudom. De az enyém igenis használva van, van rajta elég sok alkalmazás, és nem egyszer lefagy. A legtöbbet betudom annak, hogy ez meg az lassítja. De mikor bekapcsolás közben fagy le, az azért morbid. Olyankor ki kell bányászni az aksit...

Kihangosítva és, ami az illeti telefonáláskor sem a legjobb a hangminősége.
Viszont a különbség még a gyári fülhallgatón is érezhető.
Tehát a hangminősége nagyon jó, csak a beépített hangszóró nem.
(Ez persze cseppet sem vigasztalja az embert, ha szeretné felhangosítani kissé)

A használati idő meg, ezt a három napot max akkor lehet elérni ha hozzá sem érsz, de én még úgy sem vennék rá mérget.
Én egy unalmasabb napon, netezéssel, játékkal, smsezéssel, videózással egy félnap alatt lemerítettem.
Viszont iskola közben (akkor ugye jóval kevesebbet nyomkodom) egy nap után még kb félig volt.
Szóval normál használattal kb egy nap lehet.

TVzést még nem próbáltam, de ha beledugom a hadsetet megkérdi, hogy Fejhallgató vagy TV-kimeneti kábel.Szóval az biztos, hogy van, azt viszont nem tudom, hogy milyen minőségű.

SEFAN:
Áruld már el, hogy honnan szedted azt a telefont..! Te vagy az egyetlen akiktől ilyesmit hallok, hogy pl. három nap. Meg hogy nem fagy. :F

[ Szerkesztve ]

/XperiaArcS/

(#692) Shiku válasza CarKiller47 (#690) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

Szerintem találnál ennél jobb... Illetve inkább megbízhatóbb telefont.
Ha másért nem, azért ez a SE-nek eléggé az első dobásai közt van okos/érintős telefonok közül, és azért ez látszik rajta.

És nem szeretném ha megint nekem jönne valaki. Imádom ezt a telefont de akkor sem fogok úgy tenni mintha tökéletes lenne, és főleg nem fogom másoknak azt hazudni.

SEFAN:
Nem szeretem.soha nem ott áll meg,ahol szeretném
Viszont ha ki lehetne benne kapcsolni de ott lenne, akkor senki nem hisztizne.
Nagyon utálom ha helyettem akarják eldönteni, hogy nekem mi a jó.
Még hogy a felhasználóknak nincs rá szüksége.
Ezt hadd tudja már a felhasználó!
Számomra például sokkal kezelhetőbbek azok a részek, ahol van benne. És biztos, hogy nem én vagyok az egyetlen aki ezt hiányolja.

[ Szerkesztve ]

/XperiaArcS/

(#693) CarKiller47 válasza Shiku (#692) üzenetére

CarKiller47
(tag)

De megragadott a külsejével ez az izé, már nem tudom minek nevezzem, meg HD videó is kell nekem, meg kicsi is legyen, nah.. nem tudok jobb alternatívát :(
Mellesleg én is 5310-ről váltok, nagyon érezhető a zenei különbség?

(#694) SEFAN84 válasza Shiku (#691) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

nem ész nélkül kell rá minden szart telepíteni,és akkor nem fagy le.Tudod volt már pár Symbianos telom ez elött( N95 8GB,E52,E66-ez jelenleg is megvan)ha a Vivazra ennyit rinyálsz,akkor ezektöl megörülnél!Programok,amiket használok: Opera mobile,Handy taskman,Power mp3,Lcg jukebox,Smart settingsX-Plore.Van még kb 5játék.kb 2giga zene 4giga film.És nem fagyogat.Igaz ha már nem használok 1progit azt task-al is bezárom!Figyelek rá,h.a C meghajtón mindig legyen kb 50 Mega szabad hely.Légyszives ne állítsd azt,h.hazudok.Arrol nem tehetek,h.ész nélkül használ egy Symbianos telót,illetve rosszat fogtál ki.Ha ennyi bajod van vele miért nem adod el?Szerintem senki nem tart stukkert a fejedhez,h.ezt kell használnod!Egyébként a felvett videó visszanézés közben nálam nem akadozik,ahogy egyik film sem amit 640*360 Mp4-be konvertálva nézek rajta!Unalmas már a nyavalygásod!Vidd szervízbe vagy add el!

(#695) Lirion válasza SEFAN84 (#688) üzenetére

Lirion
(őstag)

Lehet azért, mert neked kéne megállítani, másrészt meg ott van oldalt a gördítősáv, lehet azt is használni, ha jobban kézre esik. Nem bonyolult.

(#696) Shiku válasza SEFAN84 (#694) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

Bocs, de te vagy az aki nyavalyog.
Én kritizálok. Te nyavalyogsz.

És most figyelj légyszíves, mert semmi kedvem tovább az értetlenkedésedhez.

"Légyszives ne állítsd azt,h.hazudok"
Nem mondom, hogy szántszándékkal akarsz megtéveszteni másokat.
Azt mondom, hogy nagyon elfogult a hozzáállásod, és ez megtévesztő.

"Arrol nem tehetek,h.ész nélkül használ egy Symbianos telót"
Ezt honnan tudod?
Gondolatolvasó lettél így hirtelen, vagy mifene?
(ha az lennél nem értetlenkednél ennyit)
Nem telepítek ész nélkül semmit. Azt telepítem amire szükségem van, meg mindig van egy-két játék, és ha már nem kell, eltávolítom.
(A C-n, megnéztem, jelenleg 57MB szabad hely van)

"ha a Vivazra ennyit rinyálsz"
Valóban bosszant hogy egy ilyen drága telefon ennyit sz*rakodik. A "rinyálásom" jogos.
És nem csak a Vivazra "rinyálok" hanem úgy ált a SE hozzáállására
(bassz*s mi az hogy visszaküldik azzal, hogy hiba nem észlelhető???)

"szerintem senki nem tart stukkert a fejedhez,h.ezt kell használnod!"
Drága volt. Pont.
És ha jól működne imádnám.
Még így is imádom. De akkor sem fogok elfogultságból valótlan dolgokat állítani.

"Egyébként a felvett videó visszanézés közben nálam nem akadozik,ahogy egyik film sem amit 640*360 Mp4-be konvertálva nézek rajta!"
Az Mp4esek nekem sem.
De a felvettek, rajtad kívül mindenkinek.
Nem tudom neked hogy nem, örülj neki, de attól még ez szoftverhiba, szóval a Vivaz alapvetően kínlódik vele, amíg ez ki nem lesz javítva. Te meg örüljél, hogy a tied nem csinálja, de attól még ne mondd, hogy "A Vivaz nem csinálja" Mert utána olvas még van 2-3 oldalon, és azt fogja gondolni, hogy hazudsz.

"Vidd szervizbe vagy add el!"
Nem te fogod megszabni, hogy mit csináljak :)
De szervizben már volt.
És leírom még egyszer: visszaadták azzal, hogy ők nem látják, hogy baj lenne vele.
Valahogy ez engem nem vigasztal.

"Unalmas már a nyavalygásod!"
Ezzel a lenéző hangvétellel provokálni akarsz? Csak rajta, szeretek vitatkozni.
De különben senki nem kötelez rá, hogy ennyir foglalkozz velem, és a kommentjeimmel.

--Na remek jó, most írtam egy 2métereset -.-"

[ Szerkesztve ]

/XperiaArcS/

(#697) Shiku válasza CarKiller47 (#693) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

Szappantartó :D
Amúgy azt megértem, első nekifutásra én is a külsejébe szerettem bele. Aztán a HD, aztán meg hogy szép képeket is csinál.

Amúgy meg, jah, hogy 5310esről. Hát oké, az is olyan ám kihangosítva mintha dobozból szólna :) :P De azzal hasonló szinten van, talán annál még jobb is valamivel. (kihangosítva)

De telefonálni nem túl jó vele. Számomra legalább is.
Nagyon fel kell hangosítani, és akkor is figyelni kell hogy értsem.
Headsettel jobb.

/XperiaArcS/

(#698) CarKiller47 válasza Shiku (#697) üzenetére

CarKiller47
(tag)

Kösz a válaszokat, szerintem megveszek egyet, ha neked nem is viselkedik úgy, ahogy kéne. :)

(#699) Shiku válasza CarKiller47 (#698) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

szurkolok, hogy jól működjön :)
(ez egy jó telefon, ha jól működik)

/XperiaArcS/

(#700) CarKiller47 válasza Shiku (#699) üzenetére

CarKiller47
(tag)

Én is szurkolok, kösz a felvilágosítást!
Egyetértek! :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.