hol találok progit játékot hozzá?
Játékot itt. A látszat ellenére ott van a forrás is...
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD
IBM/LENOVO SK-8835 ThinkPad USB Keyboard with UltraNav billentyűzet
IBM/LENOVO THINKPAD MINI DOCK SERIES 3 TYPE 4337 dokkoló új állapotban
SAMSUNG IBM/LENOVO 2GB PC3-8500 DDR3 1066MHz RAM gyári memória
SAMSUNG SPINPOINT HM641JI 640GB 2,5" 5400rpm 8MB SATA II notebook HDD
IBM/LENOVO THINKPAD gyári UltraBay 2nd HDD Adapter újszerű állapotban
(#551) Quasi_modo válasza norbert0929 (#541) üzenetére

hol találok progit játékot hozzá?
Játékot itt. A látszat ellenére ott van a forrás is...

H! Garmin tökéletesen működik, P1-hez képest egy villám itt 10 mp alatt tervez útvonalat. Bár szerintem kb 100-150 métert késik. de másik alternatíva az Ndrive az ugyan az a térkép adatbázist használja mint a garmin és az Igo, és ráadásul Pesten 3D-s. viszont az utat nagyon pontosan jelzi. Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
(#553) Quasi_modo válasza The Panther (#552) üzenetére

Javasolnám még a Sygic-et is.
Nálam bevált. Nem késik, i8910-en legalább is.

szia.Közepes nyúzás mellett nálam 2nap.HSDPA hálózaton,napi 2-3óra netezés,1-2óra zene.1óra beszélgetés,közepes fényerőn.
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/

azért szerintem ezt gondold át újra.ebbe 720Mhz-es proci van,5800-ban 360as.3D gyorsítótár,ugyanaz a grafikai chip,mint az Iphonba.Kép,videó,rádió hangzásban is kenterbe veri.

Nekem 5310esből lesz Vivaz, a napokban 
Csak arról beszélek, hogy valaki itt lecserélné, ha jól értem, az 5800asát, Vivazra.
Én nem tenném, ha nekem lenne 5800asom, mert tény hogy a vivaz jobb,
De nem tartom jó dolognak túl gyorsan cserélgetni a telefonokat, és az 5800as nem olyan régi, és az még ki is bír, ahogy elnézem, két évet.
(Ez nálam biztos a sok hűségnyalis miatt van, hogy mániákusan ragaszkodom a két évhez, de ezt szoktam meg, és így legalább nem szórom a pénzt telefonokra)
Meg nem tudom... Én azon a véleményen vagyok, hogy egy telefont akkor kell lecserélni, ha nagyon elavult, vagy nagyon haldoklik.
Egy működő 5800as helyett nem vennék Vivazt. Annyira azért nem olcsó.
/XperiaArcS/

így már értelek
Szerintem ez a kis Vivaz,1évet nálam is marad.Egyedül 1 jól működő divx-et is lejátszó progi kéne

Hát nem tudom te milyen iPhonet láthattál, ami szép képeket csinál
itt egy satio vs iphone 3gs képpáros. Mondjuk nem egy kifejezett fotós idő van, dehát most ez van. (sation bekapcsolva felejtettem valami tegnap használt motívumprogramot)
satio: http://img7.imageshack.us/img7/8636/20100412367.jpg
ifón: [link]
közben sikerült kikapcsolni a satión a motívumprogramot is:
[link]
[ Szerkesztve ]

Na de figyi, az én mobilom 2Mpixeléből ennyire futja. És ahogy a mobilon kinéz, az se túl jó. Ahhoz képest az iphone-on nagyon szépek a képek. És nem értem, hogy mire fel ez a nagy különbség.
De különben sem áll szándékomban Iphonésnak lenni
valahogy nem az én műfajom.
Maradok a Vivaznál. (holnap vagy hétvégén lesz meg
)
szerk.: Különben meg jól vagy
12Mpixelt hasonlítgatni 2höz 
[ Szerkesztve ]
/XperiaArcS/

Az iphone 3gs 3,2 -es, a satiot meg degradáltam a korrektség kedvéjért 5 -re. Azért pont 5 -re mert ez az elérhető legkisebb felbontás 4:3 képarány mellett.
Amúgy a kép amit linkeltél... az 1,3 megapixel, nem 2.
És nem is olyan rossz, a mobil optikák nem szeretik a lámpás környezetet viszonylag sötétben.
Egyébként az ájöfónon minden jól mutat, csak az a kiakasztó ami közben a háttérben van. Ezt első kézből mondom, ezelőtt egy iPhone 3G -m volt, most egy gS -em van. 1 napot próbáltam meg csak gS -sel (satio nélkül), hát azt hittem, hogy elsírom magam. Mostanában már inkább csak a satio -t hordozom a gS csücsül szépen itthon. Persze, aki nem ért hozzá annak tökéletesen megfelel, mert mindenki összesz*rja magát tőle, úgyhogy melléfogni nem lehet egy iPhone vásárlásával. Aki nagyon ért a telefonokhoz, annak is szép kihívás lehet, mert eszméletlen dolgok hozhatók ki belőle egy kis mókolással. De nekem valahogy túl kevés. Az meg kész abszurdum, hogyha meg szeretném nézni rajta az időt, akkor be kell zárnom az éppen futó játékot.
Az meg kész abszurdum, hogyha meg szeretném nézni rajta az időt, akkor be kell zárnom az éppen futó játékot.
fail.
nyomd meg a bekapcsoló gombot 2x
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Én egy régebbi Iphonét néztem, nem a mostani legújabbat, de lehet, hogy 3,2es volt.
Meg amúgy okok korrektség meg minden, de a Satio akkor is fotózásra van (főleg) kihegyezve. 
Amúgy meg 1,3
Elállítottam volna? Azt már régen fotóztam
Most épp 1200×1600 az akkor most mi? Mert elvileg 2Mpixel, és ez a maximum...
Különben nekem az volt a bajom azzal a iphonnal amit néztem, hogy az istennek se bírtam kilépni a háttérhez. Mintha az alapnézet menü lenne :S Biztos én vagyok béna, de valahogy nem igazodom ki benne. Meg angol menüje volt, pedig a T-mobilnál néztem O.O Szóval fura egy jószág. De attól függetlenül tetszetős darab, de nekem akkor sem kellene 
[ Szerkesztve ]
/XperiaArcS/

Mivel nem milliomos vagyok, csak úgy akarok valamit fikázni, hogy közben ismerem is az adott szerkezetet, ezért az olcsóság kedvéjért kézikönyv nélkül vettem. Ha nem írtad volna oda, hogy fail még egészen kedves hozzászólás lett volna. Így viszont csak egy facfej vagy, köszönöm.

Nincsen készenléti képernyő, csak ha lezárod a telefont. (ahogy feloldod, a fűmenübe léptet be) Az 1600*1200 pixel, az tényleg 2mpix(egészen pontosan 1,92
), amit linkeltél az viszont 1280*960pixel (1,22 megapixel).

Akkor nem csak én nem bírtam rendesen kilépni a menüből 
Ok,
igen, amúgy néha elállítom, csak már megijedtem, hogy két év után így kell megtudnom, hogy nem annyi az annyi 
(mint azt, hogy a menü átrendezhető, ez is két év után tűnt fel
xDD)
/XperiaArcS/
ha megkérdezted volna, hogy az létezik, hogy játékok alatt nem tudom megnézni az időt? akkor másképp válaszoltam volna. de így kijelentve, csak egy ilyen ez a szar ezt sem tudja stílusú fikázás lett.
ez meg nem igazán kézikönyvbe illő dolog egyébként sem, csak logika. 
[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

A szoftver frissítés, ugye nem okoz gar vesztést??

/XperiaArcS/

Ha a hivatalos oldalról a hivatalos szoftverrel történik, mert a gyártó engedélyezte, akkor biztos nem.

van új szoft?

Én is a 5800 és a vivaz között gondolkoztam , T-mobilnál megnéztem a vivazt és a 5800-át és a Nokia mellet döntöttem mert olcsóbb volt (Auchan)
kár volt hétfőn vissza vittem rossz volt a telo , egy idő után nem játszott videót és nem lehetett a kameráját használni csak újra indítás után .
Ezek után inkább várok egy kicsit , hogy a vivaz ára lejeb menyen , 5800 át nem ajánlom senkinek .

Addig is gyűröm tovább a jó öreg K750-nemet , bár a 8GB-os kártyát elégé nehezen emészti meg 
5800 

Lehet hogy csak kifogtad.
Egyik ismerősömnek 5800asa van, és annak semmi baja vele O.o
Én mostmár Vivazos vagyok 
/XperiaArcS/

Gratula a vashoz 
Bent elmeséltem a kollégáknak ,hogy jártam kiderült van 2 emberkének is ilyen és egyik sem elégedett vele és az ajánlották hogy a pénzt kérjem vissza mert az övéik midig lefagynak.
Októberben jár le a szerződésem a T-mobilnál addigra remélem jóval olcsóbb lesz a VIVAZ 

Remélhetőleg 
/XperiaArcS/

Ha rárakom a gépre, a telót USBvel, rögtön a telefin memóriával csatlakozik.
hogy tudnám rávenni, hogy a memória kártyával csatlakozzon?
Hmm... Vagy fordítva... Most belezavarodtam xd

De teljesen mindegy, hogy mivel csatlakozik, hogy tudom átállítani, hogy a másikkal csatlakozzon? 
[ Szerkesztve ]
/XperiaArcS/

Hy! Ha rádugod a gépre és nem kérdezi hogy mit szeretnél akkor a legegyszerűbb ha ráböksz a térerőre és ott kiválasztod az USB kapcsolatot, ott tudod állítani hogy mit csináljon, meg azt hogy kérdezze ha csatlakoztatod. Vagy menü-beállítások-kapcsolódás-USB

Sziasztok! A kérdésem az lenne a tulajokhoz, hogy mi az amivel megvagytok elégedve és mi az ami még javulhatna vagy jobb lehetne a Vivaz-ba? A húgomnak nagyon tetszik és kérdezte meg vegye-e! Mondtam neki, hogy olvastam a tesztet, elég jókat írtak róla ha szereti a rezisztív felületet akkor jó választás lehet. Tudtommal a fotó és videó része nagyon jól sikerült! Zenei rész tényleg gyengécske?
Egyébként tegnap a hugi bement a T-mobilba(westend) kérdezte van-e jelenleg? Mondták, hogy most nincsen de kipróbálta-e a kiállított készüléket? Mondta igen és tetszik neki. Erre azt mondja az eladó: hát ha neked ez a szar tetszik akkor vedd meg, de nálunk most nincsen!
Kérdezte miért mondja, hogy szar mivel indokolja? Semmi válasz olvasson rendesen utána! A hugi lesápadt, hogy micsoda hozzáállás sarkon fordult és haza jött, hogy akkor most tényleg ne vegye?!
Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.

Okos eladó 
Ha kipróbálta és neki bejön nyugodtan megvahati. Nekem csak kb két percig volt a kezembe, így nem tudtam "beletúrni" de tetszik.

Még ha nem is tetszik az eladónak, tárgyilagosnak kellene maradni és nem ilyen stílusban kellene elmondani a készülék hátrányait és persze az előnyeit is. Segíteni kellene a vevőt nem megbotránkoztatni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

Ami nem tetszik, azt leírtam pár hozzászólással korábban.
Zeneileg egyáltalán nem rossz, sőt. Amiben nem kiemelkedő, az a kihangosított hangminőség, de egy jó minőségű fejhallgatóval kiválóan szól. Ezt egyébként mérések is alátámasztják. Persze ha a zenehallgatásra kell, akkor hiányozhat a lejátszás gomb, de megfelelő fülessel ez is orvosolható.

Hangerőszabályzó & Phyton
Elég idegesítő, hogy a hangerőszabályzó használhatatlan lezárt állapotban. Ha csengéskor szeretném lenémítani, vagy a zenelejátszás közben állítani a hangerőt akkor erre nem képes ellentétben a korábbi SE-okkal. Ez nagyon nagy gáz. Miért kell mindíg előkapnom a zsebemből? Tud valaki erre megoldás, vagy lehet a fejlesztőknek üzenni, hogy azonnal orvosolják a problémát.
Phytont hol lehet hozzá szerezni, vagy erre csak nekem van szükségem?

Hát az eladókat inkább hagyjuk 
Mikor én néztem a vivazt, a nő kb egy félórát pepecselt azzal, hogy belenyomjon egy töltőt.
Első tízpercben előkapart egy SE-s töltőt (olyan "rendes SE-set
) Aztán még tízpercig állt, és bűvölte a kütyüt, hogy hová tudni beledugaszolni.
Kicsit lehaltam, de mondom, már azért sem szólok neki, hogy USBvel kéne, hadd szenvedjen ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aztán megkérdezte egy másik eldaótól, hogy mivel tudná feltölteni 
A másiktól meg megkérdeztem, hogy valamelyik telefon rezisztív e vagy kapacitív, erre kedvesen rám mosolyog: ...Tessék?
Na hát mondom jjjjo. Hozzáértés az van.
Különben ami engem nagyon zavar, hogy a jelenlegi Szoft-al eléggé akadozik. És... Hogy is mondjam, nem az akadozás zavar, hanem a frász kerülget, hogy más baja van.
(De a SEria-n is azt írták, hogy ez ilyen, szóval nem kéne aggódnom...)
De elméletileg a következő, amiben lesz equalizer (megint elméletileg) az már jobb lesz...
Amit nagyon szeretek, hogy gyönyörű fotókat és videókat csinál.
A fotóknál a színeket mintha valahogy... "szebbek mint a valóságban" Kicsit digitálisra csinálja. (ami elvileg hiba de gyönyörű szép)
Kihangosítva nem szól túl jól, de egy (rendes)fülhalfatóval sokkal jobb.
Mondjuk, az tény, hogy nem zenehallgatásra van kialakítva
(de nekem pl MP3 lejátszóm van, szóval...
)
Meg én azt élvezem, hogy rá lehet rakni egy zsák kütyüt
([link])
Szerintem különben, ha tetszik neki, akkor érdemes megvenni.
Nekem nem okozott csalódást 
Kérdés:
Ki tudna nekem vírusvédőt a Vivazra?
(Nem merek fellépni a netre, amíg az nincs rajta, de sehol sem találok :$)
/XperiaArcS/

szia.Nekem nem akadozik sehol.Zenelejátszórol annyit,h.használjátok a Power Mp3 nevü programot,nagyon odab@sz a hangzása
Virus NINCS Symbianra!
[ Szerkesztve ]

Hát akkor, máris olcsóbb lett a T-nél... [link] 
Jó szerencsét!

Lassan eléri azt a szintet, amikor jönni kezdenek a vevők.

Így van! Remélhetően akkor majd a topic is felpörög kicsit! 
Jó szerencsét!

eh 6000ftot esett,mióta megvettem,pedig alig több,mint 1hete volt. 

Vírus irtó nincs, vagy vírus?
:S nem mindegy ám...
De am mindkettő van

Vírust bárhonnan be lehet szedni. Elég ha a gépen elbújik egy, az rámászhat a mobilra is.
Plusz egy olyan készülékre, ami internetre is használatos lennie KELL vírusirtónak.
Én már találtam symbianra, csak nokiásról, és jelenleg nem merem rárakni.
Így is nagyon furán viselkedik.
Különben, a szoftver frissítésnél. U5 vagy U5i?
Sőt, még U5a is van!
Melyk kell?
[ Szerkesztve ]
/XperiaArcS/
Már bocs, de ez badarság. Symbianra nincs olyan vírus vagy egyéb kártékony móka, ami 1) veszélyt jelentene az átlagfelhasználókra (akiknek vírusirtóra lenne szüksége általában), 2) vírusirtóval megfogható lenne. Ez az "USB-n rámászik" elmélet se így működik: egy Windowsos trójai oda tud kúszni Mass Storage módban, de az a telefonra nincs hatással, csak más Windowsokra.
Szóval teljesen felesleges, akármit is próbálnak a marketingesek lenyomni a torkodon.
Break Driven Development

Erröl van szó 

Kifejezetten örülnék neki ha badarság lenne.
Nem próbál senki semmit lenyomni a torkomon, csak nagyon félek a vírusoktól.
De ha nem tud, akkor...
Bementem a plázába, ott van wifi, és azzal indított hogy , felhasználási feltételek, és abban volt, hogy hogyha valamely vírus kárt tesz a készülékében azért nem vállalnak felelősséget.
De ha, mobilon keresztül felmegyek egy oldalra, letöltök valamit, és feltelepítem, vagy a gépről töltöm le, és feltelepítem, az nem lehet vírusos?
Vagy nem tehet valamilyen egyéb kárt a mobilban?
(Akkor minek csinálnak egyáltalán symbianra vírusvédőt. Mert az viszont van, akár kell akár nem.)
/XperiaArcS/

Gondolom a wifivel nem csak a telefonok érhetik el a világhálót, azért szerepelt az a mondat... 
(Huh, ez a mondat...)
Jó szerencsét!
Jajj már! 
[link]
Ajánlom a linkelt hsz utolsó mondatát és az előtte levő bekezdést.
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

Sziasztok!
Szeretném felrakni a garmin mobil navigációját a telóra és nem tudom
van e rá mód?Valakinek tapasztalat ebben a kérdésben?...
[ Szerkesztve ]

Napfényben menyire látszik a LCD-je , mármint ha rásüt a nap .
Mert ügyebár ha fényképezik az ember akkor hátal állunk a napnak és az LCD telibe süti a nap .
Nokia 5800 LCD-én nem lehetett semmit látni ilyen esetbe .

Napfényben enyhén szólva is nem sokat látni belőle.
Takarni kell kézzel, ha tudni akarod mit fotózol.
(de ez csak nagyon erős fényben van így)
/XperiaArcS/

Sis fájlokat is telepítek, abban azt írja lehetnek.
Nem fizetőssel akarom leterhelni (...)
Honnan tudjam hogy melyik oldal megbízható?
(A SEria.hu-ra felhasználók is raknak fel fájlokat, azoknál meg sosem lehet tudni)
stinkreich: Tudom, hogy pl laptoppal is rá lehet mászni, de olyan mondat sem volt benne ami arra utalna, hogy mobillal nem lehet beszedni egy vírust.
Én meg ha ilyesmiről van szó, inkább leszek paranoiás mint hogy megszívjam
Látom, hogy ti nagyon tudjátok (dugig vagytok
-kkel,) de nekem a legutóbbi mobilom Nokia5310es volt. Közöm nincs az op rendszerekhez. Csak a géphez tudom hasonlítani, amit meg még három tűzfal se bír néha megvédeni (jó ez csak egyszer fordult elő, de azt aztán egy fél évig irtottam mire lejött)
Ezért aggódom ennyire a vírusok miatt.
De rendben én hiszek nektek, de ha mégis vírusos lesz, akkor abban is segítsetek, hogy leszedjem róla 
/XperiaArcS/

ha maxra rakod a világítást,akkor egész jól látszik!

ne izgúlj!kb 1éve használok Symbianos telót.mindenfélét töltögettem le mindenhonnan,de olyan programmal,weboldallal még nem találkoztam,ami kárt tett volna a telefonba!Más lenne a helyzet ha Win op rendszer futna rajta,de nem

Azért ez megnyugtató 
Viszont azt nem tudom, hogy miért ilyen lassú. Mármint nem is lassú. Csak megakad a dolgok közt. Pl ahogy belépek a menübe először felvillannak az ikonok piciben, aztán jönnek elő rendes méretben.
Azonkívül ha kilépek a fényképezőből nem ugrik fel rögtön a háttérkép, hanem egy kicsit gondolkozik, addig mutatja a menü hátterét (ikonok nélkül) és csak aztán hozza fel a hátteret.
Ez csak nálam van így, és trappoljak el a szervizeshez, vagy nemes egyszerűséggel csak "nem a sebességéért szeretjük"?
+1
Frissítettem egyszer U5-re, aztán azt csinálta hogy mikor elforgattam fényképezés közben, feketén beszaggatott. Akkor töröltem róla mindent, és frissítettem U5i-vel. Ez kb fél napja volt, azóta nem csinálja, de nem tudom, hogy nem fogja e még.
Ahol ki lehet választani, hogy U5 U5a vagy U5i, azok között van különbség? (lehet ettől?) és ha igen mi?
/XperiaArcS/

szia.elég érdekes,h.nálad 2féle frissitést is felajálj.Telefonmemóriába mennyi szabad memória van?Ha kevés,az is okozhatja a problémát!
[ Szerkesztve ]