Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Straw válasza madstunt (#46) üzenetére

Straw
(senior tag)

Félre értesz, én nem azt mondtam hogy anélkül feleslges az élet és nyomban dunának megyek, hanem azt hogy ha nekik az az indokuk ami akkor nekem meg ez.

Mellesleg volt és lesz (na jó ez nem biztos, mert már mindenben van) is élet, de nézd meg a többi telefont, ma már mindenben benne van még egy szuperolcsó nagyon ronda alcatelben, nem multitácsot szeretnék, de mindíg megy a vita, hogy az a jó telefon amit jól lehet használni. Hát nekem ez bele tartozik a jól használható fogalomba. És kizártnak tartom hogy ezzel egyedül lennék, sőt valakinek (első sorban iPhone tulajokra gondolok) a multitács is hasonló szerepet tölt be.

Ezt lehetett volna diplomatikusabban is, mondjuk elhintik hogy majd valamikor egyszer egy SW frissítéssel megoldják a problémát/ hiányosságot.

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#52) Bocha válasza Just486 (#42) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem tök egyértelmű, hogy fókuszál, a legtöbb videós mobil tudja ezt, ráadásul mint említetted is, a belteres videón látszik is. :)

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#53) brumesz válasza Depression (#49) üzenetére

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt fejtsd ki kérlek. Tudom hogy teljesen más a 2, de mi az ami használhatatlan lenne kapacitív érintőfelülettel?
Annyira kicsi ikonokat/logókat nem tesznek már sehova hogy ne tudd ujjbeggyel viszonylag biztosan megnyomni.. :U

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#54) Just486 válasza Karma (#47) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

Mondjuk én pont úgy vagyok vele, hogy ha van nem baj, de nem hiányolom. Az én telefonomban is akár csak a Vivazban, nem minden hol van lendületes görgetés, és azt kell hogy mondjam, hogy bőven meg lehet anélkül is lenni. Ahol mondjuk 1 képernyőre 1 híján kifér az összes ikon, oda aztán tényleg semmi értelme nincsen. Meg ahol mondjuk egy 15-20 as, szöveges listából kell választani, szerintem még ott is elengedhető. Igazi kényelmet a hosszas névjegyzék listáknál, vagy sok fájölnál biztosít ez a megoldás.

(#55) Just486 válasza Bocha (#52) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

na, hát ezt nem tudtam. Nem mintha olyan rengeteg videós mobilom lett volna : P

(#56) madstunt válasza Bocha (#52) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én úgy tudtam a többi csak videózás elött fokuszál utánna csak wb-t meg az expozíciót rángatják,nagyon sok kompakt se fokuszál közben

[ Szerkesztve ]

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#57) Karma válasza madstunt (#56) üzenetére

LOGOUT blog

Amikor nálam volt a Satio, az is azzal kezdte a videózást, hogy átállt fixfókuszra, és úgymaradt. Szerintem nem sok telefon AF-ezik folyamatosan.

Break Driven Development

(#58) Peterson_

Peterson_
(fanatikus tag)

Vééégre!
Nekem tetszik, és azért az eddigi baklövések után, ez legalább ígéretes.
Még így teszt után is. :C

Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...

(#59) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Sajnos nem, ez így nem. Talán előre lépésnek lehet tekinteni, na de honnan?! :(

(#60) Depression válasza brumesz (#53) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig pont a pontosság az, ami ellehetetleníti a kapacitiv kijelzőt symbian alatt. A legtöbb program (és játék) a kis 2,6''-os kijelzőmön egy átlag újjmérettel pontatlan lesz, míg a normál ikonos paneleken pedig semmilyen hátrányt nem szenved ez a kijelző.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#61) vergilx

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

ugyanugy néz ki mint egy Viewty Smart
Viewty Smart

(#62) Womb

Womb
(senior tag)

Grat a teszthez!

Tulajdonképpen majdnem azt kaptam, amit vártam. A zenei részt eltolták, ezt nagyon sajnálom. Egy multimédiára kihegyezett gépnek, ne legyen herélt egyik képessége sem.
A rezisztív kijelzőt még mindig érzem hibának, az maradjon a kapacitív megoldások kedvelőinek problémája.

(#63) _Voyage_ válasza Just486 (#54) üzenetére

_Voyage_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Zeneszámoknál, telefonkönyvben pokol, ha nincs benne kinetika.
N97-5800 esetében falramásztam, mikor mondjuk egy l-m betűt kerestem, elejéről lemenni nyilakkal sok idő, végéről feljönni sok idő, pontosan meg még stylussal sem lehetett odabökni, ahol kéne legyen. 400-500 telefonszám esetében ez már elég nagy gond, vagy 2000-3000 zene esetében... :U

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#64) Just486 válasza _Voyage_ (#63) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

akkor egyezik a véleményünk, ha jól emlékszem, hasonlót írtam. De szerencsére a mediakezelőben van kinetik szkroll (sok foto, zene, videomegoldva), mondjuk a névjegyzékben valóban marha idegesítő lehet az oldalsó cuccal navigálni, sok bejegyzés esetén. De mondjuk egy symbian féle főmenübe szerintem abszolúte nem hiányzik ilyesmi.

(#65) rx7tomy

rx7tomy
(kvázi-tag)

Nagyon pofás kis készülék, és amit a videózás terén tud, az nem semmi, még a kijelzőt igazán hozzá igazíthatták volna a cucc tudásához és akkor egy elég verhetetlen cucc lenne belőle.

(#66) _Voyage_ válasza Just486 (#64) üzenetére

_Voyage_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pontosan, főmenübe nem kell. De pl sms, telszámokhoz nem árt.

Hát igen, symbi akkora egy ........, hogy 720 mhz-es proci is kevés alá, iphone 3gs meg 600mhz-es is agyba-főbe csapja sebességileg... :)
Sőt, szerintem a htc touch dia 1 is megcsapja sebességben, winmo6.1-el.. :))

Ha 90k lesz az ára, akkor azonnal lecsapok egyre, ettől függetlenül. :D

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#67) SEFAN84

SEFAN84
(fanatikus tag)

Ilyen baromsággal elszúrni,mint gyenge zenei képesség :W
Pedig,majdnem,majdnem visszatérnék az SE-hez.
Remélem még idén lesz jobb telefonjuk :(((

Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/

(#68) _Voyage_ válasza SEFAN84 (#67) üzenetére

_Voyage_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

X10 :)

(#69) Just486 válasza SEFAN84 (#67) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

Nos, akkor ez ne szabjon gátat neked, ugyanis symbianról beszélünk, van hozzá jópár lejátszó program, biztos nagy részükben van EQ meg ez, s az amit a gyári lejátszóból kifelejtettek. Fülesből, meg a nép kívánságára, olyat dugsz rá, amilyet szeretnél, úgyhogy gond egy szál se. :)
Amúgy asszem a satiónál volt az, hogy Bochájék valami ótvar fülessel kapták meg a készüléket, de a piacra került gyári csomagban egy annál sokkal jobb volt(hpm77).
Szóval a sunyerikszonnál nem lehet tudni, hogy mit adnak hozzá, egy teszt alapján, mert van annyi eszük, hogy még utána megváltoztatják a doboz tartalmát hahahahaha

(#70) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 2. 3. 4. hozzászólásban minden lényeges le van írva. a kinetic scroll hiánya meg a rezisztív miatt elhasal az egész. ráadásul finoman fogalmazva is: The S60 5th edition UI isn't to the best in class standards

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#71) SEFAN84 válasza Just486 (#69) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Úgy legyen.Bár igaz,Symbianra feltöltöm a Coreplayer-t és kész ;)

_Voyage_:

X10 meglátjuk.Qwerty nélküli változatra leszek kíváncsi :K

[ Szerkesztve ]

(#72) Karma válasza Just486 (#69) üzenetére

LOGOUT blog

(és SEFAN84)

Azért 5th Editionön nincs akkora választék.

Break Driven Development

(#73) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Végre valami értékelhető produkció az SE-től. Remélem most már megindulnak felfelé.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#74) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyedül a rezisztív kijelző bánt nagyon. Kérem szépen, 2010 elején rakjanak már kapacitív kijelzőt egy ilyen kategóriájú cuccba! Am. rendben van a teló, és még a kinézete is korrekt.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#75) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem is rossz, én sokkal rosszabbra számítottam. Mondjuk van egy sejtésem hogy nem 100k alatt fog indulni. :U

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#76) SEFAN84 válasza Karma (#72) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Tegyük hozzá,h.még:)

(#77) jorgi22 válasza Karma (#72) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Mondjuk ott van rögtön a PowerMP3 és az LCG Jukebox!

(#78) a_tesz

a_tesz
(senior tag)
LOGOUT blog

hát ez így nekem egy nokia, sonyericsson ruhában... főleg az akksis rész gáz, de nagyon.

スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison

(#79) Karma válasza jorgi22 (#77) üzenetére

LOGOUT blog

Bocs, lépéshátrányban voltam zenelejátszók terén :)
Azért CorePlayer még nincs.

Break Driven Development

(#80) Just486 válasza a_tesz (#78) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

gáz az akksis rész? : O

[ Szerkesztve ]

(#81) LA_COSTE

LA_COSTE
(senior tag)

Ezt az akksi témát át lehetett volna gondolni jobban...áááh.

(#82) Akos96

Akos96
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik, ha 100e körül lesz az ára (talán) akkor még jobb. :)
Megint a SE divatból fikázása...

"A játékok nem tesznek erőszakossá. A lag igen."

(#83) a_tesz válasza Just486 (#80) üzenetére

a_tesz
(senior tag)
LOGOUT blog

én még olyan sonyericssont nem láttam, mint amit itt ír bocha, hogy írja a teli töltést két napig, aztán fél nap alatt lezuhan üresre minden előjel nélkül, nokiát annál többet. erre gondolok. meg ez a symbian is, az uiq lassú volt de legalább egyedi, így meg egy akármilyen nokiát is nyomkodhatnék (de nem szeretnék, na)

スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison

(#84) _Voyage_ válasza a_tesz (#83) üzenetére

_Voyage_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Samsung i8910HD-ről hallottál? :)

Amúgy meg lehet, hogy beta, szóval már a véglegesben nem így fog esni az akksiszint. :)

(#85) a_tesz válasza _Voyage_ (#84) üzenetére

a_tesz
(senior tag)
LOGOUT blog

igen, hallottam, ott is pont ez lett volna a bajom, leszámítva hogy a samsung telók nem érdekelnek :D

az meg lehet hogy béta, de hogy ez a véglegesben is így fog maradni, mert a sonyericsson úgyse tesz a symbianhoz egy sor programkódot se, az is biztos

(#86) Runo

Runo
(őstag)

nekem akkor sem kellene ilyen... bár éppen mobil vásárlás elött állok és pont SE-t nézegettem, inkább egy C702 vagy T700
(persze ezek amik az én igényeimnek megfelelnek...)

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#87) ClioRS

ClioRS
(senior tag)

"A RAM mérete 256, a ROM-é pedig 512 MB, a szabadon felhasználható belső memória mérete az első indítás után közel 60 MB."

Hát ez elég szomorú.... Bár nem pontosan tudom, hogy a RAM-ra vagy a ROM-ra gondol az író, de akármelyik is, elég szegényes. Az N95 8g-ban és az N82-ben is 70-80mega körüli a szabadon felhasználható, és azokban csak ennek a fele található meg. Újraindítás után még az 5800-ban is van 55mega szabad. :K

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

(#88) Just486 válasza a_tesz (#83) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

Ebben sajnos igazad van. Én amikor megvettem a mostani symbianos ericssonom, olyan apró dolgok okoztak benne főleg csalódást, amiket az előző, javaplatformos sonyericssonjaimnál megszoktam. Ilyen például, hogy nincs olyan funkció gyárilag, hogy billentyűzár közben megnyomom a hangerőszabályzót, és megjelenik az óra, vagy, hogy készenléti módban a hangerőszabályzó megnyomására felhozza a névjegyet, és a % -os akkutöltöttséget. Vagy ami marhaság, hogy billentyűzár közben nem tudom a hangerőt változtatni. Nem óriási dolgok ezek, de eddig x éven keresztül használtam ezeket a funkciókat, és most meg nem tudom. Valóban olyan ez, mintha egy nokiám lenne, egy szép flash alapú médiakezelővel. Az akkuszint kijelzés az nálam is "rémisztő" 8 tól 15 óráig maxon van, 20-21 órára meg elfárad és kikapcsol. (ebből az üzemidő is könnyen kiszámítható, ami már szinte vicc:D)

(#89) brumesz válasza Depression (#60) üzenetére

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

azért azt érdemes megemlíteni hogy ennek a kijelzője 3.2", ami nem mindegy :)
volt egy lg arena-m, 3 collos kapacitív érintőkijelzővel, azon is voltak viszonylag pici mütyűrök, de elég kevésszer sikerült félrenyomni, pedig nincsenek zongoristaujjaim

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#90) joshua7

joshua7
(PH! kedvence)

Frankó cucc lenne, de a kijelző meg a zenei rész... pfff...

Semper Fi

(#91) eldiablo

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Páromnak nagyon tetszik.
Ő kifejezetten örül neki, hogy nem kapacitív a kijelző. Jó nagy műkörmei vannak és elég nehezére esik kezelni a HERO-m is. :D
Forma:10/9, tudás:10/8. Már csak a bolti ára érdekel. :DD

Azért sajnálom hogy megszűnt a UIQ. Az S60 tácss olyan felemás szerintem. :U

HTC = Hungarian Trolling Community©

(#92) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz. Végre egy SE, amit nem kell lehúzni... :) Vagy nem lehet? :F :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#93) Ricardo válasza eldiablo (#91) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Jó lett volna látni mit tudnak kihozni az UIO-ból. Most hogy lassan mindenkinek saját rendszere van, érdekes lenne látni hova fejlődött volna ha normális vasat raknak alá és folyamatosan fejlesztik a kor igényeinek megfelelően.

(#94) _Voyage_ válasza ClioRS (#87) üzenetére

_Voyage_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kevered a szezont a fazonnal. :)
256MB ram van benne, és 512mb belső memória. Amiből szabad 60, azaz kb 450mb-t leszippantanak a gyárilag a telóra parkolt programok. Nem a romból szabad 256... :)
Abból kb szerintem 120-150 szabad. HTC HD-ben pl 256 a ram mérete, és 150-160mb szabad. Mármint RAM-ból. :K

(#95) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem értem itt pár ember véleményét..
Végre itt egy SE teló, ami nem a sokadik rókabőr, végre nem egy lomha, és szar rendszert próbálnak eladni vele, rájöttek végre, hogy szabványosítani kellene(halkan megjegyzem legtöbb nokia még most sem tölt usb-ről) és most meg ez nem tettszik.
Ha a nokia-symbian párost nézzük, akkor senkinek nincs gondja a dologgal, sőt egy időben azért volt jó a nokia, mert volt egy jó rendszere, most az SE-nél meg gáz? Kicsit átformálták, kicsit adtak hozzá, és a symbian múltja miatt gyakorlatilag mi is azt szedünk le rá, amit akarunk. Ennélfogva a zenelejátszó hiányosságai is pótolhatóak mondjuk. Ha megnézünk egy walkman mobilt, senkit se érdekelt az utóbbi időben, hogy milyen füles jár hozzá, mert rajta volt a fastport. Most kapunk szabvány jack csatit, egy szar fülessel, most meg az a gond.. hát most lehet használni a sajátot, amire eddig mindenki várt.
A kijelző miatt leírni..hát nemtudom, nekem ezzel sincs bajom, sőt, személy szerint jobban is szeretem, hogy határozottabb mozdulat keljen a használathoz, minthogy hozzáérek, és már beléptem 3 menübe(tudom, ez túlzás, de a lényeg érthető remélem).
A billzár egy kicsit gáz, de ezt legalább tutira nem oldja fel senki zsebben, ellentétben mondjuk egy csúszkával, amit már zsebre tételkor lazán fellehet véletlenül is. Meg kell szokni.
Az, hogy néhány régi dolog, ami minden SE-ben benne volt, most nincs.. hát, lehet siratni, de ha folyton ragaszkodnánk a régi dolgokhoz, akkor sosem lépnénk előre, és jöhetnének tovább a rókabőr mobilok.

Félre ne értsen senki, nem azt mondom, hogy ez a telefon tökéletes, de végre azt látom, hogy próbálnak felfele indulni a gödörből, amiben egy jó ideje ücsörögnek, erre ezt a telefont is mindenki csak fikázza, mintha muszáj lenne. Én személy szerint örülök, hogy azt látom, hogy végre valami elkezdődött talán SE-éknél is. Aztán lehet kövezni érte, de ez a véleményem :)

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#96) Valentino K.

Valentino K.
(senior tag)

Komolyan nem értem, hogy egyes emberek miért keresnek mindenben hibát.
A hozzászólók közül sokan szidták a kijelzőt. 3.2" kicsi? Hány telefon van, amiben ugyanezek a paraméterek vannak, s ott nem ment a flame emiatt. Mekkora legyen benne? 4.2" vagy még nagyobb? Akkor meg menne a sírás, hogy jajj, ez már túl nagy.

A Motorolához hasonlóan talán végre a SE is magára talál. Nem rossz telefon, a dizájn kifejezetten kapós, egyedül a középre elhelyezett kamera, és a hivalkodó keret nem tetszik.
100.000Ft alatt fix, hogy nem lesz. Magyarországon meg tuti ;]

HTC Trophy, HTC Hero

(#97) Karma válasza Valentino K. (#96) üzenetére

LOGOUT blog

Senki nem írta, hogy kicsi lenne a képernyő :U

Break Driven Development

(#98) ClioRS válasza _Voyage_ (#94) üzenetére

ClioRS
(senior tag)

Nem keverem, csak pontatlan a mondat. Újraindítás után a RAM-ot szoktuk nézni, itt viszont belső memória van írva, ami a ROM méretére utal. Ha RAM, akkor is kevés, ha ROM, akkor is. 450 megányi program eszméletlen sok! Szóval valami nem kóser....

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

(#99) Airnold

Airnold
(tag)

Szerintem élesítés előtt át kéne olvasni a cikket. Tele van gépelési, fogalmazási és helyesírási hibákkal. :U

[ Szerkesztve ]

(#100) 64b0r válasza Barthezz2 (#95) üzenetére

64b0r
(fanatikus tag)

Teljesen egyetértek veled, tényleg gáz, hogy már megint füstszűrő nélküli sapka van a SE-n. :DDD
Viszont, ha egy kicsit vigasztal, valószínűleg most pont másoknak sír a szájuk, mint eddig.
Akik az innovációt hiányolták tőlük, azok most csendben vannak, azok akik pedig az évek óta megszokott dolgaik miatt szerették őket, most el vannak veszve az újdonság varázsában.
Ne is figyelj rájuk, majd ráébrednek milyen jó is a symbian. :R

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.