Nem értem itt pár ember véleményét..
Végre itt egy SE teló, ami nem a sokadik rókabőr, végre nem egy lomha, és szar rendszert próbálnak eladni vele, rájöttek végre, hogy szabványosítani kellene(halkan megjegyzem legtöbb nokia még most sem tölt usb-ről) és most meg ez nem tettszik.
Ha a nokia-symbian párost nézzük, akkor senkinek nincs gondja a dologgal, sőt egy időben azért volt jó a nokia, mert volt egy jó rendszere, most az SE-nél meg gáz? Kicsit átformálták, kicsit adtak hozzá, és a symbian múltja miatt gyakorlatilag mi is azt szedünk le rá, amit akarunk. Ennélfogva a zenelejátszó hiányosságai is pótolhatóak mondjuk. Ha megnézünk egy walkman mobilt, senkit se érdekelt az utóbbi időben, hogy milyen füles jár hozzá, mert rajta volt a fastport. Most kapunk szabvány jack csatit, egy szar fülessel, most meg az a gond.. hát most lehet használni a sajátot, amire eddig mindenki várt.
A kijelző miatt leírni..hát nemtudom, nekem ezzel sincs bajom, sőt, személy szerint jobban is szeretem, hogy határozottabb mozdulat keljen a használathoz, minthogy hozzáérek, és már beléptem 3 menübe(tudom, ez túlzás, de a lényeg érthető remélem).
A billzár egy kicsit gáz, de ezt legalább tutira nem oldja fel senki zsebben, ellentétben mondjuk egy csúszkával, amit már zsebre tételkor lazán fellehet véletlenül is. Meg kell szokni.
Az, hogy néhány régi dolog, ami minden SE-ben benne volt, most nincs.. hát, lehet siratni, de ha folyton ragaszkodnánk a régi dolgokhoz, akkor sosem lépnénk előre, és jöhetnének tovább a rókabőr mobilok.
Félre ne értsen senki, nem azt mondom, hogy ez a telefon tökéletes, de végre azt látom, hogy próbálnak felfele indulni a gödörből, amiben egy jó ideje ücsörögnek, erre ezt a telefont is mindenki csak fikázza, mintha muszáj lenne. Én személy szerint örülök, hogy azt látom, hogy végre valami elkezdődött talán SE-éknél is. Aztán lehet kövezni érte, de ez a véleményem 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..