3G hálón használod?Ha 1napig nálam kibírja az már jó
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
IBM/LENOVO SK-8835 ThinkPad USB Keyboard with UltraNav billentyűzet
IBM/LENOVO THINKPAD MINI DOCK SERIES 3 TYPE 4337 dokkoló új állapotban
SAMSUNG IBM/LENOVO 2GB PC3-8500 DDR3 1066MHz RAM gyári memória
SAMSUNG SPINPOINT HM641JI 640GB 2,5" 5400rpm 8MB SATA II notebook HDD
IBM/LENOVO THINKPAD gyári UltraBay 2nd HDD Adapter újszerű állapotban

3G hálón használod?Ha 1napig nálam kibírja az már jó

Nem csak GSM. De a bluetooth és a wifi állandóan megy
(#503) Quasi_modo válasza The Panther (#499) üzenetére

Két játék és két alkalmazás van rajta
Köszönöm, de azért kérdeztem, mert nekem ugye i8910 van. Ezért nem tudom mit adnak ezzel a géppel, viszont érdekelne.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

Én HSDPA-n netezek.gondolom az se szívja le kevésbé,mint a Wi-Fi-s net.Mondjuk kékfogat ritkábban használok.Megérkezett a szignófile-om most tesztelek pár progit 
(#505) The Panther válasza Quasi_modo (#503) üzenetére

A Rally Master pro és az SSX3 van rajta

Ajjaj.core player nem igazán működik
tudtok olyan Divx,avi lejátszót,ami működik rajta 

Eddig még nem találtam. Próbáld a filmeket Format Factoryval mp4 be konvertálni, én ezt használom. Van Satiora beállítás, még bíbelődni se kell vele, egy film kb 10 perc

Oks.Eddig Ultra Mobile 3GP convertert használtam,de abban nincs ehhez megfelelő beállítás.Megkeresem a programot.Köszi

sziasztok.Még azt szeretném megkérdezni,h.hol lehet beállítani,h.a képeket,videókat,a memóriakártyára mentse?

Szerintem automatikusan oda ment ha van bent kártya, legalábbis nekem egyből oda rakta

Na ma megnyomkodtam a T-mobilnál egy vivazt (meg egy iphone-t is)
Hát nem egy világbajnok sebesség a kicsike, de szerintem ez még belefér.
Viszont elég határozottan kell nyomkodni, hogy reagáljon. Ha rendeltetés szerűen használom, és azért nyilván nem izomból nyomkodom, csak amennyire kell neki, attól azért csak nem lesz baja... Vagy hosszú távon igen?
Valaki? Vélemény?
Különben az iphone! Nekem tetszik, de azért a nagy fanokat nem értem. Az tény hogy a kapacitív sokkal gyorsabban reagál, viszont pont ezért én képtelen voltam görgetni, mindig beléptem valami menübe (gyorsabb a mobil mint én
) No de persze, ezzel nem kritizálom, csak arra akarok kitérni, hogy egy mobilra se lehet egyértelműen rámondani, hogy jó vagy rossz, mert igénytől függ ugye. (No meg a 2Mpixel
Nekem fotós/videós teló kell.)
Még valami. Symbianra, (főleg ugye vivazra) honnan lehet programokat letölteni?
(És hogy kell őket telepíteni?
)
És az utolsó, hogy, kedves tulajok
zenelejátszó kihangosítva, és fülhallgatón milyen?
(ui.: bocs a félkövérezésért, de már én sem láttam át, hogy hol a kérdés
)
[ Szerkesztve ]
/XperiaArcS/

szia.Zenelejátszótól féltem,de abszolut jól szól.Programok terén még nem állunu olyan jól,néhány Nokia5800 ra készült progi fut rajta.Egyébként progikat,témákat én a seria.hu-n találtam.Ott olvastam,h.a következő szoftal,lesz Equalizer a zenelejátszóhoz!

Nagyon jó készülék (szándékosan nem telefont írok, mert ezek már nem arról szólnak) az Iphone, de ahogy te is írod vannak olyan igények, amiket egyszerűen nem képes kielégíteni. Ami engem eltántorított tőle, az elsősorban a rádió hiánya. Másodsorban olyan készüléket akartam, amivel ha kell megörökíthetem a családi eseményeket. Harmadsorban olyan készüléket, amit médialejátszóként használhatok, pl. gyerkőcnek a kezébe nyomom, hogy nézzen rajt mesét, amíg leérünk Olaszba.
A T-s készülékeken még egyel régebbi firmware van. A legújabb nagyon sokat javított a sebességen. Az viszont valóban zavaró, hogy egy-egy menüpontra kétszer kell klikkelni, hogy belépjen. Nekem az volt az első, hogy a fóliát leszedtem, remélem nem lesz karcos. Eddig bírja, pedig nem kímélem. A gyári tokot nem használom, mert szinte mindig be van dugva a füles. Hosszú távú karcállóságról szerintem senki nem fog neked érdemben nyilatkozni. Ha használod a fóliát, akkor azzal megvéded, P1i-met annó fóliásan vettem egy évesen, és a kijelző makulátlan volt.
Kihangosítva szerintem közepesen hangminőséggel szól, igaz a w800i-met körökkel veri még így is. A hozzá adott fejhallgató tisztán, de halkan szól. Ezt mindenképp le fogom cserélni egy MW600 BT rádiós headsetre. Külföldi tesztek alapján jó kis cucc. Azért is javaslom, mert alapból (és most jönnek a negatívumok):
- nincs RDS funkció a rádióban
- hangerőt nem lehet lezárt bill. mellett állítani (nem is értem miért nem úgy csinálták meg, hisz az SE tudja ezt)
- rádió csatornaváltás nehézkes
- gyenge a gyári fejhallgató hangereje
[ Szerkesztve ]

Köszönöm a válaszokat 
Amúgy amiket írtál negatívumként, azoknak örülök. Mármint, ezek nekem nem annyira problémásak
Mármint rádiózni nem szoktam, fülhallgatóm van (meg igazából én inkább MP3ason zenélek, csak az is ki tudja mikor adja meg magát) Az meg, hogy billzár mellett nem hangosít azt az 5310esnél már megszoktam.
Úgy nézem jó lesz ez nekem 
Én mondjuk még azt jegyezném meg, hogy pl ha két betű közé akarom pakolni a kurzort, az csak körömmel megy. Meg amúgy is szívesebben matatok körömmel
(nem vagyok műkörmös xd csak olyan sima, emberi
)
De gondolom, akkor ez is meglesz oldva a fóliával.
Amúgy olyasmit nem lehet rá letölteni, hogy magyar billentyűzet?
(nem is az ékezetek hanem a z és az y felcserélése zavar egy kissé...)
/XperiaArcS/

Hangfelvétel,hanglejátszó frankó kis program.Azt hiszem valaki keresett,
Tessék: [link]

az érintő képernyőjéről tud valaki valamit mondani? ilyen fajta (rezisztoros) még pont nem volt a kezemben de hallottam róla rosszakat, hogy valamenynivel satnyább és nehezebben kezelhető...

Én is féltem tőle,de bementem egy T-Pont-ba.Kb nyomkodtam 10 percet,és meglepődtem mennyire jól tudom kezelni,pedig ez előtt még soha nem volt érintő kijelzős telóm.Ceruza nélkül is simán lehet írni gyorsan.1napja van meg,de már szinte nem is ütök félre.Nagyon jól kezelhető.
[ Szerkesztve ]

Szia SEFAN84
Azt írtad , hogy a seria.hu roll töltesz progikat ezt nem próbáltad [Power MP3] ebben van hangszínszabályzó . Az érdekelne , hogy simán fel lehet telepíteni vagy machinálni kel vele valamit ?

Hogyan kell bármit is telepíteni egy mobilra?
(nem értek hozzá~~)
/XperiaArcS/

És lehet, hogy ettől is egyszerűbb mondjuk kékfogon átküldeni, megjelenik a bejövő üzenetek közt, rányomni, és már települ is.
Vagy kábelen átszórni a mobilra egy tetszőleges alkönyvtárba, a filekezelőben rányomni, és települ.
[ Szerkesztve ]

köszi,h.felhívtad rá a figyelmem.Azt használom.Nem kell szignózni,bárki feltehet

Ha telepítek egy fájlt, és azt törölni akarom, akkor ahhoz van uninstall, és az mindent leszed, vagy utána itt is keresgélhetem a megmaradt rejtett fájlokat? Vagy valahogy teljesen máshogy kell törölni?
ui.: Ezt már több helyen is kérdeztem, de választ sehogyse kapok rá :/
pedig fontos lenne.
/XperiaArcS/

Az alkalmazás kezelőben az eltávolítást kell választani és ennyi. Persze van olyan trehányul megírt progi ami hagy némi szemetet maga után.
Szerencse kerdese. Definicio szerint az alkalmazaskezelovel letorles minden reszet letorli az alkalmazasnak, de ez kb. 95%-os megbizhatosaggal mukodik. Ha marad valami, pl. egy ikon, akkor azt vagy rahagyod, vagy konyekig bele kell masznod a rendszerbe, hogy lepucold.
Break Driven Development

Szóval mobiloknál is ugyanúgy mint gépeknél? 
Értettem.
És ha rendszer frissítést, vagy mi a szöszt csinálok, akkor a rajta lévő telepítettjeim eltűnnek, ha nem csinálok biztonsági mentést?
(+1, hogy kell biztonsági mentést csinálni?
)
/XperiaArcS/
Biztonsági mentés: Fákjlkezelő -> Mentés 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

sziasztok,
lehet rá rakni vmi értelmes navigációs progit?milyen a teló?e között és egy legend között vacilálok,csak nem tudok dönteni
S60V5-ből kiindulva, gondolom Garmin, Sygic, Ndrive?!

Szerintem a Legend komolyabb darab, és a HTC annak ellenére hogy újabb cég, szinte csak dicséretet kap, nagyon megbízhatónak tűnik.
Kapacitív kijelzős, szóval nem "nyomkodni" kell, csak hozzáérni. Androidot használ amit lényegesen többen ajánlanak mint a symbiant.
Nem tudom mennyi az ára, de a Legend véleményem szerint egy jobb okostelefon.
De pl. Én a vivazt választanám, mert nekem a kamera fontos első sorban, és ránézésre sokkal jobban tetszik mint a Legend.
ui.: Én nem értek ehhez olyan hűde nagyon, szóval csak leírtam amit tudok, meg az egyéni véleményem. Majd a szakértők mondanak neked okosakat 
/XperiaArcS/

Android nekem is tetszik,szinte már minden cég nyomja ezzel a cuccal a telefonjait,de a symbianért nem vok oda
Ára meg közel ugyanannyi mind a kettőnek.Kamera is fontos,ami miatt nem tetszik a legend,h nincs benne magyar nyelv,de viszont menüre sokkal jobb meg szoftverre mint a vivaz,de lehet rosszul tudom

A magyar menü hiánya mondjuk.. Hogy is mondjam. Én a mostani telefonomat már becsukott szemmel is tudnám kezelni
Meg az ember hamar megtanulja.
De persze a magyar jobb.
Ezt meg ezt elolvastad már?
Ha nem, tedd meg ^^
Azonkívül még a youtubeon érdemes videókat nézni, hogy használatban hogy tetszik.
(A legend androidos a vivaz symbianos, nem tudom, hogy én fogalmaztam furán vagy félreértettelek
xd)
/XperiaArcS/
(#533) attihadnagy válasza talpalavalo (#443) üzenetére

Sziasztok,
Csak idéznék a mobilaréna tesztjéből:
"A Vivaz pro ugyanazt az nHD felbontású, kapacitív kijelzőt kapta, mint a sima Vivaz, s megmaradt az is, hogy a kinetikus görgetés csak a menürendszer néhány pontján működik."
Itt érhető el az információ: http://mobilarena.hu/hir/mwc2010_sony_ericsson_vivaz_pro.html
téves
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Dehát a Vivaz rezisztív... O_O Vagy én tudom rosszul?
/XperiaArcS/
Jól tudod. Amaz elírás vagy régi infó lehet.
Break Driven Development

Szio!
Ilyen telcsire akarom lecserélni az N86-om. Mennyire vagytok megelégedve vele? megéri lecserélnem? Gondolom tudja azt mint az N86. Előre is köszi.
BMW X5 INVÁZIÓ

konkrétan mire gondolsz?Kamera képek,videót tegnap raktam fel,a megfelelő topicba.

Képek,videók minősége,kijelző szépsége? Garmin megy e rajta,és mennyire megbízható ha igen. A naptár bejegyzéseket kilehet rakni a készenléti képernyőre? Hívásszűrés funkciót tudja alapból?
Bocsi a sok kérdésért de régen volt sonyericcsonom mert eddig nem alkottak valami nagyot,és a symbiánban a samsung is jobb volt az i8910-el. Várom megtisztelő válaszod.
[ Szerkesztve ]
BMW X5 INVÁZIÓ

szia.mint már írtam,fotókat,videót,raktam fel a képek,videók telefonokkal topic-ba.Kijelző gyönyörű képet ad.Napsütésben,azért ajánlatos világos témát használni.választható,olyan főképernyő téma,ahol látszik a naptári bejegyzés.Gyári GPS progit próbáltam.hamar talál műholdat,a jelet tartja,licensz száma a telefonban,a hangos navigációhoz.Normális fülessel gyönyörűen szól.

Hali all...(Főleg Guruk) 
most lett egy ilyenem...
És nagy cegítség kellene hogy hol találok progit játékot hozzá?

Előre isKöszi...
...

hmm... Mintha egyre több ember venne ilyet....
Nem is tudom, hogy ez előny vagy hátrány. :/
[ Szerkesztve ]
/XperiaArcS/

Ha elárulnád, hogy konkrétan mik az elvárásaid egy telefonnal szemben, kicsit egyszerűbb lenne megítélni, hogy praktikus e számodra ez a mobil 
/XperiaArcS/
Inkább előny. Ha kis idő eltelik, kibuknak a problémák és a hátrányok is. Nem úgy értem, hogy tele van ilyenekkel, de minden készüléknek vannak nyűgjei, amit a tartós használat mutat meg igazán. + Lesz kivel megbeszélni ezeket. 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

Jó minőség,szép képek és videók,Garmin menjen rajta.Legalább 2-3 napos aksi idő. jó naptár és jegyzet funkciók. Nagyjából ennyi elvárásom lenne ezzel a telcsivel.
BMW X5 INVÁZIÓ

garminon kívűl,többire pozitívan tudok nyilatkozni.1bajom van csak vele,h.nagyon gyűjti az újlenyomatokat.

Sziasztok!
A Mobilarénás tesztben olvastam a következőt: "....hogy a gyártó felrakott egy készenléti képernyő témát is, mely öt képernyőből áll, lépkedni ujjunk horizontális tologatásával tudunk. ......"
Ez a képernyő módosítható, lehet mást kirakni az oldalaira vagy csak a gyári dolgokkal használható? Nekem volt Nokia 5800 telefonom, ahhoz képest mik az előnyök, hátrányok?

Az anyagi minősége azért nem olyan hűde, ez még ránézésre is látszik
A garmint azt sem tudom, hogy micsoda

Egyébként szerintem még érdemes megnézned néhány készüléket
pl a Samsung i8910 HD nagyon hasonló tudású mint a vivaz, talán még kicsit jobb is, és bizonyára olcsóbb mivel régebbi
Akkor a HTC Legend és HD2 is szép képeket csinál szerintem, viszont videó szinten kevésbé jók.
Amúgy szerintem a vivaz jó, de azért nézd meg a samsung HD-t is, mert nagyon hasonló.
Különben ha már video+foto
Az iphone, hogy tud olyan szép képeket csinálni, nyüves 2MPixellel? O_O''
/XperiaArcS/

Lelehet váltani, persze 
Elég gáz lenne ha nem lehetne váltani a gyári beállításokat.
Az 5800ast nem ismerem nagyon, de
a vivaz sokkal szebb képeket, videókat csinál, de az 5800aason már ránézésre is látszik, hogy strapabíróbb mint a vivaz.
Különben ha nekem lenne egy 5800asom, nem cserélném le egy vivazra :S
/XperiaArcS/