hogy az amoled fárad, romlik a színe, régebben is panaszkodtak, hogy gyakran tönkremegy. én ezeket el is hiszem.
Inkább ne hidd el. A kék szin fáradása évekkel ezelőtti probléma volt.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD
IBM/LENOVO SK-8835 ThinkPad USB Keyboard with UltraNav billentyűzet
IBM/LENOVO THINKPAD MINI DOCK SERIES 3 TYPE 4337 dokkoló új állapotban
SAMSUNG IBM/LENOVO 2GB PC3-8500 DDR3 1066MHz RAM gyári memória
SAMSUNG SPINPOINT HM641JI 640GB 2,5" 5400rpm 8MB SATA II notebook HDD
IBM/LENOVO THINKPAD gyári UltraBay 2nd HDD Adapter újszerű állapotban

hogy az amoled fárad, romlik a színe, régebben is panaszkodtak, hogy gyakran tönkremegy. én ezeket el is hiszem.
Inkább ne hidd el. A kék szin fáradása évekkel ezelőtti probléma volt.

Köszi a választ! mindenkinek
Mi számít jobb fülesnek nekem eddig egy K750 esem volt és hozzá egy Sennheiser eH 150 füles hangszín szabályzó nélkül is szépen szolt de a hangszín szabályzóval szebben muzsikált azért.
Ma volt szerencsém kipróbálni egy Vivazt.
Nekem nagyon megtetszett. 
HTC = Hungarian Trolling Community©

Következő telefon?
Ha megveszed akkor mindenképpen írd meg a tapasztalatokat.

Te nem leírtad a véleményedet, hanem kiadtad parancsba, hogy senki ne vegye meg. Ez nem korrekt dolog.
Az meg, hogy a külsejébe kötsz bele végképp nem, hiszen mindenkinek másmilyen az esztétikai érzéke.
Ha valódi hibát találsz azt is lehet kulturáltan közölni, hogy az embernek ne nyíljon ki a kis bicska a zsebében -.-''
[ Szerkesztve ]
/XperiaArcS/
Kizárt hogy megveszem, jó nekem a Hero.
Kedvesem viszont biztosan benevez egyre. Majd az övét romosra nyomkodom. 
HTC = Hungarian Trolling Community©

Az én párom egy antinóvum figura (jelenleg is egy kb. 10 éves monochrome Siemens C55-öt használ), de azért a Vivazra ő is elégedetten hümmögött, sőt már el is akarta kunyizni. Szerintem ez egy unisex teló, abszloút bevállalhatja mindkét nem.
Ami nálam hibaként jött elő, hogy a rádió hajlamos kifagyni. Nem szól, nem lehet csatornát váltani, nem lehet bezárni. Valakinek hasonló tapasztalat? Azóta kijött egy frissebb szoftver, hamarosan feltolom rá és megnézem azzal is.
[ Szerkesztve ]

nekem a szatyromon (satio) a gyári netböngésző szokott úgy dönteni, hogy megunta a piszkálódást és kilép. ... már a 3. frissítésen is túl van a teló, és még mindig 

asszem neked kénytelen vagyok hinni, mivel ha jól tudom amoledes telód van, úgyhogy márcsak tudnád, ha elbaszódott volna benne a képernyő : )
tanulj meg olvasni: Szerintem nem éri meg az árát, ne vegye meg senki
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Mégiscsak van kinetik scroll!
Feltöltöttem egy rakat zenét és meglepve tapasztaltam, hogy a Média menüben működik (fotók, zenék, videók), a telefonkönyvben viszont nincs engedélyezve.
Lehet, hogy csak nekem újdonság, de a Telefonkönyvben keresés nagyon ötletes. Megpróbálom leírni, de nem biztos, hogy sikerül jól szemléltetni.
A képernyő alján van egy keresés mező. Rábökve feljön egy virtuális billentyűzet (vagy inkább egy karakterlista), de csak azok a karakterek jelennek meg rajta, amivel a kapcsolatainknak vagy a vezeték, vagy a keresztneve kezdődik. Rábökve a kívánt kezdőbetűre a szoftver szűkíti a megjelenített karakterek számát és természetesen a listát is.
Nagyon jól használható!
Tegnap frissítettem szoftvert, és azóta a Rádió sem fagyogat, és a teló száguld, nem szaggat sehol sem.
[ Szerkesztve ]
ez a kinetic scroll már a satioban is volt. rendszerszinten nincs kinetic scroll. soha nem is volt, ahogy a satioban sem. ne keverjük. tehát nincs kinetic scroll. az, hogy a se mit erőltetett rá, nem ide tartozik. reménykedjünk, követik a samsung példáját, és hivatalos frissítésként benne lesz valamelyik szoftverben. Bár a SE szerint nem kell, így nem nagy rá az esély.

Te meg mondatot értelmezni! Szerintem nem éri meg az árát, ne vegye meg senki A ne vegye meg senki részmondat. A szerintem csak a nem éri meg az árát-ra vonatkozik 
/XperiaArcS/

(Mi az már, hogy "nem"? :S) Elnézést kérek, hogy pártolom a "felesleges udvariaskodást"... (Lehet hogy a japán fanatizmusom miatt van
)
[De tényleg, olyat még nem hallottam, hogy valakinek baja legyen az udvariassággal :/ Az meg hogy ez pont nálam fordulna elő
]
De akárhogy is az 100%os tény hogy te lenézőbb és undokabb vagy a kelleténél.
És szerintem nem felesleges felhívni rá a figyelmet, hogy ez a te egyéni véleményed.
Meg lehet szokni, és kevésbé leszel sértő. :/
Amúgy meg egyáltalán nincs kedvem veled vitatkozni...
---
Lehet hogy megkapom ezt a telót szülinapomra
Feltéve hogy Anya nem akarja mégis azt a kopasz kutyát

[ Szerkesztve ]
/XperiaArcS/
azért szoktam röviden írni, mert balga módon mindig ugyanazokba a vitákba megyek bele, és nem akarom mindig ugyanazokat leírni. ez valóban lenézőnek tűnhet, pedig valójában nem.
de ahogy láthatod, konkrét vitába már nem megyek bele, pedig yorka "értelmes" hozzászólására is tudnék válaszolni soronként idézve akár. de nem teszem, már leírtam korábban. csak a véleményemet írom le, aztán ha valaki fröcsögve visszavág, hát teszek rá. 
Ezt is csak most írtam le, először és utoljára, és csak azért, hogy elég legyen máshol majd linkelni.
ui.: jobban járnátok a kutyával. 
[ Szerkesztve ]

Az hogy "tanulj meg olvasni" az nem a rövidsége miatt lenéző :S
Amúgy meg az a kutya nekem is egyre jobban tetszik

[ Szerkesztve ]
/XperiaArcS/
kioktatásra kioktatás. ez történt.

Na jó. Tudnék erre is mit mondani, de most már tényleg hagyjuk 
/XperiaArcS/

Erre a telefonra sokan azt mondják, hogy nagyon csúnya 
Nekem pont ránézésre tetszett meg 
Bár az biztos, hogy ezt valahogy szívesebben tartom oldalra döntve mint egyenesen
Valahogy az passzol hozzá.
/XperiaArcS/

Kinek a pap kinek a papné. A kinézet nagyon szubjektív.

Ez az irányított keresés ami ki/be kapcsolható.
Just486 Valóban AMOLED-es a gép. Tavaly augusztus óta van meg, és tényleg nem akar fáradni a kijelző, És az is igaz, hogy a kék szin volt a problémás, de már egy 2005-ös cikk említi, hogy kiküszöbölték. Más kérdés, hogy a mobilokhoz való tömeggyártásig csak nem túl rég jutott el.
[ Szerkesztve ]

Én a synbian és az ár-érték-tudás arány miatt vettem meg és eddig semmi gondom vele!
Olyan mint egy Nokia, csak épp SE van márkanévként feltüntetve! Eddig Nokiáim voltak! 
[ Szerkesztve ]

Szia.Én is szemezgetek ezzel a telóval.Leginkább az érdekel,h.szignó file-t lehet-e hozzá kérni,azon a bizonyos kínai oldalon.Core player van rá?
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/

Hello. Igen signo file van hozzá, nekem pár óra alatt kész volt. A core player feltelepül, de fehér képernyő, csak a menü jelenik meg. A beépített videó lejátszó teljesen megfelel, csak most nem kis felbontású divxbe konvertálok hanem mp4-be.

Köszi.Még van pár kérdésem(ha nem baj).Mennyire könnyű a telón újjal gépelni?Újlenyomatokat mennyire gyűjti?A kijelző tud karcolódni?Összeszerelési minősége?Kijelző minősége?
Előre is köszi a válaszokat!

Nagyon jó rajta gépelni, én alig,alig ütöttem mellé, pedig még sosem használtam előtte virtuális billentyűzetet.
Újjlenyomatokat gyűjti, mint minden más. Élőben nem zavaró annyira, mint amennyire a fotókon rosszul mutat.
Úgy tudom nem karcolódik, edzett üveg. Nyilván van az az eszköz, amivel bele lehet vájni 
Kijelző szerintem nagyon állat. 50%-os fényerővel használom, és bőven elég. A felbontása nagy a méretéhez képest. (640x360, 3,2") Részletgazdagon adja vissza a filmeket (amit előtte méretre konvertáltam.) Összeszerelési minőség rendben van, hozza a szokásos SE szintet. Igaz a hátlap vékony, de nem nyiszog. Persze nem olyan merev a ház, mint egy fémből készült készüléké, de cserébe könnyű és nem árnyékolja a rádiójeleket.

A beépített bill. tényleg nagyon jó, könnyen használható, haverom spicaján sokkal többet ütöttem félre. Ha a T-nél veszed nem kell aggódni a karcok miatt, mert van a kijelzőn a gyári fólia, ami egy kicsit puha nem hiszem hogy sokáig bírni fogja, de van a dobozban egy Brando minőségű fólia.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Azt hiszem várok még 70körülre lemegy az ára,és ez lesz a következő telóm

Most 71241 HUF előfizuval, már nem kell sokat várnod 

Azért ne élj leányálomban! A képernyő rezisztív, ami elve kizárja azt, hogy üvegből legyen. Egyszerű műanyag lap, és már zsebben hordástól is karcolódik. Szerintem vegyél rá fóliát ; )
A billentyűzet az viszont tényleg jó lett, főleg az ékezetes karakterek bevitele a jól megoldott.

Egyszerű műanyag lap, és már zsebben hordástól is karcolódik.
Ajajjj.Egyenlőre akkor jegelem ezt a telefont 

Akkor szerintem effektíve a rezisztív érintőseket jegeld 
/XperiaArcS/

Hát igen. Ez sajnos a rezisztívek nagy hátránya. A működési elvükhöz hozzátartozik. Én azt hiszem ez az egyetlen valós hátrány, amit egy kapacitívvel szemben fel tudnék hozni. A satiomon is sajnos már van egy olyan karc, ami pont töri a fehér fényt. Nagyon bosszantó, főleg ebben az árkategóriában.
tokban hordod akkor nem lesz semmi baja(vmi normális bélésű keménytokban mint ami az 5800hoz is volt
www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

Szerintem ha odafigyel rá az ember, akkor simán megkímélhető, attól függetlenül, hogy csak "műanyag lap". Ha teszel rá fóliát akkor meg tök mindegy, hogy milyen fajta kijelző van alatta, mert nem lesz baja.
Ráreagált
Mondjuk egy érintős telefont alapból fóliával érdemes használni..
És ez bármely kijelzőtípusra igaz!!
[ Szerkesztve ]
Ha ha ha, az 5800 kemény tokja önmagában szétkarcolta az egész telefont.
Break Driven Development
hát azért ez nem igaz, rögtön egy példa: [link]
én sem raktam enyémre, és nincs rajta karc 1.5 év után sem.
persze az ilyen rs kijelzőkre kell. p1em is karcolódott, meg a diamondom is.

*SOKK*
Jesszasz! Ha nem hallom ahogy koccan, biztos azt mondanám, hogy trükk.
(Nekem kell egy ilyen *__*)
Csak biztos nagyon drága ^^''
*Miért mondják mindig a Dual-touchra hogy Multi-touch? O.O
[ Szerkesztve ]
/XperiaArcS/

Nekem volt a dobozban egy nagyon jó minőségű bőr tok, ami belül plüssös, a kijelzőre felraktam a hozzá adott fóliát és kész. Ugyan ilyen fólesz volt a P1-en is, 2 év után eladáskor leszedtem, alatta a kijelző mintha új lett volna. Ja és a Vivazon sokkal keményebb a plexi mint a p1-é.
[ Szerkesztve ]

Olyan sokáig fenn maradt?
Nekem mindig csak max 2 hónapig bírta a fólia.
Egyébiránt, ilyen fóliát lehet külön is venni, ugye?
[ Szerkesztve ]
/XperiaArcS/
Én inkább biztosra megyek!! 
De ha most eltekintünk a drágább kategóriától, akkor mondjuk egy Spicával, csak hogy egy olcsóbb kapacitívest vegyünk, ezt nem hiszem, hogy így megcsinálnák!!
No mindegy, a lényeg, hogy rezisztívre kötelezp a fólia! 

Üdv mindenkinek.Megvettem a telót.T-Mobile-os.Nagyon frankó kis telefon.Első érintős telóm,de nagyon könnyű írni rajta,még újjal is,pedig elég buszli ujjam van.Gyárilag van rajta fólia,és még bőrtokot is kaptam hozzá.Most ismerkedünk,de úgy érzem,hosszú barátság lesz ez

Igen lehet, Brando márkanév alatt fut. A p1-nek van egy perem a kijelző körül, ott nem tudott feljönni a széle. Remélem a Vivazon is sokáig megmarad.

Gratula hozzá! Nem fogsz benne csalódni. Van rajta egy pár játék és progi ami nincs feltelepítve, csak az install van fent, próbáld ki őket. 
(#497) Quasi_modo válasza The Panther (#496) üzenetére

pár játék és progi ami nincs feltelepítve
Milyen játékokat adtak vele?

igen megtaláltam
csodálkoztam is.Most épp várom a szignofile-t
Kíváncsi leszek az akksi meddig bírja.
(#499) The Panther válasza Quasi_modo (#497) üzenetére

beállítások-alkalmazáskezelő-telepítőfájlok
Két játék és két alkalmazás van rajta