Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#401) .bruszli. válasza Just486 (#399) üzenetére

.bruszli.
(fanatikus tag)

Hali !
5. nekifutásra sikerült,full előlről kezdtem az egészet...viszont magyar szövegbevitel sajnos nincs;így meg elég necces,mert nem ismer ékezeteket,szóval nem az igazi.
Megpróbálom a Sygic drive progit is majd;bár valószínű,hogy megtartom az autós navimat... :D
Mit mondjak róla ?

Memóriakártyák,tartozékok. Nézz körül : http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=.bruszli.&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#402) Just486 válasza .bruszli. (#401) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

nem tudom, valami összbenyomást : )
Pl, hogyha volt már symbianos telefonod, akkor ahhoz képest milyen?

(#403) .bruszli. válasza Just486 (#402) üzenetére

.bruszli.
(fanatikus tag)

Összességében ezt vártam;kicsi,könnyű,full testreszabható,WiFi nagyon stabil rajta,navi-program téren vannak még problémáim. Szerintem könnyen kezelhető...UIQ telefonjaim voltak ( p800,p900,p910,m600,p990,p1,w960 ),pár Wines ( HTC T Diamond,Omnia I,X1,HTC HD ) meg 1-2 Symbianos nokia ( e65,n95,e66 ) Ezekhez képest nekem nagyon tetszik;Win nem jött be,Nokiákból hiányzott a tapicskolás ( szemezgettem az 5800val,de az elég bumfordi,ronda szerintem ) szóval az én nem túl magas igényeimet kielégíti. :D
Az akksija pl meglepően jól bírja;folyamatosan nyomkodom,BT,WiFi rengeteget megy,plusz 'belaktam' meg ismerkedek vele,2 ilyen nap után még 20%on van,ja meg persze telefonálok is. Eddig pozitív. ;)

Memóriakártyák,tartozékok. Nézz körül : http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=.bruszli.&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#404) D@niel

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

SE Vivaz pro mennyivel lesz drágább ?

(#405) Gergi válasza Ricardo (#388) üzenetére

Gergi
(fanatikus tag)

Megtettem: [link]

(#406) Ricardo válasza Gergi (#405) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

:R

(#407) nagygabor519 válasza D@niel (#404) üzenetére

nagygabor519
(kvázi-tag)

Ez a dolog engem is érdekelne, ha valaki tud vmi infót ossza meg a közzel ;) Én úgy sejtem, hogy 10-15E lesz több, de ez csak tipp.

Nagy Gábor

(#408) talpalavalo válasza Quasi_modo (#396) üzenetére

talpalavalo
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon reméljük, hogy így lesz.
Kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz majd minden telefonra több választható oprendszer, ha már egyszer tíz éve hasonló adottságokkal rendelkező PC-m volt, amire akármit tudtam felrakni, akkor ide is lehessen különböző linux-disztibúciókat vagy windows valamit felrakni.

Gergi:

Véletlenül nem tudnál kültéri képet is csinálni? Valami tájkép vagy vmi hasonló érdekelne, minél változatosabb színekkel. Előre is köszi.

(#409) nagygabor519 válasza talpalavalo (#408) üzenetére

nagygabor519
(kvázi-tag)

A windows-zal nem biztos, hogy jól járnánk :DD Gergi egy fotót azért én is szívesen megnéznék!

Nagy Gábor

(#410) talpalavalo válasza nagygabor519 (#409) üzenetére

talpalavalo
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem is feltétlenül windows xp-t hanem pl. vmi windows7-butított/átalakított verziót..
Persze nyilván a beépített symbiannal jobban járunk.

(#411) syner válasza .bruszli. (#401) üzenetére

syner
(tag)

Szia!

Egy listát tudnál írni arról, hogy mi volt a dobozban, milyen füles, tok esetleg?
Amúgy Sygic egész jó.

Az idő pénz... felesleges időmet pénzre cserélném.

(#412) Quasi_modo válasza Depression (#49) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Egy kapacitiv kijelzővel a legtöbb symbian progi használhatatlan lenne, hisz azért okostelefon,
Ezt nem mondhattad komolyan.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#413) kissmelike88 válasza Quasi_modo (#412) üzenetére

kissmelike88
(újonc)

De valami miatt mégse hasít rajta rendesen a symbian. Igaz még nem igazán láttam tökéletes mobil oprendszert, amivel nem lett volna kivetni valóm.

(#414) Quasi_modo válasza kissmelike88 (#413) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Próbáltál kapacitív kijelzős Symbianos gépet? Én naponta használom és semmi baj vele.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#415) Just486

Just486
(fanatikus tag)

itt azért megkérdezném, hogy mi köze van az érintőpanel típusának a rendszer sebességéhez?
A kapacitív képernyők elvileg gyorsabban reagálnak az érintésre, de ez egyrészről ellent mond a megállapításnak, másrészről hangsúlyosan csak ELVILEG, harmadrészt pedig az eltérés századokban keresendő, így észlelhetetlen különbségről van szó.

(#416) .bruszli. válasza syner (#411) üzenetére

.bruszli.
(fanatikus tag)

Hali !
Én a T-mobilnál vettem,a dobozban a következők vannak : USB kábel töltőadapterrel,HPM-60/J füles ( ez elég gáz ) bőrtok,Stylus,8 GB microSDHC meg kezelési útmutató.

Majd hétvégén bepróbálom a Sygic progit is,akkor remélem lesz rá időm...

(#417) .bruszli. válasza .bruszli. (#416) üzenetére

.bruszli.
(fanatikus tag)

Közben előbányásztam a dobozt,a CCR-80 USB-s adaptert kihagytam... :B

(#418) syner válasza .bruszli. (#416) üzenetére

syner
(tag)

Köszi!

Ez a HPM-60/J elég gáz ilyen árért, ráadásul a jack miatt a távirányítgatós HPM-82 nem is megy vele. Szóvel lehet venni hozzá jó pénzért gyári BT fülest. Pfff....

Az idő pénz... felesleges időmet pénzre cserélném.

(#419) Shiku

Shiku
(fanatikus tag)

Én arra lennék kíváncsi, hogy kihangosítva hogy zenél, és hogy a fotózása milyen (mert jó hogy a kamera az tyű, de azért a fényképezőt se kéne elhanyagolni)

(A füles gagyi minőségének, én csak örülök xd Nálam ezek max egy hónapig bírják -lehet, hogy nem kéne, az újjamon pörgetni? :U )
~ Nem vagyok jó, a kütyükre vigyázásban, akármennyire is imádjam őket. :B Egy ilyen érintős mennyire kényes? Meg úgy konkrétan a Vivaz?

/XperiaArcS/

(#420) madstunt válasza syner (#418) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát nemtom a HPM82vel túl sokat nem veszítünk mert elég fos az árához és a nokia távirányítóihoz képest(tapasztalat sajnos)
Mondjuk jól néz ki az biztos. Azt kellene megpróbálni hogy a nokia vezetékes távirányítói működnek-e vele

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#421) yorka

yorka
(tag)

Ezennel én is csatlakoztam a Vivaz használók táborához.
Aino és e közt vacilláltam, de végül is Vivaz lett. Igaz Ainoban RDS-es a rádió, meg adnak hozzá BT fülest, de e két hátrányt ellensúlyozni fogom egy MW600 BT FM rádiós fejhallgatóval. Az S60v5 mégis csakegy rugalmasabb platform.

(#422) Ricardo válasza Shiku (#419) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Vannak képek a tesztben. Alapból nem tűnik túl kényes cuccnak, de bármit tönkre lehet tenni. A tartósságról még a tulajdonosok sem fognak túl sokat mondani, hiszen nincs annyi ideje a piacon hogy hosszabb távú tapasztalatokkal gazdagodjon a topic.

(#423) protheus23

protheus23
(újonc)

Üdv!

Amúgy csak nekem tűnik fel, hogy ezen a telefonon minden tiszta Nokia?

(#424) Ricardo válasza protheus23 (#423) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Igen. Amúgy melyikre hasonlít szerinted. Inkább az új Nokia fog erre és az Ainora

(#425) Just486 válasza yorka (#421) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

Üdv. Először is gratulálok a telefonodhoz! Másodszor szeretnék egy szívességet kérni. Bemennél nekem a szervizmenübe (|piros, zöld, piros, piros, zöld, piros| VAGY |piros, zöld, piros, zöld, piros, piros, zöld piros| gombok megnyomásával) bemennél a szolgáltatás tesztek ->billentyűzet menüpontba, megnyomnád a "videó rögzítő" (NEM a fényképező )gombot, és megmondanád a számot, amit kiír ár a készülék? Ha esetleg kevésbé lennél jártas a dolgokban: Ez semmiféle kockázattal, vagy egyéb dologgal nem jár, az a szoftver beépített ellenőrzőprogramja.
Hálás lennék, ha megtennéd!

(#426) Inarus válasza protheus23 (#423) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Engem is érdekel, hogy mi ebben annyira nokiás... :))

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#427) D@niel

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Ma megnyomkodtam egy Vivazt (fel is vettem videora), nekem nagyon bejon. Aranyos na :) Csajomnak megvennem.

(#428) yorka válasza Just486 (#425) üzenetére

yorka
(tag)

Szia, itt van:
236

[ Szerkesztve ]

(#429) Lirion válasza Inarus (#426) üzenetére

Lirion
(őstag)

Gyanítom, hogy az op rendszer miatt írta, mert ugye symbian = nokia. :D

(#430) Inarus válasza Lirion (#429) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

LOL :DDD

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#431) Just486 válasza yorka (#428) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

Nagyon szépen köszönöm!

(#432) madstunt válasza Just486 (#431) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és ez amúgy micsoda?

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#433) Shiku

Shiku
(fanatikus tag)

A Vivaz tud olyan kinetikus görgetést (vagy hogy is hívják?) O..O

/XperiaArcS/

(#434) Just486 válasza madstunt (#432) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

Ezt a számot Raafat nagyúr igényelte, a satioba való 720p felvevés integrálásához.
Siku: bizonyos helyeken tud, bizonyos helyeken nem. S60v5 felületeken nem tud. (főmenü, almenük, gyári telefonkönyv) SonyE saját felületein tud: média menü, kedvenc kapcsolatok fül. (ha van benne ilyen fül egyáltalán..)

(#435) Ralfi

Ralfi
(lelkes újonc)

Én is ezt néztem ki magamnak. Zene lejátszóbban tényleg nincs hangszín szabályzó :W ? Utólag lehet rá telepíteni esetleg ?

(#436) .bruszli. válasza D@niel (#427) üzenetére

.bruszli.
(fanatikus tag)

Vettem a csajomnak is,na neki nem jön be...legalábbis a pici-aranyos-szép dolgokon túli része nem. Mondjuk eddig nem volt oprendszeres telója,érintős meg pláne,így együtt meg kissé erős neki. :D

(#437) madstunt válasza Ralfi (#435) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet,és emiatt jobb megoldás is mert nem csak a zenelejátszóra van hatással hanem még a csengésre is
Egy jobb fülessel szvsz nincs is rá szükség egy ilyen kaliberű cuccnál de ingyenesen tölthető a playnowból szal nemproblémás

[ Szerkesztve ]

(#438) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tegnap volt szerencsém kipróbálni egy ilyet. Hát a Satiora mondtam, hogy nem az igazi, de ez ha lehet még annál is rosszabb. lassú, a kinetic scroll hiánya itt is teljesen elrontja a felhasználói élményt, élőben elég ronda szegénynek a hátulja, a billentyűzet ezen is katasztrófa, meg olyan semmilyen az egész készülék, a kijelző érzékenysége egy rémálom. Szerintem nem éri meg az árát, ne vegye meg senki :N
Ott a Legend, vagy szinte bármi más.

[ Szerkesztve ]

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#439) yorka válasza joey20 (#438) üzenetére

yorka
(tag)

Látom megint idejöttél fikázni! Kicsit sok belőled!
Azért, mert Neked nem jön be a telefon külseje, másnak azért tetszhet. Érdekes, akinek eddig mutattam, annak mind tetszett. Lehet, hogy bennünk van a hiba tisztelt ízlésformáló.
A telefon nem lassú. Rakd fel a legújabb firmware-t és hasítani fog. (megjegyzem, régi szoftal sem volt lassú, csak néhány menüpontban) Billentyűzet nincs, csak virtuális, és egyáltalán nem rossz. Lehet, hogy Te mást szoktál meg, de attól még ez lehet jó.
Én nem fogtam 10 percig a kezemben a HTC üdvöskéjét, ezért nem mondok róla véleményt. Igaz, ha lett volna 10 percet nálam, akkor sem fikáznám ennyi ismerkedés után.
Jelenleg amúgy a Legend cirka 20.000 Ft-tal drágább, kisebb felbontású a kijelzője, gyengébb a processzora.
Szerintem meg mindenki döntse el maga, hogy milyen telefont szeretne, ne pedig elfogult kijelentésekre hallgasson. Vegye, hogy neki mi fontos, ezek alapján szűkítse a kört, majd miután személyesen kipróbálta a szóba jöhető készülékeket döntsön belátása szerint.

(#440) yorka válasza Shiku (#433) üzenetére

yorka
(tag)

Sajnos nincs, de elképzelhető, hogy lesz később. Az oprendszer biztosan képes rá, mivel az Nokia 5800-ban is megy, igaz ott is kellett egy év, mire belerakták.

(#441) yorka válasza Ralfi (#435) üzenetére

yorka
(tag)

A program a PlayNow-ról tölthető le (INGYEN)!

(#442) yorka

yorka
(tag)

Vivaz teszt a [PhoneArenan]

(#443) talpalavalo válasza Just486 (#415) üzenetére

talpalavalo
(senior tag)
LOGOUT blog

Ugye nem modnod komolyan, hogy csak ennyi a különbség, hogy gyorsabban reagál. Azért ne felejtsd el, hogy a nyomás erőssége is nagyon számít! Egy kapacitív kijelző után el sem tudod képezlni, hogy miért használnak az emberek rezisztívet. Aztán a kezedbe fogsz, egy AMOLED kijelzőt és el sem tudod képzelni, hogy az emberek miért használnak háttérvilágítással rendelkező kijelzőt :) Valószínüleg azért mondod, hogy ennyi a különbség, mert neked rezisztív van, és próbálod megvédeni, de ez teljesen természetes :)

(#444) jorgi22 válasza talpalavalo (#443) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Azért kapacitív és kapacitív között is van különbség..
Mert azt el kell ismerni, hogy az Iphone esetében remekül kezelhető a kijelző, ez tény!
De ott van például a Spica.. amit már sokszor volt szerencsém használni, és mégis minden alkalommal örömmel vettem újra kézbe a rezisztív 5230-at..

(#445) jorgi22 válasza joey20 (#438) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Szóval alapvetően szubjektív tényezőkbe kötöttél bele.. Akkor annyira nagy baj nem lehet ezzel a készülékkel, ez megnyugtató!! :)

Egyébként nem is értem, hogy miért a Legendet említed, amikor egyértelmű, hogy a Vivaz esetében a kamera rész a nagy szám..

(#446) talpalavalo válasza jorgi22 (#444) üzenetére

talpalavalo
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó, hát nem alsókategóriás kijelzőkre gondoltam :) a vivaz sem ez a kategória. Mondjuk tény, hogy az iPhone kijelzőből indultam ki, mint a kapacitív kijelzők mintája.

(#447) trallilalli

trallilalli
(újonc)

Az LG Arena kijelzője kapacitív? nem tudjátok? Mert az nagyon nagyon rossz...
Én próbáltam már a vivazt, ésrezisztív ide vagy oda, nagyon jó működik.

(#448) Just486 válasza talpalavalo (#443) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

Tévedsz és butaságokat beszélsz. Egyrészről nem említettem, hogy csak ebben van a különbség. A vita egy nagy marhaság körül folyt ott, mivel valaki azt állította, hogy a symbian lassú/használhatatlan kapacitív képernyő mellett. Erre írtam, hogy a rendszer sebessége nem függ az alkalmazott érintőpaneltől, és maximum annyiban gyorsabb egy kapacitív képernyő, hogy nem feltétlenül van hagyományos értelemben vett lag. Úgyhogy pont azt mondtam, hogy ez nem különbség, mert mindkettő ugyan olyan gyorsan reagál... Ez volt az amiben butaságot beszéltél.
Most jönnek amikben tévedtél:
Van jelen pillanatban is kapacitív telefonom, iPhone 3gS. Lehet, hogy te nem tudod elképzelni, de nekem személy szerint a rezisztív panel jön még mindig be jobban nyomáserő szempontjából! (satio vs iphone). Az iphonet csak "simogatni" kell, ami mondjuk a saját felépítésű menüjében elég kényelmes, de gépelés közben nekem egy rémálom. A sation legalább egy picit érzem, hogy most megnyomtam a képernyőt. A rezisztívnek jelenleg egy valós hátrányát látom, ami pedig az, hogy nagyon karcolható. Ezt gyűlölöm is benne, főleg hogy a garancia erre már nem terjed ki. Itt még megjegyezném azt is, hogy léteznek rezisztív képernyők is, amik már egy ecsettől is életre kelnek, támogatják a valódi multitouch -t, 0 jitterrel rendelkeznek, és érzékelik a nyomás erősségét. Persze a mai telefonokban nem láttam még ilyet(mielőtt előjönnél azzal, tudod te is, de manapság ilyennel nem találkozni), gondolom drága. AMOLED et még nem láttam huzamosabb ideig, de pont a napokban keltek szárnyra olyan hírek, hogy az amoled fárad, romlik a színe, régebben is panaszkodtak, hogy gyakran tönkremegy. én ezeket el is hiszem. Nekem tökéletes a TFT is.
Szerintem ez a marha kapacitíves megállapításod nagyjából annyit ér, mintha én azt mondanám, hogy multitasking nélkül nem telefon a telefon se nekem, se másnak. Számodra a puha érintés a fontos, én inkább a sok futó alkalmazást kedvelem.

Tehát a válasz az utolsó, két : ) közé zárt sületlenségedre: Nem azt mondtam, hogy a válaszidő a különbség, pont azt mondom hogy a válaszidő maximum 1/100 sec ban tér el, amit jó szívvel sem neveznék valós előnynek. Kapacitív és rezisztív képernyős telefonom is van, és a rezisztívet jobban szeretem. Nem próbálom egyik képernyőfajtát sem védeni, veled ellentétben [aki próbál törvényeket felállítani ("aki fogott már kapacitívet annak nem kell rezisztív" duma)] én csupán leírom, hogy nekem a rezisztív képernyő jön be, és pont azért amiért neked nem, azért mert meg kell nyomni.

(#449) jorgi22 válasza trallilalli (#447) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Az Arena kapacitív kijelzős!

(#450) joey20 válasza yorka (#439) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

leírtam a véleményem. ebbe szépen kérlek ne köss bele. vagy tedd, ahogy érzed persze. :)

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.