Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#301) zUlU53

zUlU53
(tag)

Ha beleszólhatok egy alapszintű kérdéssel a nagy léptékű beszélgetésbe, akkor hagy kérdezzem már meg, hogy ez a google maps-os navi hogy megy egy szimbijánon? Mármint ha én útvonalat tervezek, akkor minimum netes kapcsolat, és lehúzza a megfelelő térképet?

S a másik, ami érdekel, hogy on the fly működik a navigáció?

Bocs a buta kérdésekért, biztos ezer helyen kitárgyalták már, csak ez az első ilyen rendszerrel szerelt telefon, ami érdekelne is, ha megy a navi normálisan.

-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?

(#302) Inarus válasza zUlU53 (#301) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A google-féle navi mindig netet igényel. A térképeket minden új indításnál lerántja, tehát nem tárolja mint mondjuk az OVI Maps.

"on the fly"? Ez mit is jelent? :U

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#303) joey20 válasza zUlU53 (#301) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha ez az a dolog, amit az építőiparban (is) használnak, aminek segítségével centiméter pontosan belőhető valaminek a helyzete, akkor nem, nem jött szóba talán még egy GPS-t tudó készülék topikjában sem.

#300: hát persze...

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#304) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

Ez nem a repülő mód akar lenni, ami jelen esetben az offline mód?
Az nem zavarja a navigáást Symbian alatt.( i8910-en legalábbis biztos nem.)
Csak akkor nem a Google Maps-ról beszélünk.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#305) pet.andro válasza Inarus (#302) üzenetére

pet.andro
(újonc)

Tudtommal annak van offline verziója is, hogy egy kiválasztott területet le tudunk menteni, aztán onnan dolgozik a navi :F

(#306) talpalavalo válasza pet.andro (#305) üzenetére

talpalavalo
(senior tag)
LOGOUT blog

Nokián tudom, hogy van OVI maps, SE-n nem tudom, hogy milyen megoldás van erre. Vagyis az OVI maps tud olyat, hogy lemented a térképet, és onnan dolgozik.

(#307) Quasi_modo válasza talpalavalo (#306) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Ha nem is csak SE-n, de Symbian alatt mindenképpen van egyéb megoldás is, hogy ne kelljen folyamatosan térképeket letölteni: Sygic, Ndrive, Garmin, stb, stb.
Azonkívül nagy valószínűséggel erre a gépre is fel lehet varázsolni az Ovi Maps-et, úgy mint ahogy az ii8910-re is lehet.

[ Szerkesztve ]

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#308) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

Videó 50 méter magasból.

(#309) pet.andro válasza Ricardo (#308) üzenetére

pet.andro
(újonc)

Ez kemény :)

Mondjuk a minősége nem túl jó...

Viszont jópofa ötlet éjszaka a tízemeleteseknél repkedni és csekkolni a dolgokat :DDD

(#310) joey20 válasza Quasi_modo (#307) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szép. de inkább igo lenne

(#311) talpalavalo válasza pet.andro (#309) üzenetére

talpalavalo
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem az lenne ennek a telefonnak a lényege, hogy 720p-s videót tud rögzíteni? Én néztem más tesztvideókat, és azok nagyon jó minőségűek!

(#312) madstunt

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudtommal wayteq van gyárilag a vivazban

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#313) nagygabor519 válasza Ricardo (#308) üzenetére

nagygabor519
(kvázi-tag)

Nem azért a húsz fillérért de ez mi a francért nem akkorában van fent amekkorába felvették? :( amatőr hiba volt nem kihasználni telefon adta a lehetőségeket. Mondjuk nézegettem, van egy két nagyon komoly felvétel amin szinte nehéz elhinni, hogy a telefonnal van fölvéve....pl egy koncert felvétel olyan mintha rendes jobb minőségű handycammal lenne......milyen isot tud vajon a telo? Mert az optika az nagyon kicsinek tűnik. :))

Nagy Gábor

(#314) pet.andro válasza nagygabor519 (#313) üzenetére

pet.andro
(újonc)

Ha jól tudom 100-800 közötti értékeket tud.
Azt én sem értem miért nem HD-ba lett felvéve/felrakva..

(#315) nagygabor519 válasza pet.andro (#314) üzenetére

nagygabor519
(kvázi-tag)

A Canon 350D-m tud 100-1600 közti értékeket, de max 400-ig jó minőségű a felett csak elfogadható a zajszint a gyári objektívvel. Spécibb természetesen sokkal tisztább képet készít.
Egy telefontól a 800 iso érték szerintem nem rossz, de nyílván gyakran kell használni amagasabb értékeket egy akkora lencsével.... Mindenesetre még meg is lephet a minőség. Ki kéne próbálni :U

Nagy Gábor

(#316) Ricardo válasza nagygabor519 (#313) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

A kérdés jó. Megnéztem volna úgy hogy mutat.

(#317) talpalavalo

talpalavalo
(senior tag)
LOGOUT blog

Igazatok van abban, hogy tényleg nagy iso érték kell bele, mert különben csak egy nagy zaj lesz a kép. Mondjuk most néztem meg a tesztképeket, ami fent van az oldalon. Egy sima nappali képnél 50 volt, egy éjszakainál meg 500. Azért az annyira nem is rossz. A minőség meg, hát olyan amilyen...
A fókusztávolságról nincs valami info, vagy csak nekem nem tűnt fel sehol? :)

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy fényképezni semmi értelme nincs ennek a 8,1 Mpx-nek.

(#318) madstunt válasza nagygabor519 (#315) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ahogy a mostanában megjelenő SE-kban így ebben sem lehet manuálisan ISO--t állítani.
ennél a képnél elvileg 400 [link]

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#319) madstunt válasza talpalavalo (#317) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért az nem megléepő hogy első softtal nem vmi nagy durranás a fénykép rész de szvsz 1-2 frissítés és utánna jó lesz eléggé a telefonos mezőnyben

(#320) pet.andro válasza madstunt (#318) üzenetére

pet.andro
(újonc)

Közben megnéztem az itteni tesztfotók iso-jait. 50-500 között voltak.
Hm, pedig a k850-ben is lehet állítani. Mivel ez is cybershot lesz, csak nem hagyják ki belőle.
Ha meg igen, nem kell sokat várni hogy valaki megcsinálja hozzá.

(#321) madstunt válasza pet.andro (#320) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

dede. amióta bevezették a C sorozatot azóa nem lehet ISO-t baszkurálni. És utólagos driver cserével is macerás az állítás. Scene-től függ az ISO tudtommal ha nem auto-ban vagy

(#322) pet.andro válasza madstunt (#321) üzenetére

pet.andro
(újonc)

Igen, attól is függ.
Nem annyira macerás. Csak a hatások helyére szokták berakni, aztán csak meg kell jegyezni melyik hatás, mekkora iso-t jelent :)

Amúgy ha már HD videó. Ez nem kicsit durva: [link]

Lehet tippelni milyen teló :)

[ Szerkesztve ]

(#323) talpalavalo válasza pet.andro (#322) üzenetére

talpalavalo
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó, de gondolom ezek a driverek nem mennek csak úgy symbianon. A gyári drivere a vivaznak eléggé problémás. Láttuk ugye a fotókat, amiket készít, és hát.. ráfér még néhány frissítés. Első generációs a szoftver, ezért nem is annyira jó. Ezt megtenni most a vivazzal már trükkösebb lesz, ha egyáltalán lehet. Bár meg kell nézni a meglévő symbianos fényképprogramokat, hátha van valami, amiben lehet állítani. Ha a kamera vezérlés viszont lockolt, akkor nincs rá ilyen progi.

A másik HD videó meg jó nagy kérdés, hogy micsoda, de durván jó minőségű! Milyen kamerával vették fel?

(#324) nagygabor519 válasza talpalavalo (#323) üzenetére

nagygabor519
(kvázi-tag)

Ezt nagyon nehezen tudom elhinni hogy telefonba épített kamera vette föl. Nem is értem , hogy nem kotlott meg rajta az automata white balance amikor szembe fordul az autó, mindig tökéletesek a fények. Vagy kamu és valami komoly kamera vana háttérben, vagy ha már úgyis ez van témában akkor a Vivaz lenne? nagyon nehezen tudom elhinni.... :Y

Nagy Gábor

(#325) madstunt válasza nagygabor519 (#324) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ott a leírásban a link meg a tag-ben hogy ez a samu legutóbbi szörnye a sch-w880.
kb egy kompaktba épített telefonról van szó digit zoommal stb. csak keleten lesz elérhető.

(#326) laszlo78

laszlo78
(újonc)

Nem tudom a billentyűzár feloldása hogyan sikerült zsebben, mivel különböző helyen lévő gombok, (érintés) kombinációjával oldható fel. ;]

(#327) laszlo78 válasza joey20 (#204) üzenetére

laszlo78
(újonc)

Gondolom rengeteg SE készüléket használtál az elmúlt időszakban. Valószínűleg vettél egy Satio-t is, és nem csak a fikázó bejegyzéseket szajkózod tovább.. ;]

(#328) joey20 válasza laszlo78 (#327) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de igen. lol
akkor szerinted minden termék amit kevesen vesznek meg és megbukik az igazából jó, csak a sok hülye nem veszi meg. aham,

[ Szerkesztve ]

(#329) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Na kapható már itthon ez is, 102k-n nyitott (nem hivatalos ár).

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#330) Ricardo válasza kaller1 (#329) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Az kicsit sok. A GSMline-nál 95.000Ft

[ Szerkesztve ]

(#331) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

acer liquid árban jön? :D

(#332) kaller1 válasza Ricardo (#330) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ez valóban jobb ár, de még így is sok.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#333) Ricardo válasza kaller1 (#332) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Így van ez is sok. Remélem hamar mérséklődik.

[ Szerkesztve ]

(#334) joey20 válasza joey20 (#331) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

most nézem: ez még drágább is... az nem semmi árazás, grat SE

(#335) Ricardo válasza joey20 (#334) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Kb egy kategória így nem vártam hogy olcsóbb lesz.

(#336) dedike

dedike
(PH! addikt)

Akinek esetleg jó a T-függő változat, az most már onnan is megvásárolhatja, a szokásos feltételekkel: Vivaz

Jó szerencsét!

(#337) joey20 válasza Ricardo (#335) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egy kategória? Ne vicceljünk már. :D

(#338) wic77

wic77
(újonc)

A T-mobilnál 68990 Ft . Ez már elég korrekt ár szerintem

Arc S

(#339) joey20 válasza wic77 (#338) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen netes előfizuval. amúgy 85k. hálózathoz kötve. és még a frissítések is késhetnek így.
akkor már inkább 90k és ott a G2 Touch

(#340) wic77

wic77
(újonc)

Nekem jó így mert én is T-mobilos vagyok és még sok másik ember is. Nekem jó a 68Eft és szerintem másoknak is. Ha neked jó a G2 én ezért nem fogak fikázni, ezért értsd meg hogy sok embernek meg jó a SE Vivaz v. Satio vagy akármi más.

Arc S

(#341) joey20 válasza wic77 (#340) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a 85k is t-mob ár, minden netes stb hülyeség nélkül. és úgy 90k a g2. ezért írtam, hogy figyelni kéne az árazásra, ez nem fikázás. így azért a legtöbb ember inkább azt fogja venni

(#342) Inarus válasza wic77 (#340) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az árakat illendő korrekt módon emlegetni, mert elég megtévesztő ez a 68k. Kb olyan, mint egy mezei előfizunál a kezdőrészletet említeni és elhallgatni azt a havi mondjuk 10k törlesztőt. :DDD
A Satio-t meg szerintem inkább hagyjuk! Ha már okos SE kell, akkor százszor inkább a Vivaz, ha már megközelítőleg azonos áron van a szolgáltatóknál.

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#343) joey20 válasza Inarus (#342) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na látod ez már valóban szubjektív de ezerszer inkább a Satio mint a Vivaz nekem. :))

(#344) Inarus válasza joey20 (#343) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze, azért írtam, hogy szerintem. :))

(#345) Ricardo válasza joey20 (#337) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Az android miatt :F
Esetleg mert a vivaz nem kapacitív?

Szerk: Egyáltalán mi határoz meg egy adott kategóriát?

[ Szerkesztve ]

(#346) joey20 válasza Ricardo (#345) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pontosan elég az első 2.

(#347) Ricardo válasza joey20 (#346) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Értem. Akkor a jobb HSDPA és kamera mit sem számít. :U Pár dologban ez a jobb , pár dologban az, kinek mi kell jobban az megítélés kérdése, de azért egy kategóriával lejjebb sorolni véleményem szerint könnyelműség, de kinek a pap, kinek a papné.

Szerk: Akkor az N97 is maximum közép kategória mert rezisztiv kijelzővel rendelkezik és csak Symbian fut rajta. Hiszen ez elég a leminősítéshez.

[ Szerkesztve ]

(#348) dedike válasza joey20 (#339) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

Mióta symbianos a G2? :F

(Akinek Vivaz kell symbiannal, az miért nem veheti azt G2 és android helyett? Felesleges és nem igazolható állítás, hogy az emberek többsége G2-t vesz! Már csupán azért is, mert a Sonyericsson az emberek többségének sokkal ismertebb márka, mint egy HTC, továbbá HTC-t HTC néven nem sok magyarországi szolgáltató forgalmaz.)

Tudva eközben azt, hogy nálad nagyobb SE rajongó kevés volt az arénán, amiért max respect jár most is! :R

[

[ Szerkesztve ]

Jó szerencsét!

(#349) dedike válasza Inarus (#342) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

Mivel az egyetlen cég a T, amelyik egyéves hűséggel is árult telefonjainak árait is közli hivatalos árlistáján, ezért az összehasonlíthatóság és tisztánlátás érdekében a Vivaz jelenleg 74900,- forintos áron kapható, a szokásos feltételek szerint! Ellenben elvihető 19900,- forintért is, MM L díjcsomaggal, az előfizetésre és díjcsomagra vállalt 24 havi hűséggel. [link] Ami azért valljuk meg nem feltétlenül rossz dolog, mert a nevezett csomag elég sok benne foglalt tartalommal rendelkezik, most ráadásul három hónapig ez is dupla! MédiaMánia L

(Külön hsz lett, mert így sokkal értelmesebb és áttekinthetőbb a két egymás utáni írásom.)

Jó szerencsét!

(#350) joey20 válasza Ricardo (#347) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az n97 még másban is írtózatosan gyenge, de mindegy. a többire nem válaszolok, mert ugyan tudnék, de nincs kedvem/energiám megint 200+ hsz-es vitához. ha nektek ennyi elég az önigazoláshoz, vegyétek, marha jó lett.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.