Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) sunone

sunone
(fanatikus tag)

Sokakkal ellentétben nem foglalnék állást szoftver/telefon gyorsaság terén, mert ezen egy korai verzió futott. Nagyon sokat tud javulni a helyzet egy jól megírt, kiforrott szoftverrel, pláne ha ilyen vas van alatta....
Akinek volt már korai symbianos telefonja, tudja milyen javulást jelentenek a szoftverfrissítések.

[ Szerkesztve ]

(#152) joey20 válasza Barthezz2 (#145) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tanulj meg szöveget értelmezni.
az a lényeg hogyan tudja. tehát pl a szifon nem tud rart kezelni csak egy progival, ami parancssoros.(lehet már van más megoldás akkor nem volt) körülményes és kényelmetlen a használata. olyan mint maga az egész symbian. inkább hagytam az egészet a fenébe.

elrendezéshez: lehet, hogy más tetszik, de attól még ez az elrendezés marad a legkényelmesebb megoldás. nekem is van olyan téma ami jobban tetszik, le is szedtem, de nem volt olyan hatékony mint az eredeti.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#153) bossvico

bossvico
(senior tag)

ha már grafikus chip is van benne, mérnem lehet animálni a forgatást, menüt, névjegyzék görgetést, ménem dolgozik az a grafikus gyorsító mááááá?
:(( kilóméteres lemaradás ez a symbian mosmá.

szerintem

„Attól, hogy templomba jársz, még nem leszel keresztény. Mint attól sem leszel Hamburger, hogyha eljársz a Mc Donald’s-ba.” (Keith Green)

(#154) 30z.Samu

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép teló meg minden, de én egyelőre az Omnia 2-vel szemezgetek. :B

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#155) Barthezz2 válasza joey20 (#152) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Te meg akkor tanuld meg megfogalmazni, amit írni akarsz..
Ettől még az elvi tudása meg van, néhol jobb mint a többi rendszer, de nem ez a lényeges.

Ezt akár hogy is olvasom, azt jelenti, hogy nem az a lényeges, hogy mit tud.

szerencsére egyre több felhasználó látja be, hogy nem az a lényeg mit tud a rendszer, hanem az, hogy hogyan.

Ez meg azt, hogy nem az a lényeg, hogy mit tud, hanem az, hogy amit tud, azt hogyan tudja. Ilyen alapon beszélhetünk egy fapados telefonról, ami ugyan semmire nem jó, de a telefonálás aztán baromi jó vele, mert 1 gombbal hívhatok bárkit, és agyon van animálva, és gyors. Az lehet, de attól még nekem nem kell, mert nem elég arra, amire használni szeretném.

Persze gondolom, nem ezt akartad írni, de ennek ellenére eléggé félresikerült ez a mondatod szerintem. Ezt ne vedd személyeskedésnek, nem annak szánom, de ha már te szövegértésre akarsz oktatni..
Mellesleg egy szóval nem mondtam azt, hogy az android, vagy akár melyik más rendszer nem jó. De ahogy előttem is leírták már, izlések és pofonok, és attól, hogy valakinek a symbian nem tetszik, még nem kellene kijelenteni, hogy az szar, és használhatatlan. Neked lehet, másnak meg épp az kényelmes, és arra van szüksége..

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#156) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

Nagyon remélem, hogy az új Symbian is tartalmazni fogja a mappás rendszert.
Legfeljebb az almadrukkerek nem veszik meg.
Persze ettől még kaphat egy szép gördülékeny felületet. A kettő nem üti egymást.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#157) Just486 válasza joey20 (#152) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

te komolyan nem vagy képes belátni, hogy van, akinek a mappás elrendezés a kényelmesebb?!

(#158) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A böngésző ott is kilép hosszabb használat során?

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#159) joey20 válasza Just486 (#157) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azt hiszem el, hogy van olyan aki ezt az elrendezést jobbnak tartja. és inkább áldoz a kényelem kárára. de ahogy írtam a symbian felülete ezer sebből vérzik, az kell neki, ami windows mobile-nak

(#160) Just486 válasza joey20 (#159) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

De szerinted mégis miért tartja jobbnak? Hát azért mert neki az a kényelmesebb. És soha nem tudod leírni az ezer sebet, csak szajkózod, hogy "nem kényelmes, nem kényelmes"

(#161) Lirion válasza joey20 (#127) üzenetére

Lirion
(őstag)

A kényelem meg nem szubjektív kérdés.

Ezt a baromságot tanították neked, vagy magadtól jutott eszedbe? Kivétel nélkül minden használati eszköz akkor lesz a legkényelmesebb, ha az személyre szabott. Mint ahogy egy telefon megjelenéséről sem lehet kijelenteni tényként, hogy gyönyörű (jó példa a G1, ami sokak szerint ocsmány, mégis sokaknak tetszik). Az androidot, symbiant és wm-t úgy ahogy személyre lehet szabni, az iphone-t nem.

Egyébként szerintem az az agyrém, hogy egy helyen ömlesztve a user képébe tolják az összes telefonon található alkalmazást. Mellesleg ha iphone-n vmi az utolsó lapon van program, azt már nehezebb elérni, mint symbianban bármelyik programot.. ennyit a kényelemről.
Egyébként is a leggyorsabban a legtöbb funkciót az UIQ-on lehet elérni, rögtön a today screenről 22 funkciót elérhetsz amellett, hogy kapsz információkat is hívásokról, üzenetekről, teendőkről, plusz még egy csomó mindent elérsz innen egy kattintásra, szinte be se kell lépned a főmenübe mindennapi használat során. Szóval kényelemre akkor most minden rendszer elhasal az UIQ előtt..

[ Szerkesztve ]

(#162) babosmiki válasza 30z.Samu (#154) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Azt jól teszed! ;)

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#163) Karma válasza Lirion (#161) üzenetére

LOGOUT blog

Az előbb már meg lettem vádolva az iPhone-fanatizmussal, de egyébként egyetértek, a UIQ az egyik leghatékonyabb UI szerintem is. Mondjuk kisebbségben voltam mindenhol, amikor mondtam, hogy nekem nagyon tetszik.

Kényelmes? Azért azt nem jelenteném ki. Tényleg kéne már egy szoftverergonómiai szakértővel interjút csinálni, hogy megmondja a frankót, mi meg végre kussolhassunk.

Break Driven Development

(#164) Just486 válasza joey20 (#159) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

"Az iPhone-google contacts sync sem tökéletes, a google oldalán van beállítás, meg is csinálom, de csak a google contactsból kerülnek át a kontaktok, amiket a szifonon tárolok, az nem megy át a googlebe. "
"Nagyon jó ez a Tweetie, de az a gondom vele, hogy "
"Próbáltam azt is, ott az a gond, hogy"
kényelmes vergődést ;D

(#165) Lirion válasza Karma (#163) üzenetére

Lirion
(őstag)

Én visszasírom azt a today screent, mindenről informált, ami nekem fontos volt és mindent egyből el tudtam érni, amit használtam rendszeresen, sőt, még többet is. Csak hát a vas.. :((( Meg ami még hiányzik, telefonykönyvben a kézírás felismerő keresés.

(#166) madstunt válasza Karma (#163) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az előbb már meg lettem vádolva az iPhone-fanatizmussal
nah legalább tudod milyen mikor nekem jönnek hogy SE buzi vagyok biztos,aztán ugyanaz le nokiafanatikusozik másik topikban :DDD

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#167) madstunt válasza bossvico (#153) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem mindenkinek a parasztvakjítás faktor a legfontosabb szerencsére. animált 3d kockát nem szeretnél vagy nagyon sok zenénél csak púpot jelentő cover flowt?

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#168) joey20 válasza Just486 (#164) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kár hogy ezek nem az apple hibái...
egyébként jó példa, twittert használni eszembe sem jutott volna máson, csak ezen! :R
vagy ha már google... egyik rendszeren sem ( arról nem beszélve, hogy az volt konkrétan a probléma, hogy órákkal később frissítette az avatarokat ha változtattak rajta, húha)
lehet beállítani, hogy minden labelt jól kezeljen, iphoneon ehhez egy usernév/jelszó megadása és megy is.

itt továnbra sem ez a téma, privibe legközelebb :)

#161: inkább menj a seriara

[ Szerkesztve ]

(#169) joey20 válasza joey20 (#168) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szerk.: a titternél volt gond az avatar frissítés, persze

szerk2.: 161re ismét: iphoneon is lehet akár 30-35 dolgot elérni csak ronda lesz. azt meg 2010ben nem akarom

(#170) joey20 válasza joey20 (#169) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mondjuk a szokásos se teszt utáni újonc invázió sem maradt el.
ja meg akkor már szerk3: nem csak azon mülik egy kényelmesség higy hány kazz elérni. konkrétumot meg azért nem mondok symbian esetében mert ahogy mondtam az egész rendszer elcseszett alapjaiban

[ Szerkesztve ]

(#171) DasH_001

DasH_001
(tag)

Jobboldalt felülre a hangerőszabályzó gombpáros, a fényképező exponálógombja, valamint a videófelvétel indítóbillentyűje került, míg baloldalt ...

Alul a nyakpánt rögzítési helye árválkodik de errefelé mégis gyakran fogunk nyúlni, mivel a hátlap lepattintásához szükséges vájat is errefelé található.

Az első errefelé helyett jó lenne egy 'ide', vagy a második helyett egy 'itt'.

Nem szőrszálhasogatás, de aktív olvasóként örülnék, ha friss olvasókat nem riasztanának el ilyen, és ezekhez hasonló hibák.

[ Szerkesztve ]

(#172) Quasi_modo válasza joey20 (#170) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

symbian esetében mert ahogy mondtam az egész rendszer elcseszett alapjaiban
Nagy kár hogy sosem fogod belátni, hogy a te véleményed csak egy, és az édes kevés. Még akkor is ha te isteni kinyilatkoztatásként közlöd.
Éppen ezért szeretném kijelenteni, hogy mind az a rendszer ami neked tetszik az szar, mert azok nekem nem tetszenek.
Ez a te stílusod, én csak próbálom utánozni. ;]

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#173) jorgi22 válasza joey20 (#170) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Lassan most már vége lehetne ennek a vitának!
Tudjuk a véleményedet, nekem nem is ennek tartalmi részével, hanem a stílusával és az általános jellegével volt bajom.. Ezt meg vagy elfogadod, vagy nem..

És nem akarok személyeskedni, de most már eléggé átmentél fikázásba, és ahogy az Iphone-os topikokban nem szeretitek, ha valaki beír fikázni, úgy máshol sem, úgyhogy kéne ezt tenni..

[ Szerkesztve ]

(#174) joey20 válasza Quasi_modo (#172) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagy kár hogy sosem fogod belátni, hogy a te véleményed csak egy

De bizony ez nem így van, még a vajszívű gsmarena is kiemeli roppant diplomatikusan fogalmazva, hogy a touch symbian kezelése nem valami jó. Ezen kár rugózni, cserébe futtathatsz rajta torrentklienst akár (hogy csak valami szélsőséget mondjak) meg ezer mást, amit más rendszer nem tud.
Itt az a gond, ami az AMOLED-nél is. Ott is elfogult vagy. tetszik, baromi szép képe van, és csak egy bizonyos tulajdonságát kritizálom mindig, mégis az van a fejemhez vágva: hogy fikázom az amoledet. pedig ez nem igaz.
a symbiannál is leírtam, hogy a kezelhetőségével van a baj, itt annyiban másabb a helyzet, hogy itt tömegesen az egész piac arra fordul amiben ez a rendszer gyenge, és látszik az eredményeken is, hiszen első ugyan, de veszít az előnyéből, hiába van mögötte a Nokia név, hiába rakják filléres készülékekbe is, hiába van touch verziója (ami most divat) még így sem növekedik, hanem csökken. Át is fogják alakítani.
Az lesz mint a wm-nál. Ott is hiába ragaszkodtak eddig, hogy jó a 6.1 például, mert nem, nem jó! Még a Microsoft is beismerte a WP7 bemutatásával, de már a 6.5 kiszivárgásával is.

ez válasz jorginak is. annyi kiegészítéssel, hogy miért várja a vita végét, ha ő sem és én sem engedünk? Én pontosan azért nem is fogok engedni, mert nem szubjektív dolgokról mondok véleményt. Pl egy percig nem tagadtam, hogy a mappás elrendezés tetszhet valakinek. Nem ezt tagadtam. a kényelmet azt igen. az nagyon messze van ettől a rendszertől.

-----------

éjszaka meg pont egy Omnia2 volt nálam, el is szabta a hozzászólásomat, ezért javítok (most már iphoneról vagyok)

kár hogy ezek nem az apple hibái...
egyébként jó példa, twittert használni eszembe sem jutott volna máson, csak ezen! (arról nem beszélve, hogy az volt konkrétan a probléma, hogy órákkal később frissítette az avatarokat ha változtattak rajta, húha)
vagy ha már google... egyik rendszeren sem lehet beállítani, hogy minden labelt jól kezeljen, iphoneon ehhez egy usernév/jelszó megadása és megy is.
mondjuk a szokásos se teszt utáni újonc invázió sem maradt el.
ja meg akkor már szerk3: nem csak azon múlik egy kényelmesség hogy hány katt elérni. konkrétumot meg azért nem mondok symbian esetében mert ahogy mondtam az egész rendszer elcseszett alapjaiban

[ Szerkesztve ]

(#175) Lirion válasza joey20 (#170) üzenetére

Lirion
(őstag)

Vagy azért nem mondasz, mert nem tudsz, csak fosod a hülyeséget. Lassan olyan elvakult leszel, mint Ulkesz. Te is folyton ilyenekkel jösz, hogy "azt iphone-n is lehet", "de iphone-n is lehet", "erre az iphone is képes" stb.. persze minden csak jb után érhető el.
Egyszerűen nem tudod normális érvekkel alátámasztani a "symbian egy alapjaiban elcseszett szar" feltételezésedet. Vki bebeszélte neked, hogy szar és birka módjára agyatlanul mész ez után.

Másrészt meg saját magad sem tudod már, hogy mikor mit beszélsz.
a mostaninál kényelmesebb megoldást nem nagyon lehet egyébként sem kitalálni: feloldás után 1 érintéssel 20 funkciót érsz el

kevesebb kattintással elérni mindent[...] Mindenki erre kanyarodik, mert ez a kényelem és gyorsaság útja.

Ezek után pedig leugatod az UIQ-t, holott ott előbb elérsz több mindent, mint szifonon.. Gratulálok Mr Ulkesh v.2.
Másrészt pedig, ahogy már említették, gdesk-kel bármelyik symbianos touchos telefon lehet iphone ui-s, ahol feloldás után 20-30 alkalmazás rögtön elérhető. De még a 40-50 sem kizárt, egy ujjmozdulattal pedig még egyszer ugyanennyi.

Szerk:
A gsmarenán és más oldalakon is azért kritizálják a kényelmességét, mert dupla kattal nyitsz meg egy menüt és a rácsos menükben nincs kinetic scroll, nem pedig azért, mert mappás az elrendezés. Cserébe viszont itt az opciokat elérheted adott menühöz külön, nem pedig úgy, mint máshol, hogy előbb kijelölöd az opciót (pl. információk megtekintése) és aztán az adott menüpontot, fájlt, akármit. Én mondjuk utálom ezt egy érintős telefonban, hogy rábökök vmire és rögtön megnyitja.. a windowsos duplakatthoz vagyok szokva, másoknak meg nyilván az ellenkezője tetszik. Ez teljes mértékben szubjektív és meghatározó a kényelem szempontjából is, tehát a kényelem is szubjektív. Nem lehet úgy mérni, mint az elkészített képeket..

[ Szerkesztve ]

(#176) joey20 válasza Lirion (#175) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

5800-t vártam mint a messiást. És valami hihetetlen nagyot csalódtam, Nem a készülékben, a rendszerben.
Nem beszélte be senki. Elkeserít. Ahogy a SE-t is azért ostorozom olyan erősen, mert a kedvenc márkám volt a k800ig.

Nem tudok valóban konkrétumot mondani, mert ahogy írtam, a wm 6.1ből sem tudtam semmit kiemelni, a konstrukció, az elképzelés hibás, öreg, visszamaradott.

Azért hoztam példának az iPhonet (látom már hiba volt) mert az van, abból tudok példát meríteni. De felejtsük el, mintha nem is létezne. Csak azért válaszoltam a szifon kritikákra, mert megtámadtak velük, mondtam is, hogy az legyen inkább privát, mert nem idevaló. Itt a symbian a lényeg, ami mindentől függetlenül gyenge kezelhetőségben. Olyan, mint amikor N82ről váltottam Diamondra, és akkor még a TF3D sem épült be annyira mint mostanában, és vissza kellett váltanom N82re, annyira kényelmetlen volt, hiába a sokkal szebb kijelző, erősebb vas, és nagyobb tudás...

Ezek után pedig leugatod az UIQ-t, holott ott előbb elérsz több mindent, mint szifonon
te ittál? :F
szóba sem hoztam az UIQ-t... De egyébként arról meg azt tartom, hogy soha nem kapott olyan vasat, amit megérdemelt volna, és szartak a fejlesztésére is, ki tudja mi lehetett volna belőle, mert anno jobb elképzelés volt mint az S60

Másrészt pedig, ahogy már említették, gdesk-kel bármelyik symbianos touchos telefon lehet iphone ui-s, ahol feloldás után 20-30 alkalmazás rögtön elérhető. De még a 40-50 sem kizárt, egy ujjmozdulattal pedig még egyszer ugyanennyi.
Elhiszem, mi több ismerem, sőt próbáltam is. De te is olvashatnál, írtam, hogy ez nem minden, alapjaiban kell újítani, és előbb vagy utóbb bekövetkezik, és akkor ez a vita is értelmét veszti. És ugyanaz lesz, mint a WP7-nél.

szerkre: a kényelem továbbra sem szubjektív. a symbian kényelmetlen. De okos.

[ Szerkesztve ]

(#177) jorgi22 válasza joey20 (#174) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Én azt várom, hogy a fikázásd hagyd abba!!
Mert, mint láthatod, sem itt a mostani vita során, sem máskor nem kezdtem el fikázni más oprendszereket, és egyszer sem éreztem szükségét, hogy belemásszak egy Iphone-os topikba és ott randalírozzak..

(#178) joey20 válasza jorgi22 (#177) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Felőlem (természetesen) azt csinálsz amit akarsz, én viszont azt is megmondom, ha valami nem tetszik, nem csak ömlengeni járok, sőt. Általában mindenben a rosszat emelem ki, pl a szifonban a szar kamera, filetransfer hiánya, öregedő kijelző. Lirionnak is tiszta remélem, hogy miért hoztam fel példának ismét. remélem nem érti félre

És nem fikázás, megmondtam, hogy a kezelése az, ami őskori.
Ezt még tetézi ennél a konkrét készüléknél a SE azzal, hogy nem tesz bele kinetic scrollt, és elavult kijelzővel dolgozik.

[ Szerkesztve ]

(#179) Lirion válasza joey20 (#176) üzenetére

Lirion
(őstag)

Ha jól emlékszem a symbi^3 videora, közel sem fog akkora átalakuláson átesni, mint a wp7. A SE-ban meg én is nagyot csalódtam és most nem vennék SE-t, de a kinetic scrollal már jól kezelhető a symbian is.
A kényelmességről meg cáfolja az állításodat, hogy a topikban is voltak már páran, akik szerint ez kényelmes és nem a többi rendszer. Ebből következik, hogy a kényelem szubjektív. (Képzeld el, hogy van mondjuk egy bentley-d. A hátsó ülésre beülsz és a mennyországban érzed magad, olyan kényelmes. Beül ugyanoda egy gyerek mondjuk, akinek le sem ér a lába és csak nyújtott lábbal tud hátradőlni az ülésben, neki máris nem lesz annyira kényelmes, mint egy 2,5 méteres kosarasnak is lehet, hogy félre hajtott fejjel kell majd ülnie, vagy beülsz egy jó kis sportülésbe, ami egy vékony embernek már nem ad megfellelő oldaltartást és kényelmetlen neki, ha dülöngél a kanyarban 180-nál vagy egy 150 kilós embernek rohadtul kényelmetlen lesz az első osztályú IC is, mert csak két ülésen férne el rendesen. Elég szélsőségesek a példák, de a lényeg: ha vmi a legtöbb embernek kényelmes, attól még nem lesz tény, hogy kényelmes.)

(#180) joey20 válasza Lirion (#179) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

symb3 videó alapján nem lesz, csalódtam is benne. De a wp7et is mikor kezdték? jó régen.és még most is csak bemutató van, majd ősz körül jön, talán. és ott is volt 6.x.x verziók közben, aminek köze nem volt a 7hez.

(#181) geri|

geri|
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Akkor most tényleg, mennyi is az annyi? :))

Think Different! 

(#182) Napfénysüti válasza joey20 (#131) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mappás rendszer nem feltétlen rossz. Ott legalább rendszerezve vannak a dolgok. Milyen lenne a PC-s Win ha nem lennének mappák. ;]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#183) Just486 válasza Napfénysüti (#182) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

hát milyen? Kényelmes! :D :D

(#184) joey20 válasza Napfénysüti (#182) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hm... Szerintem a 2 kategóriát külön kell kezelni. Az asztali gép más világ.

Egyébként jó is, hogy látom az aláírásod! Pl Omnia2ben is erre hajazó rendszer van, ikonok kidobálva. Vagy pl a HTC Sense is hasonló, valamelyest, bár ott csak az egyik fül ilyen, de ott is a fülek felfoghatók ikonoknak, plusz még a start menü.

(#185) Davidof92

Davidof92
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem tettszik a telefon, teljes mértékben. A resziztív vagy milyen kijelzővel mi a baj? Mostani p1i-mbe lévő kijelzővel sincs semmi gond, pedig az is reszizés. 3.5 füles, micro sd, jó videó, wifi, nekem ennyi elég is lenne.

Eladó Ford sierra 2.0 Laser, érdeklődni privibe!

(#186) madstunt válasza Davidof92 (#185) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azt nemtudod virslivel használni
ami ugye létfontosságú az emberi léthez

joey20 De a wp7et is mikor kezdték? jó régen.és még most is csak bemutató van
Valamikor 2009 elején resetelték az egész fejlesztést hogy ilyen hülyegyerekfriendly felületet csináljanak és 0-ról újraírják a rendszert.

[ Szerkesztve ]

(#187) boba6

boba6
(senior tag)

ejj de megszívatott ez a kis videó, ugyanis a csengőhangom (Colorstar - Komfort - Falling) az aláfestő zene :))
ráadásul az az asztal alól egy fülesből szolt csak a hang, úgyhogy még a hangerő is azonos volt - mire leesett mi a szitu :Y

... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

(#188) Just486 válasza madstunt (#186) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

Vigyázz, mert megkapod minnyá te is, hogyha neked nincs bajod a sunyieriksszonnal, meg az s60v5 -tel, de nem nyűgöz le az iPhone, akkor te "seriára" való vagy. (bár az is fura, hogy olyan mintha a seria valami rossz embereknek való gúgynos gyűjtőoldal lenne)

(#189) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát nem tudom :U

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#190) Alwares

Alwares
(fanatikus tag)

Nálam ez a telefon már ott elvérzett, hogy Symbiant használ. A páréves Nokia használat után azt mondom, én ezt a rendszer többet sose akarom látni. Mindig is átláthatatlan, túlbonyolított, nehézkes volt. Egyedül a szoftverkínálat tetszett benne, de ezzel a dönpinggel amit most van (Iphone, Android stb) nem nagyon veheti fel a versenyt.
A rezisztív kijelzős is eléggé érthetetlen döntés. Az én döntésem pedig az, hogy a későbbiek során nem nagyon szándékozok SE telefont venni mert már a tizenezres kategóriába se hoznak ki épkézláb készüléket. Bosszantó látni ahogy egy ilyen jó helyzetben lévő gyártó szépen lehúzza magát a WC-én.

Samsung Galaxy 3 -> HTC HD7, Nokia X3-02

(#191) aram01 válasza Alwares (#190) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a Symbian-os emlékeimből mindig az jött fel hogy már megint kifagyott ez a sz@r.Az SE is hanyagolhatná már ezt,nemtudnak semmi új dolgot kitalálni?

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#192) madstunt válasza Just486 (#188) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ó megszoktam már hogy mindig vminek a fanja vagyok néhány fórumlakó szerint,persze mindig másé. van mikor se van mikor nokia...[link]

(#193) csab2 válasza joey20 (#180) üzenetére

csab2
(PH! addikt)

Nem vitatkozni akarok, csak a pontosság kedvéért írom, hogy a symbian3-at sem most kezdték el fejleszteni. Már legalább 1 éve volt róla szó, hogy jön majd 2. és 3. sőt 4.

(#194) joey20 válasza csab2 (#193) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bizony, Sőt, mostanában a 4es verzióról jönnek adatok. Ettől még igaz amit írtam, a wm 6.5.x rendszert is fejlesztgetik, de az igazi áttörés a WP7. Symbian vonalon is tuti lesz ilyen.

madstunt: az neked hülyegyerekfriendly, hogy nem kell mindenhez az almenü almenüjének almenüjében turkálni, akkor így jártál.

Davidof92:

[link]
[link]
Szerencsére repül a francba ez az elavult technika, még a symbianban is :R

(#195) Napfénysüti válasza joey20 (#184) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezelőtt E51-em volt abban tetszett hogy mappás a rendszer, könnyebben eligazodtam. Az O2-mben nekem lassabb így megtalálni az alul levő ikonokat szóval számomra ez rosszabb. Mondjuk SPB MS-t használok 5 oldalra kidobva a legfontosabb dolgokat így már azért használhatóbb a WM. :K

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#196) joey20 válasza Napfénysüti (#195) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na az SPB megint egy teljesen más irány, az sem rossz szerintem.
de ahogy írtam is, a symbianban a gyökereknél van a hiba :(

(#197) rizso

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez a teló nem fogott meg, sőt...Inkább a Satio, ha már symbianos SE...

(#198) Inarus

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Már nagyon unalmas ez a kapacitív - rezisztív vitam de grat mindenkinek: Annyit hadakoztatok a Symbian kényelméről, hogy ez is unalmas témává vált... :DD

ON: Nekem kifejezetten tetszik ez a készülék. Végre egy SE ami tetszik! A kinetikus görgetésért viszont nagy kár. Ha egy fél éve - éve ilyet adtak volna ki, nagyot szakíthattak volna. Jó árral még így is kelendő lehet, de akkor meg a Satio fog nagyon leszerepelni. :(

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#199) Just486 válasza geri| (#181) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

Egy gyors és durva becslés végeredményeként 163.000 forint jött ki.
Kicsit másképpen számolva 115.000 forint az annyi. Ez utóbbi szerintem már elfogadható lenne kezdőárként, úgy emlékszem a k850 is pont ennyiért került bevezetésre, függetlenül.
- Már ha erre vonatkozott a kérdés -

(#200) Davidof92 válasza joey20 (#194) üzenetére

Davidof92
(senior tag)
LOGOUT blog

Tapogattam iphone-t, nem adnám érte a p1i-t akármennyire hiper szuper űberjó felülete van meg jól használható, nekem használhatatlan volt. Mindent megnyitottam csak azt nem amit akartam. Egyébként simán lehet használni virslivel is reziket, én is avval használom a p1-et és nem sokszor bökök félre(nincs műkörmöm :DDD ) Kérdezem, a symbiannal mi a baj?

Eladó Ford sierra 2.0 Laser, érdeklődni privibe!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.