Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

Bocha, benned egy kicsit csalódtam.
Egész eddig az volt a gondotok (az egész stábnak, mindenki, aki kénytelen volt ümf-adik SE kopit tesztelni és élvezetes stílusban írni róla tesztet) hogy a SonyEricsson évek óta a posványban dagonyázik, nincs előrelépés, csak új skin ugyanazon a mobilon. Tény hogy bármihez nyúltak az sz...rrá változott(Xperia pl - inverz Mídász-király), de most szerintem tényleg letettek valami újdonságot az asztalra. Nem azt mondom, hogy világrengető újdonság, de basszus, magukhoz képest tényleg kitettek magukért.
Alapvetően Nokia (inkább symbian :U ) párti vagyok, de nem hiszem, hogy ha az 5800-as megkaphatta az ajánlott plecsnit, akkor a Vivaz ne érdemelné meg. Mert még nincs ára? Általában fordítva szoktátok és megelőlegezitek a jobbik plecsnit. (N97 pl el is bukta az ajánlott-ját)
SZERINTEM most kicsit unfair-ek voltatok a Sony-Ericssonnal.

[ Szerkesztve ]

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#102) Valentino K. válasza Karma (#97) üzenetére

Valentino K.
(senior tag)

GALARDO #11. hozzászólása, assszem :B

HTC Trophy, HTC Hero

(#103) androcles

androcles
(tag)

Jónak tűnik,és tetszik is,de a kijelző zárat lehagyni megbocsáthatatlan ezen a telefonon. Szétbszna az ideg ha csak úgy magától hívogatna a zsebemben! No, a gagyi headsetre meg nem találok szavakat egy ilyen kategóriás készüléknél,ez tipikus sz.rf.szúság az SE-tól.

"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."

(#104) Karma válasza Valentino K. (#102) üzenetére

LOGOUT blog

Az volt a hiba a mátrixban :DDD
Tényleg a rezisztív volta vágja el a legtöbb kritizálónál, nálam is.

Break Driven Development

(#105) joey20 válasza Barthezz2 (#95) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha a nokia-symbian párost nézzük, akkor senkinek nincs gondja a dologgal, sőt egy időben azért volt jó a nokia, mert volt egy jó rendszere, most az SE-nél meg gáz?
Az SE mindig rossz irányba fordul. :N
Amit írtál, az a múlt. A touch symbian kényelmetlen, sokat szidott rendszer. Droid hullámot kéne nekik is csinálni.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#106) Barthezz2 válasza joey20 (#105) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Már akinek az. Azért érdekesen fogy az 5800/5530/5230 trió is..
Én továbbra is azt mondom, hogy legalább végre csinálnak valamit. Most ha kidobtak volna egy újabb walkman klónt, akkor meg az lenne a baj..

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#107) Karma válasza Barthezz2 (#106) üzenetére

LOGOUT blog

Persze hogy fogynak, mert baromi olcsó mind.
Ehhez nem kell zseninek lenni.

Break Driven Development

(#108) Ricardo válasza Airnold (#99) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Szerintem meg szerencsésebb lenne az ilyet privátban közölni a cikkíróval :U

(#109) joey20 válasza Barthezz2 (#106) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Karma válaszolt.

Ez nem egy kényelmes rendszer. Maximum az veszi, akinek ez nem számít. Szerencsére azért egyre több embernek számít, ezt a hiányosságot érzi pl a Nokia is, hiszen próbál valamicskét javítani a dolgon lásd kinetic sroll vagy új symbian tervek.

Más kérdés, hogy ez szerintem még kevés lesz

(#110) Barthezz2 válasza joey20 (#109) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hát nemtudom, én próbálgattam őket, de nekem nem volt gond a kezeléssel. Mondjuk különösebben nem is vagyok elájulva mondjuk az iphone hype-tól sem. Nekem egy telefon arra kell, hogy tudja amit akarok vele, nem arra, hogy ájuldozzak a menürendszertől. Persze valamilyen szinten fontos a kezelés, és én is szeretem, ha valami jól megy, és jól néz ki, jól kezelhető, de az nem minden. És annyira a symbian se szar, hogy ne tudja az ember használni. Mellesleg épp egy nokia 5530-on gondolkodom, tehát ezek szerint én is azok csoportjába tartozom, akik szarnak rá :D

(#111) kaller1 válasza 64b0r (#101) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Egy kicsit elkéstek ezzel (nem konkrétan ezzel a típussal), hamarabb kellett volna ilyen készüléket felmutatniuk... :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#112) Quasi_modo válasza joey20 (#105) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Amit írtál, az a múlt. A touch symbian kényelmetlen, sokat szidott rendszer. Droid hullámot kéne nekik is csinálni.
Egyáltalán nem kényelmetlen, legfeljebb van kényelmesebb is.
A Droid hullám meg majd előbb-utóbb elül.
Szidni meg ugye divat...

[ Szerkesztve ]

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#113) 64b0r válasza kaller1 (#111) üzenetére

64b0r
(fanatikus tag)

Azt tudom, hogy elkéstek (sztem a Vivas egy szinten lehet az 5800-zal, az meg már egy éve kint van, és már az is viszonylag későn jött ;] ) de könyörgöm, nemár, hogy végre letettek valamit az asztalra, és most meg ez a baj.
Jó, tudom, nem fognak a sony ericssonnál a kardjukba dőlni, mert a mobilarena lepontozta a telefonjukat. :D
Sőt, azzal is tisztában vagyok, hogy Bocha sem fog a kardjába dőlni, mert én azt mondtam, hogy csalódást okozott a plecsnivel. :D

[ Szerkesztve ]

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#114) joey20 válasza Quasi_modo (#112) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A többihez képest kényelmetlen. Ezt mondod te is, csak más szavakkal. Az rendben, hogy neked ennyire nincs igényed a kényelemre, ezt elfogadom.

(#115) jorgi22 válasza joey20 (#114) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Mi ez már, hogy valaki kitalálta, hogy mi a kényelmes.. Persze csak az Android, meg az Iphone kezelhető kényelmesen..
Ne vicceljünk már!

Mindössze arról van szó, hogy mivel különböző platformok vannak, ezek különböző megjelenésűek, és ebből fakadóan eltérőképpen kell kezelni őket. De nehogy már attól legyen rossz, vagy kénylmetlen egy platform, mert nem az ujjad csúsztatgatásával vezérled, hanem rányomsz egy gombra..
Illetve, lehet, hogy Neked kényelmetlen, de akkor azt írd, hogy szerinted kényelmetlen, ne általános igazságként írd meg!

(#116) _Voyage_ válasza jorgi22 (#115) üzenetére

_Voyage_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Symbiannal az a baj, hogyha egy 4magos, 4ghz-es procit, 8gb rammal, meg 6db grafikus gyorsítóval felszerelt gépet pakolsz alá, akkor is akadni fog, és be fog lassulni. Szóval teljesen fölösleges erre fejleszteni, mert a hardver megdrágítja az eszközt, amitől továbbra is tetű lassú lesz, drágábban.
WinMo-val ugyanez a helyzet.
Android alá nem kell olyan erős van, és jobban is fut. iPhone más téma, még az Android se ér a közelébe, de az csak egyetlen gyártónál van, egyetlen telefonként, nem mindenkinek alternatíva. Bár azt el kell ismerni, hogy az Apple 3 éve kiadott egy iPhone nevű kütyüt, aminek az első, 3 éves példányai is földbe döngölik sebesség, szoftver kínálat terén az összes ma kapható, akár 3szor annyiba kerülő telefont is. Más dolgokban, pl kamera, akku, stb, nem járnak annyira élen, de ez legyen a legkisebb probléma.

Ettől függetlenül HTC-t használok, de kalapom megemelem az Apple előtt. :K

SE meg belemászott a gödörbe. 2 évvel ezelőtt jó dolog lett volna kiadni ezt, ők lettek volna az első, 8MP-s mobilt kiadó cég, első symbian touch rendszerű telefont kiadó cég. Ma meg már mindenben megelőzte őket mindenki, minden gyártó maemo, android, illetve egyesek a saját rendszerük fele nyitnak, SE pedig egy haldokló rendszerre dob ki telefonokat. Igen, haldokló, már kész az új symbian, ez már lejárt dolog. :(

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#117) olbaidhun

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Mindig is bejött az SE, lehet, h pár év múlva össze is szedi magát, de ez a telefon tetszett! :C

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

(#118) 64b0r válasza _Voyage_ (#116) üzenetére

64b0r
(fanatikus tag)

Ez így nem állja meg a helyét...
Nézd meg a HTC-s gépeket, winmo alá is lehet normális akadásmentest UI-t csinálni, igaz hogy ki kell csontozni egészen a kernelig az oprendszert, és egy optimalizáltat újraírni.
Symbian pedig az Apple mellett a legjobban, legtöbbféle programmal támogatott rendszer, Android még eléggé gyerekcipőben jár ilyen szinten.
Plusz a symbian is csak akkor akad, ha egymillió programot feltelepít rá az ember, amik egyszerre akarják használni az erőforrásokat. Ez almáéknál is így lenne, ha nem korlátozzák le a cégre olyan jellemző módon az alkalmazások futtatását.
Nekem egy e50-em van, régi, lassú procival és JÉÉ, mégsem lassú. :U
Az tény, hogy az Android a jövő, de a Symbian még igencsak jelen, és mire elavul, addigra elavulnak a telefonok is amikre ezeket rakták.

[ Szerkesztve ]

(#119) Karma válasza 64b0r (#118) üzenetére

LOGOUT blog

Ezen már túlvagyunk.

Break Driven Development

(#120) joey20 válasza jorgi22 (#115) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hogy szerinted kényelmetlen, ne általános igazságként írd meg!
pedig ez sajnos általános igazság

(#121) 64b0r válasza Karma (#119) üzenetére

64b0r
(fanatikus tag)

Szerinted nincs igazam?

(#122) Just486 válasza _Voyage_ (#116) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

Olvastad te az android minimális rendszerkövetelményét(ajánlás)? :D :D én igen, és bár nem emlékszem rá pontosan, asszem 550mHz nél kezdődött a dolog. Azé az sem mondható szerény teljesítménynek.

(#123) jorgi22 válasza joey20 (#120) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Gondolom volt S60v5-ös telód egyébként..

pedig ez sajnos általános igazság
Pff.. Persze..

[ Szerkesztve ]

(#124) Just486 válasza joey20 (#120) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

Biztosan neked van igazad, s60v5 -öm van, egyáltalán nem kényelmetlen, nem is tudom mitől lehetne az, hiszen minden funkciót vagy programot oda raksz, ahol neked a legkönnyebben elérhető. Ha nincs tele alkalamzásokkal, a sebessége is jó. És nem csak a levegőbe beszélek, iPhoneom 1 hétig volt, És egyszer nyomkodtam pár órát egy galaxy -t egy mintaboltban. Mindkettő oprendszer csiricsárébb az s60v5 nél, de egyik sem mondható kényelmesebbnek.

(#125) madstunt válasza jorgi22 (#123) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ne vedd fel a kesztyűt úgy se győzöd meg. amúgyis mindenkinek más a preferenciája OS-t illetően IS(tudom közhely de így van) több napnyi használat után se tudta se az S-class,se az Apple OS elnyerni azt a kifejezett tetszést.Ezutóbbi mondjuk azért semleges volt,az igaz hogy a parasztvakítás faktor mindkettőben jó volt de inkább S60v5 vagy wm

[ Szerkesztve ]

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#126) jorgi22 válasza madstunt (#125) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Nem meggyőzni akartam, csak annyit kérni, hogy ne általános igazságként adja elő a véleményét..
Pont erről van szó, különbözőek vagyunk, így különböző OS-ek felelnek meg az igényeink leginkább. Ezért kéne odabiggyeszteni a véleményünk elé, hogy "szerintem"!

(#127) joey20 válasza jorgi22 (#123) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Családon belül van. Agyrém. Már egy Hero, iPhone, Omnia2 után.
ha ezeket nem használtam volna, akkor biztos nem zavarna annyira a fogyatékossága.
A kényelem meg nem szubjektív kérdés.
Lehet valakinek a symbian a legjobb választás, de a legkényelmesebb biztos nem.
Ahogy lehet valakinek az iPhone OS pl a legjobb választás, de a legnyíltabb biztos nem.
Ezek tények

(#128) ClioRS válasza joey20 (#127) üzenetére

ClioRS
(senior tag)

Kényelemről annyit, hogy szólj, ha majd gyárilag tudod mappába rendezni a dolgaidat, illetve te választod meg a sorrendet ;)
Nekem ez sokkal kényelmesebb, mint végighúzogatni 44 képernyőt, meg keresni az alkalmazásokat. :K

Úgyhogy maradjunk annyiba, hogy teljesen különbözőek vagyunk, más más igényekkel és nincs egy olyan telefon, ami mindenkinek jó lenne (még az iPhone se az....). :K

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

(#129) jorgi22 válasza joey20 (#127) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Azt hiszem felesleges sokkál tovább folytatnunk egymás meggyőzését, mert úgysem fog menni..
De azt azért írd le légyszíves néhány konkrét példában, hogy mikor, mely fuknciónál, menüpontnál, programnál érezted úgy, hogy nagyon problémás volt a kezelés. Vagy, hogy konkrétan mi hiányzik neked, mik ezek a fogyatékosságok??

(#130) joey20 válasza jorgi22 (#129) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az egész rendszer felépítése, kívül-belül mindenhogy,

128: ezt nem értem. Miket akarsz mappába rendezni? Zenéket? Előadó, műfaj, abc sorrend, playlist, mi kéne még? De ne a szifont nézzük, szarjuk már le. Ez minden rendszeren így megy. Mert ez a legkényelmesebb. De ha csak nekem szántad akkor: Képek pl most is mappákban vannak

A sorrendet meg pláne nem értem... mit nem lehet változtatni, amit kéne? egyébként a kezdőképernyőket nem kell huzigálni olyan sokat, a mostaninál kényelmesebb megoldást nem nagyon lehet egyébként sem kitalálni: feloldás után 1 érintéssel 20 funkciót érsz el, még egy kattintás és még 16. Ha főoldalán mappákba lenne rendezve, akkor pl egy office megnyitása úgy nézne ki, hogy Alkalmazások(1. katt) iroda (2. katt), office (3. katt)

Egyébként természetesen jb után elérhető ilyen és ehhez hasonló megoldás, de alig használja valaki, pontosan azért, mert nem kényelmes

Ha csak a szifonnal kapcsolatban akarsz vitát folytatni azt a továbbiakban privátban tárgyaljuk, mert nem való ide. A symbiant sem csak ahhoz kell mérni (és nem is ahhoz mértem kizárólag). A symbian az összes piacon lévő okostelefonokon futó rendszer közül a legkényelmetlenebb. Ettől még az elvi tudása meg van, néhol jobb mint a többi rendszer, de nem ez a lényeges. szerencsére egyre több felhasználó látja be, hogy nem az a lényeg mit tud a rendszer, hanem az, hogy hogyan.

A Symbianról egyébként is annyit, hogy eleve Nokia+Touch nevek tolják a szekerét. akármilyen szar venni fogják, plusz fillérekért kapni ilyen eszközöket. És ennek ellenére is képes volt csökkenést produkálni. Ez mindent elmond.

[ Szerkesztve ]

(#131) joey20 válasza joey20 (#130) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jah még annyi, hogy nem véletlen, hogy az androidban sem ez a mappás rendszer a meghatározó, ott egy kicsit más az irány, de lényege kb szinten ez, mint az iPhoneban: Minél gyorsabban, kevesebb kattintással elérni mindent, és szintén egy másik oldalról, de a jövő WP7 rendszere is erre megy: ott ugyan HUB-ok vannak, és azon belül érhetőek el majd funkciók, de ott viszont rendkívül összetett módon, lásd People HUB. Mindenki erre kanyarodik, mert ez a kényelem és gyorsaság útja. Vélhetőleg a symbian is erre fog majd kanyarodni, ha meg tud végre mozdulni

[ Szerkesztve ]

(#132) jorgi22 válasza joey20 (#131) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Akkor még utolsó gondolatként engedd meg, hogy reagáljak erre:

1.
Ugye egy érvet sem írtál arra, hogy miért olyan kezelhetetlen a Symbian..

2.
A programok eléréséről pedig csak annyit, hogy S60V5-ön a főképernyőről rögtön elérhető a profil-menü, az óra, ébresztő, világóra, a csatlakozás menü (bluetooth-Wlan-ig), XpressMusic gomb (zene, képek, online megosztás, videók, web), telefonkönyv, gyorstárcsázó, 4 személyre szabható gyorsindító gomb.
Ezenkívül a főmenü is szabadon változtatható, mappázható, úgyhogy ide is rakhatsz egy rakás alkalmazást, bár ezek eléréséhez tényleg be kell lépni a menübe, úgyhogy ez plusz egy gombnyomás..
De smart settings segítségével, egy gombnyomással, szintén bármennyi programot elérhetővé tehetsz.
Gdesk segítségével pedig átrendezheted az egész főképernyőt, és akár telepakolhatod gyorsindító gombokkal.

Na, de mindegy..

(#133) Quasi_modo válasza joey20 (#131) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Vélhetőleg a symbian is erre fog majd kanyarodni,
Hát remélem nem. Inkább maradjanak a mappák és a rend.

(#134) joey20 válasza jorgi22 (#132) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1.: tényleg nem érted? Az egész rendszer az almenükkel, mindennel. Alapjaiban kéne változtatni, ahogy tette a Microsoft a WM esetében. Ott is az egész rendszer volt kényelmetlen, nem véletlen próbálták eltüntetni a gyártók pl a HTC, vagy a SE (bár utóbbi hulladék munkát végzett). És most ez van a symbian esetében is.
2.: tudom, azért ennyire (sőt jobban) ismerem a rendszert. Remélem érzed, hogy ez közel sem az, közel sem olyan jó. használj 1 hónapig egy HTC Herot. Ha nem győz, az sajnálatos, de mint mondtam ez a kényelmesebb verzió, és erre megy a világ. szerencsére

[ Szerkesztve ]

(#135) Karma válasza jorgi22 (#132) üzenetére

LOGOUT blog

Ezt úgy írod, mintha egész eddig csak az 5800-ádat láttad volna, soha semmi más eszközt. Elég sok baj van ezzel a mappás hülyeséggel, szinte ahány telefon, annyiféle helyre kerülhetnek például a telepített alkalmazások (My Own, Applications, Installations, Organizer - ez utóbbi nagy WTF a Satión -, ...), győzz idomulni minden telefonhoz, vagy órákat matatni a menüben, amíg mindent a megfelelő helyre raksz. Aztán jönnek a különböző fejlesztők, akik nagy ívben leszarják a gyári mappát, és sajátot csinálnak, uninstallkor meg elfelejtik törölni.

XpressMusic menü sincs minden eszközön egyébként. A Symbian^1-ben ez a "néhol 1, máshol 2 kattintás kell" implementáció Nobel-díjat érdemelne. Mint ahogy például a szoftvertelepítő is. Tessék ez már két példa.

Break Driven Development

(#136) Quasi_modo válasza Karma (#135) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

győzz idomulni minden telefonhoz, vagy órákat matatni a menüben,
Hát én matattam és mindent oda pakoltam MAPPÁKBA ahova én gondoltam.
15 perc kellett hozzá. Egyszer.
Így megfelel, és nem óhajtok szénakazalban keresgélni.

(#137) Karma válasza Quasi_modo (#136) üzenetére

LOGOUT blog

Már csak azt nem értem, hogy hol van ez a szénakazal...
iPhone-on kézzel lehet rendezni, akár az iTunes-on keresztül, egérrel pakolászva.
Androidon betűrendben van minden. Ebből melyik a bonyolultabb? :F

Mellélőttél. Mindig letiltom az ikonokat Windowson, OSX-en pedig tisztán tartom az asztalt. Viszont a Start menüt betűrendben tartom, OSX-en meg QuickSilvert használok.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#138) Quasi_modo válasza Karma (#137) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Akkor nyilván nálad is tele van a Windows képernyő ikonok tömrgével. (Esetleg ABC sorrendben.)
Nekem az ilyentől kiugrik a szemem, de tény hogy van aki így szereti. (Nem én)

(#139) Karma válasza Quasi_modo (#138) üzenetére

LOGOUT blog

Az előző hozzászólást szerkesztettem, ott a válaszom másik fele, de egy kicsi kimaradt. Még ha ikonokat is tartanék a gépen, egy valami nem változna: ez nem számítógép, hanem céleszköz. Ott az a módszer jobb, itt ez. Szerintem.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#140) jorgi22 válasza Karma (#135) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Mindegy, a lényeg úgysem csapódik le senkinél..
Az, hogy kinek milyen kezelési mód (oprendszer) a legkényelmesebb, az teljesen szubjektív! Más igények, más elvárások, más optimális megoldás.
Ettől függetlenül, ha valakinek az eltérő preferenciái miatt valami nem tetszik, az megfogalmazhatná normálisan is, mint saját véleményt, nem pedig mint világigazságot!
Nekem csak ezzel volt bajom! De mindegy..

Egyébként S60V5-ös és WM-es telefonom is volt, és használtam már Iphone-t és Androidos telefonokat is! Bár ez már tényleg nem lényeg!

(#141) 64b0r válasza Karma (#135) üzenetére

64b0r
(fanatikus tag)

Pont a te általad is említett esetben van az, hogy te idomulsz a telefonhoz, és nem a telefont idomítod magadhoz. A NEKEM fontos dolgok mind egy kattintásnyira vannak, a sose használt dolgok meg a menü mélyére lettek száműzve. Ez KÉNYELMES. NEKEM. És nem kell agyalnom, hogy a mérnökök meg a programozók mit gondoltak kényelmesnek. Mert nem érdekel. Én egy adott rendszer szerint gondolkodom, és szeretem, hogy beállíthatom eszerint a funkciókat. És én nem akarlak meggyőzni arról hogy neked mi a kényelmes, te is megtehetnéd ezt a szívességet. ;)

@jorgi22: ott a pont :R

[ Szerkesztve ]

(#142) dedike válasza Karma (#137) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

Hát kinek melyik... :DDD Nekem az ABC... :R

Jó szerencsét!

(#143) Quasi_modo válasza Karma (#139) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Tehát az optimális megoldás, ha az oprendszer mindkettőt tudja. Mindenki alakítsa ki úgy ahogy neki tetszik. Gondolom ebben egyetértünk.

(#144) Karma válasza Quasi_modo (#143) üzenetére

LOGOUT blog

Igen, egyetértünk, ez lenne az ideális.

Viszont akkor mondok egy univerzális igazságot, remélem jó lesz a háború utáni zárszónak: az OpenMoko-t leszámítva minden mobil operációs rendszer korlátok közé zár. Kitaláltak a platform fejlesztői egy UI paradigmát, amit nem lehet megkerülni, legfeljebb pofozgatni. Az ördög meg a részletekben van és az egyéni preferenciákban.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#145) Barthezz2 válasza joey20 (#130) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ettől még az elvi tudása meg van, néhol jobb mint a többi rendszer, de nem ez a lényeges. szerencsére egyre több felhasználó látja be, hogy nem az a lényeg mit tud a rendszer, hanem az, hogy hogyan.

Magyarul neked akkor tökmindegy, hogy ha ganédombot se ér a cucc, a lényeg hogy hájpoljon? Had gratuláljak..
Én azért maradok azon felhasználók(ezek szerint egyre kevesebbje) között, akik a tudást szeretnének a pénzükért, nem a hype-ot..

[ Szerkesztve ]

(#146) vehement69

vehement69
(senior tag)

az első szép SE, erre elcseszik ezzel a hulladékkal.. :(

I am cancer in your bones

(#147) vehement69 válasza Barthezz2 (#145) üzenetére

vehement69
(senior tag)

még mindig divat ez az én különb vagyok a többinél mert szart telót vettem de az papíron erősebb mint a te apukád szöveg? HÁÁÁ HÁÁÁ HÁÁÁÁÁÁÁÁ :C

[ Szerkesztve ]

I am cancer in your bones

(#148) Tommmmka válasza vehement69 (#147) üzenetére

Tommmmka
(senior tag)

Hát látod :C

(#149) Barthezz2 válasza vehement69 (#147) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Lehet, hogy divat, én most hallom először, de ne haragudj, nem értem mivel van gondod..
Én nem azért veszek meg egy eszközt(akár mi is legyen az), mert marha jól néz ki, meg agyon van csicsázva, hanem azért, mert képes arra, amire szükségem van, és nem papíron, hanem a gyakorlatban. Hiába kezelhető egy 5 éves számára, meg tetszik 10-ből 11 embernek, ha nem nyújtja azt amit én elvárok, akkor nekem semmit nem ér.
Ha szerinted ez hülyeség, akkor legyen.

Egyébként meg nagyon értelmes a hozzászólásod, de látom azt se érted, miről volt itt szó..

[ Szerkesztve ]

(#150) ClioRS válasza joey20 (#130) üzenetére

ClioRS
(senior tag)

Képeket? Egy 5000-es mobilon is lehet a képeket mappákba rakosgatni..... ne nézz madárnak.... :U
Én az alkalmazásokra gondoltam. De látom tök mindegy, hogy mit írunk, te és Karma is csak a szifon ellenességet látjátok.

"Egyébként természetesen jb után elérhető ilyen és ehhez hasonló megoldás, de alig használja valaki, pontosan azért, mert nem kényelmes"

Lehet, hogy NEKTEK bejön az, hogy több oldalon vannak a dolgok, de itt páran leírtuk, hogy nekünk a mappás elrendezés kényelmesebb. Ezt miért nem lehet tiszteletben tartani? Nyomjátok itt a szöveget, hogy ilyen meg olyan fos, sokkal jobb a millió ikon egy helyen, de mellette magasról tesztek a többi emberre. Nyilván akinek szifonja van, az azért vett olyat mert neki az jön be. Kipróbáltam, nekem nem tetszett. És nem kell a meggyőzni, hogy a tiéden mennyivel jobb, meg kényelmesebb, meg világigazság, hogy a szifoné a legjobb, mert egyszerűen nekem nem az. Ezek mind emberfüggő dolgok, kinek ez, kinek az.
A számítógépen is szépen minden mappába van rendezve, mert nekem így kényelmes, nekem így jó.

Oh, és nem én kevertem ide a szifont, ti kezdtétek megint, hogy az mennyivel jobb, mert a mappás rendezés milyen sz@r. :K

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.