Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) GGGBR

GGGBR
(fanatikus tag)

nocsak, nocsak...

I LOVE THIS GAME

(#2) Karma

LOGOUT blog

Szépnek szép, de... "rezisztív TFT érintőkijelző"
Köszönjük, elégtelen, leülhet.

Egyébként a Satio 600 Mhz-en pörgött, nem feltétlen optimalizáltak :U

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#3) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

A videófelvételen kívül más nem tetszik benne. :( A telefon meg nem arra való... Nem is emlékszem, hogy használtam volna azt a funkciót.

[ Szerkesztve ]

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#4) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Jó telefon,csak pont az a része nem igazán tökéletes, ami elég fontos egy érintő kijelzős telefonnál,márint a navigálás érintéssel meg ilyenek. szerintem a használhatóságot egy kicsit megnehezíti. de a multmédia rész nagyon fejlett,a kijelző is szép,csak ne lenne rezisztív!

[ Szerkesztve ]

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#5) balintXD

balintXD
(kvázi-tag)

Nekem a telefonokban a multimédia-rész érdekel általában a legjobban, mert ezt használom a legtöbbet, és a vivaz-tól sokat vártam. Erre aztmondják pocsék a zenelejátszó (ami nekem a legtöbbet használt funkció)...el vagyok keseredve. :O

Amúgy meg szerintem nem valószínű a Sony telefonok árait megnézve hogy 100000 alatti vagy körüli áron fog jönni. :(

Samsung Sgh 450-->Siemens Cxt 65-->SE k700-->SE w300-->SE w200-->SE w580-->Samsung Star-->Samsung Jet-->SE Xperia X8-->SE Xperia Arc S

(#6) Lirion

Lirion
(őstag)

Végülis milyen értelemben ez a legkisebb S60as készülék?
Nokia 5530: 104 x 49 x 13, 107 gramm
SE Vivaz: 107 x 51,7 x 12,5, 97 gramm

Ha méretre, akkor nem igaz az állítás, ha súlyra, akkor igaz.

Amúgy a kinetikus görgetés ha jól tudom hiányzik belőle, ami szerintem sokkal nagyobb probléma, mint a rezisztív panel.

(#7) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

100 alatt jó lenne. A zenelejátszó rész ugye elég ciki sajna, de legalább microusb és 3,5-es jack csatlakozókat kapunk. Az se rossz.
Jó áron azért nem lenne ez olyan szörnyű, csak nem rontják el ezzel.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#8) mukibuci

mukibuci
(PH! addikt)

Tényleg elég jól néz ki (bár nem szeretem a SE-t), kicsit nyomkodva menüben a sebessége kellően gyors, 100 alatti árral tényleg jó lehet. Csak így tovább :R

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#9) zdanee

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez nagy csalodas. Erintos keszuleknel a kepernyo-lezaro csuszkat/gombot lehagyni ordashiba, a kinetic scrolling mar az 5800-ban is van (igaz, belekerult egy evbe, mire osszehoztak...), a qwerty nem a giro-szenzor alapjan fordul el, pedig ez is elvarhato, szoval igy a Symbian^3 keszulekekkel a kuszobon, es boseges alternativaval ez nem piackepes. A 720MHz-s proci kizarolag azoknak jelent valamit, akik gameloft jatekokat akarnak tolni, e talan nem kis reteg, de ezen emberek joresze ugyis az iphone boseges jatek-kinalatat reszesiti elonyben. Kerdes tenyleg h mennyi lesz, en a 100k-t sokallom erte, egy hasonlo Android hasonlo arban jobb valasztas lehet.

Zipit Z2 idomár

(#10) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Ez az SE készülék tetszik, van benne potenciál. Látszik hogy ezzel akarnak valamit. Meglátjuk hogy sikerül beárazni.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#11) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

A videó tényleg jó meg a flash tartalom megjelenítése is dícséretes de ez a kicsi TFT kijelző egyátalán nem tetszik. :(

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

(#12) Vtwo

Vtwo
(senior tag)

Jó úton jár a SE,de ez még karcsú a konkurenciához képest(pl.kijelző,zene).

(#13) kukac7

kukac7
(tag)

(#14) AMD Power válasza Móci (#7) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ez sajnos nem lesz 100K alatt. :(

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#15) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Csak tudnám miért kell azt a részt elszarni, amiben eddig több mint jók voltak: anyaghasználat/összeszerelés, valamint a zenei oldal.
A bill.zártól kb. 2nap után agyf@szt kapnék, a falhoz vágnám, kapitális baromság így megvalósítani valamit, mégiscsak csak ez az a funkció, amit minden egyes kézhezvétel alkalmával "használunk".

(#16) HardSanyeee

HardSanyeee
(őstag)
LOGOUT blog

A videózó minősége tényleg nagyon jó lett, a többi annyira nem nyűgöz le. A cikkből kimaradt, hogy videózás közben folyamatos autófókusz van. Illetve, az összegzésnél az lett írva, hogy jó a fotók minősége, a multimédia részben pedig ennek az ellenkezője van.

K300i ---> K750i@W800i ---> W960i

(#17) Badman 4ever

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

készült TFT-panekről van szó - Második oldal, lap közepe. :)
HardSanyeee: Szerintem is a videó minősége a legnagyobb érdeme.

(#18) leroyclub

leroyclub
(fanatikus tag)

Na végre egy szép SE

(#19) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

Nem rossz. Egyedüli "gyengesége" talán a kijelző, de ezt meg kell nyomkodnom hogy a valóságban mennyire körülményes.

(#20) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Sztem hosszu ido ota az elso SE telo ami legalabb plecsnit kapott :P :K :DD

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#21) Saint_ válasza Karma (#2) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

egyetértek

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#22) --Nozbert--

--Nozbert--
(senior tag)

Nekem bejön,végre nem csak rókabőröznek. Bravó! :R
A másodlagos kamera hiánya,a közepes anyagminőség és a nem túl fullos zenei képességek ellenére is kifejezetten jó!

/\/0zb3/27

(#23) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vegyes az összkép. A szabványosítás nagyon jó, végre a SE is rájött erre.
De a kijelző... mért rezesztív? :( Nem értem. :U Na meg a zenei képességek. Ott is többet vártam.
A másik bajom a symbian, jobban örültem volna androidnak. De ott lesz majd az X10 mini és az X10 mini pro. :K

[ Szerkesztve ]

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#24) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Nem rossz a telo...

"There is nothing permanent except change"

(#25) Gonosz15 válasza EczkE (#23) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én nem értem ezt a nagy android mániát. Tény az érintőkijelző mániát sem értem, pedig láttam, fogtam, használtam már érintőkijelzős telót, meg ajfont is, akkor sem estem hanyatt. Androidos teló még nem volt a kezemben, de nem telejesen értem, hogy hétköznapi használat során mitől több mint egy symbianos telefon.

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#26) salival válasza domi007 (#20) üzenetére

salival
(tag)

Miért is? A legutóbbi 4 SE készülék tesztben 3 kapott tetszett plecsnit egy pedig anélkül maradt.

YNWA

(#27) madstunt

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmmm kiváncsi leszek megjelenésekor nagyon rá, mivel a pletykák szerint a márkaboltos végfelhasználói ár 100e Ft alatt lesz. Szerintem mielött a topikban mindent kőbe vésve elmondanánk a telóról,várjuk meg mit mutat végleges szofttal. SE-hez híven biztos javulni fognak sokat az állóképek.A tesztben a videóknál talán illett volna megemlíteni hogy első olyan telefon ami nemcsak videózás elött ,hanem felvétel közben is fókuszál/utólag látom HardSanyeee kolléga is megemlítette/

Rezisztív témához annyit fűznék hozzá hogy, a satio topikban is volt aki írta hogy egy satio tulajdonosa és mindig ujjbeggyel használja a telefont,nem vollt nálla az érintőképernyő állítólagos érzéketlenségével probléma

Zenei témakörben meg (mamár) nem értem az EQ-ért való reszketést,mert ha az ember vesz egy jobb fülhallgatót/fejhallgatót akkor már nembiztos hogy jobb. nekem sem 40ezres Sennheiserem van de az utóbbi időben azt vettem észre nem használok EQ-t mert,ha normális fülhallgatón hallgat az ember egy normálisan kimasterelt és jóminőségű dallt akkor csak ront a hangzásképen.Pedig van a telefonomban csilivili megabass is...

[ Szerkesztve ]

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#28) kcsa

kcsa
(senior tag)

új érintős sonyericsson 100e alatt? no way... :(

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#29) peugeotmate

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Symbian létére nem képes a Garmint vagy a Sygic navigációs rendszert futtatni? :U Azért az érdekes lenne...

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

(#30) Ceree válasza madstunt (#27) üzenetére

Ceree
(fanatikus tag)

Zenei témakörben meg (mamár) nem értem az EQ-ért való reszketést,mert ha az ember vesz egy jobb fülhallgatót/fejhallgatót akkor már nembiztos hogy jobb. nekem sem 40ezres Sennheiserem van de az utóbbi időben azt vettem észre nem használok EQ-t mert,ha normális fülhallgatón hallgat az ember egy normálisan kimasterelt és jóminőségű dallt akkor csak ront a hangzásképen.Pedig van a telefonomban csilivili megabass is...

Pontosan így van, feltéve, hogy egy megfelelő hardveren szól EQ nélkül az a minőségi hanganyag. Az én w580-an nem tudja meghajtani az AKG fülesemet, erősítőn/notebookon hallgatva viszont direct-ben az igazi. Van egy kisebb Sennheiserem is, ahhoz telefonon elkél az ekvalizer, gépen viszont az is anélkül a legjobb.

Pólóblogom: http://findyourself.iblogger.org - Utolsó frissítés: 03.17. Ideiglenes domain.

(#31) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Valóban jól néz ki, tetszik SE-hez képest, és tudásra sem rossz, kijelző meg majd meglátjuk, hát na semmi sem lehet tökéletes. :D

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#32) BloodyEddie

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Jól értem, végre nincs rajta fastport? :)

(#33) madstunt válasza Ceree (#30) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem akarok kötöszködni de mondjuk nemcsoda hogy nem hajtja ki a w580 az AKG-t.sajna a walkman széria elég hamar elvesztette a fonalat hangminőség terén(mikor lefele nyitottak nagymértékben és igen a w580 oda tartozik.) a nokia javára tapasztalataim szerint.Persze a felsőházban (W8-as meg 9-es széria) megmaradt a minőség de a lejjeb lévőket megverte a konkurencia.
Én általában vagy a gyári HPM70 fülhallgatón vagy a pár ezres PANA fejhallgatómon hallgatom a zenét. Ha engedi az idő akkor a behringeren persze,de az előbbieknél se gyakran használok EQ-t.(Pana HT160ra csak azért van szükség mert az bír minden időjárást de mégis jobban szól mint egy árban vele lévő társai) de nagyon offban kezdünk lenni

[ Szerkesztve ]

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#34) Saccco

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Leírás: "....A készülék ARM Cortex-A8-as processzora 720 MHz-en ketyeg...."
Tech: "....720 MHz-es Qualcomm processzor...."
Ez nem 2 külön gyártó :F

A Vivaz Pro-t nem kaparintjátok meg valamikor a közeljövőben :F
Az érdekelne :)) :D

[ Szerkesztve ]

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#35) geri|

geri|
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagyon nagyon bejön, tetszik!
Remélem a műanyag nem vészes minőségű. A videó meggyőző, és valahol elképesztő, hogy hogy is jár már a mobilipar...
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy nem jó a zenehallgatós képessége!

Think Different! 

(#36) Bocha válasza Lirion (#6) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Méretre is igaz az állítás, mivel ennek a hátlapja íves, a térfogata kisebb, mint az 5530-nak. Plusz könnyebb is, ugye. :)

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#37) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kis fejlődés :) de hogy lehet egy ilyen készülék rezisztív... :W

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#38) Bocha válasza HardSanyeee (#16) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nincs az ellenkezője: ezek jó képek, egy 8 megapixeles kép akkor is jobb egy 3 megapixelesnél, ha a 8-asok mezőnyében gáz. Ezek simán nyomtatható képek, függetlenül attól, hogy egy Innov8 oda-vissza veri.

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#40) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Kb. a rezisztív szónál hagytam abba az olvasást :(
Szép és jó, de nagyon nagyot kéne az SE-nek durrantani hogy megint jó szemmel nézzenek rá az emberek

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#41) Saccco válasza Bocha (#38) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vivaz Pro esetleg mostanában :F Vagy esélytelen :F Vagy nem is tudhattok róla semmit :F

(#42) Just486

Just486
(fanatikus tag)

Érdekes, hogy az összes videófelvétel elejénél egy kicsit megakad a kép. Ez még a sationál is így volt. Vajon miért lehet? ...
Amúgy tényleg kifelejtetted, Bocha azt, hogy videófelvétel közben a telefon "folyamatosan" fókuszál, ami ha jól tudom nem valami gyakori, viszont bizonyos esetekben hasznos funkció.
Itt jegyezném meg, hogy a belterben videóban látszik, hogy azért valamennyi idő kell neki a helyes fókusz beállításához.

(#43) Straw

Straw
(senior tag)

SE-től nem rossz, de ha már erős vas meg s60 5th ed, akkor miért kellet kihagyni azt a nyomorult kinetic scrollt.
Ezt sose fogom megérteni, már a nokiánál sem volt világos hogy miért az első tapis telójuk kapja meg utoljára ezt a fícsört.

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#44) Just486 válasza Straw (#43) üzenetére

Just486
(fanatikus tag)

hehe, a sonyericsson indokát olvashattuk. "a felhasználók úgysem akarnák használni azokon a helyeken, ahova mi nem raktuk bele" Jó érv.

(#45) Straw válasza Just486 (#44) üzenetére

Straw
(senior tag)

A felhasználók úgysem akarnak olyan telefont venni amibe nincs benne.

Ez meg az én véleményem :D

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#46) madstunt válasza Straw (#43) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mert vannak nála fontosabb fícsőrök is.elötte és utánna is volt/van élet

A felhasználók úgysem akarnak olyan telefont venni amibe nincs benne.
jah persze,anélkül a telefon nem is telefon.ezért már használhatatlan gagyi

[ Szerkesztve ]

(#47) Karma válasza madstunt (#46) üzenetére

LOGOUT blog

Ja, volt/van élet, de milyen :P

Biztosan objektíve is ki lehetne vizsgálni, de azért úgy tűnik, hogy egy-két keménykalapost leszámítva a többség azon a véleményen van, hogy előnyös a kinetikus rendszer. És igen, ennyiért egy használhatatlan rakás...

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#48) Saccco válasza Karma (#47) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kinetikátlan ;]

(#49) Depression válasza brumesz (#40) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én meg nem értem ezt a kapacitiv mániát. A kettő inkább más, és nem az, hogy az egyik jobb lenne a másiknál.
Egy kapacitiv kijelzővel a legtöbb symbian progi használhatatlan lenne, hisz azért okostelefon, hogy azokat is lehessen használni, nem pedig csak maga a telefont. Azaz már a symbian szó olvasásakor is abbahagyhattad volna az olvasást.

[ Szerkesztve ]

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#50) ruzsabazsa

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

szerintem jó kis teló,a videó minősége pedig eszméletlen:)

"Minden az időzítésen múlik" Carl Lewis

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.