Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1251) Shiku válasza PROti (#1250) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

A zenelejátszóból nyisd meg, ne a mappából.. Bár a saját zenelejátszója átrendezi a mappákat előadók és albumok szerint. (De lehet hogy félreértettelek, és nem ez a gondod xD) Én személy szerint a FolderPlay-t használom. :D Az elég egyszerű de szépen rendesen működő zenelejátszó, és nem rendez át semmit.

[ Szerkesztve ]

/XperiaArcS/

(#1252) Firka30

Firka30
(lelkes újonc)

Elfelejtett telefonkódra van valami megoldás,hogy kikapcsolható legyen?
Elég necces így tovább adni :D

(#1253) Agyasima

Agyasima
(senior tag)

Aztat akarja egy issmerőssöm, akinnek ijlyen tele-fon van a birtokkában, hogy tudlyonn onlájn meccseket nézni. Így fogalmazottt. Mármint a telefonon tudjjon (tuggyon?) metset nézni onlályn.

Eztet Ű hogyé tudná megóddani? Ebbe segíccsetek, legyetek ollly kedvesek! :)

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

(#1254) Rerrietllub

Rerrietllub
(újonc)

Sziasztok.
Van egy Vivaz pro a csajomnak, most vettem észre, hogy nem sötétedik el a kijelző, ha a fülemhez teszem. Ebben a telcsiben előfordulhat, hogy nincs távolságérzékelő?

Állruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -

(#1255) serrin válasza Rerrietllub (#1254) üzenetére

serrin
(lelkes újonc)

A Vivaz és a Vivaz Pro tesztben is írják, hogy nincs benne, csak fényérzékelő.

[ Szerkesztve ]

http://eital.blog.hu || http://ecigiblog.blog.hu/ || SE Xperia Arc S || Privát üzenetnél gyorsabb az e-mail, e-mail-nél gyorsabb az sms, sms-nél a telefonhívás.

(#1256) Rerrietllub válasza serrin (#1255) üzenetére

Rerrietllub
(újonc)

Igazad van, közben én is elolvastam.
Azért köszi...

Állruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -

(#1257) Nozbert válasza Agyasima (#1253) üzenetére

Nozbert
(újonc)

Szia!
Fordulj a szolgáltatódhoz a mobilTV ügyében. Meg lehet oldani, de feltétlenül szükséges egy előfizetés, és persze az sem biztos, hogy az ismerősöd kedvenc TV-csatornája szerepel-e a támogatott csatornák között.

(#1258) Tsebacsi

Tsebacsi
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Egy ismerősömnek van vivaz telefonja, és azt szeretné tudni, van-e a telefonra hívásrögzítő program, amivel a beszélgetéseket tudja felvenni?!
Ha esetleg tudtok ilyenről, vagy hogy hol lehetne ennek utánanézni, azt nagyon megköszönnénk!

Szóval előre is Köszi a válaszokat! ;)

Üdv!

Minden lehetséges, de semmi se biztos!

(#1259) BogyóBP

BogyóBP
(senior tag)

Sziasztok vettem egy telot viszont ahhoz képest hogy független, nemtudom átrakni a net kapcsolodási pontot másra csak telenor GPRS. Akárhány kapcsolodási pontot letöltök mindig az jön elő prioritásként, amikor meg szerkeszteni akarnám hogy törölhessem: A védett hálozati cél nem modositható. Mi a fasz ez?

Vállalok: Számitógép összeszerelést,átépitést,szervizelést,virusirtást,telepitést.Továbbá: Notebook takaritást/portalanitást,Webdesignt,webprogramozást,adatbáziskészitést(mysql/PHP/CSS/grads és minimális ajax és perl nyelvismerettel). Érd: Priviben.

(#1260) B1T3 válasza BogyóBP (#1259) üzenetére

B1T3
(őstag)

Sajnos nem tudom. Biztos, hogy független, telenoroson kívül más SIM kártyával próbáltad?

Blogom: http://adf.ly/6G3XH

(#1261) BogyóBP válasza B1T3 (#1260) üzenetére

BogyóBP
(senior tag)

Persze most is voda van benne és tökéletesen megy, kivéve a net mert azt nem tudom átállitani hogy ne a telenor legyen a prioritás szerint a legnagyobb. Ha újratelepitem a szoftvert vagy csinálok egy gyári beállitás visszaállitását akkor szlovén nyelven jön be a telo..

[ Szerkesztve ]

Vállalok: Számitógép összeszerelést,átépitést,szervizelést,virusirtást,telepitést.Továbbá: Notebook takaritást/portalanitást,Webdesignt,webprogramozást,adatbáziskészitést(mysql/PHP/CSS/grads és minimális ajax és perl nyelvismerettel). Érd: Priviben.

(#1262) BogyóBP válasza BogyóBP (#1261) üzenetére

BogyóBP
(senior tag)

SOLVED! :C

(#1263) biowizards

biowizards
(tag)

Üdv.Nekem is lett egy ilyen"csoda"masinám,de bár ne lett volna :W
Programot nem lehet telepíteni rá,mert nem találok megfelelő hack-et,hogy ne álljon le a telepítés tanusítvány hibával.Az összes létező leírást végi olvastam és az szerint próbáltam hack-elni,de semmi.Ugyan úgy leáll a tanusítvány hibával.Ahonnan cer és key fájlét lehetne kérni állítolag nem üzemel az az oldal (oPDA)

Valaki tudna segíteni nekem ebben a dologban,hogy tudjak progikat telepíteni?Szét vet az ideg :W :W hogy megvettem az okos telefont és annyira okos,hogy nem hagyja magát tovább okosítani :D

Ha nem sikerül a dolog akkor szörnyű halála lesz ennek a telefonnak és maradok az Android mellett. :DDD

Köszönöm előre is.

Ui.Igen próbálkoztam már a nokiaprogramok.hu-n és a sonyericcson portálon is.Az előző oldalon lévő leírások nem jók a portálon lévők sem jöttek be és ráadásul a se portál azon része ahol ezzel foglalkoznak enyhén szólva DÖGLÖTT :K

[ Szerkesztve ]

(#1264) BogyóBP válasza biowizards (#1263) üzenetére

BogyóBP
(senior tag)

Nemtudom mért lepődsz meg. Mit akarsz rátelepiteni?

(#1265) biowizards válasza BogyóBP (#1264) üzenetére

biowizards
(tag)

Pl normális zenelejátszót,navi progit,témát stb,stb...

(#1266) BogyóBP válasza biowizards (#1265) üzenetére

BogyóBP
(senior tag)

Gyárilag független a telod vagy milyen? Debrandolt?

(#1267) biowizards válasza BogyóBP (#1266) üzenetére

biowizards
(tag)

Nem független.T-Mobilos.Próbáltam már szinte az összes leírást,de vagy fájl hiba a vége vagy pedig a tanusítvány nem engedi telepíteni.Ezek a hibák jönnek elő.2012-es leírást meg még nem is láttam a hack-re az oPDA oldal meg többek szerint megbízhatatlan.Vagy kapsz a szignóhoz szükséges fájlokat vagy hónapok múltán sem kapsz semmit. :W :W :W
Egy jó dolog van csak ebben a telefonban: HD kamerája :K
Ha Droidos rendszer lenne rajta nagyon szuper telefon lenne :K

Sajnos már az összes topic ahol ezzel a telefonnal foglalkoznak,kihalt.Ebben a topic-ban is csak Te válaszoltál eddig.

(#1268) serrin válasza biowizards (#1267) üzenetére

serrin
(lelkes újonc)

Anno 5800-hoz akartam signo fájlokat, de nem tudtam hozzá szerezni, csak vártam rá. Vivaz Pro-nál meg sem próbáltam, pedig lenne néhány jó app így.

Más:
Vivaz pro-m van (tudom, ez a Vivaz topik, de itt van élet) és szerintem túl érzékeny a pitos gombja. Pl.: a zsebemben van, hívnak és veszem ki. Közben a piros gomb egy tizedmásodpercre éppen csak hozzáér a nadrágom anyagához és leteszi a hívást.
Ugyanez megtörtént kabát ujjával is, vagy csak simán hívás közben, ha a gomb fölé megy az ujjam éppen csak érintve a gombot.
Volt ilyen gépelésnél is (elforgatva a fizikai qwerty-hez), hogy véletlenül a piros gomb fölé vittem az ujjam, nem lenyomtam és kilép az adott programból, stb.

A Maze Lock alkalmazást kellett föltennem, hogy a gomb miatt ne oldódjon föl a képernyőzár és ne kezdjen önálló akciókba a zsebemben.

A többi gomb rendben van, azok nem reagálnak, csak ha tényleg megnyomom őket. Tapasztalt más is ilyet Vivaz/Vivaz Pro esetén?

Szerk: Gyárilag független és MM-ben vettem januárban újonnan.

[ Szerkesztve ]

http://eital.blog.hu || http://ecigiblog.blog.hu/ || SE Xperia Arc S || Privát üzenetnél gyorsabb az e-mail, e-mail-nél gyorsabb az sms, sms-nél a telefonhívás.

(#1269) serrin

serrin
(lelkes újonc)

Esetleg tud valaki olyan S60V5 alkalmazást, amivel a telefon wifin meg tudna osztani mobilos internetet? Lényeg, hogy signo nélkül is működjön, mert különben reménytelen a dolog.

(#1270) BogyóBP válasza serrin (#1269) üzenetére

BogyóBP
(senior tag)

Ez sztem alapban is benne van a telefonban.

(#1271) biowizards

biowizards
(tag)

Pfffffff..Ez a topic is megdöglött.Ha nem ír ide(válaszként) a kutya f@sza sem akkor miért nem törlik ezt a topicot?

Ezek szerint akkor választ sem kapok a kérdésemre.
Szép.Gratula a topic indítójának :DDD :DDD :DD

[ Szerkesztve ]

(#1272) Tsebacsi válasza biowizards (#1271) üzenetére

Tsebacsi
(fanatikus tag)

Szép kis stílusod van mondhatom, de nem csak nekem szúrt szemet, ahogy látom. Ilyen hsz-ekre én se mozgatnám a fülem botját se...

Minden lehetséges, de semmi se biztos!

(#1273) biowizards válasza Tsebacsi (#1272) üzenetére

biowizards
(tag)

Érdekes módon a stílusomra azonnal válaszoltak,míg a kérdésemre senki sem válaszol.
Stílusra vissza térve! Még jó,hogy nem vagyunk egyformák :K
Amúgy meg nem tudom,hogy kinek szúrhatott szemet a stílusom(rajtad kívül)mivel most írtam először ebben a stílusban.
Nem kötelező válaszolni,de a stílusommal foglalkozni sem kötelező.Nem személy szerint Neked szegeztem a kérdésemet és a stílusom sem személy szerint Neked szólt,hanem csak a topic lendületére,pörgésére.

Köszönöm,hogy elolvastad eme alpári és paraszt stílusommal megírt szörnyedvényt.
További jó figyelmet..... :N

[ Szerkesztve ]

(#1274) neooen

neooen
(fanatikus tag)

Valakinek van ötlete, hogy hogy lehet ezen a nyamvadt telefonon softwer reinstallt csinálni? A PC companion nem látja szervert a SEUS pedig el sem indul, mert a megfelelő Flash Player kellene neki, aminek a keresgélésébe beleuntam.

(#1275) neooen

neooen
(fanatikus tag)

Ha már ilyen nagy a tolongás, akkor jöjjön még egy kérdés. Nokia E65-ről, hogy tudom a naptárbejegyzéseket áttenni a Vivazra?

(#1276) neooen

neooen
(fanatikus tag)

Remélem betér valaki, aki ért még hozzá.

(#1277) Shiku válasza neooen (#1274) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

PC Suite 6.011.00 (hu)
Én ezzel tudtam frissíteni, a PC companion nekem sem működött.

Naptár bejegyzéseknél is talán ezzel a progival próbálkoznék, de sosem volt annyi bejegyzésem, hogy ez kelljen, szóval ezt passzolom.

/XperiaArcS/

(#1278) Pocogeddon

Pocogeddon
(lelkes újonc)

Halló! Ismét itt... Feltettem a GingerJH v3at. Nem is lenne vele gond, na de a teló egyszerűen nem indul. A SE feliratnál game over, de nem hinném,h komoly gond lenne, mert az xrec-be be tudok lépni. A rom telepítése után egyből nyomtam fel a lib kgsl for stock kernel.zip-et, lehetne ez a gond? V esetleg mindenképp át kell nevezni update.zip-nek a romot? (bár leírás szerint ezt nem kell,és xrecből kell telepíteni.) Mindent leírás szerint csináltam, nem ez volt az első rom telepítés,de vmi miatt nem bootol be a teló....

(#1279) neooen válasza Shiku (#1277) üzenetére

neooen
(fanatikus tag)

Köszönöm a tippet, majd kipróbálom (vagy majd az új tulajnak tolmácsolom az írásodat).

Ha valaki erre járna és nagyon praktikusan akarja nem SonyEricsson-járól átteni erre a Vivazra a dolgait, akkor én nem javaslom :). A hagyományos út sokkal gyorsabb lesz. Az SMS-eket memóriakártyán keresztül raktam át, a névjegyeket a SIM kártyával, a többit pedig manuálisan átírtam.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.