Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) androcles válasza total90 (#23) üzenetére

androcles
(tag)

Milyen samu-d volt,és mi nem tetszett benne? Én is szemezek ezekkel az új samukkal, de egyszer volt egy d900i-m és azóta meggondolom a dolgot. Nem tudtam valahogy megszeretni...

"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."

(#52) madstunt

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én azért kiváncsi lennék pár sw verzió utáni képminőségére a Sationak.Tuti javulni fog... a k850-el is így volt,meg érdekességképpen a gsmarena-n a legjobb képminőségű 5 MP-s mobilok a 6700 amit anno nem igazán dícsértetek a kamera miatt...

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#53) DemonDani válasza DemonDani (#50) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd az egyik hőbörgő SE tulaj beküld egy telefont ha nagyon problémázik és nem akar beletőrődni a teszt hiányába:DDD (de ezek után az se nagyon lepne meg ha valamilyen úton módon jobb lenne az Innov8 XD (sőt ezt szeretném azért nézném meg z összehasonlítást)

Ugye a remény hal meg utoljára :R

asd fgh jkl éáű

(#54) fairi válasza orrlyuk (#45) üzenetére

fairi
(senior tag)

Kicsinyítsd le Inno8 képeit 2 Mp-re...Csak igy tudod összehasonlítani a Coolpix2000-rel....

(#55) hajbel válasza DemonDani (#50) üzenetére

hajbel
(senior tag)

"a bal alsó sarokban lévő Opel gépjármű rendszáma a Satio képein sokkal jobban olvasható, mint az Innov8-nél." Tehát részletgazdagabbak a Satio képei, ez már ránézésre is kiderül... Legalábbis ha a normális 12 megapixeles képet nézzük. A többit pedig majd remélhetőleg javítja az új szoft, és elveri a 12 megapixeles tesztben az összes telót.
Minden esetre itt egy tömörítgetés nélküli 100%-os crop egy népszerűbb oldalról: A kép

Against mod€rn football

(#56) Duree

Duree
(PH! addikt)

Tanulságos teszt volt.
Azt itt is lehet látni,hogy egy mobiltelefon fényképei lehet akárhány megapixelles,közelébe sem ér egy valódi még akár kicsi kompaktgépének

(#57) joey20 válasza madstunt (#52) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hiába javult a K850, még így is kevés az 5 megás versenyben.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#58) attika89

attika89
(senior tag)

Egy röpke kérdés lenn csak: az innov8-re a szervízben felrakják a frissebb szoftot? Mert én úgy tudom, hogy friss magyar szoftver hivatalosan nem nagyon van :U
De lehet rosszul tudom. Lényeg, h én még nem tudtam frissíteni/ mondjuk nem is látom fontosnak, mert az alap szoft is remekül műxik nekem. Barkácsolni meg nem akarok rajta...
Lényeg, hogy az innov8 alap szofttal is szép képeket lő.
Mostanság a gyártók csak "összedobnak" egy működő szoftot, hogy kimehessen a teló, aztán meg majd nyomják a frissítéseket. Innov8-re az első szoft is jó lett ;)
A többiről nem tok nyilatkozni....
Nekem tetszett az összehasonlítás, bár a vakus képeket én is hiányolom annak ellenére is, hogy tudom a SE magasan verné az innov8-et...

Sony Xperia S \,,/

(#59) hajbel

hajbel
(senior tag)

Én is úgy tudom, hogy ez az innov8 első szoftja, legalábbis ha magyar menü volt benne, akkor valószínűleg még az első szofttal készítették a képeket.

Against mod€rn football

(#60) Womb válasza Duree (#56) üzenetére

Womb
(senior tag)

Ez így van, de itt (és az Arénán általában) mobilt mérnek mobilhoz.

A mobilok fotóképességét nézik, amióta csak tudnak ilyet a mobilok, teljesen felesleges kompakt géphez mérni őket.Szerintem már az is fejlődés, hogy egyáltalán felmerült az összehasonlítás ténye, a kompakt gépekkel szemben.
Mobiltelefonhoz képest igenis hatalmas a fejlődés, legyen az Innov8, Satio, vagy akár egy N86 8MP.
Mindegyik fotózásra kihegyezett telefon, mára már értékelhető minőséget produkál, és nem kell sok idő ahhoz, hogy ténylegesen hozzák egy középkategóriás kompakt gép minőségét.
Addig is ott a Fototrend.

Béke :R

(#61) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó teszt , bár előre lehetett tudni , hogy ki lesz a jobb. Én inkább a Pixon 12-vel hasonlítottam volna össze, és csak mellékesen tettem volna hozzá az Innov8 esetleg még az N86 képeit is. :R

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#62) hajbel

hajbel
(senior tag)

Előre lehetett tudni, mivel a gsmarena már nyáron jobbnak ítélte a Satiot, legalábbis részletgazdagabbnak.

Against mod€rn football

(#63) plus44 válasza hajbel (#62) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Satiot? ;)

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#64) biczotibi

biczotibi
(újonc)

És amikor megírod a 12 megapixeles tesztet,a vendégként meghívott InnoV8 lemos mindent.És valószínüleg joggal.A Samsung az elmúlt két évben hihetetlen fejlődést produkált,csak bámulom őket.Pedig elvakult E széria rajongó vagyok.

Nem kell félni,nem fog fájni... http://twitter.com/biczotibi

(#65) hajbel válasza plus44 (#63) üzenetére

hajbel
(senior tag)

Nézd meg a képet, amit az 55-ik postban linkeltem.

Against mod€rn football

(#66) ClioRS

ClioRS
(senior tag)

A teszthez még annyit, hogy a Sony mai telefon, a Samu meg pár több mint 1 éves :U

A sonynak mostanában nem megy, megint mellényúltak... :K

[ Szerkesztve ]

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

(#67) Karma válasza ClioRS (#66) üzenetére

LOGOUT blog

Ez egy teny, de mire akarsz ezzel utalni? Ketfele dolgot is bele lehet magyarazni, attol fuggoen, hogy melyik telefont favorizalod.

Break Driven Development

(#68) rudymester

rudymester
(senior tag)

Nem tudom mit kell vitázni, a képeken szemmel láthatólag jobb a Samu. Színekben mindenképpen és ha előhívok egy 10x15-ös képet, nem fogom látni a részletgazdagság közötti különbséget.

Akinek az SE jön be jobban, az vegye azt.

[ Szerkesztve ]

Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

(#69) kaller1 válasza hajbel (#62) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Mit lehetett tudni? A mobilarénás teszt szerint a Samsung képe jobb. :D

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#70) CabalX válasza hajbel (#59) üzenetére

CabalX
(tag)

Jól tudod, sajnos, hiába van már működő (más országokban) firmware updater a Samsungnál, "magyar" frissítés nincs - és tartok tölle nem is lesz nagyon. :((( :O
Más országok firmware-jéhez létezik frissítés, és állítólag javítottak a készenléti időn illetve a képek minősége is javult, csak sajna mi ezeket nem kapjuk meg. :(((
Ettől függetlenül az Innov8 még mindig egy tökéletes telefon a maga kategóriájában, csak a Samsung itthoni terméktámogatása javulhatna !!! :U

(#71) ClioRS válasza Karma (#67) üzenetére

ClioRS
(senior tag)

Hát hogy az elverés mértéke nagyobb azzal, hogy nem egy mai telefon a Samu, a Sony viszont friss, ropogós.
Remélem így érthetőbb :DDD

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

(#72) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnálom, de amit mostanában a SE ellen itt műveltek, az már gerinctelen.

Meg sem említem a hét eleji tesztet, mert rí róla a lehúzás, de azért ez már sok.
Így megalázni a terméket és a fanokat már pofa kell.
Milyen dolog ez?
Hol van a Pixon12?!

Végül is csináljátok csak, vesztettetek egy pár olvasót, meg kaptok egy negatív reklámhadjáratot.

Ja, azt a szoftververziót én nem mondanám piacérettnek.

Akkor viszlát, majd úgy egy év múlva - talán.

mrlujoak

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#73) Karma válasza mrlujoak (#72) üzenetére

LOGOUT blog

Szerintem ha így állnak hozzá, megérdemlik.
Mint ahogy a Nokiának is kijárt az N97 körüli tánc.

Break Driven Development

(#74) Paul119 válasza mrlujoak (#72) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én mind a két céget kedvelem volt mind a kettőjüktől telefonom ,most a Samsung a jobb és kész .

(#75) fairi válasza mrlujoak (#72) üzenetére

fairi
(senior tag)

"Sajnálom, de amit mostanában a SE ellen itt műveltek, az már gerinctelen."
SE maga ellen műveli,8 hónapig ültek a készüléken,és bétásan adták ki,na ehhez pofa kell...
Hasonló rendszert futtatok már rég kiforrták magát,már a 2-es szoftnál járnak..

satio egyetlen esélye egy szép árcimke,úgy 110k,riválisok alatt

(#76) cLeanLess válasza fairi (#75) üzenetére

cLeanLess
(tag)

177K, úgyhogy esélytelen. :DD

Nevetséges amit a SE fanok művelnek, jön 2 sz@r telefon, tök objektív a cikk, erre már anyáznak h nem így meg nem úgy. Szépen le van írva a pozitív és a negatív is, lehúzásnak nyoma sincs. :W
Nem tudom mit gondoltok, de nekem az a véleményem, hogy a Samsung úgy elfog húzni, szép lassan a Nokiák mellett is mint a huzat, ha tudják tartani ezt a fejlődést. :D

Egyelőre, csak egy egyenletet hozhatsz ki egyenlőre....:)

(#77) fairi válasza cLeanLess (#76) üzenetére

fairi
(senior tag)

samsung minden platformon nyomul keményen!
Winmo,Symbian,Android,neki is lesz linuxja,touchwiz stb..
Nokia is felkelt a maemoval...
Symbiannál két jó készüléket is letett,i8910,és innov8:)

SE egyetlen esély már csak az android,de nem akar jönni(több egy nyomott árú és egy csúcsszuper)..
Motorola másik beteg hamarabb fogja kidobni és nyomott áron,és a csúcs is már müködik,de még nem mutatták be....

(#78) DemonDani válasza hajbel (#62) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hagyjuk már a hülyeségedet ember!
Hogy ne lenne részletgazdagabb egy 50%al nagyobb felbontású kép? Gondolkozzál már! PLS!

De fogd fel hogyha kinyomod a retkes képedet egy 10*13as lapra az fogod latni h sokkal szarabb a Satio képe! LOL

asd fgh jkl éáű

(#79) DemonDani válasza fairi (#77) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a TouchWiz az UI

asd fgh jkl éáű

(#80) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Olyan teszt nem lesz valamikor, hogy mondjuk 3 MP-től felfele a legjobbakat hasonlítjátok össze? Pl: K800, K850, Innov8, stb... Talán így lehetne a legjobban szemléltetni, hogy mennyit fejlődtek (vagy nem fejlődtek) a kamerák az elmúlt évek során.

#2: Az a teló (fényképezőgép?) elég durva... mégis Samunak sikerült elrontania egy nagyon lényeges részén a telefont (hogy semmi ne lehessen tökéletes...): a neve: TouchWiz :P

[ Szerkesztve ]

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#81) joey20 válasza Metalfan (#80) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt a kezdeményezést támogatom!

(#82) DemonDani válasza Metalfan (#80) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azert az 5mpixeles mezőnyben sztem nem ilyen egyszerű a döntés...

asd fgh jkl éáű

(#83) Binyi01 válasza mrlujoak (#72) üzenetére

Binyi01
(fanatikus tag)

'Ja, azt a szoftververziót én nem mondanám piacérettnek.'
Már ne is haragudj, de kit érdekel?
A másik meg, hogy 1000x meg lett válaszolva, a hazai SE képviselettől kapták, tesztelésre. Mit nem lehet érteni ezen? Írták, hogy nagy valószínűséggel így jön ki, ezzel a szoft - tal.
Akkor mi a bajod?
Így nem észrevenni, hogy ez a teló se egy nagy durranás, pofa kell...

‎"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

(#84) DemonDani válasza Metalfan (#80) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Főleg, hogy már a MA-s tesztben is kikap a jobbik n82től...
És mint mindenki tudja ezek óta már rengeteg 5.0 mp-es telefon került a boltok polcaira...

asd fgh jkl éáű

(#85) Putyin90

Putyin90
(fanatikus tag)

Tényleg elég "ratyi" képeket csinál a 12 megás csoda!

Szvsz lehetne csinálni egy Sony Ericcson C905 VS. Samsung Innov8 tesztet is!

(#86) DemonDani válasza Putyin90 (#85) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"legjobb eredményt a csúszkás modelltől vártuk, mivel egy méretes Xenon villanó van benne, szerencsére csalódnunk sem kellett, kifejezetten jó képet kaptunk. Meglepő viszont, hogy az Innov8 is hasonlóan jó képet készített, holott csak LED-es villanó van benne"

Na ezért kéne az a teszt. Én értem hogy biztos jobb lenne, de a C905 sem lett olyan túl stabilan meg, így a Sationál elég lenne egy kis hiba... és vége is lenne...

[link]
Kész is az általad áhított teszt. :DDD

A Prohardver legjobb képeit eddig az Innov8 csinálja. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

asd fgh jkl éáű

(#87) baboka87 válasza Putyin90 (#85) üzenetére

baboka87
(újonc)

Az a teszt már 2009-01-16 óta olvasható:
[link]

Én inkább egy samu g810, Innov8, SE k800 és k750i tesztre lennék kíváncsi. :)

(#88) DemonDani válasza baboka87 (#87) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meg a J-SH04 tesztre ezek ellen, ugye?

asd fgh jkl éáű

(#89) baboka87 válasza DemonDani (#88) üzenetére

baboka87
(újonc)

Hát fúújj! Mi ez a szörnyszülött?? :Y

[ Szerkesztve ]

(#90) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A teszt igazandibal akkor lett volna full korrekt ha az inniv8-on a legeslegelso szoftver van. Szvsz

akkor egy rossz szava se lehetne senkinek
mondjuk nem olvastam vegig az egesz topicot,de az elso par hszben ez nem volt benne.

nemhiaba nem adjak olyan olcson meg most se ezeket a samukat,meg hasznaltan sem...

There's an app for that

(#91) DemonDani válasza baboka87 (#89) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1. kamerás mobil elvileg :) Japan sharp. :C

asd fgh jkl éáű

(#92) --Nozbert-- válasza mrlujoak (#72) üzenetére

--Nozbert--
(senior tag)

Pff,ahhoz kell inkább pofa,hogy egy ilyen kielégítő,szakmai oldal fórumján ilyen gyerekes hisztit vágj le mindig. Nem tudom,mit vársz,a hülye is látja,hogy jobb az i8510,aki meg nem képes elfogadni,arra nem lehet azt mondani,hogy objektív.
És ne sajtáltasd magad,nem fogsz itt senkinek sem hiányozni.

/\/0zb3/27

(#93) Karma válasza <NewL> (#90) üzenetére

LOGOUT blog

Honnan tudod, hogy nem az volt? Mintha arrol lett volna szo, hogy Mo-n nem adtak ki frissitest, de lehet hogy rosszul ertelmeztem.

Break Driven Development

(#94) baboka87 válasza Karma (#93) üzenetére

baboka87
(újonc)

Így van! Innov8et használok és ha nem kezdek el bogarászni fórumokon akkor még én is az első szofttal használnám, ami elvileg az egyetlen ami magyar (XXHJ3), nincs vele semmi probléma azon kívül hogy 1 napig sem bírja 1 töltéssel. Lehet rá újabbakat is telepíteni persze nem PC Studioval. Ahogy észre vettem a különbség a firmwareek között az előre telepített programokban, készenléti időben és 1-2 progi kompatibilitásában van, a kamera szoft szerintem semmit nem változott.

[ Szerkesztve ]

(#95) attika89 válasza baboka87 (#94) üzenetére

attika89
(senior tag)

Nekem minimális használat mellett bír 3-5 napot :K
De persze, ha fényképezek, vagy használom a GPS-t, akkor már más a helyzet, ezek minden telefont gyilkolnak

Sony Xperia S \,,/

(#96) hajbel válasza DemonDani (#78) üzenetére

hajbel
(senior tag)

"hagyjuk már a hülyeségedet ember!
Hogy ne lenne részletgazdagabb egy 50%al nagyobb felbontású kép? Gondolkozzál már! PLS!

De fogd fel hogyha kinyomod a retkes képedet egy 10*13as lapra az fogod latni h sokkal szarabb a Satio képe! LOL"

Te fogd fel, hogy sem én, sem az emberek 90%-a általában nem nyomtatja ki a képeket, hanem monitoron nézegeti. Egyébként a 8 mpx-es tesztben azért lett jó az innov8 ledes képe, mert rohadtul közelről fotózták a hóembert. Normális helyen csinálnak 0;1;1,5;3 méterről is vakus képet (gsmarena). Nem tudom, hogy tudatosan fényezik-e a samsungot, de sok a hiba. Pl. a Satio tesztjében nem mutattak videofelvételt, pedig egyes oldalak szerint felbontásához képest "világbajnok" minőségű.

Against mod€rn football

(#97) joey20 válasza hajbel (#96) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tudatosan fényezik-e a samsungot
jah mint a jet meg az omnia2 esetében. ott meg az volt a vád, hogy lehúzzák a samut. Találjátok már ki, hogy milyen hazugságokkal vádoljátok a srácokat, legalább az legyen egységes. :N

(#98) hajbel válasza joey20 (#97) üzenetére

hajbel
(senior tag)

Nem vádoltam őket samsungok lehúzása miatt. Az nem volt lehúzás. Azért azt észrevehetted volna, hogy van abban valami, amit leírtam, de látom Te olyan ember vagy aki egy általa imádott személynek mindent elhisz, másnak pedig semmit.

Against mod€rn football

(#99) joey20 válasza hajbel (#98) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem te vádoltad őket, ott éppen mások.
Én csak arra mutattam rá, hogy ha egy termékről jót írnak, akkor biztos pénzelik őket (ld.: HTC, vagy régebbi samuk) ha pedig lehúzzák (ld SE, vagy Samsung vagy akár N96 n97) akkor biztos lejáratás, meg fanok lelkének összetörése meg ki tudja milyen marhaságok kerülnek elő. Tehát ha rosszat írnak, akkor is nekik mennek egyesek, ha jót akkor is. Tulajdonképpen minden fontosabb modellnél előjön az elfogultság vádja, ha jó kritikát kap a készülék akkor az adott márka ellenzői ugranak neki a tesztnek, ha rosszat, akkor meg a fanok. Gyártótól függetlenül. Hiszen beleillik a képbe az omnia2, jet, tp2, dia2, x1, satio, n96, n97, iphone, bármi. Mindenhol ez megy az elején.

[ Szerkesztve ]

(#100) hajbel válasza joey20 (#99) üzenetére

hajbel
(senior tag)

Jogos. Biztosan nem lehet mindenkinek megfelelő tesztet írni. Viszont! Ha ők olyan hanyagok, hogy nincs mindenre kiterjedő videoteszt, nincs xenon vakus teszt, akkor miért a legkisebb hibák érik nálunk a legnagyobb hibapontokat. pl. idézem a legújabb HTC tesztet: "jómagam megpróbáltam telepíteni egy legális iGO 8.3-at, ami sikerült is, maga a program viszont már nem indult el. Jobb híján tehát kénytelenek leszünk gyári szoftvert használni és örülhetünk, hogy a Google Maps megmondja, hogy hol vagyunk." Ezért természetesen nincs lehurrogás, pedig szerintem nagyobb hiba, mint a Satioban lévő bugok, nem mellesleg ezeket valószínűleg orvosolják majd újabb szofttal. A jack hiányát pedig szintén orvosolni lehet azzal, hogy veszel egy szétszedhető SE fülest, (esetleg ha van, átalakítót) amibe belenyomhatod a saját fülesedet. Tehát az új HTC-ben van egy sz*r kamera, nem megy fel rá semmilyen normális gps szoft, és nincs miatta lehúzva. A Satioban pedig vannak bugok, amit később valószínűleg orvosolni fognak, és mégis megy a porbaalázás.

Against mod€rn football

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.